Orijinalini görmek için tıklayınız : Opel Astra Twin Top
Experience
31-07-2006, 13:13
ASTRA TWIN TOP: Bu yılın ilk yarısında Opel’in en önemli yeniliği, kuşkusuz Astra ailesinin üstsüz üyesi oldu. Sportif bir coupe görünümü çizen, ancak cabrio keyfini de hissetiren Astra TwinTop, dört koltuk kapasiteli. Üç bölümlü tavan tasarımıysa, tavan kapalıyken aracın bagajında fazla yer kaplamaması için düşünülmüş. Bu tavan, katlanmış haliyle bagaja yük konulacağı zaman, 25 cm kadar da yukarı kalkabiliyor. Ayrıca tavanı açıp-kapatmak, 30 km/s sürate kadar araç hareket halindeyken de mümkün.
Türkiye’de sadece “Cosmo” donanım paketiyle satılıyor. Standart donanımında otomatik klima, radyo/CD/MP3 çalar, yol bilgisayarı, yükseklik ve derinlik ayarlı deri direksiyon simidi, hafıza fonksiyonlu koltuklar gibi unsurlar var. İstenirse Elektronik Sürekli Süspansiyon Kontrol sistemine sahip (CDC) IDSPlus şasi, sürüşe duyarlı bi-xenon farlar (AFL) da alınabiliyor. 1.6 lt 105 HP ve 2.0 Turbo 200 HP benzinli, 1.9 lt 150 HP dizel motor seçenekleri mevcut.
http://arabam.milliyet.com.tr/images/haber/astratt_800.jpg
Experience
31-07-2006, 13:24
Bence bu sınıftaki en iyi seçenek
Bence bu sınıftaki en iyi seçenek
kesinlikle katılıyorum..
heart_breaker
31-07-2006, 13:49
valla alternatifleri çok güzel
ne megane ne 307cc eline su dökemez bunun.. :)
corsa_tolga
31-07-2006, 13:57
usta opel alacak adam ne olursa olsun alır bu arabayı ama objektif olarak baktığımızda piyasada alternatifleri çok vw eos mesela!Ama gerçekten tasarımı mükemmel....
Piyasada alternatifleride bence çok güçlü ancak bizler opelciyiz değilmi:)
ıkesinlikle alternatifi çok ama opel hastalığı bence bambaşka ben olsam opelden şaşmam...
Experience
31-07-2006, 16:23
usta opel alacak adam ne olursa olsun alır bu arabayı ama objektif olarak baktığımızda piyasada alternatifleri çok vw eos mesela!Ama gerçekten tasarımı mükemmel....
bir tek vw eos ciddi bir rakip olabilir ancak onun da eksikleri olduğu yazılıyor basında (astra ya göre) ve yapılan anketler de insanlar astra nın daha şık göründüğüne karar vermişler
ELEGANCE
31-07-2006, 20:17
geçen çeşmede gördüm bir tane yanlız diğer astralar gibi bununda altı çok yüksek ama çok şık
307, Megane vs hepsini geçerim ancak EOS kafa karıştırır biraz çok beğendim gerçekten...
tek rakibi eos olur. başkasını tanımam...
Yaa ne biliim ön kısım convertible bi arabaya göre çok kalın duruyo.Arabanın önüyle arkası arasında bir uyumsuzluk var bence...
erman astradan bahsetmiyosundur umarım.. :)
Experience
01-08-2006, 13:12
biraz da resimden öyle görünüyor,yoksa yandan ve her açıdan cok guzel gorunuyor.Bilindiği gibi uzun bir kasa bu...
erman astradan bahsetmiyosundur umarım.. :)
Valla ne gördüysem onu söylüyorum kardeş, bizde ayrımcılık yok.
Tabi Corsa olsa başka ;)
NighTFLighT
01-08-2006, 17:42
walla bu sınıf için süper bence..en önemli özelliği ise hardtop'ın standart olması .Yani tente olayı bozuyo bence.Yok kışın tavan tak vs vs ....Ayrıca sınıflarında olmayan diğer bir özelliği ise yine 18 sn de üzerini açabilen tamamen cam tavana sahip olması.( opsiyonel ) Bu bence tercih edilmesi için fazlasıyla yeterli 1 sebep diye düşünüyorum.
307 cc ile kıyas bile kabul etmez.bana sorarsanız 307 kg bakımından ağır olması tercih seviyesini düşüren 1 negatif özellik..307 CC sahibi olan arkadaşlarım sırf bu nedenle ağlıyo ve direk arabalarını satıyolar.Yani 307 gerektiğince yürümüyo ..
Budur !
EOSun farları arabaya hiç yakışmıyor alakasız desenlerden oluşuyor bu da beni irrite ediyor. Bir de fiyatı çok kazık yani. Güdük comfortline 58 milyar bir sürü eksikle, highline almaya kalkanın ise 65,500 gibi birşey ödemesi lazım
bencede bu sınıf için gayet iyi
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Opelim.Net