Orijinalini görmek için tıklayınız : Tigra Sizce Nasıl?
Tigra'yı Beğeniyormusunuz?Beğenmiyorsanız Nedenini Yazarsanız Sevinirim.
coldekiadam
12-01-2007, 05:19
spor araba değil ama arka koltuk bir spor arabadaki gibi küçük hatta yok denecek derecede..Performanslı değil..Tipi güzel değil...Piyasası kötü...Ben şahsen tercih etmem.
bence özellikle gençler için iyi bir başlangıç arabası(fiyat olarak) ben çok beğeniyorum..
kesinlikle tercih etmem malumunuz Ankara da yaşayanlar bilirler tigraya genellikle kimlerin bindiğini(lütfen kimse üstüne alınmasın ama bir gerçek buda yanii)
kesinlikle tercih etmem malumunuz Ankara da yaşayanlar bilirler tigraya genellikle kimlerin bindiğini(lütfen kimse üstüne alınmasın ama bir gerçek buda yanii)istanbul dada öyle :)
istanbul dada öyle :)
hadi yaa gerçektenmi ben sadece ankaraya özel bir durum zannediyordum.hatta bir arkadaşım cok istemişti tigrayı yalvara yakara zor vazgecirdim cocugu boludaydı ankara getirdim cinnahın ortasına gittik gördü ve anında vazgecti:):kop:
Tip olarak beğendiğim tam bi genç arabası ama aile için pek uyumlu değil yani bana pek de hitap etmiyo kısacası ...
dewilking08
12-01-2007, 12:24
istanbulda öle.hatta iknci tercihleri reno megane coupe oluo eski kasaları sarı renkte tercih ediolar genelde...maltepede çok war
çok güzel araba ama t..stiler biniyo malesef tr de
yusufaltintepe
12-01-2007, 13:03
spor araba değil ama arka koltuk bir spor arabadaki gibi küçük hatta yok denecek derecede..Performanslı değil..Tipi güzel değil...Piyasası kötü...Ben şahsen tercih etmem.
+1596 KATILIYORUM
:pon: istanbulda öle.hatta iknci tercihleri reno megane coupe oluo eski kasaları sarı renkte tercih ediolar genelde...maltepede çok war
Neden acaba hep aynı tip araçları tercih ediyolar
akşam eve giderken esatta bekliyorlar durup sorarım olmazsa akşam. tabi o karanlıkta korkup kaçmazsam
SERKAN_61
12-01-2007, 17:20
benim hoşuma gidiyo valla
ekselans0001
12-01-2007, 18:29
valla ben kullanıorum çok hoşuma gidio Performansı görünüşü özellikle arabamın rengine bayılıyorum ama sarı renkte olan tigralar gerçekten çok itici ve piyasası çok durgun bunları kabul etmek lazım... veee en önemlisi arabam sayesinde çook rahat kızları kafalayabiliyorum:D :D ....En önemli avantajıda bu bence :D
miryanoglu
12-01-2007, 22:43
pek kullanıslı bir araç degil
Kullandığın Araç İle Cinsel Tercih Çözümlemesi Yapılıyorsa Gerçekten Çok Acınacak Durumdayız Demektir.Bunun Adı Cehalettir.Kişinin İlk Önce Kendini Bilmesi Ve Kendine Güvenmesi Gerek Diye Düşünüyorum.Genel Olarak Konuşuldu Bende Genel Fikrimi Söylüyorum.Kimse Üzerine Alınmasın.Tıpkı Benim Üzerime Alınmadığım Gibi! Bu Benim 3.Tigram Ama Şimdiye Kadar Ne Bir Taciz Nede Bir Sataşma Yaşamadım.Eşşeğe Altın Semer Vursalar Eşek Her Yerde Eşek'tir.Semerin Önemi Yok!!!
