Orijinalini görmek için tıklayınız : Opel astra 2003 Ön Balata
Arkadaşlar uzun zamandır Astra 2003 model aracımda ön sol balatadan ses geliyor yakın zamanda değiştirmeyi düşünüyorum aklıma tabiki ilk olarak fiyatı geliyor.
Aracımın sadece sol ön balatasını değiştirmem yeterli mi diğer balatalarda komple değişmesi gerekir mi sadece sol ön olursa kaç lira olur yada komple değişmek gerekirse kaç lira olur bilgilendirmelerinizi bekliyorum.
Sertan_c
04-02-2010, 08:57
fren balatası tek taraflı değiştirilmez.
sadece önler olur ama sadece sol ön olmaz...
ya ön ikisi değişecek yada böyle kalacak...
Gm olanlar 90-100 civarı diğer markalarda yan sanayi olanları 60 ytl ye bulabilirsiniz.
konuyu buraya açtığına göre ankarada değişeceksin öyle mi ? hakan abi parçaları toptancısından indirimli getirtiyor aklında olsun. ankaradan geçersen hemen ara kendisini trw de olur delphi de..
balıkesir şahin
04-02-2010, 13:06
Arkadaşlar uzun zamandır Astra 2003 model aracımda ön sol balatadan ses geliyor yakın zamanda değiştirmeyi düşünüyorum aklıma tabiki ilk olarak fiyatı geliyor.
Aracımın sadece sol ön balatasını değiştirmem yeterli mi diğer balatalarda komple değişmesi gerekir mi sadece sol ön olursa kaç lira olur yada komple değişmek gerekirse kaç lira olur bilgilendirmelerinizi bekliyorum.
ön balata takımı 40tl.saygılar.
ön balata takımı 40tl.saygılar.
hangi marka ?????? saygılar :)
Arkadaşlar ön arka değişirdi. Orjinal parça taktılar arkadaşlar sağolsun baya indirim yaptılar 180 tl verdim ön arka takımların hepsine .
mustafa57
20-03-2010, 15:23
Arkadaşlar ön arka değişirdi. Orjinal parça taktılar arkadaşlar sağolsun baya indirim yaptılar 180 tl verdim ön arka takımların hepsine .
arka balatalar kaç para acaba. OPEL PARÇACI sitesinde GM balata 47.59 TL. Ankarada ÖZEN ticarette Valeo ve DELPHI balata 52.65 TL bilginiz olsun. banada lazım diğer bakım malzemelerimi ÖZEN ticaretten alacam Valeo veya DELPHI nasıldır arkadaşlar. şu anda arabada GEC marka balata var hiç memnun değilim.
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Opelim.Net