Orijinalini görmek için tıklayınız : vectra b
arkadaşlar aracımı satıyorum 121.000 de lpgli 97 model vectra cd acil para lazım 14.000ytl
carpediem00
26-01-2007, 03:18
hayırlı satışlar
ugurdeep
26-01-2007, 03:21
dostum aracın ne kadar temiz bilmiyorum ama o aracı o fiyata alıcı bulman çok zor. yinede bol şanslar sana.
carpediem00
26-01-2007, 03:25
12000ytl ye alıcı bulursun
dj_hergele
26-01-2007, 05:05
dostum aracın ne kadar temiz bilmiyorum ama o aracı o fiyata alıcı bulman çok zor. yinede bol şanslar sana.
bencede aynen öle çook zor yinede hayırlı satışlar!!!
bem almayı düşünürüm ancak çok istiyorsun.
ben 98 2.0 gls pazarlığını yaptım 103000de tertemiz araba. 12.500ytl istediler biraz düşüneyim dedim. aynı fiyata lpg'lisi olsa alırım.
bence de...
valla stralis kardeş sen bilirsin benim arabada tertemiz istediğin yere gösterebilirsin
burak_1987
29-01-2007, 03:06
kardeş sana hayırlı satışlar. bu konuda fikrimi beyan etmek isterim aracın resimlerinide koyarsan satmanda daha etkili olacağını düşünüyorum.
ayrıntılı resim koysan hakkaten iyi olur. benim pazarlığını yaptığım araç 103000'de ama lpg'si yok. o nedenle biraz tereddütteyiz. çok yakarsa diye endişeleniyorum. çünkü niyetim alıp kullanmak. gezmek tadını çıkarmak istiyorum. lpg taktırırsam sonradan, satarken yokmuş gibi gidecek. anlatabiliyor muyum. bir de endustri muhendisi olunca insan kolay alışveriş yapamıyor. surekli fizibilite analizi yapıyorsun kafada. gözünü karartıp mal alamıyorsun. aracının değeri 14.000 ytl olabilir ama bu fiyata satamazsın bence. benim dediğim aracın hem modeli yeni 1 sene hemde km'si az, hemde fiyatı düşük.
sen resimler koy ama ayrıntılı olsun. iç, dış, motor, lpg sistemi falan koyarsan çok iyi olur.
kardeşi modeli yüksek km si az diyosun ama benim arabada cd onun üst serisi yol bilgisayarı felan var ayrıca 2milyara lpg taktırdım bide onla aynı fiyatamı satcam
cihanbey
31-01-2007, 19:57
gls ile cd arasın da dağlar kadar fark var lütfen yapmayalım kıyaslanamaz bile illaki fark olacak artısı lpg olamsı arkadaşımın arabası pazarlık payı da vardır muakkak cd yi hiç bir araca değişmem bende ki comfort olmasına rağmen
arkadaşlar arabayı almayı düşünenler benle murty1903@hotmail.com adresinden irtibata geçebilir...
ayrıntılı bi resi olsa yada sen ayrıntıları belirtsen beb bu tarz bi arac düşünüyorumda daha fazla bilgi lazım hayırlı satıslar
nedimgok
03-02-2008, 03:41
bencede resim koymalısın çünkü ben bir resimle araç almaya Eskişehirden Kırıkkaleye gittim ve aldım ...hayırlı satışlar
Efelerin Efesi
22-06-2008, 12:36
benım ogretmen arkadasım arabamı gordukten sonra kendısıde vectra almaya karar verdı..resmı koyarsan bızde degerlendırmeye alabılırız...
utku bende arıyorum vectra b kasa.ceyhanlıyım sızın oralarda varsa opel satlık haber edersen sevınırım.
cesar232
23-06-2008, 10:51
arkadaşlar cd ile gls karşılaştırması yapmayın bence cd turbo bilgisayrı var yapmayın ikisinide kullanmış biri olarak cd bence çok çok iyi . bir kere size hiçbirşyi unutturmuyor silecek suyun bitse dahi heber veriyorsa daha ne yapsın
kahramantürk55
24-06-2008, 11:32
dostum bende vectra cd arıyorum sadece 12000 ytlm var tüm karşıt düşüncelere rağmen alıcam.eğer düşünürsen özel mesaj atabilirsin tabi arabanın rengi dahi benim için önemli ve kesinlikle modifiye edilmiş bi araöç düşünmüyorum.sade olsun yeter.hayırlı satışlar
fiyat hakkında amma yorum yapılmış ya. forum kurallarında fiyat hakkında yorum yapmak yasak!
isteyen istediği paraya satar...
hakanmirac
25-06-2008, 12:10
arkadaşlar ilgilenen varsa bende var bi vectra cd 97 model lpg li, 1530000 km de satacam inşallah araç mersin anamurda ama şu an ben bingöldeyim öğretmenim onun için foto ekliyemiyorum bilgi almak isteyenler için tel: 0505 697 99 57
fiyat hakkında amma yorum yapılmış ya. forum kurallarında fiyat hakkında yorum yapmak yasak!
isteyen istediği paraya satar...
:good::good:
konu bayaa eski ama,
dikkatinize;
http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=11251
vBulletin v3.7.3, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
Opelim.Net