Orijinalini görmek için tıklayınız : 2000 Model Renault Laguna görüşleriniz
Arkadaşlar merhaba,
Kısmetse yakın zamanda 83bin km.de otomatik vites buz mavisi 2000 Model Renault Laguna 2.0 RXE almayı düşünüyorum.140 hp lik Volvo motorlu olanlardan değil, 115 hp liklerden. 115 hp az o motora göre ama benim için performansın çok önemi yok. Arabada cruise control,dijital klima,arka kol dayama, sürücü ve yolcu airbagleri, abs mevcut.
Sahibi ile görüştüm, Renault servis müdürünün arabası olduğunu söyledi,temiz bir araca benziyor. Fiyat olarak 15.500 TL diyor.
Sizce bu araba alınırmı, nasıl bir arabadır ? Fiyat olarak 10 yaşında bir araç için biraz fazla geldi, kaça bitirebilirim bu işi tahmininizce?
Görüşlerinizi bekliyorum. Teşekkür ederim.
Araba bu : http://www.sahibinden.com/82_000_km_de_2000_model_2_0_rxe_laguna-35WQQaXQQ16608658WQQpXQQdisplayitem
Webeffect
18-11-2009, 13:59
konuyu bir yere açman yeterli oalcaktır :)
eskikasa
18-11-2009, 14:01
alsan alınır gibi :)
güzel kasa, konforlu alet
konuyu bir yere açman yeterli oalcaktır :)
Görüş almak için konuyu açtım,forumu öğrenmek için yada polemik yaşamak için değil :)Çok şükür 3 sene oldu biliyorum forumu kullanmayı,ama hangi bölüme açacağım konusunda arada kaldım o yüzden iki kere açtım, yöneticiler zaten görünce silerler bir tane konuyu diğerine bağlayıp taşırlar. Ama yinede uyarınız için teşekkür ederim.
Saygılar.
Görüşlerinizi bekliyorum arkadaşlar.
Burak abi detaylı bilgi verir bu araç hakkında.. Güzel araç..
Webeffect
18-11-2009, 14:34
Görüş almak için konuyu açtım,forumu öğrenmek için yada polemik yaşamak için değil :)Çok şükür 3 sene oldu biliyorum forumu kullanmayı,ama hangi bölüme açacağım konusunda arada kaldım o yüzden iki kere açtım, yöneticiler zaten görünce silerler bir tane konuyu diğerine bağlayıp taşırlar. Ama yinede uyarınız için teşekkür ederim.
Saygılar.
Görüşlerinizi bekliyorum arkadaşlar.
yok cnm ben birşey demedim :)
dogrudur. arada akliyoruz bazen..
o zaman yorum yapayım. o zamanki lagunaları simdikinden daha çok seviyorum ben. konforludur
HAST A STRA
18-11-2009, 14:41
araba temiz duruyor ama yinede baktırman lazım.bende 2.0 rxt kullanmıştım 140 hp lik.uzun yolu çok güzel bi araç fakat parçaları biraz pahalıdır.baktığın araçda belirttiğin üzere 2.0 ama 140 lık değil.şimdi 2.0 vergisi vereceksin bence 140 lık rxt bak 99-2000 model arası illaki laguna istiyorsan.bari aldığına deysin koltuk ısıtmalı...şu araç olabilir
http://www.sahibinden.com/arac_cok_temiz_dir_bakmadan_gecmeyin-36WQQaXQQ16851338WQQpXQQdisplayitem
favorim
http://www.sahibinden.com/renault_laguna_2_0_16v_140lik_lpgli-52WQQaXQQ18537165WQQpXQQdisplayitem
Gökay Bey teşekkür ederim bilgiler için ama ben otomatik araç düşünüyorum. Manuel İstanbul'da eziyet malesef.
Birde bu Laguna'larda hararet göstergesi sabit mi yoksa Astra F lerdeki gibi 100 dereceye kadar gelip 100 de mi fan açıyor?
Webeffect
18-11-2009, 14:57
hiç bir arçata sabit degildir ki. gerektigi zaman çalişir hepsi. oda büyük ihtimal 100 civaridir..
bedevi1903
18-11-2009, 15:02
çevremde bir kaç kişi de var kullanığım bi araç o fiyata 2.0 RXT almanı hatta koltuk ısıtmalı 16inç jantlı olanı almanı tavsiye ederim parçası ön takımı biliyorum çok pahalı değil biraz km yüksek uzun yol arabsı oldugu içindir o da
HAST A STRA
18-11-2009, 15:12
Gökay Bey teşekkür ederim bilgiler için ama ben otomatik araç düşünüyorum. Manuel İstanbul'da eziyet malesef.
Birde bu Laguna'larda hararet göstergesi sabit mi yoksa Astra F lerdeki gibi 100 dereceye kadar gelip 100 de mi fan açıyor?
otomatik istiyorsan mutlaka sıralı sisitem lpg li alman lazım yoksa otomatik lagunada biraz fazla yakar.ayrıca lagunanın otomatiği fazla tutulmaz biraz problemli olduklarını duymuştum.sabit fanlı araçlar eskide kaldı renault 12 gibi.artık sabit kayışlı fanlar yok.
