Orijinalini görmek için tıklayınız : Devir kesici
Arkadaslar 6500devire cıktıktan sonra aracım halıyle devir kesiyo ve arac frenliyo kendini bu devir kesiciyi nasıl iptal edebiliriz? Beyinemi yuklu yoksa baska bır sisitemimi var yardımcı olursanız sevinirim.
Slm, maksimum deviri chip tuning ile ayarlayabilirsin, yani ecu'ya bağlı olay ancak aracın twinport ise geçmiş olsun...
Nİye GeÇmİŞolsun?
Twinportlara o kadar aramama rağmen chip-tuning yapabilen biyer bulamadım da ondan, beyin hybrid olduğundan remap yapılamıyor...
Sadece dbilas hallederiz diyor, onlar da Almanya'da olduğundan beyini komple söküp Almanya'ya göndermen gerekiyor...
Twinportlara o kadar aramama rağmen chip-tuning yapabilen biyer bulamadım da ondan, beyin hybrid olduğundan remap yapılamıyor...
Sadece dbilas hallederiz diyor, onlar da Almanya'da olduğundan beyini komple söküp Almanya'ya göndermen gerekiyor...
yada almanyadan cip tununig yapılmış aracına uygun bir beyin alman gerekiyor
kutluhan23
27-12-2006, 19:24
bu devir kesici dizellerde warmı ? yani sonuna kadar gaaza yüklensem kendiliğinden kesiyormu gazı? cevaplarsanız memnun olurum........
miryanoglu
27-12-2006, 22:51
tabi ki var 6500 devirden sonra araba gazı otomatikmen keser
bu devir kesici dizellerde warmı ? yani sonuna kadar gaaza yüklensem kendiliğinden kesiyormu gazı? cevaplarsanız memnun olurum........
Gaza istediğin kadar yuklen senın aracında da keser ama 6500 de kesmez senin cdtı olması lazım 5000 zor görursun ;)
Slm, maksimum deviri chip tuning ile ayarlayabilirsin, yani ecu'ya bağlı olay ancak aracın twinport ise geçmiş olsun... O zaman harbiden gecmiş olsun :(
Gaza istediğin kadar yuklen senın aracında da keser ama 6500 de kesmez senin cdtı olması lazım 5000 zor görursun ;)
Cdti da 5200 gördüm kesme olmadı ama ben tabiki gazı kesmek durumunda kaldım.5000 redline.Dizeli sıkıştırmamak gerekiyor.
CDTı 3000 devirden yukarı çıkmıyor..... 180 km/h'te kalıyor...
ekselans0001
03-01-2007, 22:36
Aman arkadaslar dizelleri zorlamayın bakımıda ağır oluo zaten onların canınız sıkılır sonra...
arkadaslar bende bazen bunalıyorum 6500 de arabanın homurdanmasına ben baya arastırdım hemde bıraz dusundum adamlar redline yi bosuna yapmamıslar bellı bı sure redlıne olmadan takılıosun sonra bı bakmıssın devır 4.5 5 bındeyken pıstonun bırı onden gıtmeye kalmıs bılmem anlatabıldım mı bence sakıncalı arac neyse o.
erdem921
05-01-2007, 12:50
sakıncalıysa ben zorlamayım o zaman çok arabayı...Bu devir kesici tam olarak kaç devirde açılıo bilen varmı arkadaşlar?
dizellerdede war devir kesme olayı arabayı yükteyken denemedim ama rolantide 5000de kalıyor. direk kalıyo sabit devir dat dat dat diye kesmiyo anlıyacağınız :)
kurt_35li
05-01-2007, 18:30
:alkis: arkadaslar bende bazen bunalıyorum 6500 de arabanın homurdanmasına ben baya arastırdım hemde bıraz dusundum adamlar redline yi bosuna yapmamıslar bellı bı sure redlıne olmadan takılıosun sonra bı bakmıssın devır 4.5 5 bındeyken pıstonun bırı onden gıtmeye kalmıs bılmem anlatabıldım mı bence sakıncalı arac neyse o.
Cerkez_KraL
06-01-2007, 16:07
benimki 7 bin devirde kesiyor
arkadaşlar dizel arabalarınıza iyi davranın. dizel motor zaten yüksek basınçlı çalışıyor.ileride turbonun çıkarabileceği masraflar yüzünden pişman olmayın sonra:D
arkadaşlar dizel arabalarınıza iyi davranın. dizel motor zaten yüksek basınçlı çalışıyor.ileride turbonun çıkarabileceği masraflar yüzünden pişman olmayın sonra:D
kesinlikle haklısın ama adrenalin iliklerimize işlemiş biz ne yapalım biraz hevesimizi alalım da...
