Orijinalini görmek için tıklayınız : Vectra B Mi, Yoksa C Mi Tercihiniz Hangisi?
Sizce Hangisi Vectra B Mi Daha Güzel Yoksa Güncel C Mi
Ben C Kasadan Nefret Eden Onu Alacak Para Varken Hala B Kasayi Tercih Eden Biri Olarak şunu Diyorum Ki Kesinlikle B
başlıkta tercihiniz yazamamışım neyse kusura bakmayın
kutluhan23
16-12-2006, 14:40
c hangisi b hangisi bilmiyom ki sadece corsada b, c ve d yi biliyom
dewilking08
16-12-2006, 14:58
vectra c-güncel kasa
vectra b-96dan 2002ye kadar olan kasa
yeni nesil motora sahip makyajlı bi b kasa fena olmazdı sanırım yeni nesil özelliklerini taşıyan b kasa...c kasanın da daha ağır bir havası war gerçi
Vectra C/1
http://img84.imageshack.us/img84/6899/vectra22pm2.gif
Vectra C/2
http://img100.imageshack.us/img100/1927/pic061024eb0.jpg
Vectra B/1
http://img318.imageshack.us/img318/4987/opelvectrab01uc2.jpg
Vectra B/2
http://img150.imageshack.us/img150/6599/adszdd8.png
B kasayı çok beğeniyorum ama tercihim C kasa bi GTS den yana çok deli bi araba yaa hastayım OPC de tercihimdir yani :D :D
astrammm
16-12-2006, 18:35
tabıkı c
daha sportif ve canlı durdugundan b derim ama c ninde ayrı bikarizması var
http://img362.imageshack.us/img362/8357/spa0049rx3.jpg (http://imageshack.us)
burak_1987
16-12-2006, 19:43
ben oyumu vectra c kasadan yana kullandım. c kasa makyajlı daha güzel oldu.
vectra b i 500 yada i30 da olabilir ama 2000 sonrası
cihanbey
17-12-2006, 00:13
vectra b arkadaşlar gerisi yalan :d
en kral vectra b makyazlı 2.5 v6 cdx olurum temızıne cok aradım ama nasıp degılmıs bı turlu bulamadık
en kral vectra b makyazlı 2.5 v6 cdx olurum temızıne cok aradım ama nasıp degılmıs bı turlu bulamadık
dostum bende vardı 2005 sonunda sattım.(satmak için çok uğraştım)ama feleket bi arabaydı.tadı hala damağımda...
sguler71
17-12-2006, 17:27
tabiki b ama eski kasa alışkanlık yaptığı için ama zaman yeniyi öne çıkarır b kasa ilk çıktığında da aynısı oldu.özellikle astra da yeni kasaya alışmak çok zor b kasa daha yakışıklı
cccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccc ccccccccccccccccccccccccccccccccccc
tabiykide c2 bazı tasarım hataları düzeltilmiş daha aerodinamik olmuş çok karizmatik daha güvenli ve daha konforlu motorları da iyi 1.6 yı saymassak kasaya göre küçükkalıyor
1996 ile 1998 arası b kasalarda elektrik ve elektroniğinden çok sorun çıkarıyo diye biliniyor o yüzden c diycem
yusufaltintepe
18-12-2006, 14:26
valla b kasa ne kadar spor dursada c kasaya göre bence c kasa ileri bir teknoloji ve daha bir oturaklı ağır abi arabası ben c derdim :)
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
makyajlı olursa c kasa hele birde gts yada opc ise muhteşem olur. Hayllerimin arabası :) ilk arabam vectra a kasaydı onu bile görünce hala içim gidiyor.
ben vecra b kullanıyorum,,ama vectra c serisinede hayranım..araba çok kemikli,,kapıyı kapattığındaki o tok ses beni bitiriyor..
anket kafa kafaya gidiyor 50/50 aslında b serisine benzer bir kasa yapsalar süper olur yoksa bende katılıyorum NCAP'tan 2 yıldız alan araca 2006 yılında binmek mantıklı değil zira neredeyse min sınıfta bile 4 yıldız almayan kalmadı. Ama 10 yıllık bir araç için o günü düşünürseniz iyi derece 2 yıldız zaten BMW, mercedes, ford falan da batmış o yıllarda. Sadece volvo, saab bakarsanız zaten bu iki firme NCAP'ı bu hale getirmiştir. İlk 5 yıldızı laguna aldıktan sonra uçtu zaten ama hatırlatmak lazım C kasa hala 4 yıldızlı ve ciddi hasar veriyor sürücü ve ön koltuktaki yolcuya.