Veccyi almadan önce 99 model 140 lık olanı kullanmıştım.Özellikle liftback kasalarda arkadan gelen ses çok fazla.Bunun dışında plastik tıkırtısıda rahatsız ediyor.Ancak koltukları çok rahat ve direksiyonu pamuk gibi.115 lik kullanmadım ama araç temiz gibi duruyor.Test etme imkanın varsa git ve test et.Aracın içine oturup içine sinmeden sakın araç alma.
BY_Corsa
18-11-2009, 17:30
Bence de test etmen en önemli, kullanıcı yorumlarında bak tabiki.Renault forumu elbet vardır :)
eskikasa
18-11-2009, 17:47
otomatik istiyorsan mutlaka sıralı sisitem lpg li alman lazım yoksa otomatik lagunada biraz fazla yakar.ayrıca lagunanın otomatiği fazla tutulmaz biraz problemli olduklarını duymuştum.sabit fanlı araçlar eskide kaldı renault 12 gibi.artık sabit kayışlı fanlar yok.
otomatik problemi mevzuu sakatmış Efe
dikkatli olmak lazım
bide şöyle bi yol aklıma geldi; alma askere kadar babanın arabasına ekşi :D paranı da değerlendir gelince de coşarsın işte kafana göre :)
burak loves opel
18-11-2009, 18:15
Performans hakkında bi şüphen olmasın. Benimki 110 hp idi. Gidişi fazlasıyla iyi. Bastınmı gidiyor. Birçok sıfır arabayı arkamda rahat bırakırdım.
Bana sorarsan ASIL Laguna 2.0 RXT 140 hp ve deri ısıtma koltuklu olanıdır. O arabaya yakışanı o çünkü. Ben senin yerinde olsam otomatikten fedakarlık eder, 140 hp deri koltuklu olana binerdim. Yakıtı 1.6 ve 2.0 115 ile tamamen aynı. Hatta uzunyolda daha az yakıyor. Çok rahat 230 yapıyor ayrıca.
Evet, bozuk yolda bagaj kapağı ses yapıyor. Liftback arabaların hepsi böyledir zaten. Eskiyor zamanla. Sedan gibi kapak dışarda olmadığından her ses içeri geliyor az çok. Ama benimki benden kaynaklıydı. Bende sadece stop lambasından geliyordu üst camdaki. Vidaları gevşemişti. Bende hiç uğraşamadım hiç ellemedim. Yani güzelce bi kontrol edersen ses falan gelmez. Hararet konusunda endişe falan etme. Normal trafikte hep tam ortadadır. Sıkı trafikte biraz yükseltir (doğal olarak her araç gibi) sonra fan açar. Uzunyolda çok iyi bir arabadır. Yormaz insanı.
Tavsiye ederim yolda bırakmaz ve memnun eder seni.
burak loves opel
18-11-2009, 18:17
Ayrıca bir ekleme, yan hava yastıklarıda var. Bu senin ilandaki adam kılıf yaptırmış hava yastıkları iptal olmuş. Alırsan kılıfı sök derim. Kendi döşemeleri kadife ve çok güzel.
115 lik alma bence satışıda zor olur..
Son olarak hatırladığım birşeyi ekleyeyim; debriyajları gerçekten çok sert.
Ayrıca bir ekleme, yan hava yastıklarıda var. Bu senin ilandaki adam kılıf yaptırmış hava yastıkları iptal olmuş. Alırsan kılıfı sök derim. Kendi döşemeleri kadife ve çok güzel.
İptal olmuş derken? Yani kılıfları mutlaka söktürücem ve deri koltuk yaptırıcam inşallah alınca. Kılıflar sökülünce yan airbagler tekrar aktif oluyor değilmi? Kılıf yapılırken yan airbag leri arabadan söküp atmıyorlar yani :)?
Al bi tane Otomatik, Elegance, Astra G krallar gibi bin, boşver şu fransızları yahu...!!!!
Son olarak hatırladığım birşeyi ekleyeyim; debriyajları gerçekten çok sert.
evet berbat diyecek kötü..
emrecanturk
20-11-2009, 23:02
renonun ürettiği nadir kaliteli arabalardandır bence kaçırma derim ama yaşı cidden büyük yinede karar senin konfor felan iyi ama ne biliyim biraz daha para çıkart omegalara bak derim.
fiyatı biraz yüksek geldi sonuçta 2000 model araç yani 9 yaşında 10 yaşına girecek ayrıca debriyaj pedalı çok sert.. bu haziran ayında kuzenime aldık aynı araçtan 2000 model beyaz renkte 1.8 4 cam otm.djital klima yol pc 4 airbag çelik jant sis farı yeni tip siyah farları akü + hız lastikleri sıfır en ufak masrafı yoktu bi tek arka bagaj kapağı ve tamponu boyalıydı yetkili servis expertizinde biz aracı en son 12 ye almıştık 13500 den aşağa olmaz falan demişti sahibi sıkı bi pazarlıkla o paraya almıştık sizde biraz zorlayın bence sahibini:D:D
mdgencer
21-11-2009, 10:27
Modifiye yonelik bir dusuncen oldugunu dusunmuyorum acikcasi ama varsaki motor konusunda sikinti yasacagin kesin. ;) Onun disinda lagunalar guzel aractir. Ama ben reno tercih etmiyorum. 15500'e 2000 astra G alirdim. Yada biraz daha para verip eski kasa A3 ve Golflerden ;)
reklama gerek yok
21-11-2009, 22:56
gayet iyi araba 140 beygirliğini alın yanlız daha ekonomik olur sıralı sistem lpg de şart
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.
Opelim.Net