Orijinalini görmek için tıklayınız : Marka konusunda çok kararsız kaldım yardım lazım.lütfen:(
35caldion
07-02-2010, 16:39
Arkadaşlar araç vectra 1.6 comf.2001 model
Ben zavoli-brc-lovato arasında kaldım.İşin içinden çıkamıyorum.Fiyat farkı pek yok bu üçünün arasında zaten sıkıntım fiyat değil,ben sadece bu araca hangisi daha iyi uyum gösterir,hangisi daha iyi performans verir ve daha az arıza çıkarır bunu mesak ediyorum.
siz değerli abilerimden tavsiyelerinizi bekliyorum:good:
Arkadaşlar araç vectra 1.6 comf.2001 model
Ben zavoli-brc-lovato arasında kaldım.İşin içinden çıkamıyorum.Fiyat farkı pek yok bu üçünün arasında zaten sıkıntım fiyat değil,ben sadece bu araca hangisi daha iyi uyum gösterir,hangisi daha iyi performans verir ve daha az arıza çıkarır bunu mesak ediyorum.
siz değerli abilerimden tavsiyelerinizi bekliyorum:good:
Ben yıllardan beri lpg li araçlara binerim taki mutfak tüpüyle bile bindim. Lpg yüzünden motorla ilgili hiç bir sıkıntıya raslamadım. Şu an aracımda sıralı sistem var ve gayet memnunum. Sana yılların tecrübesiyle şunu kesin söyleyebilirimki, marka hiç önemli değil, önemli olan usta seçimi. Sistemi taktıktan sonra arkasında durması sorun yaşatmaması ve işi bilmesi. Bu seçimi iyi yaparsan bu defa marka ne olursa olsun takılan markayı övmeye başlarsın. Halbuki senle aynı markayı kullanan başka birisi, ustası berbat olduğundan sistemi bile değiştirmeye kalkar.
35caldion
07-02-2010, 17:55
Ben yıllardan beri lpg li araçlara binerim taki mutfak tüpüyle bile bindim. Lpg yüzünden motorla ilgili hiç bir sıkıntıya raslamadım. Şu an aracımda sıralı sistem var ve gayet memnunum. Sana yılların tecrübesiyle şunu kesin söyleyebilirimki, marka hiç önemli değil, önemli olan usta seçimi. Sistemi taktıktan sonra arkasında durması sorun yaşatmaması ve işi bilmesi. Bu seçimi iyi yaparsan bu defa marka ne olursa olsun takılan markayı övmeye başlarsın. Halbuki senle aynı markayı kullanan başka birisi, ustası berbat olduğundan sistemi bile değiştirmeye kalkar.
Ben söyledilerine sonuna kadar katılıyorum.iyi bir montaj sorun çıkartmayacaktır zaten.Ama marka da bi yerde önemli yani,gerek parça kalitesi, gerek servisler.
Değerli yorumun için teşekkür ederim.
barıs_koc
07-02-2010, 17:57
BRC kitim var. en ufak sorunda dahi 2A arkasında durdu. hiç bir sıkıntı çekmedim.
çok doğru
kesinlikle BRC bundan önceki 2 aracımda da Stafanelli vardı sürekli sıkıntı problem çok yakma vardı şimdi aldığım aracımda BRC takılı ben almadan bir hafta önce yapılmış montafı bende ortalama 800 - 1000 km yaptım daha ama az gerçekten yakıt düşük stefanelli takılı 1.6 honda manuel aracım km de 220 - 240 tl arası yakıyordu ama BRC takılı 1.6 astra g otomatik 170 - 180 aracı yakıyor hemde gazın litresini İstanbul da 2,03 TL den almama rağmen
35caldion
08-02-2010, 11:10
Tavsiyeler için teşekkürler,
blackout_vectra
10-02-2010, 10:43
:good: z-a-v-o-l-i
bacadir68
10-02-2010, 11:17
ben kendi aracımda zavoli kullanıyorum %99 memnunum. bundan öncede 2 farklı model araçta zavoli kullandım onlarda sorunsuzdu ancak şöyle bir sıralama yapayım sana...
