Orijinalini görmek için tıklayınız : Ezel
ergin967
19-09-2009, 14:57
bir süre yurtdışında oyunculuk eğitimi alan daha sonra askerlik görevini yerine getiren kenan imirzalıoğlu ezel ile ekrana dönüyor kenan imirzalıoğlu,na dizide cansu dere,yiğit özşener,sedef avcı,salih kalyon,barış falay,tuncel kurtiz gibi önemli oyuncular eşlik ediyor kendine has tarzı oyunculuğu ve fiziğiyle beyazperdeye ve ekrana yakıştığını düşündüğüm kenan imirzalıoğlu,nun yeni dizisinin iyi iş yapacağını düşünüyorum 28 eylülde başlayacak dizinin konusu kısaca şöyle.
Ömer'in basit bir hayatı vardır. Eyşan'ı sevmektedir ve asker dönüşü evlenecektir.Ancak ne olduysa bundan sonra olur ve kendisini bir anda cinayetten hapiste bulur. Sevdiği kız Eyşan, en iyi arkadaşı Cengiz ve abisi bildiği Ali'nin ona korkunç bir oyun oynadığından şüphelenmektedir. Tek bir soru, onca yıl boyunca beynini dağlar: 'Niye?' Yıllar sonra aynı soruyla başka bir isim ortaya çıkar. Ömer, hapishanede ölmüş ve yerine Ezel doğmuştur. Ezel, ondan her şeyini alan bu üç kişiden hesap soracaktır. Ama önce, içindeki aşkı öldürmesi gerekmektedir.
http://www.youtube.com/watch?v=aZ15BCcikCM
Değişik bi konu bulsunlar artık..Diziler standart oldu...İlla ben mi el atayım olaya...Yaratıcılık lazım...! :( :)
fragmanı gördüm ben de bekliyorm güzel dizi olcak tutar bence
güzel bir dizi olacak bence. Ben izlemeyi düşünüyorum şahsen. Heleki 28'inde rutin okul hayatımın yeniden başlayacak olması sebebiyle dizi bakmaya başlıyorum :D
cansu derede ruh yok.. koyun gibi bakıyor.. mana yok, anlam yok, derinlik yok, oyunculuk zaten perperişan.. o koyun gözlüyü ne diye oynatırlar anlamam..
cansu derede ruh yok.. koyun gibi bakıyor.. mana yok, anlam yok, derinlik yok, oyunculuk zaten perperişan.. o koyun gözlüyü ne diye oynatırlar anlamam..
bi de gülümsemeyi öğrense...
Kenan taşır zaten diziyi...yan rol olur onunki sönük kalır yanii...sonrada öldürür yerine bomba koyarlar...Kenan aslında aksiyon dizilerinin ve filmlerinin adamı gibi gbeliyor bana..Ben öyle düşünüyorum..Düşünsenize Vadide bastı bacak Necati Şaşmaz yerine Kenan olacaktı...Valla çok sağlam olurdu görüşündeyimm...Hala ısınamadım Necatiye,rol yapamıyor bana göre...Neyse konuyu saptırmayalım başka bir boyut kazanmasın mevzu...Bunlar benim fikirlerimdir....Herkese iyi seyirler...
ergin967
21-09-2009, 13:20
Kenan taşır zaten diziyi...yan rol olur onunki sönük kalır yanii...sonrada öldürür yerine bomba koyarlar...Kenan aslında aksiyon dizilerinin ve filmlerinin adamı gibi gbeliyor bana..Ben öyle düşünüyorum..Düşünsenize Vadide bastı bacak Necati Şaşmaz yerine Kenan olacaktı...Valla çok sağlam olurdu görüşündeyimm...Hala ısınamadım Necatiye,rol yapamıyor bana göre...Neyse konuyu saptırmayalım başka bir boyut kazanmasın mevzu...Bunlar benim fikirlerimdir....Herkese iyi seyirler...
al bendende okadar tamam aksiyonu,gündemi yakından takip etmesi,olmazsa olmaz mematisi filan tamamda polata bir türlü alışamadımyarma gibi adamları iki hareketle yerle bir ettiği sahnelerde gülesim geliyor hep kenanı düşündüm o rolde zaten birçok kişide böyle düşünüyor
'' Ölüme Gidiyorsun Miroğluuuu !! ''
:) :) :) :)
kara_büyü
23-09-2009, 15:45
miroğlu varsa bende varım :)
Miroğlu varsa izlenir ben hala kanal 7 de deli yürek tekrar bölümlerini izliyorum ;)
pek iyi bi giriş yapamadılar bence.. bakalım ilerki bölümlerde neler olacak
ceterisparibus
29-09-2009, 14:30
İlginç konu.. Kenan diziyi taşır düşüncesine ben de katılıyorum. Ancak kadın başrol oyuncusu başka biri olabilirdi..
cansu derede ruh yok.. koyun gibi bakэyor.. mana yok, anlam yok, derinlik yok, oyunculuk zaten perperiюan.. o koyun gцzlьyь ne diye oynatэrlar anlamam..
Olan kismininda kaymagini Cem Yilmaz yiyor zaten :) Onun sayesinde oynuyordur dizide..
Webeffect
29-09-2009, 17:43
iyi dizi gibi ama mahkemede delilleri gosterdikten sonra. hayir o akşam o montu arkadaşım giydi vs diyebilirdi. hiç bişey demeden kabullendi ve sadece ben yapmadım dedi..
orasi biraz saçma geldi bana..
cansunun oyunculugu pek hosuma gitmedi. duyguyu veremiyor. jest ve mimikler anlamsız..
Kıbrıs 2009 yazınca bi hoş oldum zaten kaya artemisi lobiden tanıdım izleyecez bakalım o ilk gösterdikleri arabayla gittikleri yolda havaalanından girneye giden dağ yolu.
ergin967
29-09-2009, 23:14
ben beğendim ilk bölümü kenanın estetikten önceki halini oynayan çocukta başarılıydı cansu hakkındaki eleştirilere bende katılıyorum çok donuk ama rolüne uymuş sanki barış falay ve yiğit özşenerde iyiydi kenan ise herzamanki gibi farkını ortaya koyuyor...
Ejder1903
29-09-2009, 23:27
kenan reis varsa o iş biter abiii:D
Şu anda show tv de tekrarı var.İzleyemeyen arkadaşlar izleyebilirler :)
mustafa1339
29-09-2009, 23:31
Şu anda show tv de tekrarı var.İzleyemeyen arkadaşlar izleyebilirler :)
ne zaman
Webeffect
29-09-2009, 23:44
ne zaman
simdi..
ne zaman
'Şu anda' demiştim.O andaydı yani az önce bitti :rolleyes:
beyaz guvercin
30-09-2009, 17:56
deli yürek
Güzel bir dizi.. Bu sene herkese iyi seyirler :)
ugurserhan
09-10-2009, 20:02
Dizi tuttu konu "aşk,kin,nefret,intikam" cansu burda kötü değil hep ne ise yine oydu.Bence Kenan imirzalıoğlu Türkiye'nin tek jönü kendinide yetiştirdi.ab ve total'de dizi uzak ara 1. oluyor.Diziden kenanı çek al uzak ara 10.olur kişisel box office denilen,oyuncu sayesinde ,izleniyor.Bakalım yılların hesabını nasıl soracak diye bekliyoruz ailecek :)
tuncel kurtiz de var dizide sağlam oyuncudur. ama daha pek su yüzüne çıkmadı. hapiste fln sahip çıkcak sanki kenana
Benim izlediğim nadr dizilerden biri....
Bence tuttu bile...
imirzalıoğlunun hatrına seyrediliyor konu çok basit partnerini de sevmedim cansu dere olmamıs bence
Kürşat87
18-10-2009, 23:42
Dizi bence çok güzel,
konu süper ,anlatım iyi, reklam az,
Kenan zaten süper daha ne olsun
ben tuttm diziyi....
