PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : motorsikleti olan yada hevesi olanlar

Sayfa : [1] 2 3 4 5

toprakozz
26-07-2009, 04:04
bekliyorum

darkmoon
26-07-2009, 19:02
bende lifan v motor var 250 cc çok memnunum

toprakozz
27-07-2009, 02:57
bende lifan v motor var 250 cc çok memnunum

v motor çok güzel :cool: uzun yolda hiç yormaz.km de ne yakıyo?

darkmoon
27-07-2009, 03:18
valla bir ara yapmışdım bu forumda da yazmışdım ama inan bir depoyu dolduruyorum unutuyorum hiç km de ne yakar hesabı son zamanlarda yapmadım :)

savaş
27-07-2009, 08:58
Motor hevesim yıllardır var ama ülkemizde motora binmek gerçekten çok tehlikeli.

cihanreis
27-07-2009, 08:59
valla yazın süper bişey hysoung gtr 250 var bende

bacadir68
27-07-2009, 11:43
bende motorları çok seviyorum. benim olmamakla birlikte(a sınıfı ehliyetim yok) kuzenime ait olan HONDA CBX 750cc ile zaman zaman dolaşıyorum(trafiğe çıkmadan) rüzgarın suratıma çarpması beni acayip heyecanlandırıyor. bu arada alet bir şahin kadar fazla yakıyor :( lpg düşünüyoruz :D:D:D

eskikasa
27-07-2009, 12:52
hevesim vardı bi zamanlar
sonra yeğenin köyde bindiği dandik pusch u bi süreyim dedim duvarda bitti yolculuk :) el alışmamış gazı bırakamadım :rolleyes:
hevesim de kaçtı sonra :D

elpadre
27-07-2009, 12:54
Güzel makinalarim oldu ama kimse binmemi istemiyor malesef

MERKEZ
27-07-2009, 20:18
Güzel makinalarim oldu ama kimse binmemi istemiyor malesef

Anladığım kadarı ile bineni istemiyenler haklı. :D

akduman
27-07-2009, 20:45
Benimde çok hevesim var ama sadece heves...Honda'nın Varadero modeli tam benim istediğim model..Önce Türkiye turu sonra Europa...Oy oy oy tadından yenmez...

MuL@T
27-07-2009, 21:54
scooter olurmu:d
pejo 106 speedfight 2,trafikte büyük rahatlik ama pek fazla tinlamiyorlar...

toprakozz
31-07-2009, 14:27
scooter olurmu:d
pejo 106 speedfight 2,trafikte büyük rahatlik ama pek fazla tinlamiyorlar...

hepsi olur kardeşim:D yeterki rüzgar alsın;)

elpadre
31-07-2009, 14:58
Anladığım kadarı ile bineni istemiyenler haklı. :D

bı duzgun kullanmıyourz kıı :)

buraqh
31-07-2009, 14:59
İstanbul'da yaşasam motor'dan başka birşey düşünmezdim herhalde aralardan makaslayıp gececen trafik derdi yok :D

marikan
31-07-2009, 15:01
2 teker sakat:D Heleki Türkiye'de:D

Forever 4Teker:D

yalçın
31-07-2009, 17:57
bende suzukı 1000 vardı sattım R 1 almak için sonrada yengeniz tarafından izin çıkmadı bende tekrardan alıştırmak için mondıal aldım iş yerime şimdi izin çıktı sonbaharı fıatların düşmesini bekliyorum :)

darkmoon
31-07-2009, 18:07
akıllı sürersen bilinçli yani motor teorisi hakkında biraz okursan ve bunu hayatına tatbik edersen bunun eğitiminide alırsan motor sürerken inan arabadan daha az tehlikeli ama motor teorisini iyi anlamak bilmek idrak etmek lazım..

motorda takip mesafesi radar mesafesi izleme mesafesi gibi pek çok kullanım şekilleri vardır gece sürüş teknikleri vardır falan filan yani bu eğitimi almışsan kaza yapma oranın çok azdır almamışsan kör topal gidiyorsan heleki üstünde korumanda yoksa zaten elinde kazaya açık davetiye ile geziyorsun demendir :) ..

yani dünyada dünyayı motorla gezen insanlar var kıtalar arası yolculuklar yapıyorlar çölleri aşıyorlar daha tarihde öyle yolda ölmüş adam ben hiç duymadım varsada bir iki dir o oran arabadada olur..

mesela türkiyede ölümle kaza yapan motorculara bakınız çoğunda racing makina vardır yani supersport tarz denen makinalar vardır ve ne yazık ki üstlerinde koruma falan çoğunda yokdur ve ölümlerinin genel nedenide hep o korumasız düşmeleridir..
ben daha inanın chopper motorda ölen insan duymadım ölenlerin çoğu racing makinalar gereksiz bilinçsiz sürat yanlış şeritte yanlış makaslara girmelerden olan kazalar..

10 yıllık bizim şirketle iş yapan motorlu kuryeler var onlarlada motorum olduğu için çok sohbet ediyoruz adamların işi zaten motor 24 saat motor üstündeler çoğunun özel hayatında iş dışında bile ayrı motorları var artık motor vücutlarının bir uzvu gibi olmuş :) mesela onlar içinde dahi büyük ölümlü kaza yapan biri yok..

Yani motor tehlikeli değil aslında tehlikeli olan önce kendimiziz gerisi olacağı varsada illa olur değil motor tanka binsek gene ecel gelmişse nafile yani :)

bacadir68
31-07-2009, 18:11
mesela türkiyede ölümle kaza yapan motorculara bakınız çoğunda racing makina vardır yani supersport tarz denen makinalar vardır ve ne yazık ki üstlerinde koruma falan çoğunda yokdur ve ölümlerinin genel nedenide hep o korumasız düşmeleridir..

bununla birlikte silik lastikle ıslak asfaltta gitmeye çalışanlar genelde kaza yapanlardır.

B.KAYA
31-07-2009, 21:45
Bisiklet ? :D

toprakozz
01-08-2009, 00:02
akıllı sürersen bilinçli yani motor teorisi hakkında biraz okursan ve bunu hayatına tatbik edersen bunun eğitiminide alırsan motor sürerken inan arabadan daha az tehlikeli ama motor teorisini iyi anlamak bilmek idrak etmek lazım..

motorda takip mesafesi radar mesafesi izleme mesafesi gibi pek çok kullanım şekilleri vardır gece sürüş teknikleri vardır falan filan yani bu eğitimi almışsan kaza yapma oranın çok azdır almamışsan kör topal gidiyorsan heleki üstünde korumanda yoksa zaten elinde kazaya açık davetiye ile geziyorsun demendir :) ..

yani dünyada dünyayı motorla gezen insanlar var kıtalar arası yolculuklar yapıyorlar çölleri aşıyorlar daha tarihde öyle yolda ölmüş adam ben hiç duymadım varsada bir iki dir o oran arabadada olur..

ben daha inanın chopper motorda ölen insan duymadım ölenlerin çoğu racing makinalar gereksiz bilinçsiz sürat yanlış şeritte yanlış makaslara girmelerden olan kazalar..

10 yıllık bizim şirketle iş yapan motorlu kuryeler var onlarlada motorum olduğu için çok sohbet ediyoruz adamların işi zaten motor 24 saat motor üstündeler çoğunun özel hayatında iş dışında bile ayrı motorları var artık motor vücutlarının bir uzvu gibi olmuş :) mesela onlar içinde dahi büyük ölümlü kaza yapan biri yok..

Yani motor tehlikeli değil aslında tehlikeli olan önce kendimiziz gerisi olacağı varsada illa olur değil motor tanka binsek gene ecel gelmişse nafile yani :)

hepsini yazmışsın :D
bende altına imzamı atıyım
özkanın imzası :D

bi defasında arac solluyordum aracın şöförü beni öldürecekdi.sollayacam arac birden sola kırdı karsımdanda kamyon geliyor nerdeyse tost oluyordum.derken allahdan panik yapmadan kurtardım.ama cok fena sinirlendim onun bir anlık dalgınlığı benim hayatıma maal olacakdı.hızlandım yanına gittim.işaret ettim camı aç diye,açtı camı bide bakdım bayan.hay allahım yarabbim:D kapat dedim kapat,camı kapat :D ne deyim ben sana

~~NEO~~
01-08-2009, 10:26
:good::good::good::good::good::good::good::good:

http://img217.imageshack.us/img217/5762/89802060852615sd1.jpg

burakatis
01-08-2009, 10:36
şu an sadece ufak motorlu bi scooter hevesim var ama scooter yetermi bilmiyorum inşallah racing hevesi başlamaz seviyorum ama bi okadarda korkuyorum 2 tekerli azrail bunlar

toprakozz
01-08-2009, 21:06
:good::good::good::good::good::good::good::good:

http://img217.imageshack.us/img217/5762/89802060852615sd1.jpg

bu olabilirmi ?
http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=47503
http://img220.imageshack.us/img220/3633/abcd0007s.jpghttp://img188.imageshack.us/img188/7628/regal1.jpg

savaş
01-08-2009, 23:25
Hiç bir ulaşım aracı kaza yapmaz, kazayı kullananlar yapar veya kazaya davetiye çıkartırlar. İster iki ister dört teker olsun, onu kullanan canavar ise makinanın ne kabahati var ki? İzmir ve çevresinde iki tekerli araç çok. Bu araçları kullanan sürücülerin abartısız %80'ni trafik kurallarına uymuyorlar. Ben iki yıldır kırmızı ışıkta duran (yoğun trafik harici) bisikletli, scooterlı, mobiletli sürücüyü neredeyse görmedim diyebilirim. Kaç tanesine ufak tefek de olsa araba çarptı ama hala akıllanan yok gibi. Kırmızı ışıkta bekleyen araçların arasından, neredeyse aynalarına sürterek geçmeyi bir marifet sayıyorlar. En sol şeritte, yeşilin yanmasını beklerken adeta kaldırıma sürterek solumdan geçen (bu nedenle kırmızıda beklerken motorlu biri çarpacak diye kolumu dışarı çıkarmaya korkuyorum) ne motorlara denk geldim. Nedense beklemeyi kendilerine yediremiyorlar. Sanki kırmızı ışık sadece dört tekerlekle araçlar için yapılmış. Benden saygı bekleyenler bana da saygı göstermelidir. Bunun için en ufak bir mazereti kabul edemem. Hata yapan hatasını da telafi etmesini bilmeli. Adam geçerken aynama sürtüyor oralı bile değil, utanmadan ne olmuş abi ya, idare ediver, ekmek parası için acele ediyoruz diyor. Ne yalan söyleyeyim artık böyle terbiyesiz sürücülere eskisi gibi sağduyulu yaklaşamıyorum. Sorumsuz sürücüler kendi hayatını hiçe sayabilir ama başkalarının hayatı ile oynama hakları asla yoktur.

