PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Acil Pasta Cila!!!

chuqhun
05-09-2009, 04:44
Arabama pasta cila yaptırmak istiyorum.Gerçekten kaliteli ve uygun bir fiyata hizmet veren mekan öneriniz varmı?Yada siz bu işlemi yapabilirmisiniz???

MerifasT
05-09-2009, 11:22
Arabama pasta cila yaptırmak istiyorum.Gerçekten kaliteli ve uygun bir fiyata hizmet veren mekan öneriniz varmı?Yada siz bu işlemi yapabilirmisiniz???

Ben kendim yapmayı düşnüyorum bu ara şu makineyi alır almaz yapmaya başlıyacağım :D

skydive
05-09-2009, 11:46
Ben kendim yapmayı düşnüyorum bu ara şu makineyi alır almaz yapmaya başlıyacağım :D

Kesinlikle kendin yapman daha zevkli oluyor :p Yapacacın kapalı güneş görmeyen bir mekan bulmak. Pasta-cila üstübü yada pamuk:cool: El emeği göz nuru hesabı... Fiyat olarak da min. 17o TL altında yoktur

srk34
05-09-2009, 11:52
ankaradasın sanırım istenbulda olsan seni avcılarda bi yere gönderirdim ve 10 numara bi yer

MerifasT
05-09-2009, 11:52
Kesinlikle kendin yapman daha zevkli oluyor :p Yapacacın kapalı güneş görmeyen bir mekan bulmak. Pasta-cila üstübü yada pamuk:cool: El emeği göz nuru hesabı... Fiyat olarak da min. 17o TL altında yoktur

bi makine buldum çok profosyonel deil 30 tl fiyatı var pastadan korkuyorum açıkçası önce kapı altlarında deniycem becerebilrsem önden arkaya doğru yaparım:D özellikle dikkat etmem gereken birşey varmı :confused:

skydive
05-09-2009, 12:00
bi makine buldum çok profosyonel deil 30 tl fiyatı var pastadan korkuyorum açıkçası önce kapı altlarında deniycem becerebilrsem önden arkaya doğru yaparım:D özellikle dikkat etmem gereken birşey varmı :confused:
Sadece polish çekiyorsan yani cila problem olmaz. Fakat pasta ile birlikte çekiyorsan dikkatli olman gerekiyor. Çünkü pasta alttaki canlı taze boyayı ortaya çıkartıyor. Kaporta yüzeyindekli çizikleri yada diğer sorunları ortadan kaldırıyor. Fazla üstünde çalışırsan Boya kalkma gibi sorun yaşayabilirsin :rolleyes: Makine ile çalışmak çok kolay... ama pasta polish kaporta üzerine güzel bir şekilde tam kurumadan yaydırman gerekiyor :eek: Yoksa kuruduğu zaman bir anlamı kalmıyor

senturk35
05-09-2009, 12:06
Amatör pasta cila makinesiyle geçenlerde bende yapmaya kalkıştım sonuç hüsran oldu. Pasta cila hemen kuruyor boya üstünde en güzeli üstübü ile bastır babam bastır ;)

MerifasT
05-09-2009, 13:15
2kişi olcaz zaten gölge bi yerde kaporta soğukken uygulama yapıcaz birimiz makineyle pastayı yedirir birimizde ufak ufak sileriz :D Zaten bütün arabayı bi seferde yapmayız parça parça Kaput, sağ taraf sol taraf arka tarf ve tavan

chuqhun
05-09-2009, 23:18
ya bende yaparım da korkuorm arabayı çizmişler baya :S bide bi iki yere rötuş atılması lazım onu nerde yaptırabilirm :S niye çizerler böle arabaları anlamıyorum.

MerifasT
06-09-2009, 01:10
ya bende yaparım da korkuorm arabayı çizmişler baya :S bide bi iki yere rötuş atılması lazım onu nerde yaptırabilirm :S niye çizerler böle arabaları anlamıyorum.

