ahmet2002658
14-03-2010, 22:08
dereceli egzantrik ve headersi vardır... son susturucusu farklıdır... amortisör ve yayları farklıdır... body kit (http://forum.donanimhaber.com/m_36464063/tm.htm#)i vardır normal vectralardan farklı olarak.. birde araç içinde irmscher parçalar vardır(gri konsol gri vites kolunun üstündeki zımbırtı)
selam ustalarımdan biraz bilgi almam lazım. yardım edermisiniz? cance arkadaşım bir stede böyle bişey yazmış. benim araç 98 vectra b gt yaklaşık 1 ay önce amortisörleri rotlerı rootilleri rot kollarını z rotları arka dingil burçlarını değiştirdim. ama aldığım arakadaşım bana gt ile diğer vectraların amortisörleri aynıdır diye gönderdi ve ben de alıp taktırdım. takılırken herhangi bir sorun yaratmadı.
aceba cance arkadaşın dediği gibi beni aracın amortisörleri farklı mı?
farklıysa ben normal vectra amortisörü taktırdım herhangi bir sorun olur mu?
yardım ederseniz sevinirim. teşekkürler
selam ustalarımdan biraz bilgi almam lazım. yardım edermisiniz? cance arkadaşım bir stede böyle bişey yazmış. benim araç 98 vectra b gt yaklaşık 1 ay önce amortisörleri rotlerı rootilleri rot kollarını z rotları arka dingil burçlarını değiştirdim. ama aldığım arakadaşım bana gt ile diğer vectraların amortisörleri aynıdır diye gönderdi ve ben de alıp taktırdım. takılırken herhangi bir sorun yaratmadı.
aceba cance arkadaşın dediği gibi beni aracın amortisörleri farklı mı?
farklıysa ben normal vectra amortisörü taktırdım herhangi bir sorun olur mu?
yardım ederseniz sevinirim. teşekkürler