~~NEO~~
02-08-2009, 02:57
bu olabilirmi ?
http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=47503
http://img220.imageshack.us/img220/3633/abcd0007s.jpg

O da olabilir...Bunlarda..; :D

http://img197.imageshack.us/img197/6421/dnaprostreetchopperkit.jpg

http://img510.imageshack.us/img510/7131/diehard.png

http://img218.imageshack.us/img218/9032/craftsman.png

darkmoon
02-08-2009, 05:24
bunlar old school type denen tarz motorlar aslında görüntüsü ne kadar güzel olsada sürümüde bir o kadar dengesiz ve rahatsız yani görüntü var icraat yok denebilir..
regalin bu spider modeline test edip süren bir arkadaş vardı motor sitesinde sürüşünü oturma pozisyonunu ve dengesini beyenmemişdi.. cafe önünde hava atmak istiyorsan güzel ama ciddi anlamda sürülüp gezile bilicek bir motor değil diye yazmışdı..

arkadaşlar burdaki arkadaşlar için demiyorum yanlış anlamayın ama türkiyede genel sorun bu motoru hava civa orda burda ona buna hava atma makinası olarak görüyor ne yazık ki büyük bir kesim o yüzdende bu tip güzel görüntülü albenisi olan motorlara yöneliyorlar ama bu tip motorlar en kullanışsız en tehlikeli en dengesiz ve ne yazık ki en çok ölü veren motorlar oluyor..

fthcnplt
03-08-2009, 14:05
benimde çok hevesim var ama sadece heves gibi gözüküyor :S tek isteğim R1 :D ailemi kandırdığım gün tepesindeyim :D ama şu anda ehliyet almama bile kızıyorlar :)

Deniz İçgüdel
03-08-2009, 14:10
Heves var cesaret yok...

nightboy
03-08-2009, 15:09
SYM JOYRİDE var bende çok memnunum :)

FireStarteR
03-08-2009, 15:32
honda cbr 125r var bende... binemedim bu sene doğru düzgün ama olsun..:D:D

cihanreis
05-08-2009, 02:32
:kop::kop::kop::kop::kop:2 teker sakat:D Heleki Türkiye'de:D

Forever 4Teker:D

sanki 4 teker sağlam ecel kim nerde bulursa.:..............:kop::kop::kop::kop:

cihanreis
05-08-2009, 02:33
Bisiklet ? :D
motorlu ve motorsuz bisiklet:d:D

MERKEZ
05-08-2009, 15:55
benimde çok hevesim var ama sadece heves gibi gözüküyor :S tek isteğim R1 :D ailemi kandırdığım gün tepesindeyim :D ama şu anda ehliyet almama bile kızıyorlar :)

Başlangıç için çok süper seçim :D

~~NEO~~
06-08-2009, 09:42
Dün bi kurstan fiyat aldım; 200 TL kurs ücreti, 180 TL de emniyetdeki belgeler için tutuyormuş, nasıl sizce uygun mu ?

toprakozz
06-08-2009, 22:06
Dün bi kurstan fiyat aldım; 200 TL kurs ücreti, 180 TL de emniyetdeki belgeler için tutuyormuş, nasıl sizce uygun mu ?

benim kurs sanırım 150 olur.

toprakozz
06-08-2009, 22:13
Hiç bir ulaşım aracı kaza yapmaz, kazayı kullananlar yapar veya kazaya davetiye çıkartırlar. İster iki ister dört teker olsun, onu kullanan canavar ise makinanın ne kabahati var ki? İzmir ve çevresinde iki tekerli araç çok. Bu araçları kullanan sürücülerin abartısız %80'ni trafik kurallarına uymuyorlar. Ben iki yıldır kırmızı ışıkta duran (yoğun trafik harici) bisikletli, scooterlı, mobiletli sürücüyü neredeyse görmedim diyebilirim. Kaç tanesine ufak tefek de olsa araba çarptı ama hala akıllanan yok gibi. Kırmızı ışıkta bekleyen araçların arasından, neredeyse aynalarına sürterek geçmeyi bir marifet sayıyorlar. En sol şeritte, yeşilin yanmasını beklerken adeta kaldırıma sürterek solumdan geçen (bu nedenle kırmızıda beklerken motorlu biri çarpacak diye kolumu dışarı çıkarmaya korkuyorum) ne motorlara denk geldim. Nedense beklemeyi kendilerine yediremiyorlar. Sanki kırmızı ışık sadece dört tekerlekle araçlar için yapılmış. Benden saygı bekleyenler bana da saygı göstermelidir. Bunun için en ufak bir mazereti kabul edemem. Hata yapan hatasını da telafi etmesini bilmeli. Adam geçerken aynama sürtüyor oralı bile değil, utanmadan ne olmuş abi ya, idare ediver, ekmek parası için acele ediyoruz diyor. Ne yalan söyleyeyim artık böyle terbiyesiz sürücülere eskisi gibi sağduyulu yaklaşamıyorum. Sorumsuz sürücüler kendi hayatını hiçe sayabilir ama başkalarının hayatı ile oynama hakları asla yoktur.

savaş abi onlar değilmi bizi mahfedenler.zaten türkiyede motor kültürü yok.işin içine ilaçcılar,pizzacılar girinci insanlar motorsikleti çakal işi sanıyor ve saygı göstermiyor.
kendi adıma asla kırmızı ışıklarda aralara falan girmem.koca şeridi 2 metre 27 cm lik motorumla işgal ederim.çünkü bu benim hakkım altımdaki motorlu bi tasıt ve vergisini veriyorum.belki bilirsin izmire motor almaya gittim.motoru alacağım çocuk kordon boyunda barı varmış.neyse motoru anlatmaya başladı sonra plakayı büktüğünü birde üzerine motorda sopa taşıyormuş.yuhhhh gerçek motorcu asla bunları yapmaz,hatta trafikdekilerden daha efendi daha dikkatli olur.ama gerçek motorcu !
bende o motoru almakdan vazgeçtim,başka bi motor aldım geldim
lafın kısası onlar bizden değil abi :D

toprakozz
06-08-2009, 22:20
SYM JOYRİDE var bende çok memnunum :)

kadranlarına hastayım :) mukemmel bişey

Heves var cesaret yok...

cesaretin oluncada kanser gibi yapıştımı bırakmıyor :D

bunlar old school type denen tarz motorlar aslında görüntüsü ne kadar güzel olsada sürümüde bir o kadar dengesiz ve rahatsız yani görüntü var icraat yok denebilir..
regalin bu spider modeline test edip süren bir arkadaş vardı motor sitesinde sürüşünü oturma pozisyonunu ve dengesini beyenmemişdi.. cafe önünde hava atmak istiyorsan güzel ama ciddi anlamda sürülüp gezile bilicek bir motor değil diye yazmışdı..

arkadaşlar burdaki arkadaşlar için demiyorum yanlış anlamayın ama türkiyede genel sorun bu motoru hava civa orda burda ona buna hava atma makinası olarak görüyor ne yazık ki büyük bir kesim o yüzdende bu tip güzel görüntülü albenisi olan motorlara yöneliyorlar ama bu tip motorlar en kullanışsız en tehlikeli en dengesiz ve ne yazık ki en çok ölü veren motorlar oluyor..

artislik hareketler bunlar :D türkiye el yapımı chopper 40.000 dolardan başlıyor:(

honda cbr 125r var bende... binemedim bu sene doğru düzgün ama olsun..:D:D

o makinanın üzerinde oynayınca kırmızı ışık canavarı oluyor

FireStarteR
06-08-2009, 22:35
cbr ın üstünde nasıl oynıcaz ya.. heycanlandım şimdi :D:D

Mel-a-ku
07-08-2009, 01:18
hemen chıp ve nos takalım sana cıhan :D

savaş
07-08-2009, 02:00
savaş abi onlar değilmi bizi mahfedenler.zaten türkiyede motor kültürü yok.işin içine ilaçcılar,pizzacılar girinci insanlar motorsikleti çakal işi sanıyor ve saygı göstermiyor.
kendi adıma asla kırmızı ışıklarda aralara falan girmem.koca şeridi 2 metre 27 cm lik motorumla işgal ederim.çünkü bu benim hakkım altımdaki motorlu bi tasıt ve vergisini veriyorum.belki bilirsin izmire motor almaya gittim.motoru alacağım çocuk kordon boyunda barı varmış.neyse motoru anlatmaya başladı sonra plakayı büktüğünü birde üzerine motorda sopa taşıyormuş.yuhhhh gerçek motorcu asla bunları yapmaz,hatta trafikdekilerden daha efendi daha dikkatli olur.ama gerçek motorcu !
bende o motoru almakdan vazgeçtim,başka bi motor aldım geldim
lafın kısası onlar bizden değil abi :D

Haberiniz ola sizin gibilerin nesli artık tükendi :). Herşey kuralına uygun yapılırsa güzel olur diyenlerdenim.

