Orijinalini görmek için tıklayınız : Kitap okuyanlar buraya...
burak loves opel
25-01-2010, 08:46
Evet arkadaşlar kitap okumayı sevenler, burada birbirimize kitap önerebilir, en son hangi kitapları okuduğunuzu ve birbirimize tavsiye edebiliriz. Ben ta ne zamandır aldığım ve okumadığım Zülfü Livaneli Mutluluğu okuyorum şu an güzel bir kitap. Dünde Sarsılmak ve fatmanın talihi adlı iki kitap aldım. Ondan sonra Ahmet Ümit kuklayı okuyacam. Biliyorum güncel kitaplar değil ama sıra onlarada gelir.
alpmurat
25-01-2010, 09:19
1 sene öncesine kadar çok kitap olurdum ama şu okul yüzünden (hayırlısı ile 3 gün sonra bitiyor) Gazete bile okumak istemiyorum
atomkarinca
25-01-2010, 09:41
Oguz ATAY kesinlikle tavsiye ederim biraz ağır gelebilir ama çok güzeldir ;)
Valla ben Romanlardan hoşlanıyorum...Hatta çok etkisinde kalıyorum...2-3 gün kendime gelemiyorum...Şimdi Dan Brown'un Kayıp Sembol kitabını alıp okucam inşallah...Diğer 4 kitabınıda okudum gerçekten sürükleyici...
burak loves opel
25-01-2010, 12:01
Valla ben Romanlardan hoşlanıyorum...Hatta çok etkisinde kalıyorum...2-3 gün kendime gelemiyorum...Şimdi Dan Brown'un Kayıp Sembol kitabını alıp okucam inşallah...Diğer 4 kitabınıda okudum gerçekten sürükleyici...
Evet :) zaten satış rakamlarıda baya yüksek. Ben de şu elimdekiler okuyayım. Dan Brown'a geçecem.
Diğer kitaplarını okumadıysan onlarıda oku...Dijital Kale kitabı diğerlerine nazaran biraz sıkabilir...
"Hande Altaylı nın Maraz adlı romanını yeni bitirdim..Bana göre herkesin kendinden bir şeyler bulur diyebileceğim şekil ve tarzda ve benim kuşağıma yakın sorunlarla güzel bir roman çıkarmış, araya Canan Tan En Son Yürekler Ölür ü de katmış bitirmiştim..Canan Tan Klasiği işte basit anlatım seri ve sürükleyici tatlı hoş bir roman..Şimdilerde yatmadan Secret i okuyorum yoğun tavsiye üzerine ilginç bir kitap ,,bundan sonrası için varsa tavsiyesi olan değerlendirebilirim;)"
toprakozz
25-01-2010, 16:14
evet,geldim :D
mustafa57
25-01-2010, 16:16
malisef kitap okumayı sevmiyorum. enson Yüce kitabımız kuran-ı Kerim i okudum.
Burak, Ahmet ÜMİT seviyorsan J.C.Grange şiddetle tavsiye ederim.
burak loves opel
25-01-2010, 17:46
Sağolun arkadaşlar tavsiyeleriniz için. Değerlendircem hepsini.
Devam devam..
toprakozz
26-01-2010, 00:06
Burak, Ahmet ÜMİT seviyorsan J.C.Grange şiddetle tavsiye ederim.
ahmet ümitin kendi türünde iyi olduğu hep söylenir ama ben bi türlü sevemedim.,
en son okuduğum kitap " elif şafak-aşk" normal şartlarda bu tür kitaplar okumam ama sevgilim hediye edince mecbur kaldım.iyi okumak zorunda kaldığım kitaplardan biri diyorum.kitabın enteresan tarafı , okuyanı farkında olmadan ruhunu sakinleştiriyor.
bu arada elif şafağı ilk defa okudum ve şaşırttı beni.çok akıcı bir dili var aynı "adam fawer" gibi.asla sıkılmazsınız.
su sıralar yeni bir kitaba başlayacağım ama bi sürü alıpta okumadığım kitaplar var.onların arasından bi tanesini seçip başlaycağım
Tabi seveceksiniz diye bir şart yok, bende bazen çok iyi diye lanse edilip çok satanları sırf "aşırı" popülaritesinden dolayı okumam . (dağ dağa küsmüş hesabı:D)
A.ÜMİT okumaya Patasana ile başlamıştım yıllar önce hatırladığım kadarı ile kısada bir kitap, vaktin olur okursan belki fikrin değişir.