çok güzel araba ama t..stiler biniyo malesef tr de:good::good::good:
dostum ben alınmadığım gibi kimse üstüne alınmasın diye yazmışsın ama bence bayaa bi alınmışsın bu da benim kişisel fikrim
dostum ben alınmadığım gibi kimse üstüne alınmasın diye yazmışsın ama bence bayaa bi alınmışsın bu da benim kişisel fikrim
Alınmadım Dediysem Doğrudur Sapına Kadar.Ön Yargılı Ve Saçma Bir Hal Aldı Konu.Burada İnsanların Psikolojik Yada Cinsel Sorunlarını Değil Arabanın Tip Ve Performans Olarak Genel Durumunu Tartışmamız Gerekiyor.
Haa.. Sen Benim Yerime Alındıysan O Senin Sorunun.
yoooooo ben alınmadım neden alınayımki öyle bir sorunum yok benim:D
valla ben kullanıorum çok hoşuma gidio Performansı görünüşü özellikle arabamın rengine bayılıyorum ama sarı renkte olan tigralar gerçekten çok itici ve piyasası çok durgun bunları kabul etmek lazım... veee en önemlisi arabam sayesinde çook rahat kızları kafalayabiliyorum:D :D ....En önemli avantajıda bu bence :D
helal olsun bakın ekselans arkadaşımız tigrayı ne amaçla kullanıyor ve amacına ulaşıyor helal olsun demekten başka bir laf bulamıyorum:alkis::alkis::alkis:
Tigraya zamanında bende sahip oldum,kullanırkende hiç gocunmadım.. Bazı arkadaşlarım çok sataştılar ama hiç umrumda olmadı.. İstanbul da 2 tane travesti ( açıkça yazmanızda bir sakınca yok ) Tigraya bindi diye kimsenin bu araba travesti arabasıdır demeye hakkı yok.. Herkes haddini bilsin :mad: Ben Taksim e yakın biryerde oturuyorum bu adı geçen vatandaşlar genelde geceleri orda takılırlar ve trafikte çok yanyana geldim onlarla,şimdiye kadar sadece 1 tanesinde sarı bir Tigra gördüm.. Belki 10 tane E46 BMW ye binen travesti gördüm,şimdi BMW E46 travesti arabası olmuyorda Tigra mı oluyor? Bunlar çoluk çocuk muhabbeti geçin bunları arkadaşlar.. Tigra hoş otomobildir ama içi çok dardır,biraz iri cüsseliyseniz kullnırken sizi zorlar.Onun haricinde ben aylarca kullandım en küçük bir sorun yaşamadım.Sağlam otomobildir Tigra..
Seviyeli forumlar..
Seviyeli forumlar..
:good::good:
Tİgra Evet Almanyada İlk ÇiktiĞinda SÜkse YaratmiŞ, TÜrkİyede Bİ Şarkicinin (95- 96) Yillarinda Klİbİnde KullandiĞi Sari KullaniŞliliĞi Ve Akici GÖrÜntÜsyle GÖz Dolduran .bİ Rafİne AraÇ Bence.almanyada Pocket Car Dİyolar Bunlara GenÇler Ozellikle 18 YaŞindakİler Hem Sİgortasi Az Olmasi Hem De Coupryle BaŞlayim Dİyenlerİn AldiĞi Bİ AraÇ Bence Tİgracilara Haksizlik Edİyoruz. Vectra Nasil Arabaysa Tİgra Da O BİÇİm Benİm Gozumde.
Tigra A Bence Efsane Ayrica.rakİbİ Yoktu O Yillarda Çunku
Bence Senin Başka Sorunların Var.Ne Hikmetse Birtek Sen Cevap Hakkımı Kullanmama İçerledin.Açıklamak İstediklerimi Farklı İmalara Getirdin.Sanırım Seninle Baya Sürtüşme Yaşıycaz.Ben Bir Sitede Admin'lik Yapıyorum.Senin Gibilerini Çok Gördüm.Ama Merak Etme Dilinden Anlarım Senin.Şunuda Unutma Yeni Üye'ye Bu Şekilde Davranılmaz.Eğer Gerçekten Siteni Seviyorsan Üye Kazandırmaya Bakarsın Kaçırmaya Değil.Ağzının Kilidi Bozulmuş Senin Tamir Et Çilingir!!!