1-BRC
2-Zavoli
3-Lovato
ben bu üçünden zavoli derim
fiyat olarak performans olarak atikerden gayet memnunum...
mustafa57
10-02-2010, 16:48
bende 7000 km dir atiker kullanıyorum en ufak bir sorun yaşamadım. arabanın yakıtı şehir içinde belli olmaz. uzun yolda 1 lt gaz ile 12.5 km gidiyorum
35caldion
10-02-2010, 17:25
Evet anlaşılan iş iyi bir ayarda ve ustada bitiyormuş
hepinize teşekkür ederim:rolleyes:
alperx20xev
10-02-2010, 17:35
Prins VSI bilmiyorum bu markayı araştırdınız mı ama ben çok menunm tavsiye ederim şiddetle 2004den beri kullanıyorum o zamnlar tuzluydu biraz 2500€ gibi ama şimdi düşmüştür şimdi baya benim için en önemli performans düşmeden lpg kullanmam oldu usta faktörüde bu anlattıklarım kadar önemli kesinlikle :)
Bende longas italyan sıralı sistem kullanıyorum ve 2 yıldan beri önemli bir sorun yaşamadım ama yinede marka önerme yerine iyi usta öneririm...
Markanın malzeme kaliteside tabiki önemli...Alper'in dediği marka Prins gerçekten kaliteli ama hala pahalı...Birde Tartarini var..Ben Tartarini kullanıyorum ve memnunum...Ama ne takarsan tak gerçek olan tek bir kelime bile eklemeden Berkay abiye sonuna kadar katılıyorum...
muratakkin32
18-02-2010, 23:09
landirenzo veya landi opel ile anlaşması var zaten bosh enjektör kullanıyor. herkese tavsiyem bu
prince kullanıyorum, daha yeni taktırdım yaklaşık 1000 km falan oldu hemde garantiyi bozarak taktırdım. kafam rahat herhangi bir sıkıntısı yok aynı benzinli gibi sorunsuz. tamam usta ve montaj faktörü çok önemli ama bir de bunun yanında kullanılan malzemenin de kalitesi faktörü var. opel landirenzo takıyor garanti bozulmadan ama bu landirenzonun en iyisi olduğunun göstergesi olmadığı gibi soru çıkartmayacağı anlamına gelmeyeceği düşüncesi ile madem lpg taktıracağım en iyisi olsun başım ağrımasın düşüncesi ile prince taktırdım. inanın çok da memnunum hatta şöyle söylebilirim gaz pedalının yerini yeni keşfettim, en sağdakiymiş ;) herkesin mutlaka bir düşüncesi vardır saygı duyarım ama bu lpg konusunda iyi düşünün ve iyi araştırın. referansı iyi ve yaptığı işin arkasında duracak bir servise montajını yaptırın ve en önemlisi tasarruf yapacağım derken de sorunlarla uğraşmamak adına 3-5ten kaçmadan kesenize göre en iyisini taktırın, sizin adınıza şimdiden hayırlısı olsun. saygılar...
2.0 vectra cdx'te Stafanelli kullanıyorum.Yazın yakıt uzun yolda 120-140 ykr a kadar düşüyor(90-100 km hızda).Gayet memnunum tek sıkıntısı ben soğuk bi bölgede görev yapıyorum sabah ilk çalışmada benzinden gaza geçerken stop ediyor.buda büyük bi sorun yaratmıyor
ilk sırada brc düşün sonra zavoli düşün diğerini düşünme bile
11000 km dir brc kullanıyorum.Diğer markalarda kaliteli tabiki ama öncelikle iyi işçilik ve iyi marka ile rahat edebilirsin.
35caldion
23-02-2010, 20:26
Arkadaşlar ''Aldesa''nasıl bir marka terih edermisiniz??