burak loves opel
26-01-2010, 09:55
A.Ümit Kukla'ya yarın gibi başlarım.
entelektueller hemen gelmiş :))))
entelektueller hemen gelmiş :))))
:banned:oldukça normal bir davranışı bir gruba dahil etmen ilginç....?
kitap okuyan insan bilgilidir ben kotu bisey demedimki bende okuduklarimi paylascakdim.....
kitap okuyan insan bilgilidir ben kotu bisey demedimki bende okuduklarimi paylascakdim.....
:p:po zaman bilgili ve kültürlü birine yakışır şekilde özür dilerim..yanlış anladım belki..
evet dinliyoruz öyle ise seni;)
burak loves opel
30-01-2010, 18:45
Zafer Köse - Sarsılmak'a başladım. Pek sarmadı. Akıcılık yok gibi. Yarıda bırakmakta istemiyorum. Çünkü hiç hoşlanmadığım şeylerden birisi :) Onu bitirip, eskilere döncem, Sami Paşazade Sezai - Sergüzeşt okuyacağım. Hep merak etmişimdirde okuyamamışımdır.
tnng yln
30-01-2010, 20:57
BEN EN SON ''YAPRAK DÖKÜMÜNÜ'' OKUDUM..AAAAA Bİ BAKTIM DİZİSİ CIKMIS VAZ GECTIM DEDIM KI ASK_ı MEMNUYU OKUYAYIM TAM KAPANI ACTIM..ACMAZZZ OLAYDIM BEN ACILDIM :D dedım hadı gazete takılalım aman tanrım ılk sayfadan dert benı boguyor en guzelı opelim.net ben bununla mutluyum..REKLAMLAR..
vectra delisi
31-01-2010, 02:13
Genelde siyasi ve polisiye tür kitapları çok okurum Özellikle stephen king. Şuan Peter straub' un yitik oğlan yitik kız adında korku türünde kitabını okuyorum.
Ama çok fazla okuyunca bende ters tepki yapıyor mesela Ahmet Altanın aldatmak kitabına çok kötü sarmıştım kız arkadaşımdan bile şüpheleniyordum.:D
"Onca zaman bir çok insanın baskısı ve modaya duyduğum illet önyargım dolayısı ile Secret ı okumamıştım.. Ancak geçen akşam ingilizce kursununda bende yarattığı yorgunluk ile yatmadan bir hafif bir şeyler okuma gereksinimi duydum..
The Secret ;bence kişinin zaten kararlar verip değişim istediği ve kendine duyduğu güveni risk alma çağları geçti diyerek törpülediği zamanlarda okurken çok şey yakalayacağı bir kitap..Tavsiye ederim ara ara okumanızı."
Ümit Yaşar'dan İmam-ı AZAM bence gayet şık ama dili çok çok ağır...Sıkılabilirsiniz...Ama deneyin derim...
selam arkadaşlar, kitap okumak en büyük tutkum. şuan İnce Mehmet serisini okuyorum. Yaşar Kemal in. birinci kitabı iki günde okudum, sürükleyici. Şuan 3. kitabındayım.
Cem Öktem
02-02-2010, 14:24
Serdar Özkan - Kayıp Gül okudum , beğendim. Hemencecik bitti =)
Bu arada aradığı ve bulamadığı kitap olan varsa bana p.m atabilir. Kitapçıyız biz =)
"Serdar Özkan ın Kayıp Gül nü duymuştum, not ediyorum Khaled Hosseini n Bir Muhteşem Güneşini bitirir bitirmez mutlaka okuycam.."
toprakozz
03-02-2010, 16:30
perihan maden - biz kimden kaçıyorduk anne?
okuyan varmı ?
"Çivisi Çıkmış Dünya-Uygarlıklarımız Tükendiğinde" çoğu kişi yazarın adını bile duymamıştır..ama adam baya ses getirdi.. kitap insanın ufkunu açıyor, politikaları ve olayları yorumlamanızı değiştiriyor.. okumanızı tavisye ederim..