Her geçen gün fanatikleri artıyor...ama sanki eksik olan bişeyler var....hareket lazım hareket....beğenerek izlediğim nadir dizilerden....
ergin967
20-10-2009, 12:06
dün oynayan bölüm daha doyurucuydu dizi oturmaya başladı usta oyuncu tuncel kurtiz ise vecizeleri ile diziye renk katıyor.
Bencede güzel dizi bende takip ediyorum..
lucksoul
21-10-2009, 13:54
...
bal10cuk
24-10-2009, 23:35
aynen katılıyorum cansu dere ollayınaa ben bile oynasam onun yerine dizi izlenme rekoru kırardı :D:D:D
ugurserhan
28-10-2009, 12:54
Ezel;kerpeten ali en başarılı bulduğum oyuncular;diğer oyuncularda emek veriyorlar kötülemem Tuncel kurtiz'i ayrı tutuyorum yılların ustası söylediği şiir tadında sözleri kendisi yazıyormuş,Çekim teknikleri ustaca ve muhteşem Hiç bir yerli dizide flashback'ler bu kadar cuk oturmamıştı.Senaryo güzel yazılmış .Konuya gelince elbette özgün değil ama güzel adapte edilmiş.Yapım şirketlerini yakından takip ettiğim için biliyorum bazı yapım şirketleri denenmişi yapmanın daha ucuza mal olduğunu bilir arge si yapılmış bir işin tutma şansı daha fazladır.Ama nasıl işlediğinde çok önemli başarılı ve heyecanla izliyoruz.Bu dizinin konusunu ben yıllar önce sinema filmi olarak MONTE CRISTO KONTU olarak izlemiştim.sevgilisi ve arkadaşları tarafından ihanete uğruyor, hapise düşüyor kinlenip çıkıyor, zengin biri olarak kılık değiştirip yardımcısıyla intikam için dönüyor adınıda monte kristo kontu koyuyor.
Sevgiler saygılar
Webeffect
28-10-2009, 13:58
Ezel;kerpeten ali en başarılı bulduğum oyuncular;diğer oyuncularda emek veriyorlar kötülemem Tuncel kurtiz'i ayrı tutuyorum yılların ustası söylediği şiir tadında sözleri kendisi yazıyormuş,Çekim teknikleri ustaca ve muhteşem Hiç bir yerli dizide flashback'ler bu kadar cuk oturmamıştı.Senaryo güzel yazılmış .Konuya gelince elbette özgün değil ama güzel adapte edilmiş.Yapım şirketlerini yakından takip ettiğim için biliyorum bazı yapım şirketleri denenmişi yapmanın daha ucuza mal olduğunu bilir arge si yapılmış bir işin tutma şansı daha fazladır.Ama nasıl işlediğinde çok önemli başarılı ve heyecanla izliyoruz.Bu dizinin konusunu ben yıllar önce sinema filmi olarak MONTE CRISTO KONTU olarak izlemiştim.sevgilisi ve arkadaşları tarafından ihanete uğruyor, hapise düşüyor kinlenip çıkıyor, zengin biri olarak kılık değiştirip yardımcısıyla intikam için dönüyor adınıda monte kristo kontu koyuyor.
Sevgiler saygılar
aynen hocam. konusu monte ile ayni sayilir. bende az biraz biliyorum..
dizi güzel. ekim kaltiesi olsun oyuncular vs.. Dayidan saglam sözler geliyor. insanı dizinin içine dahil ediyor resmen.. kaliteli iyapım..
İLKERNAVDAR
28-10-2009, 14:37
aynen katılıyorum cansu dere ollayınaa ben bile oynasam onun yerine dizi izlenme rekoru kırardı :D:D:D
birde seni görelim o zaman
İLKERNAVDAR
28-10-2009, 14:40
dizi güzel güzel olmasınada hareket lazım diye dusunuyorum.
ayrıca benmi göremedim bilmiyorumda bu ayşanın babası olan adam nereye kayboldu en son paraları alıp kaçtığını gördum ondan sonra yok oldu
Türk Dizisi izlemiyordum ama buna takılı kaldım. Değişik bir sihiri var dizinin. Bakalım seneryo benim ilgimi çekti...
Feyzullah
28-10-2009, 15:02
dün oynayan bölüm daha doyurucuydu dizi oturmaya başladı usta oyuncu tuncel kurtiz ise vecizeleri ile diziye renk katıyor.
+1000000 yeğenim
şahane pazartesim senindir ezel.hemşerim olmasa genede severdim kenanı.hastane yaptırıyodu bala ya iyide bir insan.daha ne olsun :D.
ergin967
28-10-2009, 19:52
dizide çok fazla aksiyon yok ama bu haliylede tuttu bence daha şimdiden usta oyuncuları sayesinde geniş bir hayran kitlesi yarattı ben anne rolünü oynayan ipek bilginide beğendim kör birini oynamak gerçekten kolay değil özellikle son bölümde ezeli eyşanın evindeyken bulup oğlum diye sarılma sahnesi burnumun direğini sızlattı final sahnesinde annesinin cebinden ezelin koyduğu kendi yüzüğünün çıkmasıda hoş oldu.
Kenan'ın ocak ayında bi sinema filmi geliyor...Fragmanına bakılırsa iyi gibi...Kenan hayranlarına duyrulur... ;)
Kenan'ın ocak ayında bi sinema filmi geliyor...Fragmanına bakılırsa iyi gibi...Kenan hayranlarına duyrulur... ;)
adı ne? link var mı?
bahsedilen film ejder kapanı
resmi sitesi değil ama afişler falan idare eder
http://www.sinemalar.com/film/41524/Ejder-Kapani/
ezeli
kaçıranlar için bölüm başı 500-600mb linkler mevcuttur
ergin967
28-10-2009, 23:35
arkadaşlar 2010 ocakta film vizyonda 5 milyon harcanmış fragmandanda anlaşılacağı üzere çok emek verilmiş usta oyuncular var filmde iyi iş yapacağı kesin.
http://www.youtube.com/watch?v=Gn9zvRoCSCg
adı ne? link var mı?
Vizyona girecek filmler sayfasında konu açtım.. ;)
Feyzullah
29-10-2009, 08:04
testere desen değil kemik koleksiyoncusu hiç değil türk işi akşın :D
Vizyona girecek filmler sayfasında konu açtım.. ;)
sağolasın ;)
ugurserhan
12-11-2009, 03:37
EZEL Bu hafta total de liderliği arka sokaklara kaptırdı.Bunun bir nedeni arka sokaklarda karekterlerden birinin ölüyor olması bence diğer sebepte bu bölümü sallamışlar gibi geldi.O ilk bölümlerinde ki akıcılık tablo gibi resimler geçişler edebi diyaloglar bu bölümde yoktu.Kötü karekterler biraz sempati bile kazandırılmaya başlandı.Ömer sanki intikamla af etmek arasında gidip gelen duraklamalar yaşadı.Şaka maka derken 6 bölüm olmuş.Eyşan'ıda kız aslında çok iyi biri bak bu sebeplerden dolayı ömer'i sattı demek için mağduriyetini gözümüze soksalar da.Yine de sevemedik kızı;ömer'e yapılmış yanlışı bize yapılmış saydık bile.
sevgiler saygılar
Feyzullah
12-11-2009, 17:46
EZEL Bu hafta total de liderliği arka sokaklara kaptırdı.Bunun bir nedeni arka sokaklarda karekterlerden birinin ölüyor olması bence diğer sebepte bu bölümü sallamışlar gibi geldi.O ilk bölümlerinde ki akıcılık tablo gibi resimler geçişler edebi diyaloglar bu bölümde yoktu.Kötü karekterler biraz sempati bile kazandırılmaya başlandı.Ömer sanki intikamla af etmek arasında gidip gelen duraklamalar yaşadı.Şaka maka derken 6 bölüm olmuş.Eyşan'ıda kız aslında çok iyi biri bak bu sebeplerden dolayı ömer'i sattı demek için mağduriyetini gözümüze soksalar da.Yine de sevemedik kızı;ömer'e yapılmış yanlışı bize yapılmış saydık bile.
sevgiler saygılar
+1000
ama ben heyecanla bekliyorum yeni bölümü
ergin967
24-11-2009, 00:14
bu akşamki bölüm gerçekten güzeldi özellikle barış falay(ali) hergeçen gün dahada parlıyor
Aniooo..! Ben, Türkmax'da Şafak Sezer'in filme dalmışım unuttum ezeli... :( :)
güzel dizi gerçekten tuttum ben. kaçırmamaya çalışıyorum.