1.7 dtı motorla comboyla henüz devir kesicinin etkisini göremedim rampa aşağı dahil 5300 devirde kalıyor daha gitmiyor walla- F kasa 1.4 astrayla da 6200 kesiciye giriyor direk... ancak bu motora lpg uygulanınca devir kesicinin iptal olduğunu duydum hatta gördüm direk 7000 çok komikti yazılımı mı ne iptal oldu anlamadım walla...
1.7 dtı motorla comboyla henüz devir kesicinin etkisini göremedim rampa aşağı dahil 5300 devirde kalıyor daha gitmiyor walla- F kasa 1.4 astrayla da 6200 kesiciye giriyor direk... ancak bu motora lpg uygulanınca devir kesicinin iptal olduğunu duydum hatta gördüm direk 7000 çok komikti yazılımı mı ne iptal oldu anlamadım walla...
biraz daha bassanız pistonlar kaputtan dışarı fırlayacakmış:D lpg nin böyle bişey yapacağını ilk defa duydum.
Onno usta ya auto show sayfalarına kadar gitti lpg muhabbeti sayıyı bi bulsam neden olduğunu yazacağım ama sayısını bulamıyorum...
kardeşim performanslı kullanacaksanız neden dizel aldınız....
ayrıca devir kesicisi motoru karumak için oluşturulmuş bir emniyet tedbiridir.ben daha önce kol çıkartmış motor gördüm hiç hoş olmuyor kasko da ödemiyor. Parası çok olanlar devir kesicisini çıkartabilirler...
God_is_Love
02-03-2007, 19:40
Devir Kesici Muhabbeti Gayet GerekLi olan ßir Sistem. Kendini kontroL edemiyorsan makine kendi kendini kontroL ediyor.zaten Devir cevirmeninde alamı yok 5500 cevir 6500 arasında Max. 10 km Fark eder. Hepimiz F1 piLotu değiliz... :)
fastest89
03-03-2007, 15:52
bu tamamen doğru dizellerde devir kesici daha erken devreye grer
fastest89
03-03-2007, 15:57
kardeşim performanslı kullanacaksanız neden dizel aldınız....
ayrıca devir kesicisi motoru karumak için oluşturulmuş bir emniyet tedbiridir.ben daha önce kol çıkartmış motor gördüm hiç hoş olmuyor kasko da ödemiyor. Parası çok olanlar devir kesicisini çıkartabilirler...
:good::alkis::good:
Devir Kesici Muhabbeti Gayet GerekLi olan ßir Sistem. Kendini kontroL edemiyorsan makine kendi kendini kontroL ediyor.zaten Devir cevirmeninde alamı yok 5500 cevir 6500 arasında Max. 10 km Fark eder. Hepimiz F1 piLotu değiliz... :)İnsanlar draglarda rollinglerde 1m önde bitirmek için klimasını, koltuğunu v.b ağırlık yapıcak seyleri söküyo sen 10km/h ın bir önemi yok dıyosun :D İlla pilot olmana gerek yok bu işi zaten hevesi hobisi olanlar yapıyo olmayanlar isterse 4000 de kessin dimi yani:D
İnsanlar draglarda rollinglerde 1m önde bitirmek için klimasını, koltuğunu v.b ağırlık yapıcak seyleri söküyo sen 10km/h ın bir önemi yok dıyosun :D İlla pilot olmana gerek yok bu işi zaten hevesi hobisi olanlar yapıyo olmayanlar isterse 4000 de kessin dimi yani:Dyaw hızlanırken 6500 yerine 7000'de kessen ne kadar farkedecek anlamadım.araç sadece bağırır başka da işe yaramaz.ama bi zaman gelir motoru kucaklarsın.hobi ayrı bişey ki hepimizin hobisi olduğu için forum üyesiyiz,fizik kuralları ve mantık başka şey.:D
God_is_Love
06-03-2007, 11:09
İnsanlar draglarda rollinglerde 1m önde bitirmek için klimasını, koltuğunu v.b ağırlık yapıcak seyleri söküyo sen 10km/h ın bir önemi yok dıyosun :D İlla pilot olmana gerek yok bu işi zaten hevesi hobisi olanlar yapıyo olmayanlar isterse 4000 de kessin dimi yani:D
Arkada$ım QüzeL söyLüyorsunda ßen daha çok güvenlik açısından söyledim, pistonlarin bi kucakta olmasi var ßide motor içinde :D
hem zaten çok ta güzel bi ses veriyor dıdıdıdıdııd diye :) :)
vBulletin v3.7.3, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
Opelim.Net