İlginizi çekmesi açısından kitap ile ilgili bir haberi de gönderiyorum:
http://www.hurriyet.com.tr/kultursanat/11697376.asp
"Çivisi Çıkmış Dünya-Uygarlıklarımız Tükendiğinde" çoğu kişi yazarın adını bile duymamıştır..ama adam baya ses getirdi.. kitap insanın ufkunu açıyor, politikaları ve olayları yorumlamanızı değiştiriyor.. okumanızı tavisye ederim..
İlginizi çekmesi açısından kitap ile ilgili bir haberi de gönderiyorum:
http://www.hurriyet.com.tr/kultursanat/11697376.asp
"Amin Maloof çok severim(Semerkant oldukça bilinen kitabıdır) o yüzden o kitabıda almıştım ama yazıkki bir türlü keyifle devam ettirip bitiremedim.Evet kesinlikle tarzında başarılıdır ona şüphem yok...
Bu arada dün Kayıp Gül sipariş verdim ama o arada İskender Pala nın özel basım kitabının uygun satışını gördüm ilgilenen varsa elini çabuk tutsun derimAşağıdaki link sürekli alışveriş yağtığım bir yerdir zamanla %40 lara varan indirimlerle 5TL e dahi kitabınızı alabiliyorsunuz.Not: Kitaplar Orjinal!"
http://www.kitapyurdu.com/
burak loves opel
04-02-2010, 12:55
Zafer Köse Sarsılmak'ı bitirdim. Tavsiye ederim. 17 Ağustos İzmit depremi, askeri darbe ve bir karakterin çevresiyle birlikte hikayesini anlatıyor. Çok beğendim ve zevkle okudum.
Dün değil evelsi gün Kayıp gülü aldım. Bugün ona başlayacağım. Ondan sonrada Sergüzeşt.
toprakozz
04-02-2010, 22:17
perihan maden - biz kimden kaçıyorduk anne?
okuyan varmı ?
anlaşıldı okuyan yok
burak loves opel
07-02-2010, 16:39
Kayıp Gül'ü bitirdim. Tavsiye edebilirim. Kitap çok kısa zaten. Benim vaktim pek olmadığı için iki akşamda okudum. Alıp eline başlayan 2 - 3 saatte bitirip atar. Ha bir de "Küçük Arı"'yı tavsiye ediyorlar insanlar. Aranızda okuyan var mı nasıl?
burak loves opel
09-02-2010, 17:20
Cüneyt Nalçacı - Işıklı Yol.
Kesinlikle tavsiye ederim. Çok hoşuma gitti benim.
anlaşıldı okuyan yok
Yazarı ve kitabı ilk kez duydum, öğle arası netten bi araştıracağım bazı sayfalarda kitabın ilk 20-30 sayfası yer alıyor öyle bir durum olursa bakar kişisel fikrimi yazarım.
Kayıp Gül'ü bitirdim. Tavsiye edebilirim. Kitap çok kısa zaten. Benim vaktim pek olmadığı için iki akşamda okudum. Alıp eline başlayan 2 - 3 saatte bitirip atar. Ha bir de "Küçük Arı"'yı tavsiye ediyorlar insanlar. Aranızda okuyan var mı nasıl?
Kayıp güle başladım en sonunda Bin Muhteşem Güneş bitti de,,Değişik bir girişi var bakalım yakında fikrimi paylaşırım.."
Cem Öktem
10-02-2010, 14:28
Orhan Kemal - Önce Ekmek okuyorum şimdi
Nedense sadece bir kitabi okumayi sevmiyorum. Ayni anda en az 2-3 kitap okumak daha cok hosuma gidiyor. Su an okudugum 3 kitap :
The power of charm-Brian Tracy
The book of ego-OSHO
The rules of work -Richard Templar
barıs_koc
16-02-2010, 12:09
Adam Frewer. (umarım doğru yazmışımdır). OLASILIKSIZ. kelimenin tam anlamıyla soluksuz bir roman. yaklaşık 480 syafa. Ancak inanılmaz bir tempo. Tipik amerikan film mantığında sankı senaryo gibi yazılmış. Ancak gerçekle olan bağlatı o kadar güçlüki bir an bile kitabı elinizden bırakmak istemiyorsunuz. Benım çok hoşuma gitti.
Birde Modern (bir türlü anlamamışımdır) Türk Edebiyat çısı Nazan BEKİROĞLU nun La sına yeni başladım. Ancak Mor Mürekkebi hemen herkese tavisye ederim..