FireStarteR
07-08-2009, 19:06
hemen chıp ve nos takalım sana cıhan :D

ooo çok kaçar o zaman :D 14 bg olur 20 bg falan sonra :D

bacadir68
07-08-2009, 19:11
bir tane BMW bulduk. parayı ayarlayabilirsek alacağız honda cbx kesmiyor bizi artık. 2004 model BMW 1150cc çok deli bir motor. ancak biraz bakım gerekiyor :D

toprakozz
08-08-2009, 02:24
cbr ın üstünde nasıl oynıcaz ya.. heycanlandım şimdi :D:D

klasik yöntem, önce karbiratürle oynarsın(performans karbüratörü-japonlar iyidir),sonra bujilerle tabiiiii bunlar kesmez önce motordan çıkan zincir dişlisinin bir diş eksiğini takarsan, sonrada hayret edersin...
yetmedimi arka lastik dişlisini bir diş eksiltirsin o zamanda kalkışta kimse tutamaz seni. tabi bunu desteklemek içinde o-ring zincir kullanırsın.
egzosla asla oynama performansı arttırmaz sadece ses çıkarır ve yakıtta ciddi artışlar olur.
hala heyecanlanıyormusun :D

FireStarteR
08-08-2009, 12:02
valla olabilir öyle yapılırda.. dişlilerde oynarsam vites oranları kısalıcakmı artıcakmı..??
vitesler kısalırsa 1. vites iptal olur resmen zaten şu anda bile çok kısa;)
bide son sürat düşerse motor tek silindir vibrasyon olduğu için 120 gibi süratlerde sürekli titremeye başlarım:D:D

rockSEWER
08-08-2009, 20:21
eskiden beri olan hevesim , daha oncedende kullandım epey :) şimdiderde honda cbr 600 lük falan aklımdan geçmiyor değil :) ama 10000 lira suan için fazla geliyor bana :D

Alper-PD
09-08-2009, 18:06
Bi maxi scooter alcam yakında

~~NEO~~
10-08-2009, 00:57
Özkan, dostum, bi scooter buldum, ehliyeti alana kadar kullanayımda pratiğim gelişsin, sonra Regali düşürüpte nikelajlarını çizmeyelim..:D Zaten kursta da ehliyet almadan motor kullanırsanız iyi olur dediler, çünkü otomobil gibi değil sınav esnasında hoca yanınızda olup müdahele edemiyor dediler...Ayrıca kendi motorun olursa sınava onunla girebiliyormuşsun..Bu da avantaj tabii...Sınavda zorluk çekmem.. Ben scooterla biraz antenman yapayım bu arada da ehliyeti alayım...Hem belki mevsim sonu motor fiyatları biraz düşer...Ne dersin ?

toprakozz
10-08-2009, 01:12
kardeşim sen bilirsin.ama sezon sonunu beklemen iyi cunku ölü sezonda fiyatlar bıraz dusuyor.
ankarada ehliyet sınavına kendi motorların girebiliyorsun doğru,ben kendi motorumla girmiştim :)
sana bi kaçtane regal buldum ama ankara dısında.temiz motorlar.bi ara görüşelim.

~~NEO~~
10-08-2009, 01:47
Tamam, görüşelim ilk fırsatta...Zaten bende motoru yakından görmek, seninle tanışmak ve bilgi almak için can atıyorum...;)

dreamin34
10-08-2009, 15:32
hayalimde ya honda varadero yada bmw gs var ama çok büyük makinalar ben üstünde sinek gibi kalırım diye korkuyorum 180 boy 70 kilo :D ama motor 250 kg falan binicem motoruma karadeniz turu yaylaları sorna güney sahilleri sonra doğu anadolu ağrı van bitlis batman urfa hepsini arabayla gezdim ama motorla bi başka olur askerden yeni geldim işe başladım biras para biriktirim inş. honda cbf 600 le bu işe başlicam :) önce kaskımı alcam sonra motorumu :)

turkerrr
12-08-2009, 18:45
chopper çok hoşuma gider hayat tarzı haline getirmek isterim ama biraz daha zaman geçince...

racing lerde çok fena ama ben motor sesine dayanamadığım için bende hayati tahlike arz eder o yüzden bakmıyorum bile ilerde bir chopper almayı istiyorum...

discovery channel da orange country nin yaptığı motorlara hasta oluyorum hepsi ayrı ayrı sanat eseri onları ben yapsam hepsini kendime saklarım satmaya kıyamam :D

bRk26
19-08-2009, 01:29
Motor hevesim yıllardır var ama ülkemizde motora binmek gerçekten çok tehlikeli.
Aynen Benimde Çok vaR Motor Hevesim Ama Cok Cok Tehlikeli Motor kullananların Cok dikkatli olması gerekiyor Allah korusun :(

MERKEZ
19-08-2009, 11:18
Askere giden bir arkadaşım bana motorunu buraktı kanuni cheethah küçük motor şimdilik bisiklet gibi takılıyorum. Kask konusu acemilik ile birleşince büyük problem takmak gerekli ama takınca dış dünya ile itibat kesiliyor sağımda solumda arkamda ne var çözemiyorum. 4 yol gişlerinde resmen duruyorum. Yanlış ama şimdilik bisiklete biner gibi hiç birşey olmadan kullanıyorum.

ceterisparibus
21-08-2009, 09:43
2 tekere güven olmaz !

Mel-a-ku
25-08-2009, 16:11
Arkadaşlar hein gericke den 350 euro ya aldığım fakat hayalını kurdugum mavi gsr 600 u alamadığım ıcın gıyılmemış montumu satıyorum. fıyatı 390 tl. 770 liraya tekabul edıyor sıfırı. ben 390 lıraya yarı fıyatına verıyorum. 2008 yılında almıştım 1 yıldır kapalı dolapta duruyor.
ilgilenen olursa bana pm gondersin. resimlerini de ekliyorum. kargo yaparım sehir dışına.

50 bedendir. M ve L bedenlere olur. belden oturtmalı olduğu için.

http://img511.imageshack.us/img511/5816/fotoraf00511.jpg

http://img132.imageshack.us/img132/7634/fotoraf0053.jpg

~~NEO~~
25-08-2009, 22:40
Melih, mont çok güzelmiş...Söylediğin gibi mavi ve yakın tonda motorla çok yakışıklı durur...Fiyatı da uygunmuş...Chooper alma hayalim olmasa ben ilgilenirdim...Chooperla da bu mont olmaz..:D Hayırlı satışlar diyeyim...;)

Mel-a-ku
25-08-2009, 22:47
teşekkür ederim abi , benimde mavi gsr 600 hayalım vardı ama romatızmal sorunlar nedenıyle aılem engel oldu. o yuzden 1 kere deneme amaçlı gıyebıldım. sıftah yapmak olmadı motorumla. satıyorum alacak arkadaşa tertemız full koruma mont. bunun ustune bı dızlık bı de eldıven eksık kalır gıyım konusunda

bRk26
26-08-2009, 02:07
2 tekere güven olmaz !
+1903 :good:

cihanreis
26-08-2009, 04:18
ne demişler 2 tekere bineceğine 4 tekere bin:D ama biz hala hem 2 hemde 4 tekere biniyoruz:D

mericalptekin
26-08-2009, 21:16
bizde yamaha cygnus var 125 cc otomatik yazları kullanıyoruz sadece oraya buraya giderken 2007 model ama daha 250 km yapmamıştır:D

bRk26
27-08-2009, 05:03
2 teker Şeytan Arabası demişler dimi ama :D

Combo_Murat
28-08-2009, 16:42
Bir ara heveslenmiştim ama
Dün bir arkadaşım vefat etti

Kaskıda vardı her şeyi de ama

.:Rivendell:.
29-08-2009, 11:14
başınız saolsun Murat abi.

Combo_Murat
29-08-2009, 14:00
başınız saolsun Murat abi.
Sağol Sevgili Oguzhan

Buradan tüm Motorcu arkadaşlara DİKKAT derim

Şahin80
01-09-2009, 14:50
bende tüp taktırmak yerine 1000-1500 ytl arası scoter ler var onlardan alıyım diyorum hem şehir içi park sorunu falanda olmaz kısa mesafe kullanıcam.daha 2 gün önce park cezası yedim.ama bu fiyata alınacak motorlardan hangisi sıkıntı vermez parça falan durumları nasıldır..

rakiş
04-09-2009, 16:57
motorun yeri ayrı, farklı bir duygu.

Emirhan34
06-09-2009, 01:47
arkda otrmak güzel bişeyde sürmenin o kadar güzel olduğunu sanmıyorum benim amcamdada suzuki burgman 650 var çok rahat ve manyak bi alet hız motoru değil hem hız hem konfor hayabusaalr gibi deil çok tehlikeside yok ama benim favorim piaggiio 3 tekerliler :D

ahmetusta61
25-11-2009, 16:40
benim motorum var HONDA FES250 FORESİGHT :)

http://img522.imageshack.us/img522/2/grnt028q.jpg (http://img522.imageshack.us/i/grnt028q.jpg/)

darkmoon
25-11-2009, 18:23
bende benim motoru satıp scootera geçicem rahat oluyor chopper yoruyor adamı heleki trafikde.

banistercaq
25-11-2009, 18:44
İlk Honda Beat ile başladığım motosiklet hayatım
Gilera Runner VXR 200 ile devam ederen kötü bir kaza sonucu motorumun pert olmasıyla Piaggio Xevo 250ie ile devam etti, şuan kısa bir ara verdim, dört teker kullanım alanıma daha uygun olduğu için
Gilera Runner
Kazadan Önce:
http://img21.imageshack.us/img21/3355/20080328bikepics1233074.jpg (http://img21.imageshack.us/i/20080328bikepics1233074.jpg/)
Kazadan Sonra:
http://img16.imageshack.us/img16/4958/pic00004n.jpg (http://img16.imageshack.us/i/pic00004n.jpg/)
Piaggio Xevo:
http://img21.imageshack.us/img21/1396/dsc0843k.jpg (http://img21.imageshack.us/i/dsc0843k.jpg/)

emrastra
25-11-2009, 19:05
benim motorum var HONDA FES250 FORESİGHT :)

http://img522.imageshack.us/img522/2/grnt028q.jpg (http://img522.imageshack.us/i/grnt028q.jpg/)
yandaki asya sırıtıyor:D sizin motor çok güzel abs nasıl zorluk yaşatıyormu fren yapınca?

Ghent
25-11-2009, 22:20
Motor merakım da var , binme isteğim de..Sadece 2-3 defa scooter kulllandım,onun dışında bir tecrübem yok...Belki binip korksam bu hevesten vazgeçeceğim,veya daha da körüklenecek bilemiyorum,ancak motor görünce dayanamıyorum...Rüya gibi makineler.