B kasayı düşünürsen bence yeni focus çok benziyor hele arkası tam b kasa vectra hatta gece ışıklara yaklaşırken karıştıyor insan. O araç o dış yapı ile 5 yıldızlı, accord sivri burunlu b kasa tipinde 5 yıldızlı, C kasa dev gibi duruyor ama bence kaliteli ve spor durmuyor. Şu an başka alternatif olmadığı için C kasa seviliyor bence yoksa sevilecek yanı yok. Yeni astra sedan bile daha uzun C'den ve bence daha spor duruyor. OPEL sportif görünümlü araç üretirdi o yüzden gençler severdi şimdi bişiy soracam C kasa sevenlere C kasa tipik amerikan mı, alman mı elinizi vicdanınıza koyun.
DODGE, Crysler 300 M gibi hantal bir araç, matrix filmindeki cadillac'lar gibi.
Bu araçlar E sınıfı vecra D sınıfı orta sınıf araç. Yani bence eskiye dönmeli vectra o eski spor moduna. Nerde o eski yan aynalar üstüne tanımam dış görünümde.
General motors'a bir mail attım geçen istekler dikkate alınacaktır, yeni vectra herkesin ibeklentisini karşılacaktır yazmış sorumlu şahıs Albert Gruhte bakalım görecez....
bence C kasada 10 yaşını doldursun onda da bir sürü sorun çıkar C kasa yeni sayılır. B kaç yıldır yollarda haliyle herkes anladı nerde ne zaman sorun çıkartır diye. Bir bekleyin 2010'da falan forum durursa özcan demişti dersiniz....
Experience
22-12-2006, 01:06
Vectra b üretildigi yıllarda da serviste elektronik problemlerle bogusan kullanıcılar vardı ama c de durum farklı,çok çok daha az.O yüzden katılmıyorum bu görüşe
tnng yln
22-12-2006, 17:00
Vectra C/1
http://img84.imageshack.us/img84/6899/vectra22pm2.gif
Vectra C/2
Vectra B/1
http://img318.imageshack.us/img318/4987/opelvectrab01uc2.jpg
Vectra B/2
http://img150.imageshack.us/img150/6599/adszdd8.png
B kasayı çok beğeniyorum ama tercihim C kasa bi GTS den yana çok deli bi araba yaa hastayım OPC de tercihimdir yani :D :D
MAHONİ KARDESIM AYNEN OYLE OPC BASKASI YALAN :)
ekselans0001
22-12-2006, 17:54
walla ben tercihimi b den yana yaptım daha spor bi görünümü var c çok ağır be yaa kodaman arabası gibi.... b kasa iyi bence sahsen ben 18 görünümlü 23 yaşında biri olarak c kasaya binsem arkamdan bi sürü küfür yerim baba parası yiyo diye:)
walla ben tercihimi b den yana yaptım daha spor bi görünümü var c çok ağır be yaa kodaman arabası gibi.... b kasa iyi bence sahsen ben 18 görünümlü 23 yaşında biri olarak c kasaya binsem arkamdan bi sürü küfür yerim baba parası yiyo diye:)
:good: aynen katılıyorum :good: son cümleye b kasa gençlere hitap ediyordu c etmiyor.
ben b/2 diyorum. hele bide cdx veya gt oldumu tadından yenmez vallaha :D :D
vectra b ama c nin makyjlısı çok hoş
Vectra B lerin sağdece dikiz aynası tasarımı bi harika. Araba üzerindeki akıcı çizgiler,görünüş, tek kelimeyle mükemmel. Bu gün bu arabanın 2007 modeli çıksa millet terettütsüz kapışır. Ben arabama bayılıyorum:good: :good:
vectra b bence daha sportif
vectra c is daha ağır başlı
ikiside çok güzel ama yeni kasa olmasından dolayı tabiki vectra c ama vectra b de çok güzel çok beğeniyorum
crazy_pistols
11-03-2007, 00:16
tabiki de b2 arabam da o zaten.....
