Orijinalini görmek için tıklayınız : vectra b vites ve el freni derileri
sevgili arkdaşlar sizlerin sayesinde bugun aracıma binip ya allah bismillah dedim ve vitesin ve el frenının deri olan kısımlarını söktüm derileri maşallah bizim hanımın deri çantası baya işe yaradı onu kestimsüper oldu allah nasip ederse yarın forolarını koyucam foruma başladım aracı yavaş yavaş sökmeye başladım yarın gösterge panelini sökecem temzigligini yapacam bir de ışıklarını degiştircem dikkat etmem gerken bişi varmıo sökmeden önce bir sorum dedim saygılarımla
gösterge panelini çıkardığınızda arabayı çalıştırmayın ve anahtarı da 2. konuma getirmedin airbag ışığınız yanar ve tech2ye bağlamadan sönmez... onun dışında önemli birşey yok... deriler için çantayı mı parçaladınız :) çantanın son halini merak ettim açıkcası :)
sevgili arkdaşlar sizlerin sayesinde bugun aracıma binip ya allah bismillah dedim ve vitesin ve el frenının deri olan kısımlarını söktüm derileri maşallah bizim hanımın deri çantası baya işe yaradı onu kestimsüper oldu allah nasip ederse yarın forolarını koyucam foruma başladım aracı yavaş yavaş sökmeye başladım yarın gösterge panelini sökecem temzigligini yapacam bir de ışıklarını degiştircem dikkat etmem gerken bişi varmıo sökmeden önce bir sorum dedim saygılarımla
Yeni bi Vectra'cı kokusu aldım gibi. Hayırlı olsun herdaim dostum. Nasıl daha önce benzeri bi araba kullanmışmıydın? Nasıl hissettiriyo Vectra insanı anlat biraz da şenlensin forum.
valla arkadaşlarr benim ilk arabam buu daha önce hiç arabam olmadı süper bişi ilk araba alıyorsan alacagın araba vectra olacakmış ben bunu anladım paneli sökecektimde az tırstım -10 derece burası hacı hava az düselsin hemen sökücen inşallah bu arada hanımın çantasından i kalmadı onunda resmini koyarduım ama nasip degilmiş:::::))))) neyse bu arada hocam tech 2 nedir tırsarım böle seyler söemen bana :)) saygılarımla
İLKERNAVDAR
29-01-2010, 14:40
allah güle güle kullanmayı nasip etsin
ALLAH razı olsun kardeşim
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Opelim.Net