Bende iş yüzünden kaçırdımm...Kotada doldu ne yapıcam şimdii..Biri bana akıl verebilirmi ?
ben de sinemadaydım 2012 seyrettim ezel yerine :D ama haftasonu fln verirler tekrarını sıkmayın canınızı ;)
Güzel..anlatırken düşündüren replik'leri var..
Her nekadar klasik türk usulü basitlikler olsada ...kenanın karizması ve filmin sürükleyen konusu izlettiriyor...
Combo_Murat
25-11-2009, 17:43
Güzel bir dizi
Dizinin müziği diziyi daha da hareketlendiriyor
Ne de olsa Toygar Işıklı her başarılı dizide müziği ile imzası var
Kerpeten Ali diziyi sürükleyen isim
Akşam ali'nin suratını göremeyen varmı..::)))...adam resmen .......oldu ya...Film asıl şimdi renkleniyor...:D
Ben o dayinin elini opeyim ! Hatta sirf elini degil, her bi tarafini opeyim ! )))
çok aksiyon olmasada çok şey var bu ezel dizisinde tek bu diziyi izliyorum artık ben..dünkü bölümü süperdi.dizide bir doğallık var "cansu dere dışında" mesela yıılardır kurtlar vadisi izliyoruz ama polat bir kere hata yapmıyor.hatasız bir karakter tuhaf aslında k.vadisinin başında ezelin kaldığı durumlarda polat da kaldı ama hata olmadı hiç. kendi istediği zaman söledi sırrını..ve tabi tuncay kurtiz süper oynuyor ve seslendiriyor bence işte dün akşamdan bazı dayı sözleri....
"SADAKA GİBİ VERİLMEZ SADAKAT İSTEYEN HEPSİNİ İSTER.SEVDİĞİNE SADIK KALABİLEN ADAM KENDİNDEN VAZGEÇEBİLEN ADAMDIR...."
"SADAKAT SADAKAT NE MENEM ŞEYDİR ŞU SADAKAT SIR SAKLAMAK MIDIR SESSİZ KALMAKMIDIR KIYAMETİN KOPACAĞINI BİLE BİLE....ÖLÜM GİBİDİR SADAKAT PAZARLIĞI OLMAZ BİR KERE ÇİZGİYİ GEÇTİNMİ DÖNÜŞÜN YOK....."
ergin967
08-12-2009, 19:33
akşamki bölüm şimdiye kadar oynayanların en iyisiydi bence dayı yine döktürdü oyunculuğuyla,kerpeten ise önce tuvalette ezel ile sonra manavın önünde ve final sahnesinde dayı ile girdiği mücadelelerden karizması fena halde çizilmiş çıktı dayının eliyle adamları yanına çağırdığı sahne ise görülmeye değerdi..
Feyzullah
09-12-2009, 10:52
akşamki bölüm şimdiye kadar oynayanların en iyisiydi bence dayı yine döktürdü oyunculuğuyla,kerpeten ise önce tuvalette ezel ile sonra manavın önünde ve final sahnesinde dayı ile girdiği mücadelelerden karizması fena halde çizilmiş çıktı dayının eliyle adamları yanına çağırdığı sahne ise görülmeye değerdi..
+10000 akşın olsun birazda ezel eyşana takacak ama meliha teyze verdi ayarı sanki :D
.:Rivendell:.
09-12-2009, 15:50
Dayı sağlam adam gerçekten ben de sürekli takip ediyorum bu diziyi.Umarın diyer diziler gibi uzadıkça saçmalayıp bozulmaz.
Ali tırstı..:)
Lavabodaki sahneden sonra kumarhanenin içinde, ezel'in ali'nin bakışını yakalaması....ve alinin başka yöne bakması...çok güldüm yaaa.....::))
ben en çok dayının aliye şimdi ben olmak nasıl bişeymiş anladın mı kardeş dediği sahneyi sevdim
ceterisparibus
10-12-2009, 15:38
Dayı çok iyi ya, ses tonu da öyle.. Fatih Akın' ın şu ödül alan filminde de oynamıştı, neydi adı ? Ordaki performansı da fena değildi hani :)
Sevdiğini korumak için savaşman yetmezse eğer en karanlık çare onun sevgisini öldürmektir.Sevdiğini kurtarmak için en kötü ihtimal,en son yol ona İHANET etmektir.
Geçmişe sorular soran kendi sesinin yankısını gerçek sanır.Hani aynada aksini görür,gerçek sanır;vurur yumruğu ayna kırılır elin kanar.
Geçmişe dönmek başka,geçmişi silmek başka.Bir kere aktımı zamanın içinden, suyun yolu değişmez.Unutma!bin kere dönsen o güne bin kere ihanet edecekler sana.HERKES DOĞASININ GEREĞİNİ YAPAR.Bin kere ihanet etseler sana çaresi yok bin kere gidersin yanlarına.
Akşam ali'nin suratını göremeyen varmı..::)))...adam resmen .......oldu ya...Film asıl şimdi renkleniyor...:D
hakkaten haa alinin yüzü felaketti bu bölümde. dayı mahvetti adamı. dayı benim adamım
ancak şu sözü çok beğenirim. İHANETİN NEDENİ OLMAZ, BEDELİ OLUR...
Dayı çok iyi ya, ses tonu da öyle.. Fatih Akın' ın şu ödül alan filminde de oynamıştı, neydi adı ? Ordaki performansı da fena değildi hani :)
yaşamın kıyısında..
ezel 11 . bölüm fragman
http://www.dailymotion.com/video/xbgtl1_ezel-11-bolum-fragmany-14-aralyk-pa_shortfilms
ergin967
14-12-2009, 23:31
tempo yine çok yüksekti garibim alinin başına gelmeyen kalmıyor her bölümde ezel baharı yaşadığı acılardan ve intikamından uzak tutacak ezeli hak edende kesinlikle eyşan değil bahar zaten,dayının evine gittiği selma kim acaba?
mustafa1339
14-12-2009, 23:41
bu akşam iyice karıştı olay üstüne olay
Feyzullah
15-12-2009, 10:00
ali kafayı yedi ama serdar denen ..... kumarhanedeki akıl ve .... muhabbeti dikkat çekiciydi.adam zeki ama haftaya daha sert olacak sanki sahi ya selma kim
Ali , Dayının oğlu çıkarsa şaşmam.....:cool: bu arada eyşan az kalsın cengiz'in yaptığından yapıcaktı..ezel yüz vermedi....:D
Kunteper Canavarı
18-12-2009, 11:26
bu ramiz dayı köfteci ramiz olabilir mi?
bu ramiz dayı köfteci ramiz olabilir mi?
olabilir:D
ergin967
21-12-2009, 20:37
arog,u koydular bu akşam dizinin yerine neden acaba?