sapphire
11-03-2007, 01:00
96 model B kasa GLS'yi 2 senelikken 100 binde aldık ve sadece bir kere debimetre değişimi ve periyodik bakımları ile 7 sene kullandım 80 bin km yol yaptım.Motorunun ataklığını ve özellikle estetik tasarımını hala daha birçok araçta göremedim.Vectra-c ise daha ağır,oturaklı bir görünüm veriyor.1.6 motoru tabii ki çok performanslı değil ama benim için gayet yeterli.Konforu ise vectra-b'den çok daha üstün.Gönlümde ikisinin de yeri ayrı ama ağır görünüşü,konforu,aksesuarı ve daha yeni bir model olması nedeniyle c/1'i tercih ediyorum.Tabii ki imkanım olsa vectra b gt ve vectra opc'yi de aynı anda kullanmak isterdim.
vectra b
http://tkfiles.storage.msn.com/x1piYkpqHC_35m8Hac4tqCv-lGa0XbzBI9uXvUop2MrAtvfqd6rTlTbgZqioy2cwnsbQCi99GR flaT5PY2kL8HiNGQZGAkSTfo8wACB5niHWNs
ozcivelek
14-04-2007, 22:57
Ben b diyorum çünkü c kasaya göre daha sportif,ayrıca benim b yi tercih etmemdeki en büyük sebep c yerine aynı paraya iki tane b aldım biri mavi manuel gls diğeri beyaz cd otomatik iki ayrı zevk daha ne olsun.
Ben b diyorum çünkü c kasaya göre daha sportif,ayrıca benim b yi tercih etmemdeki en büyük sebep c yerine aynı paraya iki tane b aldım biri mavi manuel gls diğeri beyaz cd otomatik iki ayrı zevk daha ne olsun.
:good: :good: :good: :good: :good:
Vectra Bcilerin çoğalması dileğiyle. ben sattım arabamı çok pişman oldum ne alacağıma karar veremiyorum bir türlü, pazara gidiyorum yine b kasalara bakıyorum vazgeçilmez araba bence B kasa bağımlılk yapıyor yine b kasa alasım var imzadaki gibi yapasım var.
görünüş tartışılır ama c kasa her yönüyle daha iyi bir araba...
mustafagokay
16-04-2007, 15:01
Vectra B derim, daha oturaklı, daha şık, daha kendine özgü havası olan bir araç...
hackerboys
16-04-2007, 17:08
Bir vectra b fanatiği ve sahibi olarak tabiki b
Tanbaron
16-04-2007, 17:26
b kasayı tek geçerim.çok şık ve sportif görünüşlü.
Vectra 2.5 İ Sport
16-04-2007, 19:22
kesinlikle b kasa...
burakttt
19-04-2007, 06:18
kesinlikle b kasa...
:good:
tip olarak kesinlikle b2 , yenilik olarak tabiki c kasa ama ben tipine bakıp aldım arabayı , yolda gümüş renkli b2 görsem ne güzel araba diye bakarım her zaman.
dikkatimi çekti, karizma , güzellik gibi subjektif değerler hariç b kasanın c ye karşı bir üstünlüğünü ifade eden bir mesaj göremedim...
yaa bence bu yanlış bir anket neden;
kimse kendi arabasını kötülemez ama emin olun para olsa c kasa bir araba alsanız b kasaya bu kadar sempati duymazdınız...
dikkatimi çekti, karizma , güzellik gibi subjektif değerler hariç b kasanın c ye karşı bir üstünlüğünü ifade eden bir mesaj göremedim...
b kasa c ye göre nasıl üstün olsun arkadaşım. yeni olan son teknoloji kullanandır , tabiki c üstündür b den ,
ama tipi için hiç iyi şeyler söyleyemez b kıyasla , söyleyebilen de kendi kullandığı içindir kanımca.
kimse kendi arabasını kötülemez ama emin olun para olsa c kasa bir araba alsanız b kasaya bu kadar sempati duymazdınız...
bende c kasa alacak para olsa yine almam o kadar param olsa audi a3 alırım yani 2000 cc ve üzeri bir araba alacak olsam.
opel_vectra
20-04-2007, 01:19
bende b2 war ve memnunum b2 diorum :)
TRAFİK HAYATTIR
ßumudur budur
bende c kasa alacak para olsa yine almam o kadar param olsa audi a3 alırım yani 2000 cc ve üzeri bir araba alacak olsam.
24 milyara audi a3 hemde 2000cc:eek::eek: kaç model bu araç???
Bence Vectra C. Çünkü hem dizaynı,hem teknolojisi güncel. Vectra b 10 yaşına geldi artık. Bence çekiciliği kalmadı
24 milyara audi a3 hemde 2000cc:eek::eek: kaç model bu araç???
