Orijinalini görmek için tıklayınız : Konya' daki trafik kazası
http://www.araconline.com/h/haber.asp?id=4392
acele edip 1 müşteri fazla taşıyım dersen olcağı o
önce porş taksi mi varmış dedim ama sonra anladım şahinmiş
böcek gibi ezilmiş günah ya.......
Kime günah ? Niye günah ?
Öyle umarsız bir hızla öyle dikkatsizce araç kullanmanın ne anlamı var?
Orada hayatlarını tehlikeye atığı bir çok insan var o taksinin.
Ama şunuda söylemeden geçemeyeceğim orada mutlak surette bir ışık ihlali var.Görünüşe göre körüklü otobüs bekliyor.Taksinin gitmekte olduğu yönün karşı güzergahıda hareket halinde.
Muhtemelen Panelvan da hatalı olabilir.
kesinlikle katılıyorum
söylenilene göre otobüs ve panelvana yeşil ışık yanıyormuş bütün suç taksicide inanırımda yani taksicilerin yemedikleri halt kalmıyo trafikte yazık büyük vebal altına girmiş taksici ona emanet edilmiş canlara hıyanet etmiş kaç tonluk minibüsün lastiklerini yerden kesmiş ya varmı böyle bişey
woodcoock
27-12-2006, 19:28
Ama buradaki haberi dikkatli dinleyin kırmızı ışık ihlali yapan taksici.
Mibüs ve otobüde ise yeşil yanıyo zaten minibüs daha yeni haraket ediyor gayet yavaş ama taksi sağından geldiği için büyük ihtimal farketmemiştir.. Gerçekten yazık olmuş...
Ama arkadaşlar panelvan yolun ortasında olduğu anda belediye otobüsü henüz bekliyor.Karşı yöndede o esnada hareket halinde bir araç var.Tartışılır ben sadece şahsi fikrimi söyledim.
M.YILDIZ
27-12-2006, 20:28
uzucu bı kaza o ölen kızın tek sucu o taksıye bınmektı!! taksıcı bence 120-130 var abı. bırde gerıden ısıgın kırmızıya gececegını anladı sanırım ıyıce bastı
Şimdi dikkatle baktık ki arkadaşla;otobüs de panelvan da hareket ediyo ama panelvan daha seri bi şekilde kalkarak yolun ortasına gelmiş,otobüs ise daha büyük araç olması hasebiyle ağır kalıyo ve anca kalkıyo ama belki de taksinin dengesiz geldiğini farkederek duruyo.Ama panelvan için çok geç oluyo tabi.Allah korusun bu trafik hata afffetmiyo ... :(
allah korusun hepimizi yaa arkadaşlar artık etraf çok kalabalıklaştı nerde ne zaman neyin çıkacağını tahmin edemiyoruz hepinize bir kardeş tavsiyesi çok dikkatli olalım taşıdığımız candan bir tane var
halcon_negro
28-12-2006, 01:24
Taksicileri bilmiyomuyuz?
Kunteper Canavarı
28-12-2006, 09:00
Allah Kİmseye Vermesİn...
ALBATROS_09
28-12-2006, 20:09
Aman dikkat arkadaşlar bu tip yollarda yeşil yansa bile etrafınızı kontrol edin öyle çıkın yola...Kırmızıda geçip kazaya sebebiyet verebiliyor bazı sürücüler aman dikkat...
Çok kötü ya.Sarı ışığı fırsat bilmemek lazım.Dikkat etmek lazım hemde çok.
evet aynen hatta yandan bi araç alın ikl darbeyi o yesin koruyucu suruculuk tekniği çoooooooooook egoist biliyorum ama en iyisi
sarılarda geçmiyeceksin
faithless1905
28-12-2006, 21:41
Çok kötü ya.Sarı ışığı fırsat bilmemek lazım.Dikkat etmek lazım hemde çok.
:good: :rock :good: bence de
muhtemelen Ankara yolu.. dümdüz yol... hız yapanların uğrak yerii.. ayrıca Havaalanı yolu.. Büyük ihtimalle takside bulunan ve ölen İranlı uçağa yetişecekti o yüzden taksi hızlıydı.. Allah korusun yolu kontrol etmeden yeşil de yansa çıkmamak lazım yola.. :(
merkez-1
30-12-2006, 02:30
Allah korusun çok dikkat etmek lazım ışık yansa bile hemen geçmemek kontrol etmek lazım
Kime günah ? Niye günah ?
Öyle umarsız bir hızla öyle dikkatsizce araç kullanmanın ne anlamı var?
Orada hayatlarını tehlikeye atığı bir çok insan var o taksinin.
Ama şunuda söylemeden geçemeyeceğim orada mutlak surette bir ışık ihlali var.Görünüşe göre körüklü otobüs bekliyor.Taksinin gitmekte olduğu yönün karşı güzergahıda hareket halinde.
kesinlikle.. zaten otobus yesil yanında yeni harekete geciyor. o panelvan da yeni kalkmıs olsa o süratı bulamaz oraya kadar.
panelvanda takside hatalı. ama taksi %75 daha fazla bence
taksici:"bekleyin turist yetistiriyoruz uçağa"
van:"çık ortaam yeşil yandı,şu taksicide kösecek gibi geliyor amma"
otobus soforu:"..çtık"
selcukunal
02-01-2007, 03:51
Ya insan üzülüyor böyle şeyleri görünce. Neymiş tabakhaneye mi yetişiyomuş sanki.
İnsan hayatı bu kadar ucuz olmamalı
ekselans0001
02-01-2007, 22:02
hayatta 2 saniyenin ne kadar önemli olduğunun canlı örneği... Tamam taksici zaten eşşeklik yapıyo ama başkalarının canı yanıyo.. ama minibüste biraz dikkatli olup 2 saniyecik geç çıksa ve ya çıkarken yeşil yanıyor ama bi sağıma solkuma bakayım dese böyle bi facia olmucaktı..Allah korusun
Bu devirde artık değil sarıya yeşile bile güvenmeyeceksin icabında ... :(
ORDUdrift
04-01-2007, 03:24
Allah kimseye kaza bela vermesin
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Opelim.Net