Bence Senin Başka Sorunların Var.Ne Hikmetse Birtek Sen Cevap Hakkımı Kullanmama İçerledin.Açıklamak İstediklerimi Farklı İmalara Getirdin.Sanırım Seninle Baya Sürtüşme Yaşıycaz.Ben Bir Sitede Admin'lik Yapıyorum.Senin Gibilerini Çok Gördüm.Ama Merak Etme Dilinden Anlarım Senin.Şunuda Unutma Yeni Üye'ye Bu Şekilde Davranılmaz.Eğer Gerçekten Siteni Seviyorsan Üye Kazandırmaya Bakarsın Kaçırmaya Değil.Ağzının Kilidi Bozulmuş Senin Tamir Et Çilingir!!!
1- benim sorunum yok ne den alınıyorsun
2- knuştugun kelime benim dediğim söze hitabendi cevap hakkımı kullandım
3-istediğin kadar sürtüşme yaşayabiliriz sorun değil
4- ne yaparsan yap ben sormadım adminmisin değilmisin diye
5-benim gibileri derken neyi kastediyorsun benden fazla yok bu ülkede
6- sevindim dilimizden anlamana
7-senin yeni üye olman yapıtıgın ve söylediğin kelimelerin hafife alınmasını saglamaz
8- site benim değil yapan admin abilerimizden arkadaşlarımıza sevgimiz sonsuzdur takdir ederiz
9- benim agzım laçkalaşmamıştır istersen sana tanıdık bir usta gönderebilirim.
konuştugun her cümle için sana bir cevap:rolleyes:
kesinlikle tercih etmem malumunuz Ankara da yaşayanlar bilirler tigraya genellikle kimlerin bindiğini(lütfen kimse üstüne alınmasın ama bir gerçek buda yanii)
ilk yazdıgım yazıydı ama neden üstüne alınıyor bazıları anlamış değilim ayrıca yazılan yazıda kimse üstüne alınmasın diyorum sitemizde coook tigra kullanan arkadasımız var hiçbiri bana bir kin beslediğini zannetmiyorum ben kendi şahsi görüşümü beyan ettim neden olsa tartışma portalıdır opelim.net.
bu yazıdan evirsek cevirsek de nasıl travestilerin hepsinin tigra kullandıgı anlamı cıkması imkansız zannediyorum...
Forum Kuralları Doğrultusunda Ind Nick'li Kullanıcının Aşağıdaki Kuralları Bu Konu Altında İhlal Ettiğini,Kendisine Gerekenin Yöneticiler Tarafından Yapılmasını İstiyorum.
04- Kişiler hakkında Küçük düşürücü yazılar yazmak, resimler yayımlamak kesinlikle yasaktır.
05- .................................................. ...................................
.................................................. .........................................
forum yöneticilerini ve kullanıcılarını küçümser davranışlar sergilemek yasaktır.
Forum Kuralları Doğrultusunda Ind Nick'li Kullanıcının Aşağıdaki Kuralları Bu Konu Altında İhlal Ettiğini,Kendisine Gerekenin Yöneticiler Tarafından Yapılmasını İstiyorum.
04- Kişiler hakkında Küçük düşürücü yazılar yazmak, resimler yayımlamak kesinlikle yasaktır.
05- .................................................. ...................................
.................................................. .........................................
forum yöneticilerini ve kullanıcılarını küçümser davranışlar sergilemek yasaktır.
4. maddeyi ve 5. maddeyi nerde ihlal etmişim görebilirmiyim
Bence Senin Başka Sorunların Var.Sanırım Seninle Baya Sürtüşme Yaşıycaz.Senin Gibilerini Çok Gördüm.Ama Merak Etme Dilinden Anlarım Senin.Ağzının Kilidi Bozulmuş Senin Tamir Et Çilingir!!!
bende adminlerimden bu kelimelerin okunmasını istiyorum bakmadım hangi maddeler diye ama baya bi madde var sanırım
BY_Corsa
13-01-2007, 14:14
Tigra hoş görünüşlü bir araba bence, çizgisi çok modern.Ama kullanmadıgım için yorum yazamayacagım
Yalancılıkla İtham Edildim.