ilk defa duydum internetten araştırdım yarı yarıya olumlu ve olumsuz yorumlar var
slm arkadaşlar istanbul şişli ye yakınivarlarda ikigüniçinde atikerdüşünüyorum iyiservis ve usta bilen ler acil yardnetsin acemilerin eline düşmiyim aracım 98 c.d wectra otamatikbenzinde km 500bin yakıyo cözümarıyorum
alpmurat
23-02-2010, 21:35
Babamın karburatörlü (Tempra SW)i benim tek enjeksiyonlu (palio 1.4 EL) aracımda vardı memnunduk. ama hiç sıralıda nasıldır bilemiyorum
whiteman
24-02-2010, 17:41
brc fast taktırdım 50.000 km devirdim arabanın çekişiyle performansıyla ilgili hiç bir problemim olmadı
İmkanın varsa Prins yoksa bu üçünden BRC.(Ben tartarini kullanıyorum)
utku3319
25-02-2010, 19:26
en önemlisi usta,ustan iyise marka çok önemli değil benim aracımda zavoli var daha önceki aracımda atiker taktırmıştım gayette memnundum.boş yere fazla para verme atikeri taktır.
35caldion
27-02-2010, 16:59
Arkadaşlar Lovato taktırdım 3 gündür hiç bir problem yaşamadım,Çekişinde en ufak bir düşüş yok,
Benzinle 10 km'de 1 litre yakıyordu,şimdi de aynı hiçbir fark yok
Sadece Lpg nin litresi daha ucuz:)
Tavsiye ederim taktıracak arkadaşlara Lovato'yu
2009 şubatında BRC taktırdım. Şu ana kadar şükür hiç bir sorun yaşamadım.
20 Şubatta Soma- Zonguldak arasında Somadan-İzmite genelde 100 km/h hızla ı 325 km'de 53 YTL yaktı.
İzmitten sonra düzceye kadar Otobanda genelde 140 bastım, Düzce Zonguldak arası ne gidebilirsen, 275 km'de 56 YTL yaktı. Daha iyisi can sağlığı.
fiyatı uygun ama sıralı sistemini kullanan görmedim fiyattan dolayı düsünüyorsan atiker taktır fiyatı ucuz olsun diyorsan atikerden sasma diğerleri ya ramdımansız oluyor ya parçası olmuyor atiker soruçta en cok kullanılan ya 1. yada 2. markadır dolayısıyla parça ve servis sıkıntısı yaşatmaz sana diğer markalar brc zavoli tabi ki malzemeleri daha kaliteli imkanın varsa onları kullan ama uygun fiyata tik taktıracaksan hiç uğrasma git atiker taktır
35caldion
01-03-2010, 16:26
fiyatı uygun ama sıralı sistemini kullanan görmedim fiyattan dolayı düsünüyorsan atiker taktır fiyatı ucuz olsun diyorsan atikerden sasma diğerleri ya ramdımansız oluyor ya parçası olmuyor atiker soruçta en cok kullanılan ya 1. yada 2. markadır dolayısıyla parça ve servis sıkıntısı yaşatmaz sana diğer markalar brc zavoli tabi ki malzemeleri daha kaliteli imkanın varsa onları kullan ama uygun fiyata tik taktıracaksan hiç uğrasma git atiker taktır
Ben Lovato taktırdım;)
Düşüncemi yinelemek istiyorum.
Ben Lovato taktırdım;)
lovato ile ilgili kötü yorum duymadım brc ayarı bi kit olduğunu bsiliyorum hayırlı olsun
35caldion
02-03-2010, 20:11
Teşekkür ederim allah razı olsun
gokoguz7
04-03-2010, 01:29
Arkadalar 1.6 astra classic arabam için çok araştırma yaptım
Sonunda Prins taktırdım
Boş verin başka markayı Arba her zaman benzinde sanki
vectra38
04-03-2010, 02:20
Prinsin üstüne öneri yapmak anlamsız olur tabi ama biraz da uygun fiyatlı olarak brcyi öneririm.
alperx20xev
04-03-2010, 09:28
ben 05.2005 den beri prins kullanıyorum ilk masrafı gecen açtı rpm rölesi yanmış orjinal rölesi 60€ ama çok memnunm prinsden çekişte felan benzinle birebir hatta ustaya standartın uzerinde açtırdım gazı belki değişiklik olur fazla yakmasının dısında .p
35caldion
04-03-2010, 20:33
Fazla para dökmeye gerek yok arkadaşlar,Lovato gayet iyi görüyor işimi.Performansta en ufak bir eksilme yok
gokoguz7
04-03-2010, 21:25
2008 classic 1.6 sedan aracıma, prins taktırdım kafam rahat
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Opelim.Net