Kısa zamanda ehliyet alıp Honda motor akademisine gitmeyi planlıyorum.Ordan da BMW Rider Academy olabilir..İşi kaptıktan sonra Hyosung gibi bir marka ile başlayabilirim,birkaç ay sonra belki Ninja'ya falan geçerim..Ancak bu bahsettiklerim için rahat bir 2 sene var.

forged&carbon
25-11-2009, 22:36
Bence
Ducati 1098 R(imza) sona Yamaha R1

darkmoon
26-11-2009, 00:15
neyse yazıcakdım vazgeçdim bir anımı :D

~~NEO~~
26-11-2009, 01:04
5 Aralık'taki direksiyon sınavını da bitirip ehliyetimi alayım da bakalım neler olacak ?! ''A2'' alırken kasıldığım kadar ''B'' alırken kasılmıyordum nedense?! :)

toprakozz
01-12-2009, 15:09
bu arada eğer ilgilenen olursa motor montum satılık held marka
detaylar linkte http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=53581

toprakozz
01-12-2009, 15:10
5 Aralık'taki direksiyon sınavını da bitirip ehliyetimi alayım da bakalım neler olacak ?! ''A2'' alırken kasıldığım kadar ''B'' alırken kasılmıyordum nedense?! :)

kasacak bişey yok ki.olduda bitti maşallah olacak :D

~~NEO~~
01-12-2009, 19:12
Ya bu scooter deli etti beni...Dakika başı arıza yapıyor...Ehliyet alana kadar idare edeyim dedim ama tadımı kaçırdı iyice...Neyse ehliyeti almaya bişey kalmadı, bi sıkıntım var, onu da çözersem motor araştırmasına başlayabilirim..

darkmoon
01-12-2009, 20:26
scooter alıcak olsam kesinlikle sym den şaşmam benim motoru satarsam çok düşündüğüm bir marka xenonlu gts 250 hazır kitli sym suzukinin yan firmasıdır..

sinan38
02-12-2009, 09:37
Endoro tarzında bir Bmw yıllardır hayalimde...Ev araba...Kaynana ....:mad:derken yıllar geçti gidiyor emekli olursam ki 3 yıl var...Binerim...Polis mumuruyum.. Bmw lerden kullanınca alışkanlık yapıyor....

bacadir68
02-12-2009, 10:29
BMW motorda da ayrı bir dünya gerçekten. 1150 gs peşindeyiz :D uygun bulabilirsek düşünüyoruz :D tam bir uzun yol motoru :) birde yunus'ların kullandıkları 600 gs'ler var onlarda güzel ama bakalım 750ccden inip 600e binmek ne kadar tat verir göreceğiz :D

darkmoon
02-12-2009, 17:46
bmw ler çok yakyıor arkadaşımda 650gs lerden vardı 98 model araba gibi yakıyordu birde eyer resmi servise bakıma götürürseniz size araba muamelesi yapıyrolar resmen yani araa gibi bir servis parası çıkıyor arkadaşım bu iki nedenden doalyı satmışdı arabamı aldık motormu belli değil derdi hep :D

bacadir68
02-12-2009, 17:54
4 silindir olunca böyle oluyor evet. 750cc honda 40krş civarı yakıyor asılınca :D

toprakozz
03-12-2009, 01:10
eyer resmi servise bakıma götürürseniz size araba muamelesi yapıyrolar resmen yani araa gibi bir servis parası çıkıyor arkadaşım bu iki nedenden doalyı satmışdı arabamı aldık motormu belli değil derdi hep :D

benim motora harcadığım paraya babam şaşıyor."ben o paralarla arabayı sıfırlarım diyo" :D
türkiyede motor " ihtiyaç" değilde lüks olduğu için (motor kültürü hala oturduğumadığı için) gerçekden çok ciddi paralar harcanıyor bakım için.bazen bende isyanları oynuyorum.:mad:

bu arada geçen hafta istanbuldan ankaraya gelirken biraz asıldım.km de 25 krş yakmış :eek: bende ilk moladan sonra 90-100 arası usul usul yoluma devam ettim:o

darkmoon
03-12-2009, 01:31
regali zaten normalde diğerlerine göre çok yakıyor bu bilinen bir şey.. ben regali seviyorum ama sarıkayalar da bırakdı türkiye distiribütörü belli değil bir ara emre ltd idi sonra oda bırakdı falan dediler..

sen v motorlu chopper alıcakdın benimkilerden kıpraşımsız az yakar çok kaçar :D

toprakozz
04-12-2009, 00:01
sarıkayalar da bırakdı türkiye distiribütörü belli değil bir ara emre ltd idi sonra oda bırakdı falan dediler..

dadwy resmi sitesine girdiğinde türkiye distiribitörü emre ltd. ve gerçektende öyle.
ayrıca emre haricinde tr de 2 farklı yer daha var her parcayı bulabiliyorum.

sen v motorlu chopper alıcakdın benimkilerden kıpraşımsız az yakar çok kaçar :D

benim makinayı 1 ay önce acil sattım sonra bi tane yamaha viragonun(250) pazarlığını yaptık son anda vazgeçtim.motor küçük geldi gözüme:D birde t gidonun tadını hiçbişey vermiyor.sonra dön t gidona ...
10 gün öncede tekirdağdan bi tane aldım.biliyorum inanmazsın ama vibrasyon sıfır.mükemmel bi rodaj yapmışlar.bide 4000 km de olunca kız gibi maşallah:D.ama egzozlar elden geçecek.anakarada motor egzoscusu yok:( oralarda tavsiye edebileceğim bi yer varmı?

toprakozz
04-12-2009, 00:06
bu arada V stromun egzos sesini hiçbişey vermez.o homurtu varya adamın aklını başından alıyor:)

~~NEO~~
04-12-2009, 00:47
benim makinayı 1 ay önce acil sattım sonra bi tane yamaha viragonun(250) pazarlığını yaptık son anda vazgeçtim.motor küçük geldi gözüme:D birde t gidonun tadını hiçbişey vermiyor.sonra dön t gidona ...
10 gün öncede tekirdağdan bi tane aldım.biliyorum inanmazsın ama vibrasyon sıfır.mükemmel bi rodaj yapmışlar.bide 4000 km de olunca kız gibi maşallah:D.ama egzozlar elden geçecek.anakarada motor egzoscusu yok:( oralarda tavsiye edebileceğim bi yer varmı?

Senin makineyi kaçırdığıma çok üzüldüm, hala da üzülüyorum...Ama senin yeniden almana da sevindim...Hayırlı olsun, güle güle kullan..Aslında bende bu aralar alıcaktım ama bi kefil olayım vardı , başıma çok iş açtı, sıkıntıya düştüm...Neyse onu bi çözersem, sizden yardım istiycem artık...;)

darkmoon
04-12-2009, 01:55
dadwy resmi sitesine girdiğinde türkiye distiribitörü emre ltd. ve gerçektende öyle.
ayrıca emre haricinde tr de 2 farklı yer daha var her parcayı bulabiliyorum.

benim tanıdığım yok bizim motorlarda maşallah hiç egzozdan yana bir sıkıntı yok virago lar öyle küçük durur ama bindinmi o kadar sırıttırmaz benim motorda virago kopyası zaten ss (super shadow) bizim motorlardanda t gidon takanlar var tekirdağlı bir arkadaş roadstarına takmışdı t gidon motorun havası değişmişdi :D egzoscu istanbulda vardır ama sen motorsiklet forumlarına bak kesin ankarada bir yer vardır.. olmadı burdan bir şekilde hallederiz..

AlnAlpr
04-12-2009, 21:16
http://www.youtube.com/watch?v=RirOfOiPtrA&feature=related

http://img98.imageshack.us/i/10034757kg.jpg/

Öndeki benim , suzuki gsx r 1000 K5 , arkada çekimi yapan arkadaş Emin -2006 Yamaha R1. İzmit yönünden Çayırova gişelerine giriş-çıkış

http://www.youtube.com/watch?v=IM0R4DicG1Y&feature=related
http://img98.imageshack.us/i/10034757kg.jpg/

toprakozz
04-12-2009, 23:03
Senin makineyi kaçırdığıma çok üzüldüm, hala da üzülüyorum...Ama senin yeniden almana da sevindim...Hayırlı olsun, güle güle kullan..Aslında bende bu aralar alıcaktım ama bi kefil olayım vardı , başıma çok iş açtı, sıkıntıya düştüm...Neyse onu bi çözersem, sizden yardım istiycem artık...;)

neyse almaya karar verdiğinde biliyosun her zaman yanındayım;)

benim tanıdığım yok bizim motorlarda maşallah hiç egzozdan yana bir sıkıntı yok virago lar öyle küçük durur ama bindinmi o kadar sırıttırmaz benim motorda virago kopyası zaten ss (super shadow) bizim motorlardanda t gidon takanlar var tekirdağlı bir arkadaş roadstarına takmışdı t gidon motorun havası değişmişdi :D egzoscu istanbulda vardır ama sen motorsiklet forumlarına bak kesin ankarada bir yer vardır.. olmadı burdan bir şekilde hallederiz..

kardeş ankarada gezmediğim sanayi kalmadı.gerçekten ankarada motor egzoscusu yok:(

AlnAlpr
04-12-2009, 23:22
İstanbulda egzoz yapan Ercan Altındiş var.Soğanlık köprüsünde.

http://www.ercanmotorcycle.com/

toprakozz
05-12-2009, 00:31
İstanbulda egzoz yapan Ercan Altındiş var.Soğanlık köprüsünde.

http://www.ercanmotorcycle.com/

biliyorum ercan egzosları kendi üretiyor ve kalitelide,güzel ses alıyosun.istanbulda ali usta var ondan sonuç alamazsam ercandan egzos alacaz gibi.teşekkürler :)

darkmoon
05-12-2009, 00:40
biliyorum ercan egzosları kendi üretiyor ve kalitelide,güzel ses alıyosun.istanbulda ali usta var ondan sonuç alamazsam ercandan egzos alacaz gibi.teşekkürler :)

balmumcuda ki ali ustamı eskiden darphanenin ordaydı oysa amman diyim amman..

toprakozz
05-12-2009, 02:08
beşiktaştaki ali usta

army6rr
05-12-2009, 02:32
yıllardır motor kullanırım
çok makına geçti elimden
gsxr 750
900rr
600rr ın her kasasını kullandım :)
şu an 600rr kullanmaktayım
motor mu araba mı derseniz motorumu tek gecerım :cool:

darkmoon
05-12-2009, 03:00
beşiktaştaki ali usta

tamam aynı ustadan bahsediyoruz regalci amman deyim sana...

bacadir68
05-12-2009, 11:25
motor mu araba mı derseniz motorumu tek gecerım :cool:

rüzgarın bir sevgili misali tenine dokunması ne kadar haz veren bir duygudur değil mi?

toprakozz
05-12-2009, 13:29
tamam aynı ustadan bahsediyoruz regalci amman deyim sana...

????????????????????? :confused::confused::confused::confused::confused:

~~NEO~~
05-12-2009, 17:58
Bugün sınavdan 98 puan aldım... :) 2 puanı nerden kırdılar anlamadım...Köpekten kaçayım derken ani manevra yaptım belki ondandır... :) Neyse sonuç olarak 10 - 15 gün içinde ehliyetim elimde...

