Orijinalini görmek için tıklayınız : performans eksozu takmak istiyorum bilgileriniz lazım
miryanoglu
18-12-2006, 22:02
arkadaslar performans eksozu taktırmak ıstıyorum araba corsa c tok ve dolgun bir ses olması için yardımda bulunursanız sevinirim
Benim son susturucu HKS, sesi gayet tok ve dolgun.Eğer tok ses istiyorsan remus'tan uzak dur, onun sesi biraz daha yırtıktır...
miryanoglu
19-12-2006, 22:36
eyvallah
corsa_fb
20-12-2006, 18:53
sebring tawsiye ederim çok hoş ses alırsın we kaliteli bi ürün
Benim dusuncem arkadasim sen tok bir ses istedigine gore hks olmali remus yırtılma sesi verircesine ses verir gerci beni o daha cok keyiflendiriyor ama keyif senin saygilar
REMUS Tavsiye ederim sesi tatminkar..
miryanoglu
26-12-2006, 22:37
bilgiler için herkese teşekkürler
miryanoglu
26-12-2006, 23:08
ortak bir karar remus mu hks mi
yıldırım
26-12-2006, 23:12
remus olsa ii olur ama hava filtresinide yanında denemeni tavsiye ederim:) istediğin tok sesi alırsın ama polislerlede papaz olursun tıpkı benım gibi...
Daha ucuz birşey istiyorsan Otto Racing Öneririm
Arkadaşlar bu tavsiye edilen egzsos lar dizel 1.7 içinde geçerlimi yoksa ona başka bi öneriniz varmı?
Cerkez_KraL
08-01-2007, 01:00
sepring taktır bak keyfine dizelse faşıltı egsoz yaptır :D
ses çıkarmayan performans egsozu varmıdır yani kat iptalide yapıldıktan sonra daha rahat gazı dışarı atan ama ses yapmayan.
silencer lı egsozlar var. aparatı takınca sesi baya kesiyor çıkartınca ortalığı yıkıyor.
marka konusunda pek bilgim yok. Ama çoğu markanın vardır herhalde
dökme dene istersen ama şansına olur...
marka konusunda pek bilgim yok. Ama çoğu markanın vardır herhalde
Çoğu markada yok maalesef, genelde HKS'lerde oluyor.Silencer'ın takılabilmesi için son susuturucunun uç kısmına doğru 2 delik var, buraya vida ve somunla monte ediliyor...
miryanoglu
09-01-2007, 23:11
sesi çıkmayan eksozda zevk vermez haniii
vanalı egzos istersen jsv bakabilirsin.
sepring AYNEN BENDE SPRİNG DERİM
vBulletin v3.7.3, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
Opelim.Net