Orijinalini görmek için tıklayınız : Bildigimiz Renault 12 böyle cengaver olabilirler...
...evet o renonun görmekten bıktıgımız modellerinden biri - hic o modellerin böylelerini gördünüzmü? Demek her araba, evet her araba bir sportiv delikanlı olabiliyor. Türkiyedede bir tane böyle Reno görmedim, bir yapsa cogu atanlar pisman olurlar herhalde:
http://www.forum-auto.com/uploads/200402/metalban_1077529285_r12g.jpg
http://www.autorevue.cz/Obrazky/2006/04duben/r5turbo/05.jpg
http://www.renaultdoce.com.ar/images/Renault%2012.jpg
zamanında Türk ralliciler çok yarıştılar Renault 12 lerle..
M.YILDIZ
22-12-2006, 19:56
valla reno 12 dekı motorlar en saglam en dayanaklı motor dıyebılırım aklı ermez hıcbırseye her halukarda calısır
bir zamanlar tx lerini almak baya fiyakalıymıştı. tl-ts-tx tıpkı 1.4-1.6-2.0 gibi.. babam ts den tx e terfi ettiğinde amma sevinmiştik. tek farkı direksiyon ve farları gibiydi sanki ama yine de tx ti.
selimkocer
23-12-2006, 00:29
arkadaşlar bende 83 gts ren. 12 vardı klimalı iki cam otomatık renklı cam hepsı orjınal motor da mükemmeldı o arabada aldıgım zevkı hala arıyorum
Benim ilk kullandığım arabalrdan biridir kendileri ve sayesinde zamanında baya pazularım gelişmişti direksiyonunun hafifliğinden ... :)
faithless1905
23-12-2006, 00:52
Türklerin jipi diyorlardı TOROS için...
commodore
23-12-2006, 00:57
dış görünüşü olabilecek en kötü araç bence. . .
iğrenç bi tipi var sayden
Türk Traktör Fabrikası tarafından üretilmiş olsaydı, daha estetik ve muhakkak orta konsolunda daha çok düğme ve gösterge tablosunda daha anlamlı ışıklar olacağına inandığım, hatlarını biraz sertleştirip, Toros adı altında Fransızların Türk milletine 10 yıl daha itelemeye devam ettiği, Türkiye pazarında 20 yıl satışının sürmesine rağmen, ufak tefek yedek parçalarını bulmakta zorluk çekmeniz muhtemel araçlardır Renault 12'ler.
hatta hatırlıyorum arkasında aynen
yollara yıllara meydan okur yazıyodu nedense hepsi paslı kutulara dönmuş durumda şu an.
dış görünüşü olabilecek en kötü araç bence. . .
Commodore sen yasıyormusun? Askere gittin sandım?
ayrıca iç kapı kollları da oldukça enteresan
Tanbaron
30-05-2008, 13:20
reno=jeep :)
+Bencede
mustafa57
30-05-2008, 13:41
Türk Traktör Fabrikası tarafından üretilmiş olsaydı, daha estetik ve muhakkak orta konsolunda daha çok düğme ve gösterge tablosunda daha anlamlı ışıklar olacağına inandığım, hatlarını biraz sertleştirip, Toros adı altında Fransızların Türk milletine 10 yıl daha itelemeye devam ettiği, Türkiye pazarında 20 yıl satışının sürmesine rağmen, ufak tefek yedek parçalarını bulmakta zorluk çekmeniz muhtemel araçlardır Renault 12'ler.
arkadaşlar şu anda anadoluda halen çok kullanılıyor. ogünün şartlarında onlar süperdi. yedek parça sorunu hiç olacağını sanmıyorum. bizde halen var ticari taksi olarak kullanıyoruz. yeri geliyor 300 kğ fazla yük atıyoruz. sen at bakalım opel e ne olacak. fazla atıp tutmayalım bence
_SeRcAn_
30-05-2008, 13:57
neydi bir zamanlar toros :) :)
off fena hortlamış bu başlık :D
off fena hortlamış bu başlık :D
off hemde çok fena bi şekilde
İlk Resimlerde Görünen Araç R12 Gordini olması Lazım
astra bor
30-05-2008, 19:05
babamda 78 statıon vardı bir zamanlar 80 i geçti mi motor başka bir baağırırdı. komple 300 ytl ye boyatmıştım. lastikler goodyer sıfır. bir da çorum kaloriferi, süper arabaydı. yanlız 90 dedi mi aman dikkat altından kaçabilir. rampada geçme beni inişte sollarım seni
83 reno 12 tsw vardı vergi indirimi için hurdaya çıkarıpmegane II aldıydık yazık ettik arabaya hurdasınıda verdiydi babam çok üzülmüştüm bari ruhsatsız kapımızda dursaydu
92 torosta vardı onuda logan mcv ile değiştirdik ama 90sonrası toros eski renoları tutmuyo 83 model olan bizim hakiki fransızdı :)
BaYRaM12
30-05-2008, 19:44
güzzelmiş ya :)
arkadaşlar bende 83 gts ren. 12 vardı klimalı iki cam otomatık renklı cam hepsı orjınal motor da mükemmeldı o arabada aldıgım zevkı hala arıyorum
cok guzel gts ler bende 1,sene komutan sofurlugu yaptım askeerde toros kullandım saglam araba benzınlı sımdı astra agır kalıyo bazen toros aklıma gelıyo benzınlı delı gıbı kacıyo :good:
hortlamışken yazayım bari.
Şu anda Sarp Üstel de var aynısından.Mavi bir Renault 12 Gordini. 4 lü weber leri apayrı güzel :)
tunerrus
31-05-2008, 00:47
üstünden uçtuğu arabada lada sanırım :D
pelin okyay geçgil
31-05-2008, 16:27
bir zamanlar toros dediğinde, adamlar bi' kaşını kaldırıp bakrdı :) torosunun olması gayet ii bi'şeydi :))
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Opelim.Net