"Kayıp Gül cidden Simyacı gibi ara ara okunabilecek bir kitap.(heleki benim gibi özel bulunan cümlelerin altını çizme huyunuz var ise..)
Perihan Mağden - Biz Kimden Kaçıyorduk Anne adlı kitaba göz attım baist anlatımlı kısa bir roman..Boş vakitte okunabilir derim ama ben almadım açıkçası.Yardımı olur diye bir kaç sayfasının yer aldığı bu linki ekliyorum.
http://www.kitapyurdu.com/kitap/default.asp?id=120079 (http://www.kitapyurdu.com/kitap/default.asp?id=120079)
Ben ise, İskender Pala -- Babil de Ölüm ,İstanbul da Aşk a başlayacağım."
Kitap okumayı o kadar çok severdimki taki şu üniversiteye girene kadar , bide bölüm elektrik elektronik çok zor , 4 yıl boyunca ders çalışmaktan bir kitap bile okuyamadım , son bir yıldırda iş bulma derdi falan filan yine okuyamadım işi buldum , bu seferde evlilik var allah nasip ederse , artık eylülden sonra evlendiğimde okurum
burak loves opel
20-02-2010, 10:20
Valla benimde hiç vaktim yok. Vakit olsa öyle bir okuyacamki. Bu aralar azalttım okumayı.
burak loves opel
27-02-2010, 11:23
Joanne Dryansky - Fatma'nın Talihi.
Tavsiye ederim.
burak loves opel
14-03-2010, 10:05
Ahmet Ümit'in Beyoğlu Rapsodisi'ne başladım. Güzel bir kitaba benziyor bakalım nasıl gidecek. Bitirince yine yazarım buraya. Eee kitap okuyanlar nerelerdesiniz?
çok fazla kitap okumuş ve okumayı çok seven birisi olarak okumayan arkadaşlara başlangıç olarak bu kitapları şiddetle öneriyorum.
Dan Brown ın tüm kitapları
Tess Gerritsen in tüm kitapları
Hakan Büyükdere nin hayatınız değiştirecek öyküler 1-2-3
Dr.Mehmet öz ün 4 lü seti
Soner Yalçın - Teşkilatın İki Silahşörü.
Soner Yalçın - Teşkilatın İki Silahşörü.
bunu okumuştum harika bir kitaptı 5-6-2 tamam reis te güzeldir.
"İskender Pala bitti , pek bana hitap etti diyemem ağır ve yorucu idi açıkçası kitap..
Gülseren Budacıyıoğlu - Günahın üç rengi (psikoterai kitabı ) ile Irwin Yalom - Aşkın Celladı (pskoloji ) başladım.
Gülseren Budayıcıoğlunun bence herkesin senede bir okuması gerek.Hastalarından izin alarak isim değişikliği ile anlattığı klinik tecrübeleri ve uzman bakışını bizimle ustalıkla paylaşımını bence mutlaka okuyarak yaşamalısınız.
Irwn Yalom sa zaten dünyada bu alanda başarılı ve bilinin bir psikyatr ve psiko analizci..yoruma gerek yok:)"
Irwn Yalom sa zaten dünyada bu alanda başarılı ve bilinin bir psikyatr ve psiko analizci..yoruma gerek yok:)"
Irwin Yalom'un “Nietzsche Ağladığında” ve “Divan” isimli kitaplarını okumuştum. Bilhassa “Nietzsche Ağladığında” tam bir başyapıttı benim için...
Canan Tan'ın bütün kitaplarını okudum. en son çıkarmış olduğu "aşkın sanal halleri" şu anda okuyorum. 15. basım sonucu bulabildim
Irwin Yalom'un “Nietzsche Ağladığında” ve “Divan” isimli kitaplarını okumuştum. Bilhassa “Nietzsche Ağladığında” tam bir başyapıttı benim için...
"Evet onuda çok duydum, bu kitaplar bitince Budacıyıoğlunun bir kitabını daha almıştım onuda bitirp İrwn Yalomun Nietzche Ağladığında kitabınıda alıcam mutlaka.Fikirlerimi o zaman paylaşırım mutlaka:)"
Canan tan benim gibi duygusal takılanlara birebir en son"yüreğim seni çok sevdi" adlı kitabını okudum şimdilerdede fırsat bulursam aşkın sanal hallerini okuyacam.