Bu konuda aktifsin dayı ;)
BY_Corsa
21-12-2009, 22:53
bende anlamadım,ayrıca AROG da güzel değilmiş
Halbuk fragmandada 21 aralık pazartesi yazıyordu ilginc.
ceterisparibus
21-12-2009, 23:12
Kurt kuzuya rakip olsun diye onun gününe koymasınlar..
Kunteper Canavarı
22-12-2009, 16:12
bu hafta sonu dizinin iki yıldızı tv programlarında olduğu için bu haftaki bölüm çekilmedi de o yüzden diziyi takip ediyonuz ama dünyadan haberiniz yok:D:D:D
köfteci ramizz:D:D:D
ceterisparibus
22-12-2009, 16:34
bu hafta sonu dizinin iki yıldızı tv programlarında olduğu için bu haftaki bölüm çekilmedi de o yüzden diziyi takip ediyonuz ama dünyadan haberiniz yok:D:D:D
köfteci ramizz:D:D:D
Hade leeen..
Kunteper Canavarı
22-12-2009, 16:53
Hade leeen..
kanka dizinin ışıkçısını tanıyorum:D:D:D
ceterisparibus
22-12-2009, 18:19
haha :)
Feyzullah
23-12-2009, 12:34
fragmanda yokki piyasada araştırıyorum bulamadım
ceterisparibus
23-12-2009, 14:10
Milliyet te haber vardı, eyşan domuz gribi olmuş..
ergin967
27-12-2009, 20:05
yarın oynayacak bölüm bol aksiyon içeriyor yine
Kunteper Canavarı
28-12-2009, 10:06
köfteci ramiz ile ezik diye dizi yapacaklarmış:D:D:D
Milliyet te haber vardı, eyşan domuz gribi olmuş..
Aktif bir kız,normal :D
Kunteper Canavarı
28-12-2009, 12:50
Aktif bir kız,normal :D
yavuz abi ezelide götürelim kuzey organizasyonuna:D:D
Yallah tazzik.. dizi başlıyo
http://www.facebook.com/pages/Serhan-Silkin/179172561727?ref=ts#/video/video.php?v=101059619924038&ref=mf
Laf yine feci!!!!
Mel-a-ku
28-12-2009, 23:17
gitti kazım gittiiiiiiii
ergin967
28-12-2009, 23:27
tuzak olduğu bariz belliydi nasıl yuttu anlamadım ama yaralanmayla geçiştirirler bence
Feyzullah
29-12-2009, 09:59
Tam dayi hiç gözükmedi taksiciyi fena paketledi derken son anda yalniz değilsin yeğen dedi tefonunda kizi kurtarmasi iyiydide kamile bişey olmaz inş.
ceterisparibus
29-12-2009, 10:01
Cengiz in gittiği son banka çalıştığım banka :) Tara Bank yazmışlar yaa.. :)
ikinciside bizim plato :))
hatta şu kahramanlar çekiliyor aynı yer ee bazende küçük kadınlarında hastane yaww
Feyzullah
30-12-2009, 16:45
bu eyşan domuz gribiyse ezel 13.bölümde hemde sokak ortasında neden muncukluyo yaw :D
bu eyşan domuz gribiyse ezel 13.bölümde hemde sokak ortasında neden muncukluyo yaw :D
Oyle hatunu bulayim, bende olsam ne domuz derim ne at, allah ne verdiyse......!!! )))))
ergin967
04-01-2010, 23:44
çorbacıdaki dayı-ali muhabbeti tek kelime harikaydı yarın facebook,ta paylaşım patlaması yapar
ugurserhan
04-01-2010, 23:56
Güzeldi +11111 gar sahnesi trene yetişme mücadele gerçek hayatın içinde olmayacak kadar fantastikti.Zaten dizi dediğinde masalsı olmalı...Yazarlar kamçıyı yedikçe coşuyorlar da ;korkum iz yapmasındandır. :) Bu tempo iyi daha fazla coşmadan yazsınlar uçtukça kopma noktasına geliyorum.
sevgiler saygılar
Feyzullah
05-01-2010, 09:51
dayı ya dayı öz dayımı bu kadar sevmem.yaptın gene yapacağını...helal olsun tefoda iyi kıvırıyor haaa unutmamak lazım
tunerrus
11-01-2010, 02:07
Tam diyorum tefo bu sefer sattı dayıyı :D bi bakıyorum haydaa buda dayının oyunuymuş :D
fenaa bu bölüm dahadafena:D
http://www.facebook.com/#/video/video.php?v=1240869713174&ref=mf
bu sefer nasıl çevircekler merak ettim. Alinin resimleri görmemesi imkansız artık
Mustafaeren
11-01-2010, 23:43
ya asagıdan bı ses gelr yada alı nın kafaya bısey ındırrler...
eren aynı şekilde yorumladım ben de :) tuğba sorunca hadi bakalım nolcak şimdi diye :):)
Mustafaeren
12-01-2010, 00:56
baska bı yolu yok yanı kesınlıkle kı bana buyuk ıhtımal kafasına vurckalar gıbı gelıo ama hadı hayırlısı:)
Feyzullah
12-01-2010, 09:33
bu sefer nasıl çevircekler merak ettim. Alinin resimleri görmemesi imkansız artık
abla dayı basar kesin orayı alinin zaten dayı lafını duyunca eli ayağına dolaşır yada tefo indirir gerçi doktor kendi kaşındı yok başka kopyası yokta yaktıkta bilmem nede al başına belayı.
bizimkilerin tak abicimine bak ya sanki kolombo oldu uyuz etti beni...
pazartesine kadar çatlamassak iyidir :D
İLKERNAVDAR
12-01-2010, 09:45
buyuk ihtimal aliyi paketleyecekler sanırım
şöylebiride çekse alsa beni:D
buradan da dönerse saçmalarlar artık.
ya tefo birşey indircek alinin kafasına ki o zaman aşağıda serdar var o ne olacak? ya da ali o resimleri görecek, tefo da gerçek yüzünü gösterecek aliyi öldürecekler. ama ali bu kadar ön plana çıkmıs bir karakterken henüz öldürmezler :D
ezel tefoya en son bişey söyledi telefonda... bana söylediğin şeyi hatırlıyomusun diye, öyle olursa o zaman yap dedi... büyük ihtimal ali öğrenecek...
bi dolu senaryo olabilir bu noktada ama... bakalım neler olacak :D:D
yoket dedi:)) ali ölmez ya:D
alinin evide negüzel yaaa valla on numara evi var adamın hepsi bi arada:D süper bence
ülkemizde birçok dizi yapılıyor. ama baktığımızda senaryoları çok kalitesiz geliyor. özellikle aşk dizilerinde, insanlar birbirine söyleyebilecekleri bir cümleyi söylemedikleri için oluşan yanlış anlaşılmalar üzerinden diziler en az birkaç bölüm uzatılıyor. sorular ve cevaplar hep bakışmalar üzerinden gerçekleşiyor. bir diziyi birkaç hafta seyretmeseniz bile ne oldugunu tahmin edebiliyorsunuz.
dolayısıyla yurtdışında yapılan diziler daha kaliteli geliyor. kurgulanma aşamaları daha zekice. bu noktada ezel dizisi de diğer yerli dizilerden daha kaliteli. sürekli bir bulmaca çözme durumu var. yapılan herşeyin bir sebebi var, geçmişte bir izi var. dizi adeta bir labirentte ilerliyor. tabii şimdilik. umarım bundan sonra diziyi tesadüflere dayandırıp uzatmazlar...
