PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : işte gerçekler kahrolsun pkk

carpediem00
16-01-2007, 22:46
http://www.youtube.com/watch?v=z9mSCns9eQY

senolbilgin74
16-01-2007, 22:49
paylaşım için sağol. bunu bilgisayarıma nasıl kaydedebilirim. biyerlerde form da yazıyormuydu yoksa nasıl kaydedileceği

gokalp
16-01-2007, 22:52
paylaşım için sağol. bunu bilgisayarıma nasıl kaydedebilirim. biyerlerde form da yazıyormuydu yoksa nasıl kaydedileceği
http://www.saveyoutube.com/ senin için en kolayı sadece linki boşluğa yapıştırıp download de

senolbilgin74
16-01-2007, 23:13
http://www.saveyoutube.com/ senin için en kolayı sadece linki boşluğa yapıştırıp download de teşekkürler

torsion
16-01-2007, 23:18
sağlam kufurlu bi mesaj attım bile youtub yonetimine

selcukunal
16-01-2007, 23:30
ellerine sağlık süper bir paylaşım.Bende içimden gelenleri söylemek isterdim ama susuyorum...

senolbilgin74
16-01-2007, 23:31
sağlam kufurlu bi mesaj attım bile youtub yonetimineşerefsizlere ne dersen de Yarabbi şükür derler.

aga78
17-01-2007, 00:43
çok güzel video maymun ve fatoşlı resimlere bayıldım yakışmış apoşa gerçek kimlik ortada yani

ama arkadaşlar orda msjları okudum hiç iyi şeyler degil bunlar orda soy sop küfür edenlerin çogun doguda askerlik yapmamak için ne dolaplar çeviriyodur böyle ne savaş olur nede üstünlük üzülüyorum siyasi amaç ve niteligini bilmedigi
bi takım siyasi kimlik altına kendilerini sokup pervazsızca küfür etmeleri o acı ve buna genelleme yaparak tüm kürtleri demeleri çok tehlikeli herkez bu vatanın evladı kürtler demeleri çok saçma biliyoruzki bu pkk kendi insanlarını öldürmeyi daha dün bıraktı ben küet degilim ama bi çok arkadaşım var pkk yada apo için iyi bişiy diyen olursa ki diyemezler yanımda arkadaşlıgımın şekli degişir
ama orda burda bunlar böyledir de diyip genelleme yapamam. ben istanbullu izmirli her memleketli pkk sempatizanı gördüm işim şekli ve boyutu başka
benim arkadaşlarım şehit düştüler benim kin ve öfkem daha çok ama sabır sabır bitecek elbet bir gün asala terör örgütünü 4 aslan parçasının bitirdigini unutmayalım pkk vız gelir ama vardır birilerinin çıkarı bu işten ...

en basiti o hal kalkacak denildiginde okullar saglık ocakları küçük askeri kışlalar o hafta taciz ateşi yer
aa bakın hala terör var diye bilmek için biz şanlı türk ordusuna askerlik yapmış ve yapacak olan gençler olarak çok dikkatli ve düşünceli olmalıyız
bu videoları eklerken altında veya sayfasında yazan herşeyi konturol etdelim ailelerimizinde izledigini unutmayalım ve orda yorum yazan sözde türk milliyetcisi ama aslen karalama faliyetidir diyorum ben işte onları şiddetle kınıyorum

ALLAH cc türkü korusun ve yücelsin.

çok uzun yazdım kusura bakmayaın lütfen.. saygılar
.................................................. ..............................................!

bak survivortr bu videonun başındaki bebeği görüyorsun değilmi buda Kürttü hadi bunada küfret ayrıca Başbağlarda ölen 33 insanımızda Kürt kökenliydi onlarada küfret Gaziantepte fransızlara karşı savaşan Kürtlerede küfret Çanakkalede savaşan Kürtlerede küfret Kürt kökenli şehitlerimizede küfret akıllı olun uyanın artık
aynı yerde başka bir videonun yorumlarından alıntıdır......

engin44
17-01-2007, 15:55
arkadaşlar,bu PKK ların çoğu kürt.Kürtler desteklio bunları.Ha şöyle bişide var.bizim tanıdığımız kürt akrabalarımız var.PKK dan nefret edio.Vatana için 1 Salise bile düşünmeden canını verirler yani.kürt ünlülerde desteklio bunları hatta devlet içinden destekleyen kürtler bile vardır.

aga78
17-01-2007, 17:37
eee sonuç ne yapmak lazım bi önerin varmı yada bunları tartışma yeri burasımıdır

carpediem00
20-01-2007, 22:12
ewt bu pislikler hakkında yorumlara devam

palermo
20-01-2007, 22:42
bi takım siyasi kimlik altına kendilerini sokup pervazsızca küfür etmeleri o acı ve buna genelleme yaparak tüm kürtleri demeleri çok tehlikeli herkez bu vatanın evladı kürtler demeleri çok saçma biliyoruzki bu pkk kendi insanlarını öldürmeyi daha dün bıraktı ben küet degilim ama bi çok arkadaşım var pkk yada apo için iyi bişiy diyen olursa ki diyemezler yanımda arkadaşlıgımın şekli degişir
ama orda burda bunlar böyledir de diyip genelleme yapamam. ben istanbullu izmirli her memleketli pkk sempatizanı gördüm işim şekli ve boyutu başka
benim arkadaşlarım şehit düştüler benim kin ve öfkem daha çok ama sabır sabır bitecek elbet bir gün asala terör örgütünü 4 aslan parçasının bitirdigini unutmayalım pkk vız gelir ama vardır birilerinin çıkarı bu işten ...

ALLAH cc türkü korusun ve yücelsin.

+ 9999999

mdellal
21-01-2007, 02:56
:mad:

ekselans0001
21-01-2007, 13:53
söylenecek ve yapılacak çok sey var ama geç kalınıyor...:(

paxer
21-01-2007, 16:31
ben seyredemedim "This video has been removed due to terms of use violation" başka link varmı merak ettim

M.YILDIZ
21-01-2007, 16:42
video sılınmıs

Neutral
21-01-2007, 17:12
This video has been removed due to terms of use violation. yani silinmiş

carpediem00
21-01-2007, 17:48
arkadaşlar link silinmiş yani vidio açılmıyo bende anlamadım nasıl oldu kim silmiş olabilir

aga78
22-01-2007, 23:22
yarın akşam show tv de 22.00 de kan uykusu parogramını izlemenizi tavsiye ederim osman pamukoğlu nun 93 95 yılları arasındaki o mütiş mücadelesini anlatan belgesel çok ilgin şeyler var içinde

mesela 60 askerimiz 450 pkk lının arasında kalıp sabaha kadar çatışır mühümmat ları bitmek üzeredir ama tek şehit vermeden tepeyi ale geçirirler ve 450 pkk lı yalan olur .. kıbrıs çanakkale destanları gibi valla bu lnkten bi göz atın isterseniz http://www.kanuykusu.net/
ben o bölgede askerlik yaptım ve tekrar gitmek için neler vermezdim.

ve bu konunun kapaltılması bence hayırlıdır arkadaşlarr