Orijinalini görmek için tıklayınız : vectra yay
mskaynak
06-01-2007, 00:30
arkadaşlar öncelikle herkese merhaba
2000 model vectra b'im var. buna vogland marka yay takmayı düşünüyorum. ancak asıl sorum amortisör şart mı? değiştirmem gerekirmi kesinlikle? ayrıca 2. el koni marka amortisör buldum 450 ytlye veriyo sizce ne kadar doru onu almam yani ikinci el amortisör alınır mı?
bu konuda beni aydınlatırsanız çok sevinirim
şimdiden teşekkür ederim....
Cerkez_KraL
06-01-2007, 15:09
helezonmu bu yay dedigin eyer helezonsa koninin spor helezonları burda 440 milyon 5 cm cadde tipi çok hoş gözüküyor araba ama amörtisör şartmı bilemem ustasına sormak lazım
duyduğum kadarıyla; 3.5 cm liklerde falan pek problem olmuyormuş ama 5 cm likler standart amortisörleri fazla yoruyormuş. Yani değiştirmen gerekebilir belki
alpervectra-B
06-01-2007, 20:39
büyük ihtimal 3,5 alıcağınız yaylar.orj amortisör ile hiçbi sorun yaşamassınız.ben kullandım.en son vogtland kullandım 3,5 bi sorun yok ama daha fazlası için amortisör yaya göre yüksek kaldığından hem çok zıplatıo,hem konforsuz hemde amortisörler tabi zamanla gidio ben iki takım amortisör deiştirmiştim 5 ap ler ile.sonra spor almıştım listein.koniler 4 tane mi bu arada
mskaynak
06-01-2007, 23:32
evet koniler 4 tane ve asıl önemlisi 450 ytl ama işte sorun çıkartırmı onu düşünüyom
alpervectra-B
07-01-2007, 01:09
evet koniler 4 tane ve asıl önemlisi 450 ytl ama işte sorun çıkartırmı onu düşünüyom
vectraya koni bulabildiysen ne mutlu.tavsiem
güzel bi amortisörcüye beraber götürüp kontrol ettirmeniz.sanmıorum koni kolay kolay sorun çıkartacak bi amortisör deil.tavsie ederim.koni doal bi ESP dir:)std yaya bile kullansanız farkı anlarsınız;)
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Opelim.Net