BY_Corsa
12-01-2010, 13:21
tefo ali ye herhangi bir şey yapıp resimleri görmesini engelleyecek, başka yolu yok, dayı da büyük ihtimal evi basacak, onu da beklemiyor degilim.Semra nın evini basmamasına bile şaşırdım...
dayı doktorun evini basarsa ezelle dayının ilişkisi oldugu açığa çıkar. yani dayı basmaz bence
tunerrus
12-01-2010, 15:45
ezel tefoya en son bişey söyledi telefonda... bana söylediğin şeyi hatırlıyomusun diye, öyle olursa o zaman yap dedi... büyük ihtimal ali öğrenecek...
bi dolu senaryo olabilir bu noktada ama... bakalım neler olacak :D:D
Onu şu kumarhanenin sahibi için söylemişti. Sanmıyorum Alinin öleceğini ama bence tefo kafasına bir şeyle vuracak sonra birde kendi kafasına vuracak :D böylece serdarda şüpelenmez.
Yada haftaya ezelin final bölümüyle karşılaşacağız herşey açıklanacak:D zaten ezel eyşanı gördüm mü. Benim diyor birşeyler diyor ağlıyor zırlıyor :D
Yalnız doktor yok bütün dosyaları yaktık derken anlamıştım ben doktordan birşey çıkacağını. Dayı pek sakindi bu bölüm biraz eğlendirse bizi fena olmazdı. :D
dayı yine oyun oynuyor... hepsi planlı :)
tunerrus
12-01-2010, 16:05
Valla dayıdan herşeyi beklerim :D :D
Ne demiş dayı :D her zaman 3. bir yol vardır :D
kuzenimin oda arkadasları en son dayının ip atma sahnesinde helaaaaaaaaaaal diye ayağa kalkıp alkışlamalarından sonra bu bölüm pek bi sakin geçti:D
ergin967
12-01-2010, 22:14
kesin olan birşey varsa oda ali o resimleri göremeyecek ama nasıl olacak çok merak ediyorum
''Sonunu düşünen kahraman olamaz''
:cool: :cool: :cool: :cool:
ergin967
13-01-2010, 21:04
be memlekette kahraman bitmez :)
ugurserhan
13-01-2010, 22:36
Ali dizinin Çakır'ı gibi birşey aslında ,hayatın kendine verdiği misyonu uyguluyor."Düzenin piyonuyuz " diyor.Masalsı ve en sevilen karakteri, zaten ola ki öldü kesin ertesi gün'de öğlen namazına müteakip Ali için kılarlar cenaze namazını.
Ali'ye bişi olması rating indirir yada finale geliniyor diye ikiye katlar. :)
Feyzullah
14-01-2010, 12:33
kurtlar vadisinden daha heyecanlı bir hal almaya başladı benim için o bir fenomen :D
hakaniko
14-01-2010, 15:10
Haftaya Ezel ATV de!
http://www.haber3.com/iste-ezelin-yeni-kanali-541941h.htm
BY_Corsa
15-01-2010, 11:22
Haftaya Ezel ATV de!
evet ya,bu sabah bende okudum bu haberi, ilginç , bakalım ne olacak
Feyzullah
15-01-2010, 12:51
Haftaya Ezel ATV de!
allah allah ne güzel izliyoduk inş yayın saati ve günü değişmez getirip salı yada perşembeye koyarlarsa bide haydaaa
Feyzullah
15-01-2010, 12:54
ne ezelin ne ayyapımın ne atvnin nede showtvnin internet sitelerinde bilgi yok dur bakalım
aynen.. ben de baktım.. bilgi yok hiçbirinde..
hakaniko
15-01-2010, 13:09
Sabah gazetesinde de gördüm.
Bencede o kadar kaldırdı resimleri artık terasın taranması falan lazım dayı tarafından :D
ergin967
16-01-2010, 13:09
taş yerinde ağırdır bence hiç iyi olmadı,atv,ye zaten bi antipatim var tırtlar vadisinin günü ve saatinin karşısına koyacaklar gibi bir söylenti var ama inşallah doğru değildir tadı kaçar
ergin967
18-01-2010, 20:54
eski bölüm veriyorlar show,da böyle diziyi ellerinden kaçırdılar nedense sağlam dizileri ellerinde tutamıyorlar
sırf show tv nin bu yaptıklarından diziden de televizyondan da soğuyorum.. aslında hiç bağlanmamak gerek ama kış günü evdeyiz genelde.. bir de bu aylar pek gezemiyoruz malum :):)
Birazda yapımcıların kazanma arzusu kanalın pintiliği olan izleyiciye oluyor..
ugurserhan
19-01-2010, 00:05
Arkadaşlar öyle anlattığınız gibi olmuyor bunlar.show tv neden tavuğunu kessin?
İşin içinde başka konular var dersem biraz olsun anlaşılır sanırım.Malum ezel artık devlet kanalında izleyeceğiz.:) Diziyi kanaldan uçuran yapım şirketi show'un eli kolu istemeden bağlı.Ne açıklama yapılırsa yapılsın doğrusu bu evet geciktirmelide olsa ödemeler iyi kötü yapılıyor acundan kaçırabildiklerini veriyorlar.:) Ama dediğiniz gibi atv de 1. olur ama biraz zedelenir ezel.
sevgiler saygılar...
not: bilgi bana kanal içinden geldi.Zaten gerçek nedenini söyleyeceklerine hiç ihtimal vermiyorum.
ugurserhan
19-01-2010, 00:15
Birazda yapımcıların kazanma arzusu kanalın pintiliği olan izleyiciye oluyor..
Birçok yapım şirketide 2 projeden kazanıyorsa kötü giden bir projesinden komple tepetaklak oluyor.En yakın örneği ANS'dir ikinci bahar gibi efsaneleri olan şirketin artık esamesi okunmuyor.İnan bir çok projeye imza atan "off parayı vurdular" dediğimiz şirketlerin muhasebesine bakıldığında vurulan birşeyin olmadığı ortaya çıkıyor.
sevgiler saygılar
BY_Corsa
19-01-2010, 17:50
alıntıdır : http://www.milliyet.com.tr/kanali-gibi-adi-da-degisiyor/yasam/sondakika/19.01.2010/1188079/default.htm
Kanalı gibi adı da değişiyor
Show TV (http://www.milliyet.com.tr/index/Show%20TV)'den ATV (http://www.milliyet.com.tr/index/ATV)'ye transfer olan, bu yılın en iddialı dizisi Ezel'in kanalı gibi adının da değişeceği belirtildi.
Show TV (http://www.milliyet.com.tr/index/Show%20TV) ile yaşadığı problemler nedeniyle ATV (http://www.milliyet.com.tr/index/ATV)'nin 'cazip' teklifini kabul eden Ay Yapım, dizi her hafta yayınlanıyormuş gibi çekimlerini sürdürüyor.
Ancak Show Tv ile mahkemelik olan Kerem Çatay ve ekibi, basına ambargo (http://www.milliyet.com.tr/index/ambargo) koymuş durumda.
Yaprak Dökümü (http://www.milliyet.com.tr/index/Yaprak%20Dokumu), Ezel gibi dizilerde yer alan oyuncularla röportajlar Ay Yapım tarafından durdurulurken ATV yönetimi de Ezel'e gün bakmaya devam ediyor.
Ezel'in Show TV'de günü pazartesiydi. Ancak pazartesi ATV'de 'Kapalıçarşı (http://www.milliyet.com.tr/index/Kapalicarsi)' isimli dizi yayınlanıyor. ATV yönetimi henüz Ezel'i yayın akışına koymazken bir iddia da dizinin ismiyle ilgili geldi.
Ay Yapım yetkilileri her ne kadar yalanlasa da Ezel'in yeni kanalında farklı bir isimle karşımıza çıkacağı kulislerde konuşuluyor.
ugurserhan
19-01-2010, 17:57
İşin içinde başka konular var dersem biraz olsun anlaşılır sanırım.Malum ezel artık devlet kanalında izleyeceğiz.:) Diziyi kanaldan uçuran yapım şirketi show'un eli kolu istemeden bağlı.Ne açıklama yapılırsa yapılsın doğrusu bu evet geciktirmelide olsa ödemeler iyi kötü yapılıyor acundan kaçırabildiklerini veriyorlar.:) Ama dediğiniz gibi atv de 1. olur ama biraz zedelenir ezel.
sevgiler saygılar...
not: bilgi bana kanal içinden geldi.Zaten gerçek nedenini söyleyeceklerine hiç ihtimal vermiyorum.