"Evet onuda çok duydum, bu kitaplar bitince Budacıyıoğlunun bir kitabını daha almıştım onuda bitirp İrwn Yalomun Nietzche Ağladığında kitabınıda alıcam mutlaka.Fikirlerimi o zaman paylaşırım mutlaka:)"
Memnun oluruz, fikirleriniz bizim için altın değerindedir :D
burak loves opel
11-04-2010, 19:51
Herkese iyi okumalar ben bıraktım bu ara nedenini ben de bilmiyorum :)
Canan tan benim gibi duygusal takılanlara birebir en son"yüreğim seni çok sevdi" adlı kitabını okudum şimdilerdede fırsat bulursam aşkın sanal hallerini okuyacam.
Canan Tan benim fikrime göre plajda okunabilecek keyifli ve yorucu olmayan tarzda romanlar yazıyor.Her bir romanında aynı hikayeyi farklı isimlerle, şehirlerle anlatıyor.Bu yüzden bana kalırsa her kitabını almak aynı şeyi okumak demek..(kişisel fikrim tabi bu seven ve okuyan okurları için zevk diyebilirim)"
sabah kahvesi
26-05-2010, 21:43
bugün Nermin Bezmen'in en son kitabını aldım..Gönderilmeyen Aşk...çok severek okurum Bezmen in kitaplarını..daha önce de 2 kitabını daha okumuştum:KurtSeyt&Shura ve KurtSeyt&Murka..sizlere de tavsiye ederim..
burak loves opel
27-06-2010, 22:47
Ahmet Ümit - Patasana. Tavsiye edilir.
A.ÜMİT okumaya Patasana ile başlamıştım yıllar önce hatırladığım kadarı ile kısada bir kitap, vaktin olur okursan belki fikrin değişir.
:)
Ahmet Ümit ve Grange aynı zamanda kitap çıkardılar, migrosun 2 hafta önceki indirimi ile beraber baya zarara girdik.
Ahmet Ümit yine nevzat başkomseri maceralara atmış ve yine güzel bir kitap olmuş. İstanbula adamış son kitabı. (İstanbul Hatırası)
Grange amcanın Ölü ruhlar ormanıda güzel, sonunuda güzel bağlamış bana göre.
İkisinide tavsiye ederim.
Ahmet Ümit doğan kitapla yollarını ayırmış bu arada.
Burak elindeki patasana hangi yayın evinden? Bulamadım uzun zamandır arıyorum.
Memnun oluruz, fikirleriniz bizim için altın değerindedir :D
"Üzülerek kitabı bitirmek üzere olduğumu söylemeliyim, çünkü bazı sayfaları bir kaç kez okumak isteyecek kadar çok sevdim..Kendisi ile yüzleşmeye hazır olmayan kimsenin okumaması gerekir ki okudu ise bile anlayamamış sadece bir hayat işte diye dışardan ahkam kesmiştir , belki bir kaç özlü sözlü cümleye dikkat etmiştir...Irwin Yalom-Nietzsche Ağladığın da kitabı , bence içindekini dürüstce kusamayan ve yaşayamayan bir toplumda olan bizler için bence oldukça silkeleyici bir kitap..."
Astra 1.7CDTI
28-06-2010, 17:20
Yaşar Kemali tavsiye ederim özellikle ince memed ve bir ada hikayesi serilerini.
sabah kahvesi
11-07-2010, 21:20
Nermin Bezmen'in son kitabını bitirdim ama pek beğendiğimi söyleyemem..önceki kitapları çok daha iyiydi..bir tek kitabı kaldı okumadığım bakalım,Auroranın İncileri..merak ediyorum ve güzel olduğunu da tahmin ediyorum...
Olasılıksız ..... tavsiye ederım:.
:)
Burak elindeki patasana hangi yayın evinden? Bulamadım uzun zamandır arıyorum.
Buldum ve bir daha okudum yıllar sonra. Sonra Stieg Larsson'un Millennium trilogy (http://www.stieglarsson.com/Millennium-series) ile başım belaya girdi, bırakamadım ilk 2 kitabı.. 3.sü henüz çevrilmedi Türkçeye ama üçlemenin filmleri var, merak edenler edinebilirler.