:good:
VecTraTöR
20-04-2007, 11:58
farklı sınıfların araçları bence c daha ağırbaşlı b ise daha sportif çizgilere ait bu nedenle ilgi alanına göre değişecek bir karar ben bu anket arasından B2 ve C2 diyorum ikisi arasında elenende benim için C2 olacak :)
ben size şunu diyim mesela benim c kasa vectram vardı 2004 model gecen sen sattım, şuanda toyotaya biniyorum maddi durumlar yüzünden ama arayıştayım güzel bir b kasa denk gelirse alıcam nedeni ise konfor güvenlik filan degil b kasaya kolay aksesuar yapılabiliyor c kasalara bişey yakışmıyor öyle aman aman hoş olmuyor bence.
konuyu şuraya baglıcam şuanda banada c kasalar itici geliyor şuanda b kasalar gözdem neden param ona yetiyor gözüm onda benim ama bi c2 olursa param yetsede alsam offfff offfff diyorum sadece benim rüyalarımı süsleyen bir araba metalik siyah c2 araba odur bence:):)
Vectra_Black
20-04-2007, 13:45
C ve C2 heleki OPC mavisi süper. Aracımdan da memnunum ama GT hem uzanacağım ciger olduğu hemde görüntüsü ve jantlarıyla çok güzel.
Fakaaat oyum C'ye..:)
C'nin en full'üne binmeme rağmen B2 kasa diyorum :) B2 kada da full olacak, CDX yani. çok keyifli araba...
06BB0504
21-04-2007, 16:50
no comment
ozgurkale
21-04-2007, 17:17
tabiyki kendi aracım vectra c :)
bence b ama c kasanında kendine has bir güzelliği var..
ardairem
07-12-2007, 02:00
41 yaşındayım kendi arabam olan b kasa bana çok hitap ediyor.Biraz daha yaşım arttığı zaman c kasa daha iyi olur gibime geliyor.Şimdilik B
işte budur daha laf yok :))))
ahmethabil
09-12-2007, 14:00
:good: ford focus tan 3 ay önce vectra c ye geçtim kendimi kral gibi hissediyorum, arabamla birlikte olabilmek için bahaneler yaratıp duruyorum, ekmek bitti, sigara bitti hadi şuraya gidelim filan diye.
arabam biner binmez bana; koçum bu ağır kral bi alet sakin sakin tadını çıkara çıkara kullan bakma sağda solda bız bız dolananlara sen onlara uyma diyor ben de cdyi açıp böööle şişiniyom tabiki c kasa kralını tanımam
burak loves opel
09-12-2007, 14:20
c2 makyajlı kasa derım...
41 yaşındayım kendi arabam olan b kasa bana çok hitap ediyor.Biraz daha yaşım arttığı zaman c kasa daha iyi olur gibime geliyor.Şimdilik B
waayyy benimmm halime ozmnnn :))) ben daha 20 deyim babam 207 al fln derken ben vectra aldımm :D 41 oluncada omega fln mı alcam ben ya :))))
leventsipak
09-12-2007, 23:49
Ben bir haftadır B kasa kullanıyorum.Araç tek kelimeyle süper. Otobanda bir gidişi var insan hayran kalıyor. C kasa arkadaşımda var araba 2000 cc gibi yakıyor motoru hikaye. B süper bir araç
exclusive
14-12-2007, 00:11
http://maxton.nazwa.pl/zdjecia/OP-VE-B-INFERNO-F1.jpgbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb
bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb
bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb
bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb
kutluhan23
14-12-2007, 01:50
b2 hakketen çok tatlı ama , param olsa tabiki c2 alırım illaki
bacadir68
14-12-2007, 12:21
kendim kullanıyorum diye demiyorum ama b kasalar çok hasta bişiler yani ne bilim çok hoş duruyor
b kasa fabrika çıkışı şekli güzel zaten, c kasa yı biraz yontmak lazım adam olması için
bende b kasa var. C'ler çıktığı halde b diyenlere hayret ediyorum. Bendeki b ile c'yi takas etmek isteyen b severler varsa hemen değişirim :)
c2 süper.