Burda Ne Demek İstedi Sizce.Benim Travestilik Sorunlarımmı Var?
helal olsun bakın ekselans arkadaşımız tigrayı ne amaçla kullanıyor ve amacına ulaşıyor helal olsun demekten başka bir laf bulamıyorum:alkis::alkis::alkis:
Yorumu Sizin.
bak işte senin alınganlıgın burda belli oluyor ben sana hitaben hiçbirşey yamamışım ama sen her kelimemde üstüne alınmışsın
ayrıca ekselans arkadasımı neden karıstırıyorsun senin benimle olan sorununa o arkadasım diyorki bu amacla kullanıyorum ve amacıma ulaşıyorum diyor ve bende onu takdir ediyorum
Burda Ne Demek İstedi Sizce.Benim Travestilik Sorunlarımmı Var?
senin sorununu ben biliyorum dedin ona hitaben yazdım ordan ortaya taşımakla kendini haklı cıkarmaya calısma
Konuyu Açan Benim.Verilen Cevaplarda Direkt Bana Veriliyor.Ben Traverstiler Konusuna Değil Senin Beni Yalancılıkla Suçlamana Ve Küçümser,Alaycı Tavırlarına Alındım.Bu Sitede Sana Gereken Yapılır Yada Yapılmaz Ama Şunu Bil Burda Yazılanları Kayıt Altına Aldım Seni Savcılığa Vericem.Kişiliğime Küçük Düşürücü Davranışların Sebebiyle.Ip'ni Aldım Merak Etme.Ha Şunuda Belirteyim Hukuk İle Yakinen İlgim Vardır!
ya bişey yok ya tamam tigrayı beğeniyoruz tamammı birbirinize girecek ne var iki travestinin tigrası tv ye çıktı diye bu sinir ne? ind de bişi demiyo zaten sen de travesti değilsin alınmazsın olay bu
senin sorununu ben biliyorum dedin ona hitaben yazdım ordan ortaya taşımakla kendini haklı cıkarmaya calısma
Karıştırma.Ben O Dediğini Senden Sonra Yazdım.Neyse Uzatmaya Gerek Yok.Benden Uzak Dur Şu İşler Sonuca Bağlanana Kadar.Burayı Daha Fazla İşgel Etmeye Hakkımız Yok.Bu İş Şahsi Mesele Oldu.
Sabah Sabah Piyango Gibi Nerden Çıktı Karşıma.:mad:
Karıştırma.Ben O Dediğini Senden Sonra Yazdım.Neyse Uzatmaya Gerek Yok.Benden Uzak Dur Şu İşler Sonuca Bağlanana Kadar.Burayı Daha Fazla İşgel Etmeye Hakkımız Yok.Bu İş Şahsi Mesele Oldu.
ben uzatmıyorumki zaten anlayan anlıyor zaten benide
Bu İş Şahsi Mesele Oldu derken neyi kastdiyorsun ben uzatmamda her yazında birşey var ben ne yapıyım tehditler uyarılar filan free ol dostum biraz free ol
Konuyu Açan Benim.Verilen Cevaplarda Direkt Bana Veriliyor.Ben Traverstiler Konusuna Değil Senin Beni Yalancılıkla Suçlamana Ve Küçümser,Alaycı Tavırlarına Alındım.Bu Sitede Sana Gereken Yapılır Yada Yapılmaz Ama Şunu Bil Burda Yazılanları Kayıt Altına Aldım Seni Savcılığa Vericem.Kişiliğime Küçük Düşürücü Davranışların Sebebiyle.Ip'ni Aldım Merak Etme.Ha Şunuda Belirteyim Hukuk İle Yakinen İlgim Vardır!
bu mesajını sonradan okudum istediğini kayıt altına al istediğini yapablirsin bu forum da özgür dür bu Ülkede özgür dür
bu mesajını sonradan okudum istediğini kayıt altına al istediğini yapablirsin bu forum da özgür dür bu Ülkede özgür dür
Özgürlük Dediğin Kelimenin Sözlük Anlamına Bak.Sonrada TCK'yı Oku Mantığı Yakala.Demogoji Yapma.
