Orijinalini görmek için tıklayınız : yeni bitirdim nasil olmus
mavi isik yaptim gri renge boyadim http://img54.imageshack.us/img54/7753/konsolxz5.jpg kilometre yede buyuk yuzuk leri taktim,baya yorucu ama ya
güzel duruyor ellerine sağlık folyomu yoksa led mi kullandın?
ALBATROS_09
29-12-2006, 23:57
Yaptın da nasıl yaptın bea...:rolleyes:Biz bu konu hakkında çok tartıştık yorum yaptık yapanlar anlattı sende bi anlat hele nasıl oldu bu iş...Güzel olmuş...Kadran değiştimi yoksa led mi taktın...?
led kullandim eskileri söktum mavi isik lari taktim tesekküerler
kadrani komple söktüm valla eski isiklari da cikardim led leri yerlestirdim teybin icindeki sari led leri de kirdim pense ile yanlasin diye oraya da mavi isik yerlestirdim,sagolun arkadaslar epey yorucu ama en zoru boyama isi oldu toz geldimi isler kötü oluyor tekrar boya filan en son hallettim yaw
Bence güzel olmuş,eline sağlık;kazasız belasız inşallah ... :good:
merkez-1
30-12-2006, 01:13
Çok güzel olmuş güle güle kullan.
TuorAncalime
30-12-2006, 01:28
cok güsel olmus cok yakısmıs güle güle kullan
kankamurat
30-12-2006, 09:33
çok tatlı durmuş
M.YILDIZ
30-12-2006, 10:10
güzel olmuş hakkaten ama bazı ısıklar daha canlı bazıları daha sonuk olmus ndn sence??
kutluhan23
30-12-2006, 10:17
güzel olmuş çok farklı
yakışmış güle güle kullanın
güzel olmuş hakkaten ama bazı ısıklar daha canlı bazıları daha sonuk olmus ndn sence??
isik yerlerinin bazilari biraz soluk oldu ya kadrani degistirmeden led isiklari taktim onlarda gücsüz kalinca led yerlerinden baska led leri lehimledim karisik saga sola ve ortaya koydum extradan fazladan ekledim ama bunu yapicagima jeton sonradan düstü yeni beyaz kadran alsaydim onun alt tabakasi zaten mavi oyuzden daha canli olucakti.yorumlariniz icin tesekkürler arkadaslar.
selimkocer
30-12-2006, 14:11
güzel olmuş
kilometreye taktigin bu yüzükleri nereden temin ettin peki?
güzel olmuş güzel, ellerine sağlık
ekselans0001
31-12-2006, 17:09
farklı olmuş güle güle kullan
Terror_Squad
31-12-2006, 18:48
Güzel olmus...Geceleri cok güzel oluyor arabanın ici...Mavi olunca...(-:
bence de olay budur cok tartısılan bı konuydu ama sonun da bu guzellıgı gormek tam süper oldu
hoş olmuş emeğine sağlık :D
yusufaltintepe
31-12-2006, 20:51
hoş olmuş :)
kenan_okur
01-01-2007, 13:36
güzel olmuş kazasın bi ömür dileğiyle de bana da o gri boyama bi garip geliyo sanki boyalı kısım emanet duruyo orda, mavi ışığa laf yok 4X8.. iyi bayramlar ve mutlu yıllar
DaRkFaCe
21-01-2007, 17:02
süper olmus kardesss
keşke mavi yapacağına beyaz yapsaydın arkadaşım çok güzel duruyor ama yinede güle güle kullan
kenan_okur
22-01-2007, 13:18
eline sağlık, benim 6850 de mavi ışıklı banada uyarda bi boy büyük gelir, sökersem bi daha takamam kadranları... güle güle kullan.
senolbilgin74
22-01-2007, 18:32
çok hoş olmuş
hoş olmuş ama kadranda ki ışıklar dengesiz gibi
EMİRHAN06
22-01-2007, 20:36
çok güzel olmuş ellerine sağlık. Bende ön göğüsü boyatmayı düşünüyorum bunu kendim yapabilirmiyim bana yardımcı olursan sevinirim. nasıl sökülüp ne tür boya kullanacağım konusunda bilgilerine ihtiyacım var.