bence b1 de c1 de süper ama gönlüm c1 diyor
güzellik ve sportiflik olarak kesinlikle vectra b
ama güvenlik konusunda vectra c
arcatera
16-12-2007, 02:23
b ile c arasında dağlar kadar fark var
b kasa daha çok spor atak bir görüntüsü var c kasa ise platformu çok değişmiş b ye göre o hırçın atak spor araba gitmiş yerine daha ağır abi hantal kendinden emin daha geniş ve uzun bir araç gelmiş
buda opelin satış politasıyla ilgili b kasanın akranı bmw 3 serisi mercedes c serisi gib orta kasalarken opel politika değişikliğine giderrek c kasayı 5 kasa yada e 200 kasa denkine getirmiş bmw 3 yada mercedes c kasaya rakipde astranın platformunu yükseltmişdir bana göre
yani aracın daha geniş daha büyük donanım paketinin bu kadar genişletilmesinin ve o spor havasından çıkmasının nedeni ancak buna bağlıyorum
vectra c ile vectra b yi yan yana getridinmi biribirinin halefi selefi değilde sanki ap ayrı modeller gibi duruyor bence kıyaslamak yanlış olur o yüzden
spor araç sevenler b kasa der çünkü b kasa çok yırtıcı bir görüntüsü var heleki gt si çok güzel ama daha ağır daha efendi büyük kasa araç sevenler c kasa diyicekdir buda bir gerçek
halim1903
16-12-2007, 02:32
bence c/2
23 yaşındayım, c2 sahibiyim küfür yiyomuyumdur acaba? :)
neyse 84-84 müş ben attım 85-84 c öne gecti :D
23 yaşındayım, c2 sahibiyim küfür yiyomuyumdur acaba? :)
neyse 84-84 müş ben attım 85-84 c öne gecti :D
walla yav küfürmü yiiyoz biz şimdi :D :D napak abi babam al dedi almasamıydık :) :)
arcatera
16-12-2007, 15:29
o kadarda değil canım tamam ağır araba ama o kadar ağır abi arabasıda değil bence arkadaş ağır abi arabası görmemiş :D :D ve gençlerin sürmesinede uyumlu bence zaten baba parasıyla almalık bir araçda değil o kadar pahalı bir araç değil ikinci elde makul fiyatlara c1 yada c2 bulmak mümkün abartmayalım :)
vectra c tabıkı :)
agır baslı ama 18lik jantları atınca ;)...
exclusive
17-12-2007, 17:40
opelin yeni yüzüne biz pek ısınamadık.. astra g içinde aynı şey geçerli h den daha güzel bence.... artık birbirine benzeyen köşelerden kesilip attırılımış arabalarla doldu etraf.... eski estetik tasarım anlayışı sarsılmış durumda
önceden vectra d sınıfındaki rakiplerinde olmayan değişik çizgisi ve spor duruşuyla avantaj sağlıyordu değişik bir alternatifti (passat vb rakiplerine karşı) ama vectra c itibariyle passat a yenik düştü gibi çünkü artık d sınıfındaki genel çehre içine kendide girdi..
Gökhan_55
23-12-2007, 01:00
ben küfür yemiyorumdur herhadld:)) bu arada her zaman yeni yenidir....
arcatera
24-12-2007, 15:26
tabi her zaman yeni yenidir ama şunuda unutmamak lazım her zaman bir b kasa teknolojik donanım açısından bir c kasa seviyesine getirilebilir iş paraya bakar
bunu yapanda çok insanlar var arabalarını seviyorlar satmak istemiyorlar adam servise diyor ustam bunun yenisinde neler var şunlar var hangilerini benim arabaya tatbik edebiliriz şunları iyi hepsini et diyor var yani bu tip araçlarda araç sahipleride. ben zamanında bir arkadaşın vectra gt mi artık bilmiyorum spor versiyonu gts mi oluyor b kasanın ona binmişdim araç sahibi arkadaş öne arkaya park sensörü içeri arka cama elektrikli perde xenon far deri döşeme falan epey masraf yapmışdı arabanında gözle görülür bir kalite farkı vardı içinde de dışındada bindinmi araca vectradan ziyade mercedese binmiş gibi oluyordun önüde arabanın ahşap kaplama yapmışdı arabaya çok ağır kaliteli bir hava katmışdı
kagan-opel
24-12-2007, 15:43
ah bir param olsa illaki c ama şimdilik benim için en iyisi (b)...:)
hackerboys
24-12-2007, 15:53
Bence her türlü b
c c c c c c c c c c c c c c c c (2) :)))))
arcatera
24-12-2007, 16:49
bence astra sedanı boşuna çıkardılar c2 zaten direk astra sedan :D
Gökhan_55
24-12-2007, 17:24
bence astra sedanı boşuna çıkardılar c2 zaten direk astra sedan :D
heheheehehe bu süper benzetmeeee:)))
bayki sat şu astrayı artık:P
KaptaN55
24-12-2007, 17:31
B'den inip C' ye binmem :)
Vectra B yeni çıkan bir çok arabadan bile çok daha sportif,atak...
Arkadaşlar bende c diyorum. 2004 c/1 sıfır aldım.Daha sora B/2 aldım.
Konfor istiyorsanız kesinlikle c diyorum...Performanssa B/2 2.0 motorlu olanlarından olmalı...
arcatera
29-12-2007, 15:54
B'den inip C' ye binmem :)
Vectra B yeni çıkan bir çok arabadan bile çok daha sportif,atak...
Evet b ler görüntü olarak çok güncel eski araba gibi durmuyor heleki bakımları sıfır ayarında olanları harbiden sanki yeni model bir araç gibi duruyor en nihayetinde piyasada 10 yaşını doldurmuş bir araç ama işde hayla görüntüsü güncel bu bir başarıdır opel için..
Ama benim favorim hayla C1 :D
Experience
29-12-2007, 16:11
Sağlamlık,konfor,sorunsuzluk,donanım, herşey c'lerde...Sportif görünüm b'de. Serilik derseniz iki modelin de seri modelleri var, ama b'nin opc'si yok.Türkiye'ye en üst model olarak sadece 170hp'lik cdx'ler geldi...
arcatera
31-12-2007, 01:39
hocam ben bir kaç tane b kasa gt falan görmüşdüm demek onlar kolpaydı bir şekilli yapmış aracı bende orjinal sanmışdım :D
c kasa sahibi olarak tabiki c
c kasa sahibi olarak tabiki c
:D :D :D :D :alkis: :alkis:
b daha spor duruyo ayrıca vectra gitgide 1.6 litreye yogunlasıyo piyasadaki c lerin cogu 1.6 buda vectralara hantal bi hava veriyo tercihim a kasadır ama c/2 opc bütün fikrimi tam tersine değiştirebilir :)
arcatera
31-12-2007, 20:26
zaten şu benzin problemi olmasa şu ülkede en güzel ideal motor 2.0
KaptaN55
31-12-2007, 21:30
ankarada jant alırken benle birlikte vardı...2.5 v6 gri full modifiye...benzinli...16.000 ytl idi
para yoksa vectra b cdx piyasadaki arabalardan güzel para varsa c2 tabiki
Enolaguy
18-01-2008, 17:16
hocam ben bir kaç tane b kasa gt falan görmüşdüm demek onlar kolpaydı bir şekilli yapmış aracı bende orjinal sanmışdım :D
Kolpa değiller B GT ler çok az bulunmakla beraber eco motor ama 150 HP gayet başarılı otomobiller ama yinede A GT kadar atak değiller
elbette c arkadaslar.b2 kasa 2001 dtı pert ettim bir tane.ciddi bir kazadan allaha şükür ufak tefek sıyrıklarla kurtulduk.sağlam araba..ama geçmiş işte otomobilde dün yok bugün var.
ozantoprak
03-02-2008, 16:30
iki modelınde tatları ve dokunusları cok farklı bence güzel sunrooflu beyaz fuul filimli güzel bir jantlı c kasa
:pon: C C C C C EN BÜYÜK C C C C C :pon: :D :D :D
tarıkyılmaz
03-02-2008, 18:13
ben ikisini de çok seviyorum! c kullanıyorum ve oyumu da c ye atmıştım.temiz bir b2yi kesinlikle her gördüğümde beğeniyle incelerim. ama yeni yenidir teknoloji,konfor,güvenlik hepsi c de. arabamı da çok seviyorum zaten alalı 3 yıl oldu yağ filtre benzin o kadar tek sorun çıkarmadı!!! şu anda 4.5 yaşında 62500 de!
arkadaşlar ,
B kasa daha şık ve kasa on numara yakışıyor,
C ler hantal ve estetik yok,
bence B
yahu yapmayın alah aşkına evet 1.6 diosan c kasa ağır tabiki ama şu arabaya estetik yok demeyin gözünüzü sevim yaa !!!
http://img.auto.cz/auto/base/2006-25/titul_44963b3645533.jpg
http://www.autogaleria.pl/fotografie/opel/opel_vectra_sw_2.0_turbo_sport_2006_02.jpg
http://img512.imageshack.us/img512/4421/resizeofresizeofvectrasu4.jpg
http://www.ktv.com.tr/haberresim/opel-vectra-opc-1.jpg
tarıkyılmaz
07-02-2008, 15:36
beğenmeyen almasın isteyen istediğine biner değil mi?
vectracı
07-02-2008, 16:05
B kasa onun duruşu bi başka
güvenlik-donanim'ı ön planda tuttuğum için C almıştım. Bu konularda hiç bir sıkıntım yok şu ana kadar.
kesinlikle siyah bir c1 kasa
b daha spor duruyo ayrıca vectra gitgide 1.6 litreye yogunlasıyo piyasadaki c lerin cogu 1.6 buda vectralara hantal bi hava veriyo tercihim a kasadır ama c/2 opc bütün fikrimi tam tersine değiştirebilir :)
a mı diyim
b mi diyim
c mi diyim :)
a kasaaaaaaaaaaa bana göre n b , ne c tutamaz yerini
fikret_sahin
16-02-2008, 00:20
ben guzele guzel demem, guzel benim olmayinca. bende de Vectra B/1 kasa olduguna gore, elbette tercihim B kasa ama B/2 kasalar B/1 ler den daha bir agresif duruyor, gozum var yani.
Arkadaşlar daha bir gün önce B2'den C kasaya geçmiş biri olarak kesinlikle C diyorum. Dış görünüş zevk işi, kişiden kişiye değişir ama binip kullanmadan karar vermeyin. Bambaşka bişey...
cengiz üngör
20-03-2008, 20:18
C 1 kasa...
b kasa diyorum ama 2000-2500 motor makyajlı kasa olmalı. c kasanında 1600-1800 motor haricide iyi bence.
burak loves opel
23-03-2008, 11:57
b kasa cdx 2.0 otomatik on numara en sevdiğim opel dir tüm opellerin içinde ama bendede cd si avr oda on numara bir araç cdx olmasada.sonra birde 1.6 c2 kasa bir elegance da süper olurdu
nihatayhan
25-03-2008, 16:53
C 1 kasa...
cengiz arabaya jant yapmışsın
hayırlı olsun
nihatayhan
25-03-2008, 16:56
b kasa çok güzel
c kasada gts harika
imkanlar bizi 1.6 ya şartlandırıyor..
her ikisini de kullanmış biri olarak
b performans
c rahatlık
selamlar
cengiz arabaya jant yapmışsın
hayırlı olsun
photoshop o yahu :)
ghost_ua
27-03-2008, 01:55
:good: vectra C1 çok oturaklı duruyor.....
Nickimden de anladığınız gibi Vectra B2 hayranı idim. Taa ki yeni aracımı alana dek..Kullanmadan, dışardan bakarak karar vermeyin, tekrar söylüyorum C bambaşka birşey. Araba yolda gitmiyor havada kayıyor sanki. 1.6 Performansıda yeterli derecede iyi ayrıca, eski 1.6 lar gibi değil, şanzumanı farklıymış, servisim söyledi. LPG ile kullanıyorum ona rağmen basınca gidiyor ama fark şu basmak istemiyorsunuz, huzurlu, abartısız söylüyorum arabadan inmek istemiyorsunuz, yolculuklar çok çabuk bitiyor gibi geliyor, uzak yerlere gitmek istiyorsunuz..Dahası var, binin kullanın görürsünüz...
nihatayhan
01-04-2008, 02:19
biz de yedik..
şekill olmuş ..
tabıkı c kasa. normal televizyonda maç izlemek var bir de plazma da.
Sizce Hangisi Vectra B Mi Daha Güzel Yoksa Güncel C Mi
Ben C Kasadan Nefret Eden Onu Alacak Para Varken Hala B Kasayi Tercih Eden Biri Olarak şunu Diyorum Ki Kesinlikle B
başlıkta tercihiniz yazamamışım neyse kusura bakmayın
Nefretmi çok ilginç ... LÜTFEN nefret çok güçlü bir duygudur SAYGILAR SEVGİLER forum için güzel bir kelime degil nede olsa OPEL
Ayrıca Vectra c daha yeni 10 sene sonra C kasanın arızaları ortaya cıkacak demişsiniz .....( 10 sene sonra biz arızalarla ugrasırken !
size de gün dogacak nedenmi ÖTV zamanı gelmiş olacak yaşından dolayı ) :) ŞAKA bir yana biz OPEL ailesiyiz hepsıde bırbırınden hoş .. forumda arkadaşlarında dedıgı gıbı herkezin bindigi araba kendine güzeldir
OPEL'in bütün kasalarında farklı guzellıkleri var ayrıca b kasada çok farklı ve hoş bir araç
aliabdullaharslan
15-05-2008, 00:54
ben ikisine de sahip oldum ama b kasa bi başka
rahimavci
16-05-2008, 18:19
opel degilmi yaaa ikiside süper :D
burak loves opel
17-05-2008, 19:59
valla öyle:)
İkisininde kendine has güzellikleri var ancak ben c kasayı tercih ederim.