Tigraya zamanında bende sahip oldum,kullanırkende hiç gocunmadım.. Bazı arkadaşlarım çok sataştılar ama hiç umrumda olmadı.. İstanbul da 2 tane travesti ( açıkça yazmanızda bir sakınca yok ) Tigraya bindi diye kimsenin bu araba travesti arabasıdır demeye hakkı yok.. Herkes haddini bilsin :mad: Ben Taksim e yakın biryerde oturuyorum bu adı geçen vatandaşlar genelde geceleri orda takılırlar ve trafikte çok yanyana geldim onlarla,şimdiye kadar sadece 1 tanesinde sarı bir Tigra gördüm.. Belki 10 tane E46 BMW ye binen travesti gördüm,şimdi BMW E46 travesti arabası olmuyorda Tigra mı oluyor? Bunlar çoluk çocuk muhabbeti geçin bunları arkadaşlar.. Tigra hoş otomobildir ama içi çok dardır,biraz iri cüsseliyseniz kullnırken sizi zorlar.Onun haricinde ben aylarca kullandım en küçük bir sorun yaşamadım.Sağlam otomobildir Tigra..
Seviyeli forumlar..
aslında bu konu yavuz abimin bu yazısından sonra sona ermesi gerekmekteydi.Çünkü abilerimiz bizi azarlamazlar uyarırlar bizde saygımızdan ötürü onları dinleriz ama daha daha konunun uzatılması gereksiz bişey o konuşmalar hiç olmamısı gerekmekteydi.Ben yavuz abi böyle yazınca onu okeyliyip konuyu kapattım ama işte abicim görüyorsun kusura bakma sende...
Özgürlük Dediğin Kelimenin Sözlük Anlamına Bak.Sonrada TCK'yı Oku Mantığı Yakala.Demogoji Yapma.
torsion ben napıyım abicim şimdi zorla damarıma basıyor susuyum dedim seviyemi sitenin seviyesini düşürmüyüm dedim ama zorluyor görüyorsun özgürlük degilde özgür kelimesini ne istiyorsan yapablirsin babında kullandım ben dikkatini cekerim kelimeleri degilde cümleleri bütün olarak okursan sevinirim
siz boyle uzatırsanız kitlenir bu konu haberiniz ola.sen travesti değilsen ne alınıyon ki???? her gelen geçenle boyle uğraşırsan gelen geçenle tigra sana zevk değil sıkıntı veriyo demektir. anahtarcı da sana bişiy demiyor uzatmayın
Cevap Yazmasaydın O Zaman.Yağcılık Yapma!
bana mı diyosun?:mad:
al işte abicim yaa önüne sataşıyor online admin yokki baksın suna
torsion sakın kardeşim tartışmaya girme ben yazmıyorum bundan sonra sende bakma buraya sakın yoksa hem kendimizi yıpratıcaz hemde opelim.net yakısmayan tavırlar cıkıcak ortaya biz burda bir kardeşlik içinde birlikteyiz konusma abicim konusma boşverrrr
Alınma Sebebim'i Açıklamıştım torsion.Travestilikle İlgisi Yok.