:alkis::alkis:süper olmus kardesss
süper olmuş mavi bi ayrı yanıyo bende kırmız yapmayıo düşünüyorum beyaz zemin üzerine
ama şu halkaları nereden buldun onlar benim çok hoşuma gidiyo bende almak istiyorum ama bulamadım bi türlü. nerden alabiliriz.
OTTO COUPE
23-01-2007, 11:45
e güzel eline sağlık değişik olmuş göstergeleri nasıl söktün kolay oluyomu onu merak ediyorum bide yaparken tek tek fotolandırsaydın tam süper olacak... yada fotosu olan yollasın..... resimli anlatım süper bişi...
burakopel
23-01-2007, 12:18
abicim cok güsel olmus eline saglık bende aynı buna benzer bi uygulama yaptım ama ben baya bi ugrastım aklına gelebilecek her led cesidini kullandım telefon led leri dahil ama hiç birinden sonuc alamadım bi yerde ufo seklinde led li ışık gordum onu aldım içinde 24 tane led vardı ama hiç görmediğim bi tip led di onları taktıgımda kadran o kadar parlak olduki tavanı bile aydınlattı bende üzerine film cektim sonrada kadran ışıklarını ortadaki bilgi ekranına bagladım bu sekilde kadran tamamen optitron oldu yani gunduz bile yazılar gorunmuor sadece ısıklar yanınca gorunuor gündüz far yakmayla ugrasmamak için de kadranın ışıklarını ortadaki bilgi ekranına bagladım boylece kontagı cevirdigimde ısıklar yanıor ve farları yakıncada otomatik olarak ısıgı kısıyor su an tek eksigim fiber ibreler corsanın ibreleri ısık gecirmior ama yinede gorunuor fiber ibre bulup taktım mı toyotanın kadranının aynısı olacak yapmak isteyenlere ayrıntılı bilgi verebilirim
VecTraTöR
23-01-2007, 20:07
çok şık kazasız belasız..
Kunteper Canavarı
23-01-2007, 20:15
çok şık kazasız belasız..
:good:
iscilik cok onemli herkes yapamaz helal olsun kardes!
elinesağlık güzel olmuş göz yormaz inş.
invisibleagle
24-01-2007, 00:24
Dostum süper olmuş.Bi sorum olacak.Halkaları nerden buldun??Corsa - c için nerden bulabilirim acaba??
Dostum süper olmuş.Bi sorum olacak.Halkaları nerden buldun??Corsa - c için nerden bulabilirim acaba??
ebay dan aldim valla halkalari.simdi de TFT monitör takicam simdide
yarin sökücegim on paneli gri renkli olan yeri monitörde geldi hayirlisi ile birde bunu bitirsem resimleri tek tek asama asama buraya ekliyecegim
bence de çok şık olmuş güle güle kıllan
abi izne gelirken getiririm istanbula
burakopel
31-01-2007, 09:51
http://img184.imageshack.us/img184/9278/foto858jo9.jpg
http://img184.imageshack.us/img184/4653/foto857ca6.jpg
bu da benim çalısmam
kurt.ibrahim
01-02-2007, 21:21
güle, güle kullan güzel olmuş.Yaparken yanında olmak isterdim. Gösterge panelini sökmek sorun çıkarıyormu? biraz konuyu paylaşıma açabilirmisin.:alkis:
reklama gerek yok
01-02-2007, 21:35
guzel guzel ayrı bi hava wermiş walla
burakopel
01-02-2007, 22:19
astrayı bilmiom ama corsanın kini sokmek cok zor deil ama bu görünürlüğü yakalamak cok ama cok zor 3 ay boyunca denemediğim led ceşidi kalmadı ama sonun da en saglıklı olanını buldum
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Opelim.Net