Dün Osman Aysu'nun Kanlı Tutku kitabını bitirip bugün Khaled Hosseini'den Uçurtma Avcısı'na başlayayım dedim ama onuda bitirmeden bırakamadım, çook güzel bir kitap. Bununda filmi varmış bu arada. Kite Runner diye geçiyor.
"Yine bir İnci Aral romanı ile biraz dip duyguları birbiri ile vuruşturdum..İnci Aral-Sadakat adlı romanda; Azra ve Ferda arasında gelişen aşk, nefret, kıskançlık, değişmek, değişmeyi kabullenmemek ve affedilmeyen olayların duyguya hakimiyeti...
Ve kitaplığımda bulduğum bir zaman herkesin ismini duyup okuduğu Sofinin Dünyasını yeniden okuyorum:)"
zilli piraye:]]]
"Eh dikkatli okumak lazım tabi ,,tarafsız olabilmeyi öğrenemezsek okuyanın okumayandan ne farkı olacakki dimi ama:p:p Kitap okuyabilen okumayan farklıdır,,kitabı okuyup doğru yorumlayanla yorumlayan da farklıdır...:rolleyes::p"
Adam Fawer-Olasılıksız
Cok guzel kitap 'olasılıksız' yakın zamanda elimden düşürmediğim eserlerden
ilk 50 - 60 sayfa bezdiriyor ama sonradan bağlıyor kendine
ilk 50 - 60 sayfa bezdiriyor ama sonradan bağlıyor kendine
Poker maasasını anlatıyo..poker bılmıyen sıkılır yanı dogal olarakda gerısı guzel
"Eh dikkatli okumak lazım tabi ,,tarafsız olabilmeyi öğrenemezsek okuyanın okumayandan ne farkı olacakki dimi ama:p:p Kitap okuyabilen okumayan farklıdır,,kitabı okuyup doğru yorumlayanla yorumlayan da farklıdır...:rolleyes::p"
evet yaa AdVeS,
bu hafta sonu olağan dışında durgun geçince pirayeye sardırdım:]
"Yine yeniden Buket Uzuner ve İki yeşil Susamuru nu okuyorum tekrardan...:)"
haliçte yaşayan somonlar
bazı bazı bayıyor ama genel anlamda güzel
haliçte yaşayan somonlar
bazı bazı bayıyor ama genel anlamda güzel
hanefi avcı - bende yenı yenı okumaya basladım...
İskender Pala- Katre-i Matem (Tarih-Roman)
Ahmet Davudoğlu- Stratejik derinlik (Politika-Uluslararası İlişkiler)
Bülent Aras- War in the Gardens of Babylon (Politika-Uluslararası İlişkiler)
Dea_Tacita
20-11-2010, 23:17
şuan Hanefi Avcı - Haliç'te Yaşayan Simonlar ı okuyorum.
fthcnplt
25-11-2010, 18:58
ben yeni başladım kitap okumaya ama en son okuduğum ken grimwood - sil baştan çok iyi bi kitap. aynı yazarın başlangıç diye bi kitabını gördüm onuda alıcam inş. :D
fluminense
25-11-2010, 22:02
don brown okudum bayramda..kayıp sembol. eski bi kitap çıkalı bı kaç sene oluyor ama..geç kalmışım okumakta..
şimdi de on iki adlı bi kitap aldım..kısmetse başlıcam.
oğuz atay okursanız, şu an okuduğunuz bir çok yazarın yazarlığından şüphe edeceksiniz. Tutuna-mayanlar...
ken grimwood - sil baştan çok iyi bi kitap. :D
şu an bende onu okuyorum :)
doktor1968
11-12-2010, 15:40
Kitap mı ne kitabı :D
Ama sıkılarakta olsa bir sözelci olarak klasiklerin hepsini okuyorum.
ühühühü :( :(
Dan BROWN-Kayıp Sembol Şiddetle tavsiye ederim 4 günde 380. sayfaya geldim çok sürükleyici.
Dan BROWN-Da Vinci'nin şifresi Kayıp Sembol biter bitmez başlayacağım
MÖSYÖ - Hanefi Avcının Yazamadıkları
Taraf Gazetesi yazarı Mehmet Baransu tarafından yazılmış ve geçen ay basılmış bir kitap.
