PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : opel performans modulu +20BHP ASTRA VECTRA CORSA

bozcurt
30-01-2007, 01:02
arkadaşlar bu urun hakkında bilgisi ola varmı varsa bu bizim arclara ne kadar artık guç sağlar ornek vectra c 1.6 için

opel performans modulu +20BHP ASTRA VECTRA CORSA

http://urun.gittigidiyor.com/OPEL-PERFORMANS-MODULU-20BHP-ASTRA-VECTRA-CORSA_W0QQidZZ3539758

bkaraman
30-01-2007, 01:15
valla elektronkçiler çarşısında satılıyor (5 wattlık taş direnç) bu fiyatıda 0.5ytl ya ayıp valla bunların yaptığı birde utanmadan modül diye satıyorlar arkadaşlar elektronikçiyim ordan biliyorum bu dummy load hava akış debimetresinin kablosuna direnç bağlayarak ECU yu kandırıp zengin karışım yaptırıyorlar bunun adınada performans diyorlar komik ötesi aman sakın paranızı kaptırmayın arkadaşlar

RespecT
30-01-2007, 09:06
tabi beraberinde bazı spesifik sorularda getiriyor akla.Zengin karışımdan dolayı piston ve yanma odalarında uzun vadede zarar ve motor ömrüne olumsuz etkisi olabilir.Kaldıki zengin karışım nedeniyle yanma yine sağlıklı olmayıp artış yerine permansta düşüşe bile neden olabilir?O2 sensörünün bile ömrünü kısaltabilir?
Gerçi Almanya da da çok satılıyor ama profesyonel modifiye firmalarında böyle bişeye rastlamadım.

Mehmet Gazihan
30-01-2007, 16:28
Kocaman bi Yalaaaaann....

Araç deli gibi yakıt tüketiyor..

dj_hergele
30-01-2007, 16:57
arkadaşalar bunlar tamamen kolpa modul demiş buna benzeer başka bi ürün gördüm ben adına superchip demişler :))

spaceghost
04-02-2007, 11:58
arkadaşla böle saçma işleri para yatırmayın lütfen.uydurma işlerle böyle modifiye olmaz.hele böyle tesiat üzerine yapılacak işlemler ança cebinize ve arcınıza zararı olur

mocan
10-02-2007, 02:20
hadi ecuyu bu şekilde kandırdık peki sabah soğuk motorda nasıl çalışacak aracın ecu su hava akışını görmediğinden (ortam şartları gereği) araç zor çalışacak yada hiç çalışmayacak yaw ne günlere kaldık 5 Watlık taş direnci millet bilmemne modülü diye satıyor yakında kağnı yı 150 hp lik lüks oto diye satarlarsa şaşmayın hayret bi şi

gokalp
13-02-2007, 23:20
:D komik şeyler bunlarya minicik bişi 20 bg wercek :) :rolleyes: