Orijinalini görmek için tıklayınız : Büyük Kentteki Arkadaşlar Yardımm!!!!
arkadaşlar eskişehirde gezmediğim reklamcı aksesurcı kamadı sizden ricam reklamcılarda kullanılan ve satılan seffaf siyah folyo diyince biliyorlar eger bana yardımcı olursanız cok tşk ederim pahalı bişey değil ama işte yok eskişehirde butun masraflarını karşılıyacagım bi arkd. gordum cok hoş duruyo stoplara kaplatıcam şimdiden yardımcı olan arkd. tşk ederim
Bir camcıya git.
Siyah cam filimi iste
20 milyon ver ve elinde komple arabaya yetecek kadarda cam filmi olur.
Kaplamaktansa transparan siyah ile boyarsan daha güzel olur
Bir camcıya git.
Siyah cam filimi iste
20 milyon ver ve elinde komple arabaya yetecek kadarda cam filmi olur.
arkadaşım stop bombelı oldugu için olmuyor benım camlarıma film cektirdiğim yer zaten arkd. kendi dukkanı denedık ama olmuyor malzemenin gerilmesi lasım oda ısıtılınca oluyor filmi ısıtınca yırtılıyor
ESER REKLAM digital gibi bi yer war aradığını kesin bulursun orda
ESER REKLAM digital gibi bi yer war aradığını kesin bulursun orda
nerde dostum oraları sen yerini soyle ben bi bakayım ben
nerde dostum oraları sen yerini soyle ben bi bakayım ben
sanırım atatürk caddesinde istayonun ordaki köprüye gelmeden(100mt önce) sağda ama tam emindeğilim yeri konusunda
sanırım atatürk caddesinde istayonun ordaki köprüye gelmeden(100mt önce) sağda ama tam emindeğilim yeri konusunda
ok tşk
iyi fikir (: bi müsayit zamanda deniyecegim...
iyi fikir (: bi müsayit zamanda deniyecegim...
bence hiç deneme dostum bırak boyamayı benım yaptırdıgın bile yasak yarın polis bişey derse ben soker atarım ama sen stopları değiştirmek zorunda kalacaksın bu arada arkd. aradığım siyah folyoyu buldum
işte aradığım folyoyu buldum ve yaptırdım nasıl olmuş yarın biri bişey dese hemen sokulecek ama boyatırsanız yapacak bişey yok yenısını alıcaksınız
http://img186.imageshack.us/img186/5461/stopkk9.jpg
BY_Corsa
25-12-2006, 13:10
Güzel fakat Çok koyu olmuş gibi geldi bana,ama foto kapalı bir havada çekilmiş , ondan da olabilir.Bu arada sadece geri vites lambalarını beyaz bıraksaydın, hoş bir tezat olurdu? (benim fikrim tabi) İnşallah polis le başın agrımaz.Güle güle kullan
insallah dostum
nerden buldun folyoyu ?
sinyallerle geri vites lambasını kaplasaydın keşke neyse ki bizimki Njoy böyle bi sorun yok http://img412.imageshack.us/img412/9655/dsc00974ic4.jpg
Aslinda Pek İyİ Olmuyo,İyİ Aydinlatmaz Çevreyİ BÖyle
spor duruyo ama:rolleyes:
spor duruyo ama:rolleyes:
ewt gusel duruyor sanayıde gozde reklam var yenı bir yer tam adresini bende bilmiyorum ama reklamcı behiç var ona sor o sana tarif eder behiçin reklamcı dukkanıda rodop koftecisinin 150m ilerisinde solda
astracd_35
30-09-2007, 02:41
arkadaslar bu stop boyası ile ön farları boyasak tek kat nasıl olur deneyen varmı? birde boyayı temizlemek istersek nasıl çıkarabiliriz tinerle falan oluyormu???
agressiiff
04-10-2007, 21:17
aradıgınız folzonun adı transbaran arkadaslar bılgınız olsun
bu konu ile az da olsa bağlantılı : sol stop lambasını kırdım, çıkma bulabileceğim biryer, internet adresi vs. orjinali 200 ytl...
vBulletin v3.7.3, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
Opelim.Net