Orijinalini görmek için tıklayınız : izmir kiralık oto
konuyu yanlış yere açtıysam affedin.izmirde oto kiralama merkezleri nerelerde var fiyat olarak 50-60 tl arası izmirde nerde bulabilirim teşekkürler.
ermaneray
23-04-2010, 16:35
aman araç kiralayacaksan 50 60 a değilde 100 120 ye garanti bir işletmeden kirala derim ben sokak arası rent car lardan canı yanan çok insan tanıyorum ;)
ya bide hocam bizim yaş ufak 18 falan verirlermi ki bize
GTi.OnuR
24-04-2010, 12:12
ya bide hocam bizim yaş ufak 18 falan verirlermi ki bize
Bazı Şirketlerde Belirli Yaş Sınırları Oluyor ...
The Day Walker
24-04-2010, 23:21
şansını zorlama bence kardeşim,yasalar kanunlar bizler için yapılıyor sonuçta... ;)
kesinlikle güvenilir tam güvenceli bir yerden kiralama yapılmalı ben Antalyadayım ama paraya kıy derim... ;)
rehaizmir
28-07-2010, 15:52
alsancak kordonda var araba kiralama şirketleri.onlardan kiralayabilirsin.
Normalde kıralayan kısının 5 senelık ehlıyetı olması gerekıyor, kımlık vs bırakılıyor rent a carcılara ben pek guvenmıyorum..
Normalde kıralayan kısının 5 senelık ehlıyetı olması gerekıyor, kımlık vs bırakılıyor rent a carcılara ben pek guvenmıyorum..
Eren ben öyle değilde en az 2 yıllık ehliyet ve 21 yaş şartı aranıyor diye biliyorum aracımda olmasa gene kiralamam gitceğim yere taksiyle vs. giderim rent carlara gitmem..
şansını zorlama bence kardeşim,yasalar kanunlar bizler için yapılıyor sonuçta... ;)
Ehlıyetı varsa ve Rent A Car Ile Anlasabılıyorsa Kanunsuzluk Goremedm Ben pek.
Bulent SARI
31-07-2010, 12:28
Üç yolda telekomun olduğu sokağa bak sokak rentecarları var bide gaziemirde bi kaçtane tansaşın orda bulabilirsin ben gaziemirde kiraladım fiyatları 70 cvarıydı dizeller biraz pahallı bende dizel kiralamıştım fakat şu var içlerinde 3 kağıtcı çok dikkat et bide 18 yaşındaysan biraz zor verirler hele yaz ayındayız araç bile zor bulursun.
Geçen sene gaziamirde dacia kiraladım günlüğü 50 dedi 40 a 10 gün işimi gördü tam rent a carın adresini hatırlamıyorum.
nidadyeke
11-02-2011, 20:51
Bende İzmir de yaşıyorum. Acaba bildiğiniz lüks araç kiralaya bileceğimiz bir işletme var mı. Bir kaç ay sonra resmi ve plan yapılmış bir gece var. Ve oraya lüks bir araçla gitmemiz gerekiyor. Şimdiden çok teşekkür ederim.
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Opelim.Net