06 M 8009
05-12-2009, 18:00
Asya as 200 gy 2 var bende.. Arazide çok güzel işler yapabiliyo :)

~~NEO~~
09-12-2009, 00:07
Bu makineye hastayım fakat çok para benim için...;

Hyosung GV 650

http://img691.imageshack.us/img691/5265/hyosunggv650sportcruise.jpg

darkmoon
09-12-2009, 03:59
Bu makineye hastayım fakat çok para benim için...;

Hyosung GV 650

http://img691.imageshack.us/img691/5265/hyosunggv650sportcruise.jpg

bu makine benim kankamda var istiyorsan konuşurum 1.5 yıldır satılıkda satmaya çalışıyor görüntüsü güzel sağlam makine gidişide iyi ama parçası pahalı servisi pahalı ikinci eli yok.. ve şehir içinde 7.5 7.9 gibi araba kadar ciddi rakamlarda benzin tüketimi var.

bu motorları global getiriyordu galiba sonra götüremedi bir ara hysoung kendi bireysel satış yapmaya çalışdı onlarda götüremedi kanuni ile anlaşdılar bütün hysounglar "kanuni hysoung" adıyla üretildi işin garip yanı kanuni globalin sattığı motorlardan mesul olmadığını belirtti yani zamanında motoru globalden aldıysan hiç bir garanti v.b desteği yok.. aslında motor çok iyi kaliteli bir motor ama işde türkiyedeki yanlış politikalar bu motorun ucuza peynir ekmek gibi satılmasını gerektirirken milletin elinde patlattılar motorları..

benim arkadaşım bakım vakdi bütün parçaları ebaydan kendi getirtiyor.. çünkü aktarma kayışı kopsa en son bir kayışı 1500 tl gibi bir rakamdı galiba bir gösterge seti gene 1200 tl gibi bir rakamdı...

motor işinde 250cc yi geçdinmi ki buda 250 nin genelde bir üstü 600 olur 600cc civarlarında bir motor aldınmı bilki benzin yakışıda masrafıda parçasıda arabadan farksız oluyor hatta arabadan pahalı bile olabiliyor..

türkiyede 250 cc yi geçmiycen hem cebine yarar hem bütçene hemde türkiye yollarına göre bu gün ortalama bir 250 cc 21 ile 30 beygir arası oda bir motora yeter motoru 140 ile 160 arasına çıkartır zaten hangi yolda hangi trafikde o hızı yapabilirsin her yer çukur mıcır kırık yamuk yumuk yollar...

~~NEO~~
12-12-2009, 23:25
Bilgiler için teşekkür ederim...Motordan direk soğuttun, rakip firma ile bağlantın var sanırım... :)

Şaka bi yana zaten bu makineyi alacak durumum yoktu ama artık olsa da almam...;)
Beni 250 CC paklar zaten...Sıkıntımı halledersem bende yakında yeni motorumu alırım...Tabii sizinde fikirlerinizi mutlaka sorarım.. ;)

darkmoon
12-12-2009, 23:50
motorsiklet keyfinide sürersen inan müthiş bir keyif hairka bir duygu her tür motor sürdüm racing kullanıyorsun bir anlık adranalin patlaması yaşasanda sonra sıkıyor zaten dikkat edersen racingcilerin çoğu gençdir ihtiyar yada orta yaşlı racingci göremessin o bie anlık gençlik hevesi oluyor.. enduro kullanıyorsun çok güzel ekip gezisi olursa birazda yoruyor ama chopper ve scooter keyfi bambaşka ne yorar ne sıkılırsın yol boyu durucaksın fotolar çekiceksin manzaraya bakıcaksın rüzgar yüzünü okşıycak öyle atlı kovalar gibide gitmiyceksin motor sürmenin zevkini keyfini yaşaya yaşaya tadında kullanırsan motorsiklet ruhunu zirvede yaşarsın :)

~~NEO~~
13-12-2009, 00:00
motorsiklet keyfinide sürersen inan müthiş bir keyif hairka bir duygu her tür motor sürdüm racing kullanıyorsun bir anlık adranalin patlaması yaşasanda sonra sıkıyor zaten dikkat edersen racingcilerin çoğu gençdir ihtiyar yada orta yaşlı racingci göremessin o bie anlık gençlik hevesi oluyor.. enduro kullanıyorsun çok güzel ekip gezisi olursa birazda yoruyor ama chopper ve scooter keyfi bambaşka ne yorar ne sıkılırsın yol boyu durucaksın fotolar çekiceksin manzaraya bakıcaksın rüzgar yüzünü okşıycak öyle atlı kovalar gibide gitmiyceksin motor sürmenin zevkini keyfini yaşaya yaşaya tadında kullanırsan motorsiklet ruhunu zirvede yaşarsın :)

Çok doğru söylüyorsun da benim scooterın yıllarca pizza, pide, gazete dağıtım görevini ifa ettikten sonra keyif amaçlı kullanıma pek uygun hali kalmadı.. :) Sürekli bi yeri elimde kalıyor...:) Az kaldı inşallah bende 250 CC'lik regal v.b. bi motor düşünüyorum...Bu hafta içi ehliyetim elimde olur, sanırım...Ondan sonrası sadece karar aşaması... ;)

darkmoon
13-12-2009, 02:02
regal alma kötü diye değil iyi motor güzel motor ama servisi bakımı sıkıntılı azda olsa yüksek hızlarda vibrasyonuda var.. bizim grupda regalci arkadaşlar vardı eskiden kullanmışlığım var hepsini t gidonlusunuda normalinide..

bana sorarsan v motor al benim keewaydende alma iyi motor benimkide allah var en ufak bir sıkıntı yaşatmadı ama bulabilirsen bisan roadstar derim virago 250 kopyası ve en ufak bir sıkıntı yaşatmaz dağ taş sür seni yolda bırakmaz..

~~NEO~~
13-12-2009, 13:56
Doğrudur ama benimde bi huyum var, bişey içime sindikten sonra isterse ondan 20 kat daha iyisi gelse, gözüm başka bişi görmez...Yeter ki kafaya takmayım...En azından hevesimi almak için bile olsa Regal alırım, 3-5 ay binerim, satarım gerekirse...Ama içimde uhte kalmaz..Zaten herşeyden ödün veriyoruz barii bundan vermeyelim...;)

darkmoon
13-12-2009, 18:44
regal güzel al o zaman sadece soğuk havada dışarda tutma aslında motoru mümkünse hiç dışarda tutma regaller soğukda nazlıdır sabahları çalışırken çok zorlar seni birazda regalde elin anahtar tutuyorsa ufak tefek işler için güzel makine t gidonlusunu al ama normalini alma aldığına değmez çünkü..

~~NEO~~
13-12-2009, 22:45
regal güzel al o zaman sadece soğuk havada dışarda tutma aslında motoru mümkünse hiç dışarda tutma regaller soğukda nazlıdır sabahları çalışırken çok zorlar seni birazda regalde elin anahtar tutuyorsa ufak tefek işler için güzel makine t gidonlusunu al ama normalini alma aldığına değmez çünkü..

Zaten evimde kapalı garaj var...Binmediğimde sürekli kapalı yerde duracak, sadece binmeden binmeye açık havada olur...Ben otomotiv teknisyeniyim, şu anda da zaten uçak fabrikasında çalışıyorum...Evde de her türlü alet edevat mevcuttur...O nedenle eğer uğraşmak istersem şartlarım uygun zaten...Tabii ''aman uğraşmayım, ustaya götüreyim'' demezsem..Sonuçta akşama kadar bu tip mekanik işlerle uğraştığımdan evde bari uğraşmayım diyebilirim...Ne kadar keyifli bi iş olsada, insan günde 8 saat bu işlerle uğraşınca sıkılıyor ister istemez...;)

Bir de benim scooter çok dökük, beni iyice bunalttı...Artık sadece kontağı çevirip gitmek istiyorum...Sadece yakıt koymak için dokunmalıyım motora...Tabii temizini bulmakta lazım sıfırını alamayacaksam...O yüzden Özkan'ın Regal'e tav olmuştum ama kısmet değilmiş...Alana hayırlı olsun...İnşallah bende temiz bi tane bulabilirim...Henüz Keeway, Mondial, Kanuni, Monero, Ramzey ve Regal Raptor'un 250 CC'lik modellerini inceleme fırsatı buldum bu güne kadar...Tabii illa ki Regal diye bi sınır da yok ama şu an için en etkili aday...Kullanmasam bile bayiilerde üzerine oturup sağını solunu incelediğim ve beni en çok ''Sür, sür'' diye etkileyen makine...;) Bakalım, hayırlısı olsun...

darkmoon
14-12-2009, 00:01
sür git tarzı istiyorsan bütçende varsa hysoung gv 250 al sağlam makinedir seni üzmez..
dediğim gibi bisan roadstarlar var millet çok memnun ama hiç birinde regalin görüntüsü şekli yok regalde sıkıntısız makina değil bizim bir uzun yol gezisinde arkadaşın regal hararet yapmışdı.. onlarında püf noktası var işde öğrenirsin çift fan falan takıyorlar bazıları manuel elle devreye giren fan yapıyor yaz ayları için falan..

250 cc de bana göre en iyi chopper hysoung sonra roadstar supershadow türevleri sonuçda v motor bunların hepsi ..
kanuninin caracal ı var benim hoşuma gidiyor tarz olarak eski amerikan ganster chopperlarına benziyor. mondialin 250 mct si var onlarda sorunsuz az sorunlu yani jinlun var 150 liği sorunsuzdur 250 likleri biraz sıkıntılı.. bizim kewayler var sıkıntısızdır ben gayet memnunum daha hiç yolda kalmadım.

bizimkilerdeki super shadow daki v motorla roadstar monero falan v motor aynı aynı fabrikadan çıkıyor çinden ama kalite farkı var mesela bizim motorlarda ufak tefek sıkıntılar oluyor benim durup dururken motor beyni yanmışdı mesela sonra araştıırınca epey bu sıkıntıyı çekenler gördüm nette .. ama araştırmalarım sonucu onca zaman v motor en iyisi en sorunsuzu vibrasyonsuzu süratlisi..

sana tavsiyem v motor alman.

http://img90.imageshack.us/img90/4183/moto13ja2.jpg

~~NEO~~
14-12-2009, 00:13
sür git tarzı istiyorsan bütçende varsa hysoung gv 250 al sağlam makinedir seni üzmez..
dediğim gibi bisan roadstarlar var millet çok memnun ama hiç birinde regalin görüntüsü şekli yok regalde sıkıntısız makina değil bizim bir uzun yol gezisinde arkadaşın regal hararet yapmışdı.. onlarında püf noktası var işde öğrenirsin çift fan falan takıyorlar bazıları manuel elle devreye giren fan yapıyor yaz ayları için falan..