sakın ciddiye alma önüne gelene saldırıyor anlayamadım sabahtan beridir bırak ne yazıyorsa yapsın adminler akşama dogru girer söylerim ben birine artık
torsion sakın kardeşim tartışmaya girme ben yazmıyorum bundan sonra sende bakma buraya sakın yoksa hem kendimizi yıpratıcaz hemde opelim.net yakısmayan tavırlar cıkıcak ortaya biz burda bir kardeşlik içinde birlikteyiz konusma abicim konusma boşverrrr
Bu Son Sözüm.Sen Çok Yağcısın Seninle Muhatap Olduğum İçin Kendime Kızıyorum.:mad:
:kop::kop::kop::kop::kop: muhabbete bak yaa biz burda kardeşiz tamammı dısarda da birbirimizi kollarız birbirimize girmeyiz burası dostluk paylaşma portalıdır bilgin olsun ayrıca torsion benim hem ankaradan hemşerim hem kayseriden hemşerim bu konusutugun yagcılık kelimesine cok yakınsın sanırım cok kullanıyorsun
ya sinirlendiğim de yok benim açıkçası:D :D sadece paylaşım yapıyoruz işte. ninemler esatta oturur bağcılarda her gittiğimde orda travestiler gorurum kah tigrayla kah vectra a ile yani parası neye yetiyosa onu alıyo canım....arabasının da tabii müşteri çekmesi lazım. bence bu araçların o kesimden talep gormesinin nedeni hoşluğudur.ne guzel işte yani opele biniyolar sonuçta onlar da insan ve dedemlere gittiğimde bi zararlarını da görmedim usul usul bi tigra bi de vectra a duruyo karşıda ben de her gidişimde ne guzel arabalar diyorum yani;) ;) ;) ;) ;) hiç buyutecek bişey yok kardeşler.mesela benle de kuzenim dalga geçer hollandada calibra ya şahinden az değer veriyolar kaputu 50 euroymuş diye falan hiç alınmam yani seni tatmin ediyosa salla biyerimden aşşağı kasımpaşa de kardeşim.:good: :good: :)
konusmalara bak ALLAH aşkına bu sayfalarda bu forumda bu şekilde adminlerimiz bile böyle konusmaz lütfen forumumuzun kalitesine gölge düşürme
bana mı diyosun?:mad:
Şimdi Gördüm Pardon.Sana Neden Diyeyim Kardeşim Ben Yazarken Senin Mesaj Araya Girmiş Kusura Bakma.
Şimdi Gördüm Pardon.Sana Neden Diyeyim Kardeşim Ben Yazarken Senin Mesaj Araya Girmiş Kusura Bakma.
tamam , sadece benim araya girme sebebim gerilim beni çekiyo mıknatısgıbi sinirlenmedim de:D :D :D :D ya alt tarafı araba ya;) ;) :D
yaa ben anlamadım hala yaa bu tavırlar hareketler bu nasıl bir davranıstır hayır keyfim yerinde moralim düzgün sakin cevap veriyorum buraya saygımız var düzeni bozmamaya calısıyoruz bu nasıl bir harekettir anlamış degilim
''sus, yalaka, konusma'', bunlar nasıl kelimeler
yaa ben anlamadım hala yaa bu tavırlar hareketler bu nasıl bir davranıstır hayır keyfim yerinde moralim düzgün sakin cevap veriyorum buraya saygımız var düzeni bozmamaya calısıyoruz bu nasıl bir harekettir anlamış degilim
sus, yalaka, konusma, bunlar nasıl kelimeler
Bana Bak Kurnaz Konuyu Kapat Provakatörlük Yapma.Bundan Sonrada Kişilere Dikkatli Davran.Bu Tarzım Başta Sana Söylediğim Senin Dilinden Anlarım Tarzıydı.İşte Senin Dilin Bu.Ben Aynayım Nasıl Görürsem Öyle Yansırım!Benim Sitedede Var Senden Bir Tane.Ama Ellemiyorum Çünkü Bana Çok Saygılı.Makara Oluyor Siteye.Canımız Sıkılmıyor Anlıycağın.:D
Bana Bak Kurnaz Konuyu Kapat Provakatörlük Yapma.Bundan Sonrada Kişilere Dikkatli Davran.Bu Tarzım Başta Sana Söylediğim Senin Dilinden Anlarım Tarzıydı.İşte Senin Dilin Bu.Ben Aynayım Nasıl Görürsem Öyle Yansırım!Benim Sitedede Var Senden Bir Tane.Ama Ellemiyorum Çünkü Bana Çok Saygılı.Makara Oluyor Siteye.Canımız Sıkılmıyor Anlıycağın.:D
kullandıgın kelimelere dikkat et
kullandıgın kelimelere dikkat et
Diyene Bak Sen.Aferim Sana Düzelmeye Başladın!:D
Diyene Bak Sen.Aferim Sana Düzelmeye Başladın!:D
:kop::kop::kop::kop:sadece gülüyorum aslında aglanacak bir halin var
:kop::kop::kop::kop:sadece gülüyorum aslında aglanacak bir halin var
Bu Eski Taktiktir.Kelimelerin Tükendiği Yerde Devreye Sokulur.:D
Arkadaşlar yaptıklarınız gerçekten olgun insana yakışan hareketler değil.