Hanefi Avcı yı merak edenlere şiddetle tavsiye edilir. hatta hanefi avcıyı geçin, devletin içinde neler dönüyor onlara belgelerle şahit olun.
içeriğini merak ediyorum mösyönün alıcam bende bu hafta...
Yusuf ÖNGÜN
16-12-2010, 14:40
Mavi Saçlı Kız okuyorum..
oğuz atay okursanız, şu an okuduğunuz bir çok yazarın yazarlığından şüphe edeceksiniz. Tutuna-mayanlar...
Çıktığı dönemlerde intiharları beraberinde getirdiğini düşünürsek,,evet kesinlikle merak ettiğim bir kitap...Okumayı planlıyorum aldıklarımı bitirir bitirmez..
Buket uzuner serisi bitti, Elif Şafak 'baba ve piç' bitirdim..Hakkındaki eleştirileri yersiz buluyorum..Kitap bir roman, deneme yada biyografi değil..Yazar dilediği hayale sarılıp dilediğini oluşturabilir.Ben beğendim kitabı roman olarak, sürükleyici ve oldukça ilginç detayları konu edinmişti.Şimdi ise Oya Baydar Kitapları arıyorum..Okuyan var mı?"
"Oya Baydar ; Sıcak Külleri kaldı ile devamı niteliğindeki Erguvan Kapısı nıda okudum bitirdim:) 60-70-80 lerde her sınıf ve idoloji savaşından insanı alarak yalın , samimi ve bana göre oldukça da gerçekçi anlatmış.Kesinlikle Kütüphanede bulunması gerekli olanlardan derim.
Biraz mola niyetli Pauola Coelho okuyorum şimdilik.Şeytan ve Genç Kadın adlı romanını"
apsimati
23-02-2011, 10:09
kolera günlerinde aşk....
HUNTER13
23-02-2011, 16:24
Ahmet Ümit - Bab-ı Esrar
Vladimir Bartol - Alamut
Mario Puzo - Baba
GSİ CLUB
23-02-2011, 16:28
Elif ŞAFAK "AŞK"
Reşat Nuri GÜntekin "Akşam Güneşi" ;)
Ahmet Ümit - Bab-ı Esrar
Vladimir Bartol - Alamut
Mario Puzo - Baba
"Viladimir Bartol-Alamut siparişini verdim ve merak ediyorum Alamut Kalesini okumuştum Amin Maalouf tan o dehşet bir kitaptı doğrusu...okursanız fikrinizi yazın lütfen.Bab-ı Esrar polisiye tarzda Ahmet Ümit in kendini kanıtladığı oldukça sürükleyici ve okuması keyifli bir kitap.İyi okumalar."
Bana gelince Paulo Coelho Bridası ve Simyacısından sonra Şeytan ve Genç Kadın hiç güzel gelmedi.Beğenmedim kesinlikle sizlerede tavsiye etmem..Bu günlerde Sevgilimle aynı anda okumayı planladığımız, Alper Hasanoğlunun Aşkın Halleri kitabına başlayacğız:)"
BY_Corsa
27-02-2011, 14:51
Hakan Yaman- İsrafilin kanatlarını bitirdim
Şimdi yine Hakan Yaman - Fotograftaki Kadın'a başladım (2009 Yunus Nadi Roman Ödülü almış)
soren Kierkegaard- korku ve titreme yi okuyorum. felsefi bir eser. zaten kierkegard da ünlü bir danimarkalı filozoftur. Hz. İbrahim'in oğlu İshak'ı kurban edişini temel alarak imanın akılla anlaşılamazlığını tahlil eder.
"Zülfü Lİvaneli - Serenad kesinlikle tavsiye ederim,,odukça yalın sürükleyici ve bir o kadar tarih kokan düşündüren merak ettiren bir kitap.."
blucerchiati
09-05-2011, 10:31
Paul Auster - Görünmeyen
George Orwell - Hayvan çiftliği, 1984
görünmeyen cidden sürükleyici bir kitap değişik bir anlatım tarzı :) diğer Orwell kitapları zaten klasikleşmiş:) klasik olmasına rağmen bir o kadar da sürükleyici ve ilginç. okunması gereken kitaplardandır bana göre:)
stephen king - medyum
geçen hafta bitirdim.. sonraki sayfayı merak ederek okursunuz.. :)
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Opelim.Net