250 cc de bana göre en iyi chopper hysoung sonra roadstar supershadow türevleri sonuçda v motor bunların hepsi ..
kanuninin caracal ı var benim hoşuma gidiyor tarz olarak eski amerikan ganster chopperlarına benziyor. mondialin 250 mct si var onlarda sorunsuz az sorunlu yani jinlun var 150 liği sorunsuzdur 250 likleri biraz sıkıntılı.. bizim kewayler var sıkıntısızdır ben gayet memnunum daha hiç yolda kalmadım.

bizimkilerdeki super shadow daki v motorla roadstar monero falan v motor aynı aynı fabrikadan çıkıyor çinden ama kalite farkı var mesela bizim motorlarda ufak tefek sıkıntılar oluyor benim durup dururken motor beyni yanmışdı mesela sonra araştıırınca epey bu sıkıntıyı çekenler gördüm nette .. ama araştırmalarım sonucu onca zaman v motor en iyisi en sorunsuzu vibrasyonsuzu süratlisi..

sana tavsiyem v motor alman.

http://img90.imageshack.us/img90/4183/moto13ja2.jpg

Hakan, teşekkür ederim...Tecrübelerin bana çok yardımcı oluyor...Bakalım paramızı cebimize koyalım da detaylı araştırmalara başlarız...Ama şu bi gerçek ki büyük rakamlar ayıramam...

darkmoon
14-12-2009, 00:41
2-3 bin arasına tavsiyem v motor roadstar supershadow

5-6 bin tl bütçen varsa hyo 250

yok illa kafama takdım regal dersen onunda ikinci elini bulursun sanırım 2-3 arasına oda güzel motro şekli var hiç birinde olmayan şekil var onda..

param 10 bin a kadar çıkarım dersen vtr 250 derim 27 beygir süper motor. eski nesil 400cc lik motorların gücüne denk..

ama benim için tabi görüntüden önce işlevsellik önemli..

~~NEO~~
14-12-2009, 19:43
2-3 bin arasına tavsiyem v motor roadstar supershadow

5-6 bin tl bütçen varsa hyo 250

yok illa kafama takdım regal dersen onunda ikinci elini bulursun sanırım 2-3 arasına oda güzel motro şekli var hiç birinde olmayan şekil var onda..

param 10 bin a kadar çıkarım dersen vtr 250 derim 27 beygir süper motor. eski nesil 400cc lik motorların gücüne denk..

ama benim için tabi görüntüden önce işlevsellik önemli..

Şu aşamada en üst limitim 4.000 TL...İlerleyen zamanda hem tecrübe yönünden hemde maddi yönden kendimi geliştirdiğimde belki de daha güzel makinelere yönelebilirim...;)

darkmoon
14-12-2009, 21:06
Şu aşamada en üst limitim 4.000 TL...İlerleyen zamanda hem tecrübe yönünden hemde maddi yönden kendimi geliştirdiğimde belki de daha güzel makinelere yönelebilirim...;)

bir ara arkadaşın transalp i alıcakdım motorları değiş tokuş ettik denemelik bakdım gittiğim yerler aynı yapdığım sürat beniim supershadowla aynı yani değişen tek şey altımdaki motor ve verdiğim fazla benzin parası ve motoru koyucak yer hayatımda ilk defa motor parkı için otopark ücreti ödedim transalpde :D arkadaşda benim motora bayılmışdı geri vermiyordu sen biraz daha benimkiyle takıl falan dedi :D :D..

her işin motoru var şehirler arası geziceksen enduro derim sürat yapıcakksan racing ama keyifse chopper yada güzel bir maxi scooter..

bunların hepsinin artısı eksisi var bir chopper la scooter her işe gelir..

enduro şehir içinde sürülmüyor araba gibi gidiyorsun kaçamıyorsun öyle scootercılar gibi aralardan derelerden..

touring motor harikadır hastasıyım heleli bmw nin 1100 lerine ama oda büyük ülkeler arası gezi düşünüyorsan alınır onun dışında tamamen israf..

racing kısa mesafe bildiğin emin yolda binilir onun dışında racinglede uzun yol yapılmaz bilmediğin yola girilmez mıcırı çukuru bir şeyi gördümü allah korusun yerde uzarsın..

bunların içinde her işi görücek her işe gelicek iki motor var bir chopper diğeri scooter.. güzel bir maxi scooter la uzun yolda yaparsın burgman silverwing gibi..

~~NEO~~
14-12-2009, 21:22
Mondial 151 RS olur mu ?! :D

toprakozz
15-12-2009, 01:07
Mondial 151 RS olur mu ?! :D

olmazzzzzzzzzzz :)
napmışsınız ya burayı motor cafeye dönmüş,ama güzel muhabbet döndermişsiniz kıskandım walla :rolleyes:

kardeş walla benim su an 3. regalim oldu. dün ankara cok soğuktu bilen bilir jickleyi çektim tek marşta tık diye aldı.benim regalden anladığım şu " sen ona bakarsan oda seni asla üzmüyor"
bu son motorumuda 3 hafta önce aldım ama rodajı çok güzel yapılmış nerdeyse sıfır vibrasyon.hatta benmi motorum hakkında cok olumlu düşünüyorum diye choppercı arkadaşlara özellikle sürdürdüm hepside aynı şeyi diyor " vibrasyon yok " sanırım bu sefer gerçekten 4 ayağımın üzerine düştüm.

ama her zaman derim eğer motorun chopper ise V motor olucak.V motorun hırıltısını hiçbişey vermez.mükemmel bir ses.birde yakıt konusunda gerçekten cimridir.

derimya hep, motoru şehir içinde kullanacaksan en kötü chopper a bile yazık edersin.chopper gezi motorudur.oluşturacaksın güzel bir grup,atacaksın arkaya çadırını,uyku tulumunu,matını vs vs birde alacaksın yanını fotoraf makinasını ,çıkacaksın 4-5 gün .işte rüzgarı,doğayı,özgürlüğü iliklerinde yaşıyosun.

amaaaaaaaaaa benim kankam gibi köpekten korkmayacaksın:) 2 hafta önce adaparında poyrazlar gölüne gittik çift motor,herşey çok güzel geziyoruz fotoraf çekiyoruz derken köpek saldırdı...bizimkide motoru yatırdı :)sol yatırdığı için ayaklığı kasmış oda vites milini sabitlemiş.motor 3. viteste kaldı.yanımızda takımlarımız vardı biraz el becerisiyle halletik olayı :)

darkmoon
15-12-2009, 03:49
tabiki chopper gezi motorudur bende bizim ekip var onlarla gidiyorum.. birde bilinenin aksine ekip sürüşü kuralları vardır ekip başı vardır kimse onu geçemez motorlar arasındaki takip mesafesi vardır ortalama konvoy sürati vardır.. yani ister 600 lük motorun olsun ister 250 cc gittiğiniz hız aynıdır bizim ekipde racingcileri almıyoruz onlar dışında her tür motorcu var taban limitde 250cc onun altınıda almıyoruz çünkü onun altıda uzun yolda gezilerde yetersiz kalır yetişemez..

bende uyku tulumu alıcam bu sene çadır falan alıcam geçen sene günü birlik motor festivaline gittim ama kısmetse yatmalık çadırı falan kurmalık kalmak istiyorum seneye..

~~NEO~~
15-12-2009, 23:44
İyi de beyler motoru olmayanları niye böyle dışladınız şimdi, ayıp değil mi ? :hıh:Biri der şöyle gezdik, böyle gezdik, diğeri der 250 CC den az olanları almıyoruz...Kalbim kırıldı şimdi..:hıh: :cry::)

darkmoon
16-12-2009, 06:08
aslında renagade olucaksın tek tüfek ama onada altına sağlam alet lazım :D birde iş güç olmıycak bolcana boş vakit lazım..

toprakozz
16-12-2009, 11:58
İyi de beyler motoru olmayanları niye böyle dışladınız şimdi, ayıp değil mi ? :hıh:Biri der şöyle gezdik, böyle gezdik, diğeri der 250 CC den az olanları almıyoruz...Kalbim kırıldı şimdi..:hıh: :cry::)

ayıp ya.... hep bu hakan işte :D yakında benide dışlayacak V motorun yok diye:cry::D

eL_nino
16-12-2009, 16:52
Bende A2 surucu belgesi almak ve alirsamda bu yaz basi guzel bir motora binmek istiyorum.B sinifi belgesi olanlar icin A2 almak nasil ve nelere katlanmak demek?
Hangi bolumlerin sinavina girecegim,yaklasik ne kadara mal olacak vs. vs..Varsa bir bilen aydinlatsin lutfen.

darkmoon
16-12-2009, 19:14
teysüf ederim bizim motorda da regalin havası yok valla ben bile bazen yolda görüyorum öyle bakıyroum vitrin motoru birde temizse çil çil parlıyorsa regal kadar havalısı yok..

bizim motorlar regalin yanında fıss kalıyor keşke şu regale v motor koysalarmış o zaman tadından yenmezmiş.. bu regallerin birde 350 likleri geldi spider onlar çok fena hani bir 4 bin olsa hemen alırdım ama fiyatları şok pahalı 7 bin tl..

ama işde regalle ben çok zun yol yapmaya tırsarım vmotorda o korkum yok.. roadstarcıalrın konusu var bir motorsiklet sitesinde orda ibr abimiz var onun mesela roadstarla trakya ege turu var adam bakım falan yapmadan yazın 8 bin km ye yakın yol yapdı motor banamısın demedi tıklamıyor v motorun öyle birde güveni var..

aslında bir roadstar alıcan birde regal regalin motoru roadstara roadstarın motoru regale takıcan roadstarı satıcan regale binicen şahane olur :D

toprakozz
16-12-2009, 20:42
Bende A2 surucu belgesi almak ve alirsamda bu yaz basi guzel bir motora binmek istiyorum.B sinifi belgesi olanlar icin A2 almak nasil ve nelere katlanmak demek?
Hangi bolumlerin sinavina girecegim,yaklasik ne kadara mal olacak vs. vs..Varsa bir bilen aydinlatsin lutfen.

b nin üzerine A2 alacaksan sadece motor sınavına giriyosun birde direksiyon sınavına.ücret kısmına gelince mehmet yeni aldı o daha doğru rakamlar yazar

teysüf ederim bizim motorda da regalin havası yok valla ben bile bazen yolda görüyorum öyle bakıyroum vitrin motoru birde temizse çil çil parlıyorsa regal kadar havalısı yok..

bizim motorlar regalin yanında fıss kalıyor keşke şu regale v motor koysalarmış o zaman tadından yenmezmiş.. bu regallerin birde 350 likleri geldi spider onlar çok fena hani bir 4 bin olsa hemen alırdım ama fiyatları şok pahalı 7 bin tl..