Konuyu off topic yapmayın Lütfen.!
Kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz?Travestilerde neticede bizim gibi insandır. Tercihler serbesttir herkes her istediği araca biner.Verin bana Sarı Tigra yı Taksim meydanını defalarca turlayayım ne varki bunda.
Gereksiz yere birbirinizi kırmaktasınız ve bu tarz davranışlarınız diğer üyelerimizede rahatsızlık vermektedir.
Lütfen burada bu didişmeye son noktayı koyun.
İyi Forumlar...
maşşallah tigra kardeşim ''tek başlıkta bronz üye olma'' ünvanına ilk sen ulaşacaksın galiba..forumda o kadar güzel başlık var ki ben olsam bu kısır atışmayı;) ;) ;) ;) ;) ;) bırakır biraz oralara yönelirim ya kitlenmesin bu konu dedim ya sıkıntı beni çekiyo, asma kilit olan bi başlık gorunce nedense tuhaflaşmaktayım:D :D :D :D . tigra rulez deyip olayı kapatmak gerektiğini duşunmekteyim:rolleyes: :rolleyes:
Arkadaşlar yaptıklarınız gerçekten olgun insana yakışan harketler değil.
konuyu off topic yapmayın Lütfen.!
Kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz?Travestilerderde neticede bizim gibi insandır. Tercihler serbesttir herkes her istediği araca biner.Verin bana Sarı Tigra yı Taksim meydanını defalarca turlayayım ne varki bunda.
Gereksiz yere birbirinizi kırmaktasınız ve bu tarz davranışlarınız diğer üyelerimizede rahatsızlık vermektedir.
İyi Forumlar...
Haklısın.Ben Artık Cevap Yazmıyorum.Kimseyi Rahatsız Etmeye Hakkımız Yok.
Haklısın.Ben Artık Cevap Yazmıyorum.Kimseyi Rahatsız Etmeye Hakkımız Yok.
yaa bunun aynısı 20 mesaj önce yazdın sanırım bi 20 mesaj daha görücez
yaa bunun yanısı 20 mesaj önce yazdın sanırım bi 20 mesaj daha görücez
Sen susmasını bilde İşimize Bakalım.İzin Vermiyorsun Konunun Kapanmasına.Kötü Bir Şaka Gibisin Sen Ya.:mad:
Arkadaşlar yaptıklarınız gerçekten olgun insana yakışan hareketler değil.
Konuyu off topic yapmayın Lütfen.!
Kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz?Travestilerde neticede bizim gibi insandır. Tercihler serbesttir herkes her istediği araca biner.Verin bana Sarı Tigra yı Taksim meydanını defalarca turlayayım ne varki bunda.
İyi Forumlar...
:alkis::alkis::good::good:
Ne oluyor beyler? Biraz sakin olalım.. Saygı sınırlarını çok fazla aşmışsınız.. Lütfen birbirinizden özür dileyip konuyu kapatırmısınız.. Admin devreye girerse olay daha tatsız bir hal alabilir.. Birbirleriyle tartışan arkadaşların UYARI almasını gerekterecek sözler sarfedildiğini görüyorum..Burası OPELİM.NET başka sitelerle karıştırmayalım lütfen.. Kimsenin benim ve arkadaşlarımın huzurunu kaçırmaya hakkı yok :mad:
Ne oluyor beyler? Biraz sakin olalım.. Saygı sınırlarını çok fazla aşmışsınız.. Lütfen birbirinizden özür dileyip konuyu kapatırmısınız.. Admin devreye girerse olay daha tatsız bir hal alabilir.. Birbirleriyle tartışan arkadaşların UYARI almasını gerekterecek sözler sarfedildiğini görüyorum..Burası OPELİM.NET başka sitelerle karıştırmayalım lütfen.. Kimsenin benim ve arkadaşlarımın huzurunu kaçırmaya hakkı yok :mad:
bende sabahtan beridir bunu anlatmaya calısıyorum yavuz abi zaten
konu kapanmıştır opel kardeşliği rules;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ok fıstıkgibi oldu haa bu arada anketinize de oy verdim :D
opelele söyliyelim tigranın adını değiştirsinler adı çıkmış binen kişilerden dolayı
shumenboy
11-05-2008, 21:07
herseyden önce can güvenliği sıfır makınada yağmurda kıçı başı oynuyor ben dikkat et derim
Bilge Kavaf
11-05-2008, 21:10
bence şekilsiz şemalsiz bir araç opelin adına yakışmayan bir tasarım para verilmez...