Ozaman en iyisi git bi kaporta boyacıya hem rötüş yaptır hemde pasta cila attır belki rötüşlara para bile almazlar

chuqhun
06-09-2009, 01:47
ya praktikerde çizik giderici falan varmış boyayada zarar vermiyor.22 tl ama derin cizikler için önce rötüş sonra pasta cila yapılması gerekiyormuş.Alıcaktım aslında bugün ama pasta cilayı yapıcak yer bulamadım bide makinesi olmadan çok zor olur dediler.Mecbur yaptırcaz artık.

zzr13
06-09-2009, 02:16
ankara yıldızda soonvax var tavsiye ederim alkan oto serkan otonun arabalarının boya korumasını bakımını yapan yer;)

zzr13
06-09-2009, 02:18
turan gureş is bankasınan yanından sağa gir ilk sağ sokagın azında (5.cadde)

milepo
07-09-2009, 12:46
pasta cila uygulamsı daha önce kendin yapmadıysan hiç yapma derim bazı cilalar soğuk kaportaya kiminleri ise sıcak kaportada verim alıyorsunuz tamamen bu işi bilen
bir yere gitmeni tavsiye ederim

savaş
07-09-2009, 14:35
Metalik boyalı araçlarda pasta gereğinden fazla uygulanınca boyanın verniği ciddi şekilde zarar görüyor, belli bir süre geçtikten sonra da boya rezil oluyor.

floy
19-09-2009, 01:32
arkadaşım eyer daha önce hiç bu işi kendin yapmadıysan tavsiye etmem hem özellikle pasta olayı çünki savaş abinin dedigi gibi pastayı kalın atınca boyaya çok ciddi hasar verebilirsin ama cilayı kendinde yapabilirsin cilayı uygularken arabanın siyah şeritlerine yani cam fitiline kapı fitiline kapı şeritlerine gelmemesine dikkat et siyah yerler beyazlasıyo ve zor çıkıyo

sinan_442
19-09-2009, 01:51
arkadaşım eyer daha önce hiç bu işi kendin yapmadıysan tavsiye etmem hem özellikle pasta olayı çünki savaş abinin dedigi gibi pastayı kalın atınca boyaya çok ciddi hasar verebilirsin ama cilayı kendinde yapabilirsin cilayı uygularken arabanın siyah şeritlerine yani cam fitiline kapı fitiline kapı şeritlerine gelmemesine dikkat et siyah yerler beyazlasıyo ve zor çıkıyo

Evet ben geçen sıvı cila atarken kapı kollarına biraz gitmiş.2-3 yıkama oldu hala tam çıkmadılar.

danger16
09-12-2009, 16:23
Clay bar = paste wax = koruyucu = sprey wax (Y)(Y)

manphis
19-12-2009, 19:06
Ben genelde kendim uygularım tanığım güzel bir yer olmadıkça; çok arkadasımın aracında köşe kısımlarda ve çıkıntılarda boya bırakmayacak kadar pasta uygulandığını gördüm. Gözümle görerek yavaş veya hızlı şartlara göre kendi uygulamamı yaparım hiç şikayetimde olmadı bilen birinden alacağın tarifle yapabilirsin ama rutuş yaptıracaksan profesyonel bir yer bulmanı öneririm metalik boyalarda tam olmasada glos boyalarda orjinale yakın rutuş yapabiliyorlar.

ersoy oto kuaförü
12-12-2011, 14:21

merhaba;
darıca kocaelinde faaliyette olan iş yerimizde bu işlemi boya koruma sıda dahıl kampanya lı olan 100 tl lık fıyattan yapabilirsiniz kullandığımız pasta cila ve boya koruması meguiars ın urunlerıdır 4 saatlik işlem sonrası arabanızı teslim ederiz

İYİ FORUMLAR

ersoy oto kuaförü
12-12-2011, 14:23
Evet ben geçen sıvı cila atarken kapı kollarına biraz gitmiş.2-3 yıkama oldu hala tam çıkmadılar.

onunda çaresi var silgi ile plastık kısmın beyazlaşmış olan kısımlarını bastırarak geçin sorun ortadan kalkar