ama işde regalle ben çok zun yol yapmaya tırsarım vmotorda o korkum yok.. roadstarcıalrın konusu var bir motorsiklet sitesinde orda ibr abimiz var onun mesela roadstarla trakya ege turu var adam bakım falan yapmadan yazın 8 bin km ye yakın yol yapdı motor banamısın demedi tıklamıyor v motorun öyle birde güveni var..

aslında bir roadstar alıcan birde regal regalin motoru roadstara roadstarın motoru regale takıcan roadstarı satıcan regale binicen şahane olur :D

350 siperin üzerine v motor koysalardı hemen üzerindeydim motorun ama yine küp motor:(

kardeşim sizin motorlarıda heybelerle,sosisle,sis farlarıyla doldurunca çok şık gözüküyor.

sezon açılınca motorla gelcem istanbula o zaman makinaları bi change edelim .bende merak etmiyorum desem yalan olur

darkmoon
16-12-2009, 22:56
ben heybe sevmiyorum var zaten önceki sahibi almış bana öyle sattı öndeki sosis dışında arkalardakini çıkardım bizim motorlara sizin t gidonlardan takıyorlar o güzel oluyor motorun komple havası değişiyor yapan bir iki kişi var..

gel yaparız takas tabi o zamana kadar durursa motor :D geçen arkadaşda kafama girmeye çalışdı dorado alalım diyor :D mp3 lü falan otomatik vites alet bmw çakması :D :D

~~NEO~~
16-12-2009, 23:10
Selam olsun size saçlarını rüzgarda tarayan, asi ruhlu, asil kardeşlerim..;) :)

Arkadaşım, B sınıfı ehliyeti olanlar için öncelikle sadece motor bilgisi sınavına giriyosun...20 soruluk sınav gayet kolay hiç dert etme...B ehliyeti olan herkes rahatlıkla geçebilir...Zaten Motorsiklet ile ilgili 2 soru vardı gerisi klasik otomobil soruları...;)

Daha sonra da direksiyon sınavı var...4-5 Huni koyup aralarından geçmeni istiyorlar...O da gayet basit...Bizim kendi motorumuzla sınava girmemize izin vermişlerdi fakat her yerde buna izin verirler mi bilemem...İki teker üzerinde yol alabiliyosan bu sınavı da gayet rahat geçersin...;)

Ben B sınıfı ehliyetimi aldığım kurstan aldım A2'yi...Tabii eski öğrenci olmamın da etkisi vardır mutlaka...150 TL kurs için verdim...40+40 TL de her iki sınav için ayrı ayrı sınav harcı yatırdım...En son sertifikanı eline aldıktan sonra da emniyetteki işlemler için 70 TL para yatırman gerekiyormuş ki ben hala o işlemi yapmadım, sertifikam elimde fakat vakit bulamadım...:(

Yeni aldığım bilgiye göre de artık ehliyet işlemleri için emniyet genel müdürlüğüne gitmeye gerek kalmamış, semt karakollarında yeni açılan bürolar ehliyet işlemlerini yapıyorlarmış..Ama bu sadece Ankara'da mı böyle bilemiyorum...;)

~~NEO~~
23-12-2009, 01:51
Aslında bunlarda güzelmiş...Nette gezinirken gördüm...Araştırmak lazım...:) Çelik motor getiriyormuş...

http://img685.imageshack.us/img685/262/pr0113max.gif

Bu da yurt dışı versiyonu ama bayağı gelişmişi...Arabasiklet...:)

http://img96.imageshack.us/img96/1992/peravesmonotracer2lg.jpg

http://img35.imageshack.us/img35/2359/per1p.jpg

darkmoon
23-12-2009, 02:25
Aslında bunlarda güzelmiş...Nette gezinirken gördüm...Araştırmak lazım...:) Çelik motor getiriyormuş...

http://img685.imageshack.us/img685/262/pr0113max.gif

Bu da yurt dışı versiyonu ama bayağı gelişmişi...Arabasiklet...:)

http://img96.imageshack.us/img96/1992/peravesmonotracer2lg.jpg

http://img35.imageshack.us/img35/2359/per1p.jpg

o ilk çeliğinkine ben fuarda binmişdim bana hiç güven vermemişdi bir viraja girsen falan direk taklaya gelir zaten yanılmıyorsam elektrikli idi o motor.. gerçi çinli ne bulursa takıyor 150cc 250 cc :D o motorun orjinalide bmw dir aslen ona özenmişler bmw ninde öyle bir kapalı modeli var hatta bazı ülkelerde polis motorsikletidir şehir içi ideal..

ikinci fotolardaki zaten çalışma aşamasında olan 2 wheel ve 3 wheel denen araçlar bunlar zaten geleceğin araçları olucak iç tasarımı kullanımı araba gibi olsada yürür ve gideri tam bir motorsiklet bunların..

toprakozz
30-12-2009, 13:39
Regal Raptorun DD250E-10 modelinin 250 liliği Türkiye'ye gelmiş yada getirmişler.Fiyatta uygun geldi bana yeni motorumu 1 ay önce aldım almasaydım düşünürdüm bu motoru...
ayrıntılar
http://www.sahibinden.com/regal_raptor_dd250e-10-30WQQaXQQ19603900WQQpXQQdisplayitem

http://image5.sahibinden.com/photos/60/39/00/19603900xvp.jpg
http://image5.sahibinden.com/photos/60/39/00/19603900cd6.jpg

darkmoon
30-12-2009, 14:53
evet 5000 bin tl ne iyi ne kötü sonuçda çin malı 4 bin yapsalarmış çok iyi satardı bu motor

~~NEO~~
31-12-2009, 01:23
Regal Raptorun DD250E-10 modelinin 250 liliği Türkiye'ye gelmiş yada getirmişler.Fiyatta uygun geldi bana yeni motorumu 1 ay önce aldım almasaydım düşünürdüm bu motoru...
ayrıntılar
http://www.sahibinden.com/regal_raptor_dd250e-10-30WQQaXQQ19603900WQQpXQQdisplayitem

Güzelmiş...Fiyatı da...:) Şöyle yapalım ; sen sendekini bana ver, sen bunu al sorun çözülmüş olsun... ;) :)

evet 5000 bin tl ne iyi ne kötü sonuçda çin malı 4 bin yapsalarmış çok iyi satardı bu motor

Evet... 4.000 TL olsaymış direk bankaya koşardım..:)

sinan38
31-12-2009, 02:49
Motormu...Maşallahları varrr.....http://http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FMODIFIYE.V IDEOLARI&h=1c806105b8c4bb4db7760f468f5ac2f2

~~NEO~~
31-12-2009, 09:47
Bugün 09:30 itibariyle A2 ehliyetimi almış bulunuyorum...Vatana millete hayırlı olsun... :D

bacadir68
31-12-2009, 09:51
hayırlı olsun NEO..

~~NEO~~
01-01-2010, 14:33
hayırlı olsun NEO..

Sağol yiğidim...! :cool:

toprakozz
02-01-2010, 00:01
[QUOTE=~~NEO~~;1183421]Güzelmiş...Fiyatı da...:) Şöyle yapalım ; sen sendekini bana ver, sen bunu al sorun çözülmüş olsun... ;) :)

kurban olsun sana....lafımı olur :D
A2 nin şerefine hediyem olsum :)

bacadir68
02-01-2010, 00:14
hayabusa yakışır NEO'ma ama yoshimura egzozda olacak :D

darkmoon
02-01-2010, 00:45
valla şu zamlardan sonra motoruma yapışdım inmiyorum bu gün soğukda bile motora bindim artık arabanın kontağı çevirmeye tırsar oldum :D scooter alabilirim daha ağır basıyor kış lastiği atar yaz kış binerim çok büyük ekonomi sağlarım böyle bir düşünceyede kapılıyorum ama vitesli motorumda ap ayrı bir keyif veriyor hiç kopasım yok...

bu insanlar hakkatten kör benzine zam zam diye söyleniyorlar motorsiklet gibi çok ekonomik ve az yakan alternatif olan aracı görmüyorlar..

geçen oturdum hesap yapdım her gün işe gidip geldiğim yolu motorumla gitsem ayda 500 tl ye yakın sırf yakıttan karım oluyor otopark ücreti falan bunların dışında :D

~~NEO~~
02-01-2010, 02:24
kurban olsun sana....lafımı olur :D
A2 nin şerefine hediyem olsum :)

Eyvallah kardeşim...;) :)

hayabusa yakışır NEO'ma ama yoshimura egzozda olacak :D

Sağolasın kardeşim...Hayabusa çok güzel ama şu an için ne tecrübem ne de param yeter hayabusa kullanmaya...Ama mutlaka bi tur bile olsa kullanmak isterim ilerleyen dönemde...Ha lotodan parayı bulursam ayrı...O zaman garajın kenarında durur bi tane hayabusa..Hemde en turbolusundan...;)

valla şu zamlardan sonra motoruma yapışdım inmiyorum bu gün soğukda bile motora bindim artık arabanın kontağı çevirmeye tırsar oldum :D scooter alabilirim daha ağır basıyor kış lastiği atar yaz kış binerim çok büyük ekonomi sağlarım böyle bir düşünceyede kapılıyorum ama vitesli motorumda ap ayrı bir keyif veriyor hiç kopasım yok...

bu insanlar hakkatten kör benzine zam zam diye söyleniyorlar motorsiklet gibi çok ekonomik ve az yakan alternatif olan aracı görmüyorlar..

geçen oturdum hesap yapdım her gün işe gidip geldiğim yolu motorumla gitsem ayda 500 tl ye yakın sırf yakıttan karım oluyor otopark ücreti falan bunların dışında :D

Artık A2'yi de aldığıma göre vitesli motor konusunda detaylı bilgi almak isterim...Kullanım konusunda nelere dikkat etmek gerekir? Yakıt konusunda scooter da benzinliğin yolunu unutuyordum 250 CC de beni üzer mi ? Vitesli motora hiç binmedim kontağı çevirdiğim andan kapattığım ana kadar ne yapmam gerek ? Bi dünya para verip iki gün sonra motoru elimle parçalamak istemiyorum...Engin tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum dostlar...Özkan, Hakan, ve seninle bu konuları hiç konuşmadık ama sanırım seninde bilgin var Bahadır...Yardımlarınızı bekliyorum...:rolleyes:

bacadir68
02-01-2010, 10:13
NEO benden tavsiye öyle çok alitesiz motor alma. tecübe edilmiştir. son viteste uzun yoldan gelirken vites pedalı yerinden düştü eve son dişlide gelmek zorunda kaldık :D

darkmoon
02-01-2010, 12:01
Artık A2'yi de aldığıma göre vitesli motor konusunda detaylı bilgi almak isterim...Kullanım konusunda nelere dikkat etmek gerekir? Yakıt konusunda scooter da benzinliğin yolunu unutuyordum 250 CC de beni üzer mi ? Vitesli motora hiç binmedim kontağı çevirdiğim andan kapattığım ana kadar ne yapmam gerek ? Bi dünya para verip iki gün sonra motoru elimle parçalamak istemiyorum...Engin tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum dostlar...Özkan, Hakan, ve seninle bu konuları hiç konuşmadık ama sanırım seninde bilgin var Bahadır...Yardımlarınızı bekliyorum...:rolleyes:

viteslide zor olan bir şey yok belki ilk bindiğinde debriyaj vites gaz senkranizasyonunda sıkıntı çekebilirsin ama hemen alışırsın vitesin iyi yanı bütün güç kontrol sende yani vitesi istediğin gibi küçültür istediğin gibi büyütürsün scooterda bunları yapamassın ama viteslide özellikle çok şehir içi kullanıcısıysan ve benim gibi çok trafiğin olduğu yerlerde isen yoruyor insanı..
scooter da da o yok işde şehir içi kullanımı çok rahat hiç yormuyor.. maxi alsan şehir dışıda sorun olmaz..