Ben söyledim, diziye yapılan cazip teklif iceberg'in görünen kısmı kısmı da!!neyse konuşursam sinirlenirim...
sevgiler saygılar
sevgiler saygılar...
açıklaman yeterince net olmamış ama ben şifreyi şöyle çözdüm. atv devlet kanalıyla baskı yaparak, diziyi showun elinden aldı. doğru mu?
ugurserhan
19-01-2010, 18:32
açıklaman yeterince net olmamış ama ben şifreyi şöyle çözdüm. atv devlet kanalıyla baskı yaparak, diziyi showun elinden aldı. doğru mu?
+1 dogrudur.
Her kanalın bir rengi vardır.Kanal D'nin mavi Show tv'nin kırmızı ATV'nin turuncu bu yayın sırasında silüet bi doku olarak hissedilir.
Acı hayat gibi,Kurtlar vadisi gibi dizilerin dokusu Show tv ile uyuşan dizilerdi.Demem şu ki Ezel'de bu kanala kalıp gibi oturan bir diziydi,ATV'de yayınlanan ikinci bahar,asmalı konak teması ile bu kanal için hazırlanan ve cuk oturan dizilerdi.Alışıla gelmiş dizinin tutulmasından ziyade kanal izleme alışkanlığıda rating'lerde önemli olacaktır.Dizi belki yine 1. olacaktır ama 10 dakikalık izlenme paylarında önemli düşüşlerin olacağını düşünüyorum.Bunun nedeni sabit kanal izleyicileridir.Neresinden bakarsanız bakın halt edildi gibi geliyor bana.Canım ailem dizisi nasıl show'da tezat olacaksa burda da böyle bir şey bekliyorum.
ek bilgi notu:Bazı aylarda yeni bölüm yerine tekrar yayınlandığı zaman çoğu arkadaşların kafasında parasını alamadı diye yeni bölüm yayınlanmadı düşüncesi hakimdir.Bunun gerçek nedeni bazı aylarda 4 bölüm yerine 5 haftaya denk gelen zamanlarda ,yapımcının kanalla anlaşmasında aylık 4 bölüm baz alındığı için tekrarı yayınlanır.Bu yapımcının değil kanalın işine gelir.Çünkü kanalın elinde olsa 15 günde bir tekrar yayınlamak hem bütçeyi kısar reklam payınıda etkilemez.
sevgiler saygılar..
neyse pazartesi akşamı Atvde yeni bölüm reklamı dönmeye başladı
tunerrus
20-01-2010, 00:06
Buyrun fragman http://www.facebook.com/video/video.php?v=1250833562264&ref=nf
gene sağlam bi bölüme benziyor..
evet Pazartesi ve aynı saatte..
Atv ile uyuşmadığı konusuna katılıyorum ama önemli olan dizi bizim için :) kanal değil...
Feyzullah
20-01-2010, 13:33
final bölümü gibi olmuş yaw
Feyzullah
20-01-2010, 17:10
isim olarak aklıma gelen ne umdum ne buldum,ömerden ezele.ezelden beri hür yaşadım.ezelim sen oldun ahirim sensin(neşet ertaştan) :D:D:D:D:D:D
magic_ocean
21-01-2010, 13:12
atv yada show farketmez dızı oynasında :D
reklmlardan diziyi izleyemedim reklama boğdular :(
ya dizinin başlarında dayı, sülo diye biriyle konustu ya vapurda. mevzu nedir?
http://diziport.com/Ezel-izle/15_bolum/
Mel-a-ku
25-01-2010, 23:03
hep demışımdır bu kdr dallanıp budaklandırmayın dıye. sureklı bır dayı senaryosu. tamam yeter dayı kudretlı anladık. ezel de heryerden yırtık dondan fırlar gıbı fırlıyo. tefo da hıç yakalanmıcak. hadı farklı bıseyler yapın bıraz. kurtlar vadısıne donecek yoksa. yıllarca bu dızıyı mı ızleyecegız. 25 30 haftada bıtsın işte!
Dayı ya şu Ezel'in annesine iki kelam et dağatacam kafasını gözünü :D:D
Hepisi iyi hoşta...Dayı bir işler çeviriyor sanki...Başka meseleler var gibi işin içinde....
Hepisi iyi hoşta...Dayı bir işler çeviriyor sanki...Başka meseleler var gibi işin içinde....Bu evşan'ın babası heralde oğullarını öldüren kişi dayı'nın aklıma başka birşey gelmedi...
Ben başını kaçırdım....Hani doktora gidiyorlardı ... Ali resmi görücekti dosyayı aldı sonra ne oldu?
İLKERNAVDAR
26-01-2010, 11:47
başında dosyaları alacakken doktorun erkekliği tutuyor aliyi itip dosyaları alıyor sonra tefo doktorunda yakasında terasa çıkıyorlar doktor dosyaları atarken ali tutmak istiyor ama oda balkonda aşağı düserken tefo tutuyor ali tek eliyle daha fazla dayanamayınca mecburen dosyaları atıyor aşağı.fakat haftaya ben ömerim diyor ezel efendim serdar ölüyor ali namlunun ucunda falan karışık oldu iyice
alpmurat
26-01-2010, 11:54
valla hiç izlemedim ama son bölüm ve son bölümden önceki özeti izliyim tüm diziyi anlatırım size klasik Türk dizisi,
Saol İlker..Gece işten geldim...Tekrarını yayınlıyorlardı..Sadece o kısmı kaçırdım...
Feyzullah
26-01-2010, 13:10
Arkadaşlar bu ramiz dayinin soyulan kumarhanenin sahibi çikacaği konusu gibi bir his var içimde aha buraya yaziyorum.feyzullah dediydi dersiniz
Film kaliteli'de reyting uğruna yaprak dökümü senaryosuna döndermeseler bari...tadında bırakmalı....
Mel-a-ku
26-01-2010, 14:05
Arkadaşlar bu ramiz dayinin soyulan kumarhanenin sahibi çikacaği konusu gibi bir his var içimde aha buraya yaziyorum.feyzullah dediydi dersiniz
soyulan kumarhanenın sahıbının kım oldugunu soyledı ler ki. ne dayısı :D
hatta omerın evını bastı soygunun oldugu donem. evı yağlamadı.
olaya da ordan basladı ezel hapisten cıkınca. ılk olarak adamla poker e oturdu. varlığını elınden aldı.
:alkis::alkis::alkis:AYNEN
dayı iş çeviriyor doğru.. ali, dayının oğlu çünkü :) :)
dayı iş çeviriyor doğru.. ali, dayının oğlu çünkü :) :)
:D Bu dizide Dayı,Ali'nin oğlu çıkarsa bile şaşırmam :D İlgiyle takip ediyorum
hepten karıştı lost gibi :):)
soyulan kumarhanenın sahıbının kım oldugunu soyledı ler ki. ne dayısı :D
hatta omerın evını bastı soygunun oldugu donem. evı yağlamadı.
olaya da ordan basladı ezel hapisten cıkınca. ılk olarak adamla poker e oturdu. varlığını elınden aldı.
Dayının o kumarhanenın sahibinin kardeşi filan olmadığı ne malum? :D
Paranoyak oldum bu dizi yüzünden :rolleyes:
ya bu dayının oğullarının ölümüyle eyşanın babasının ilgisi varmı ki? ben uzun zamandır izlemiyodum atv ye geçince baktım azcık..
ya bu dayının oğullarının ölümüyle eyşanın babasının ilgisi varmı ki? ben uzun zamandır izlemiyodum atv ye geçince baktım azcık..