mıssopelastra
11-05-2008, 21:52
98 tıgram vardı ck guzel araba omotordo okasaya fena sayılmaz tıgra derken A dan bahsedıyoruz sanırım B de var cunku..
psicomega
11-05-2008, 22:25
ya tigrayı ankarada pek hoş karşılamazlar nedenini ankaralı arkadaşlar daha iyi bilirler buraya yazarsam uyarı alırım şimdi.
iyi o olaydan ben kurtuldum :) ben hollandada yasiyorum burda oyle bi problem yok....
Hem bisi dicem o dediginiz insanlar BMW yede Meganada Eline hangi araba gecerse ona biniyolar :D anlayan anladi artik... kimse ustune alinmasin
Ya birde bisi solicem arkadaslar yazmissinizda burda tigra yagmurda gotu basi oynuyor diye Hollanda hep yagmur yagan bi ulke valla arabayla 215 i gordum banamisin demiyo yerindende kalkmiyo... Nasi oluyo bu anlamadim TR deki Tigralari acaba degisikmi uretiyolar( oynak tigra) :P
neyse ya ben arabamdan memnunum cok guzel uzayip gidiyor. Allahin izniyle 2 haftaya kadar 140-150bg cikarcam ozaman videosunu ceker koyarim buraya
İcine bir turlu sıgamadıgım otomobil.Ferformans cok dusuk.
Gorunus itibari ile cok dusuk bir arac.
Fakat zevkler tartısılmaz.
turkerrr
12-05-2008, 03:22
güzel araba ben severim tigrayı....
vectra100
12-05-2008, 11:50
zamanında en kral arabadan daha cok ılgılı cekıyordu
BaYRaM12
12-05-2008, 12:41
hadi yaa gerçektenmi ben sadece ankaraya özel bir durum zannediyordum.hatta bir arkadaşım cok istemişti tigrayı yalvara yakara zor vazgecirdim cocugu boludaydı ankara getirdim cinnahın ortasına gittik gördü ve anında vazgecti:):kop:
kimler biniyormus ya merak ettm :)
turkerrr
12-05-2008, 13:05
benim için kimin bindiği önemli değil mavi yada kırmızı renk bi tigra hafif modlu olunca çok tatlı oluyo yalnız tigraya tamponaltı ekleri hiç yakışmıyo özellikle arka tampona ek çok kötü oluyo...
erdemayaz
20-05-2008, 20:45
ya arkadaslar ama oncelikle o arabaya karlık ruzgarlık felan cok gusl yakısıyor ben tigra almayı dusunuyorum ve aldıgım gibi de arabayı cok gusellestircem,hem dediginiz gibi büyük sehirlerde adı cıkmıs ama buralarda bazıları daha bilmiyorlar bile o arabayı,,walla ben seviyorum tigrayı ins alırım,ister gay binsin ister homo,ister jonjon,ister kıro...Ah bi simsiyah tigram olsa cok da gusel yapacam insallah,,bence insanın o arabayı sevip sevmemesine kalmıss..
_SeRcAn_
20-05-2008, 21:03
tigrayı bende pek sewmiorum tip olarak performasnını bilmem ama dedikleri gibi büyükşehirlerde araca binenleri çoğu kişi biniyodur ama bence tigra hastası için bu problem değildir diye düşünüyorum....
zamanında en kral arabadan daha cok ılgılı cekıyordu
:good: bence de
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Opelim.Net