İYİ FORUMLAR

Emre Ünan
12-12-2011, 17:26
Ya Serhat, ne adamsın ya, reklam basacam diye 2009 dan kalan konuya cevap atıyorsun. Alıntı yapılan mesaj sahibi zaten Ankara'da. Kendisi benim yıkamacım olup, alttaki kural ihlali nedeniyle uzaklaştırılmıştır.

merhaba;
darıca kocaelinde faaliyette olan iş yerimizde bu işlemi boya koruma sıda dahıl kampanya lı olan 100 tl lık fıyattan yapabilirsiniz kullandığımız pasta cila ve boya koruması meguiars ın urunlerıdır 4 saatlik işlem sonrası arabanızı teslim ederiz

İYİ FORUMLAR

İhlal edilen Kurallar:
08- Forumda bir "ürünün" reklamını yapmanız ve bunlar dışındaki tüm ticari kaygı güden mesajlar, imzalar, ve benzeri sitelerin tanıtımını yapmak yasaktır. Sadece, yönetimin uygun gördüğü durumlar içerinde sponsorların marka ve ürün tanıtım yapma hakkı vardır.

01- opelim.net'e üye olan kullanıcılar, kendini ÜYE ARŞİVİ başlığı altında tanıtmak zorundadır. Aksi takdirde açtığı konular ve mesajlar silinecek gerekirse kullanıcıya uyarı verilecektir.

Ek olarak 18. ve 20. Kurallar.

The Day Walker
12-12-2011, 22:44
en iyi tel fırça basın gitsin :D ne uğraşıyorsunuz ki_? kazıyın boyayı ki boyacılarda ekmek yesin.bende boyacı tanıdığımın reklamını yapıyorum azzzz sonraaaa :kop:

okandeniz
12-12-2011, 22:49
Reklam yapmak için konuya girmişsin ama ne tarihe nede Nerden bölümüne bakmışsın. Adı duyulmamış bir yerde 100 liraya pasta cila yaptırıp, sonra arabayı boyatmak zorunda kalacağıma hiç yaptırmam bile. Editör tanıdığı olununca istenildiği gibi reklam yapılma hakkına sahip mi olunuyor?

BlueLive
12-12-2011, 23:03
o paraya o iş olmaz, bu forum babanın forumumu kuralları okumdan reklam yapmaya kalkıyorsun. bide aradan kaç sene geçmiş konudan adam acil demiş sen yorum yapıosun. eğer işinde iyi isen zten müşterin gelir seni bulur. burda acemice reklam yaparak güldürmeyin kendinize. :)

Emre Ünan
12-12-2011, 23:09
Konuyu sonlandırıyorum. Kullanıcı zaten ticari reklamdan ve kendini tanıtmadığından, forumdan uzaklaştırılmıştır, organize şekilde arka arkaya hala üslubu zorlayarak yorum yapan kullanıcıların mesajları silinip, gerekli uyarılar verilmiştir.

en iyi tel fırça basın gitsin :D ne uğraşıyorsunuz ki_? kazıyın boyayı ki boyacılarda ekmek yesin.bende boyacı tanıdığımın reklamını yapıyorum azzzz sonraaaa :kop:
Reklam yapmak için konuya girmişsin ama ne tarihe nede Nerden bölümüne bakmışsın. Adı duyulmamış bir yerde 100 liraya pasta cila yaptırıp, sonra arabayı boyatmak zorunda kalacağıma hiç yaptırmam bile. Editör Abi'si olununca istenildiği gibi reklam yapılma hakkına sahip mi olunuyor?
Kim olursa olsun kurallara bağlı olması gerekir, zira tanıdık olsa da kuralları uyguladığımı zaten görebilirsiniz. Üye hakkındaki eleştirilere; Ucuza hizmet sunmaya hevesle çalışan birisidir. Pahalı olununca kalitelidir, ucuz olunca uyduruktur, düşüncesi her daim doğru değildir. Kendi aracımı da orada yaptırıyorum.