Yok desek yalan olur :D
oğullardan birinin adı ali temeldi mezar taşında. herkes ordan çıkardı ali, dayının oğlu olabilir diye :D
Burak K.
27-01-2010, 01:21
14.Bölüm neydi öyle yaa. :eek: Ben internetten indirip izliyorum.. :D Arşiv oluyor aynı zamanda.. :D
Mel-a-ku
27-01-2010, 01:32
14.Bölüm neydi öyle yaa. :eek: Ben internetten indirip izliyorum.. :D Arşiv oluyor aynı zamanda.. :D
en azından reklamsız ızlıyorsun dostum
Ben geçen yıldan tahmin etmiştim ,ali'nin dayı'nın oğlu olduğunu...Ama belli olmaz , senaryoyu değiştirirler bakarsınız...:D
İLKERNAVDAR
27-01-2010, 10:25
ali dayının oğlu olamaz çünkü ali temel yazan mezar tasında doğum1980-2001 yazıyordu ölmediğini farz edelim alide hiç 29 yaşındaki insan görüntüsü varmı ezel 32 yaşında ve ali abi dediklerine göre rahat 40 yaşında ali onun için onun oğlu değil bence matematiksel olarak gemide konuştuğu sülo denilen adamın anlattığından anladığıma göre aradığı birini buluyor ama onu öldurecekler sanırım dayıda öldurmek için yeterde yaşatmaya yetmez diyor romaya ucmuş bu adamlar işi aldımı yapmadan bırakmaz falan diyor onun için ali dayının oğlu olamaz
Feyzullah
27-01-2010, 11:09
valla ben dedim bakın göreceksiniz tek sahibi yoktuki kumarhanenin hatırlarsanız gardiyan sahipleri seni öldürür demişti bide bakalım nasıl olacak
Burak K.
28-01-2010, 03:19
en azından reklamsız ızlıyorsun dostum
Aynen. :D İstediğim an ara verip gidip mısırımı alıp gelebiliyorum. :) 16.Bölüm daha TV'de çıkmadı değil mi ? :) Ben en son 15'i izledim.. :D
Feyzullah
30-01-2010, 12:06
Kenan İmirzalıoğlu ve Cansu Dere’nin başrollerini paylaştığı izlenme rekorları kıran Ezel dizisi bu sezon ekranlara veda mı ediyor?
Milyonları ekran başına kitleyen 'Ezel' dizisi geçtiğimiz hafta bir değişikliğe uğrayıp Show Tv'de olan yayınına Atv'de devam etmeye başlamıştı. İzleyici tam buna alışmışken şimdi de Ezel'in bu sezon sonunda biteceği haberleri kulaktan kulağa dolaşıyor. Çıkan dedikodulara göre Ay Yapım'ın üstlendiği dev yapım 'Ezel' bu sezon sonunda dizi senaristleri tarafından bitirilecek eylül başında da film olarak vizyonlarda olacak.
gazeteoku.com
normalde Türk dizilerini sevmem. zaman kaybı olarak görürüm.
reklamlarla birlikte 2-3 saat nedemek ya..
Amerikalıların 20 dk'lık dizileri yada sitcomları gayet güzel ve yeterli bence. tam ayarında.
ama Ezel'i izledikten sonra iş değişti :D
harika dizi yapmışlar. 2 saati zaman kaybı olarak görmeyi geçtim, bölümleri peşpeşe izliyorum :D
ilk bölümleri izlemedim, ailem izlemiş, onlar demişti güzel dizi diye, arkadaşlarda bahsedince meraktan baktım, gerçekten harikaymış.
nette hem gayet kaliteli, neredeyse divx ayarında, hemde geniş ekran olanını buldum, şimdilik keyifli gidiyor.
umarım ilerleyen bölümlerde bunun bir Türk dizisi olduğunu hatırlatmazlar...
neyse, yatmadan bir bölüm daha izleyim :D
saçmalıktan seçmeceler gibi ne kadar uzadıkça okadar çıkkı çıkıyor türk dizilerinin 10saniyede 1 reklam yabancı kanallarda çeşitli programlar izlerim 1 kere reklam ya girer ya girmez bizimkiler saniye başı reklam koyuyarlar
tunerrus
01-02-2010, 22:48
Ulan Tefo ulan Tefo :D
Burak K.
02-02-2010, 04:16
16.Bölüm süperdi! Tam diziyi bitirecekmiş gibi yaptılar bitirmediler. Süper oldu ama inşallah cıvığını çıkarmazlar..
ceterisparibus
02-02-2010, 11:24
Hakkaten bu bölüm bombaydı.. Bayağı bi heyecan yaşattılar izleyenlere. Birde bana mı öyle geldi bilimiyorum ama; sanki atv de daha az reklam giriyor, yanılıyor muyum ?
Hakkaten bu bölüm bombaydı.. Bayağı bi heyecan yaşattılar izleyenlere. Birde bana mı öyle geldi bilimiyorum ama; sanki atv de daha az reklam giriyor, yanılıyor muyum ?
evet 2 kere girdi sanrm dizi boynca rekor :)
ya şu ramiz dayının kardeşşşş lafı kopartıyor beni yaaaa
dünkü son bölüm seyrederken herhalde haftaya final yapacaklar dedim siz ne düşünüyosunuz film sanki sona yaklaştı gibi
Yaa bu dayı ne iş anlamadım...? Adam film içinde film çeviriyor...
ceterisparibus
02-02-2010, 16:40
Haberi duymuşsunuzdur. Yapımcılar diziyi fazla uzatmayıp, bu sezon bitireceklermiş ve yaza filmini çekeceklermiş.. Ne kadarı doğru bilemem..
Feyzullah
02-02-2010, 23:01
eren eren eren demedimi ezel abin sana bunlardan uzak dur diye
http://www3.bobiler.org/upload/photographs/185151836r.jpg
Feyzullah
06-02-2010, 11:06
http://www3.bobiler.org/upload/photographs/185151836r.jpg
:kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop:
iboooo :D
ya bide geçen bi yerde gördüm traji komik geldi bana ağlasammı gülsemmi bilemedim
cem garipoğlu denen şeref yoksununu polisler götürürken arkaya ramiz dayının kafayı koyup yanınada oysa herkes öldürür sevdiğini yeğen yazmışlar ya
abi onu görmedim.. görmediğimde iyi olmuş..
köfteci ramiz in sana bir hikaye anlatayımmı kardeşşş lafı mükemmeldi..
Mel-a-ku
08-02-2010, 22:39
MOKa sarıyor diziiiiiiiii. ezel bayraktar tanrısallaştırılmaya çalışılıyo. herşeyi bilen kurgulayan yapana
ceterisparibus
08-02-2010, 23:16
Abi oyun içinde oyun yaa, bi noktadan sonra sıkmaya başlıyo..
Mel-a-ku
08-02-2010, 23:41
yine ne şaşırttı ama bızı değilmi!!!! hahahaha sebnem alıye kazık attı. alı programlı geldı hemen oyuna uydu falan. sonra ezelle eysan kapıda sevıştı cenkiz içerde elinde oynuyo (!). ne bu dızı yaaa hahahaha
Feyzullah
11-02-2010, 16:30
http://www.facebook.com/#!/video/video.php?v=1324950756136&ref=nf (http://www.facebook.com/#%21/video/video.php?v=1324950756136&ref=nf)
hayda dayının başı derttemi desem ne?18.bölüm fragmanı
Mel-a-ku
11-02-2010, 18:03
kesın derdı de kendı yaratmıştır. formalıteden
Burak K.
14-02-2010, 01:16
Dayı Tefoyla Roma'ya gidiyor. Kendinede öldü süsü verecek. Demedi demeyin sonra. :D
dayının bir de kızı varmış :) bakalım kim çıkacak karşımıza...