Bence vectra olsun da ne olursa olsun(: ama illaki bir seçim yapılacaksa vectra b yi seçerdim .Başka hiçbir arabada olmayan sportif bir yapısı var.
arcatera
19-05-2008, 22:41
bencede vectra b lerde bir amerikan tarzı var yırtıcı sportif bir havası var ama aile tipi klasik bir amerikan tarzı
vectra c ler ise zaten chrsylerin bir modelinin ufağı adını unuttum geçen arkasındaydım araç öndende arkadanda vectra c ama çok daha büyüğü vectra c lerin özellikle şekli arabam olan c1 lerin görüntüsü harika bence hep diyorum öyle bir kasa klasik olucak kasadır belki ilerde opc leri makul fiyatlara düşerse alırım bir tane :)
MavimantalitE
19-05-2008, 22:49
Ya Abiler ,
Bende B Kasa var.Dün bi abimin 2004 model C kasa elegance'ını inceledim.
(Baya bi detaylı ama ) Ben o arabalarda o kadar özellik olduğunu gerçekten bilmiyodum yaa.. Aşık oldum resmen.. Karar verdim bu arabamın borcunu bitireyim en kısa zamanda C kasa bi Vectra alıyorum Abiiii...
Saygılar herkese..
esenel09
20-05-2008, 20:42
cccccccccccccccc ama 1,6 motor bence zayıftır
vectra 07
05-12-2008, 21:54
tabıkı vectra b arkadaslar efsane kasa bende 98 GT var ve cok memnunum harıka bır araba GT ye bınmeyenler bılemez
gentleman_
05-12-2008, 22:09
b kasa kullanıyorum ama gozum hep onda vectra c/2 siyah
onur_arslan_59
05-12-2008, 23:43
B'nın durusu daha sportif geliyo bana C'ise tam bir makam aracı gorunumu var. secimim B den yana olurdu
Gökhan_55
06-12-2008, 01:03
her zaman yenilik iyidir:) C
ericdelli
15-12-2008, 14:08
vectra c de güzel ama ben vectra b derim. Özellikle 2.0 yazanlar var arka tarafta onlar orjinalinden midir nedir daha hoş bir tampon yapısına sahip, süper
ericdelli
15-12-2008, 14:10
Ya Abiler ,
Bende B Kasa var.Dün bi abimin 2004 model C kasa elegance'ını inceledim.
(Baya bi detaylı ama ) Ben o arabalarda o kadar özellik olduğunu gerçekten bilmiyodum yaa.. Aşık oldum resmen.. Karar verdim bu arabamın borcunu bitireyim en kısa zamanda C kasa bi Vectra alıyorum Abiiii...
Saygılar herkese..
Benim arkadaşımda da 2004 comfort vardı, rakiplerine göre baz modeli daha donanımlıydı:good:
Yeni yenidir tabi. Ama bekleyelim bakalım zamana göre c kasa b kadar güncelliğini ve beğenisini koruyabilecekmi?
sinan_442
16-12-2008, 00:28
benim tercihim vectra b olurdu daha asil duruyo...:)
MURATTEKIN
16-12-2008, 15:44
bence c1 - 2.2 elegance
opc line
17-12-2008, 23:33
bende tercihimi c kasadan yana kullaniyorum hem gürünüs hemde kalite b de olan sik raslanan elektrik problemleri de yok. hem b kasanin i500 gibi c kasaninda i35 varki 302 hp c diyorum
c kasayla b arasında çok fark var düşük bir maliyetle binilebilecek en iyi araca biniyorsun,bakımı ucuz parçası servisi bol,yakıtı düşük bana göre ideal.İlk kalkışta biraz yavaş ama ben de ralliye katılacak değilim,tek kötü tarafı çok büyük olmasından dolayı park problemi.
vBulletin v3.7.3, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
Opelim.Net