Mel-a-ku
15-02-2010, 21:03
dayının bir de kızı varmış :) bakalım kim çıkacak karşımıza...
şebnem olmasın :P sağa sola çok kayıyor ama şebnem. dayı olsa namusunu kollardı :):kop:
kızacaksınız ama dün reklam arasında koltukta uyuyakalmışım - 3ncü reklam arasından sonra :) bölümün devamını arkadaşlardan öğrendim işyerinde :)
DarkMagic
16-02-2010, 15:04
:D yine çok güzel bir bölümdü her zamanki gibi..
her bölüm bir öncekinden daha güzel ve kaliteli geliyor bana. bu bölümde önce hikayeyi boşluklar bırakarak yazdılar, soru işaretleri oluştu kafalarda, sonra bir bir boşlukları doldurdular. çok hoşuma gitti. şu an bence en kaliteli Türk dizisi.
Burak K.
16-02-2010, 19:29
Bende şimdi izleyeceğim 18.Bölümü. :)
DarkMagic
16-02-2010, 20:12
Evet kaliteli tek Türk dizisi.
ceterisparibus
16-02-2010, 20:34
Bir sonraki bölümü bir öncekinden daha fazla izleme isteği yaratıyo insanda..
Burak K.
16-02-2010, 22:24
Bir sonraki bölümü bir öncekinden daha fazla izleme isteği yaratıyo insanda..
Tamamen katılıyorum 18.Bölümde süperdi ancak Ezel sürekli böyle köşeye sıkışıp kurtulursa bir zaman sonra sıkar.. Bundan sonra ki bölümünü çok merak ediyorum.
Feyzullah
17-02-2010, 00:17
neettin dayı sen yaw ortalığın içine çomağı sokup sokup çıkartıyo en çokta aliye batıyo :D
Feyzullah
17-02-2010, 21:43
ula cengiz sana kim dedi diziye gir diye git hazır kartla dağ bayır dolaş böyle şeylerle uğraşıyon ya :D:D:D:D
Feyzullah
19-02-2010, 12:20
http://www.youtube.com/watch?v=RORnEUTAmPc&feature=player_embedded
19.bölüm fragmanı
Feyzullah
19-02-2010, 12:56
süper bi bölüm gene pazartesi gelsede dünün etkisinden kurtulsak
İyi hoşta dayı ne yapmaya çalışıyor anlamadım...sırf insanlar merak etsin diye anlamsız şekilde ortadan kaybolması...? o kadar gücü varken bazan savunmasız kalması..? soru çok...::))
Yinede kaliteli dizi...
kendini güçsüz göstermesi gerekiyordu da ondan... fırsat yakalamışlar gibi :) ahaha.. iyiydi çok iyiydi,
Burak K.
19-02-2010, 17:50
http://www.youtube.com/watch?v=RORnEUTAmPc&feature=player_embedded
19.bölüm fragmanı
Noooluyo yine ya. :D Bu fragmanlardan hiç birşey anlamıyorum. :D
Noooluyo yine ya. :D Bu fragmanlardan hiç birşey anlamıyorum. :D
Ben bazen diziden de bişeyanlamıyorum.Prison Break den daha karışık :) hiç beklenmedik yerden hiç beklenmedik hareketler.Dayı Ali paslaşmaları flln noluyo fln derken bölüm bitiyo noldu şimdi yaaa bu bölümde fln diyorum :)
19. bölüm ne olmuş yaa :eek::eek:
bu arada ben henüz 12'deyim :D
Burak sen indiriyormusun yoksa net üzerinden mi izliyorsun? ben bölüm isimlerini yazarak bulabildiğim en kaliteyi bulup öyle izliyorum. senin izlediğin sabit bir site varmı, sürekli kaliteli görüntü veren? varsa pm atarmısın?
Burak K.
19-02-2010, 23:09
Burak sen indiriyormusun yoksa net üzerinden mi izliyorsun? ben bölüm isimlerini yazarak bulabildiğim en kaliteyi bulup öyle izliyorum. senin izlediğin sabit bir site varmı, sürekli kaliteli görüntü veren? varsa pm atarmısın?
Ben indiriyorum. Ama bildiğim bir site var pm ataym. Bende 2.bölümden 18.bölüm'e kadar mevcut. :)
Burak K.
19-02-2010, 23:12
Sana PM atılmıyor. :)
burakkaya@burakkaya.net msn. :D
40 pm'lik boş yer var ama :S neyse msn ekledim zaten :)
Burak K.
21-02-2010, 01:22
Ezel gözümden düştü. :D
Feyzullah
22-02-2010, 08:51
olurmu be fenerbahçe vs. ezel :D gelde çık şimdi işin içinden ama ağırlık belli
Feyzullah
23-02-2010, 11:13
yazıklar olsun sana fenerbahçe senin için ezeli de kaçırdım
Burak K.
25-02-2010, 00:51
19.Bölümde pek heyecan yoktu ama sonu süperdi. :cool:
DarkMagic
26-02-2010, 17:09
Bu hafta yokmuş galiba?
Bu hafta yokmuş galiba?
neden?:eek:
gelde 19.bölümü izle şimdi... onu izlersem 20'yi bekleyemiyeceğim :D
Feyzullah
28-02-2010, 21:58
güneşi gördüm var pazartesi
DarkMagic
01-03-2010, 17:06
Valla ezelde moda oldu bazen yeni bölüm 1 hafta sonra veriliyor bundan önce 2kez daha olmuştu:eek:
Burak K.
01-03-2010, 19:01
güneşi gördüm var pazartesi
Biz ezeli görmek istiyoruz. :D
20.bölüm fragmanı çıkmış.
her bölüm ayrı birşey var, bu nasıl bitecek anlamıyorum ben ya :S:S
ya bu sezon bitecek yada iyice uzatıp ***unu çıkartacaklar, ortası yok :)
DarkMagic
02-03-2010, 20:36
Bitecekmiş finalide film şeklinde olcakmış galiba.
tadında bıraksınlar yoksa küfrederim :p
dizi bitmeden dayının çevirdiği işleri açıklayacaklarmı acaba?
tunerrus
05-03-2010, 00:37
Senaristler açıklama yaptı diziyi iki sezon olarak planlamışlar. Bu sezon sonunda bir hikaye bitecekmiş ikinci sezon hikaye başka bir boyutta devam edecekmiş ve iki sezonun sonunda bitecekmiş. Film filan yokmuş yani
Burak K.
05-03-2010, 16:15
Senaristler açıklama yaptı diziyi iki sezon olarak planlamışlar. Bu sezon sonunda bir hikaye bitecekmiş ikinci sezon hikaye başka bir boyutta devam edecekmiş ve iki sezonun sonunda bitecekmiş. Film filan yokmuş yani
Böyle en iyisi olmuş bence. :]
DarkMagic
05-03-2010, 19:21
Bitmesin:(:(
http://www.youtube.com/watch?v=7PvvQm1FpB8
DarkMagic
07-03-2010, 08:39
İyice şaçmaladılar. 2 haftada 1 yayınlamalar falan..
DarkMagic
08-03-2010, 19:42
Son 20 dk:DEZELE
üffff ne bölümdü yine beeee
ceterisparibus
08-03-2010, 23:34
Dizi başladığında sokakta araba kalmıyo be :) Bi zamanlar kurtlar vadisinde olduğu gibi..
Burak K.
09-03-2010, 00:38
Ben daha izlemedim. İndiriyorum sabaha kadar iner. :D
Feyzullah
09-03-2010, 11:01
dayının ilk defa bu kadar çaresiz kalışı üzdü beni yaw ayrıca ezelede ayarı verecek heralde çok kızdı sattığını düşündü heralde yeni bölümün fragmanındada atışıyolar.
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Opelim.Net