250cc scooter alıcaksan çinli alma zaten çinlilerin bildiğim kadarı ile 250cc lilik scooterıda yok.. bir iki alternatif motorları var ama bence değmez scooter alıcaksan japon al yada sym ler var suzukinin yan markası motorları çok iyi thailand malı onlara bak.. italyanada hiç girme parçası falan çok pahalı bakımıda öyle servisleri tuzlu ve fazla yakıyor japona göre.. ama tasarım ve motorları japona görede daha güzel ve seri..

250 cc vitesli alıcaksan bak onda çinli alabilirsin çinlilerin kendini ispat etmiş 250 likleri var mesela regal benim motor keeway ss (super shadow) bisan roadstar gibi. mondialin bile 250 macit leri iyidir (mct) :D onlarada zamanında vidalarını sıkarsan :D bakımını yaparsan biraz üstüne titrersen üzmüyor :D ..
ama vitesli alıcaksan v motor al derim vibrasyonu olmaz v motorun paralel piston olmasından dolayı ayrıca performanslı olur ve tek kafa 250 liklere göre v motor az yakar.. alabilirsen roadstarlar çok güzel motor tavsiye ederim..

motor almadan önce lütfen en önemlisi budur iyi bir kask al masrafdan kaçma kafana gidipde 50-60 tl ye adi polis savar kaskı takma o kask bir kere işine yarıycak belki ama tam yarar hayatla ölüm arasında yaşamanı sağlar.. o çok mühim korunma ekipmanlarını tam al bunları tam aldıkdan sonra git motor al.. pek çok arkadaş cıbıl dızlak motora biniyor görüyorum düşdülermide elleri kolları parçalanıyor kemikleri çatlıyor kırılıyor halbuki koruma olsa belki o düşüşden sıyrık bile almadan kurtulucaklar..

motor aldınmı farkına varırsın üstünden inmiyorsun nedeni sürme keyfi bir yana park yeri derdin olmuyor mesela bir yere gidiceksin arabanın başına kadar gidip durup offf kim uğraşır arabayla deyip motoruna doğru yönelirsin benim başıma çok geliyor :D motor pratik hesabına geliyor her yere koyabiliyorsun bazen keyif yapıyorsun gece motorla tura çıkıyorsun.. birde o benzinde bir türlü bitmek bilmiyor yani öyle km ne yakıyor ne kadar gidiyor hesabınada girmiyorsun atarsın bir 30 tl gez baba gez :D

bu yukarda anlattıklarım 250 lik için geçerli eğer dersen bir zaman sonra motor büyitiyim 250 likden sonra zaten geçebiliceğin motor 600 lük oluyor ama 600 lüğe geçersen bütün ayarlar değişiyor 600 lük motor yakışı arabadan aşağı değil parça fiyatları araba parça fiyatlarına eş değer oluyor yani artık motor senin için arabadan bile ön plana geçmesi lazımki o motorun hakkını veresin.

bende öyle değil ben asla 250 liği geçmem çünkü motoru arabanın yanında ben ekonomi ünitesi olarak görüyorum ve böylede çok güzel işlevini görüyor şu zamana kadar en azından arabayla gidiceğim yerlere motorla gittiğim için 4-5 depo karım olmuşdur benzinden.. 4-5 depo kar demekde motorun yarı parasını zaten çıkartması demek.. :)

toprakozz
02-01-2010, 21:00

kardeşim 250 lilik bir makina alırsan seni üzmez.ama sende onu üzmemen gerekir.bakımları güzel yapılmış hor kullanılmamıs bir makina yakıt ve yedek parçada sıkıntı yaratmaz.
ayrıca Hakana katılıyorum eğer şehiriçi kullanılacaksa 250 cc üzeri kesinlik israf olur.
vitesli kullanıma gelince,yıllarca araç kullananlar bu işi çok güzel beceriyor.vites olayını bir günde çözüyorlar.hiç sıkıntı yapacak bişey yok.yalnız bir motora uzun süre sorunsuz binmek istersen çok hızlı vites geçişlerinden kaçmak gerekir. ortalaması 1 sn beklemek en iyisidir.vites dişlileri ve vites sabitleci denilen parçanın sağlığı için.yoksa her vites değişikliğinde dragcılar gibi flaş hızıyla vites değiştirirsen 2 yıl sonra hangi motor olursa olsun vitesten rektefiyeye girer.
birde unutmadan yuksek vitesten boşa alırken 1 i görmeden boşa almak en iiisidir.yoksa küt diye bir ses duyarsın.buda hiç hakka alamet değildir.yani 5,4,3,2 ve boş şeklinde olmalı.2 den sonra tam değilde yarım basmak lazım....aklıma gelenler bu kadar kardeşim.zaten triptonik gibi yukarı artar,aşağı azalır.

toprakozz
02-01-2010, 21:31
alt kata kendime bir garaj yaptım.şu sıralar motoru parçalamakla meşgulum bugünde eksozları söktüm nihayet.motorsikletin üzerinde, iskeleti,motoru birde 2 lastiği kaldı üzerinde :D

üzerinde değişiklikleri yapıp sezona hazırlayacağım, deli bir makina olacak inşallah.
aradığım parçaların büyük kısmını buldum.sinyalleri halledemedim:(
istediğim sinyallarin tanesine 35 euro istiyorlar :( 4 sinyalede 300 TL vermek işime gelmiyor.ama tamda istediğim gibi.alttaki sinyallerden

http://www.ttcustomchoppers.com/customs/customs_z04_07.jpg

bende bisan roadstarın sinyallerini kullanmayı düşünüyorum.Hakan kardeşim bu konuda yardımına ihtiyacım var

http://image5.sahibinden.com/photos/88/48/70/big_12884870_fyy.jpg

bu arada fikrinizi alıyım.ayna olarakta bunları düşünüyorum.ne dersiniz ?

http://image5.sahibinden.com/photos/47/20/38/19472038oc4.jpghttp://image5.sahibinden.com/photos/47/20/38/19472038lp4.jpg

Hakan bak senin makinayı ne hale getirmişler :D çok tatlı olmuş.
bu makinalar custom için çok uygun ...
bence bi düşün derim :D

http://www.whosyadaddy.com/rides_pix/virago250.jpg

darkmoon
03-01-2010, 12:46
roadstarın sinyallerini ankarada bulursun bisan neticede bisanın sitesine girip servislerine bir bak ben o sinyallerin fazla pahalı olucaklarını sanmıyorum.. olmassa ankarada çiftkar diyrolardı oraya bir bak servis ve parçacıydı.. olmassa burdan alırız yollatırım ben sana..

resimdeki roadstarı biliyorum güzel yapılmışiyi bir ustanın elinde aslında kolay bir şey ama onu yapabilicek bir usta tr de yok :) o aynalarda havalı ama verimsiz görüş açsından bir arkadaş almışdı zamanında ebayda çok ucuza satılıyor böyle şeyleri ebaydan almaya çalış mümkün mertebe hem ucuz hem türkiyede olmayan yüzlerce şey var..

sanırım sen show motoru gibi bi rşey yapıcaksın :D güzel bri paint brushda yaptır bari yada farklı bir renge boyat regaller standart hepsi siyah yada kırmızı beyaz yap mesela çok ilgi çekici olur :D :D

toprakozz
04-01-2010, 14:50
kardeş bu yıl sadece ufak ayrıntılarla uğraşacağım.kısmetse gelecek sezon custom düşüncem var .motorun şaseside bunun için gayet uygun.kendi customımı yapan arkadaşlarım var.
arkaya 210 lastik attılar :) zaten olay bitti
bende 210 düşünüyorum tabi bikaç değişikliklerde olacak.ama butun bunlar kısmetse 2011 yazında olacak :)

~~NEO~~
05-01-2010, 00:29
kardeş bu yıl sadece ufak ayrıntılarla uğraşacağım.kısmetse gelecek sezon custom düşüncem var .motorun şaseside bunun için gayet uygun.kendi customımı yapan arkadaşlarım var.
arkaya 210 lastik attılar :) zaten olay bitti
bende 210 düşünüyorum tabi bikaç değişikliklerde olacak.ama butun bunlar kısmetse 2011 yazında olacak :)

Air brush çok güzel olur ama eğer istersen istediğin desenden araç folyosu ile de kaplayabilirsin..Hemde sıkılınca sökme fırsatın olur...Tanıdığım biri var bu işi halledebilecek..Eğer düşünürsen...;)

toprakozz
05-01-2010, 01:09
Air brush çok güzel olur ama eğer istersen istediğin desenden araç folyosu ile de kaplayabilirsin..Hemde sıkılınca sökme fırsatın olur...Tanıdığım biri var bu işi halledebilecek..Eğer düşünürsen...;)

bizim motorların deposunda ve çamurluklarında gri tonda çok tatlı alev desenleri var zaten (alttaki fotoda) ama airbrushlı motorlara için gidiyor
aklıma girme Mehmet :D

http://img227.imageshack.us/img227/2985/a14kb.jpg

bu arada sen ne yaptın ? ehliyette tamam

~~NEO~~
05-01-2010, 01:43
aklıma girme Mehmet :D

Ben arabanın kaputunu kaplatmıştım arkadaşıma..Suya, güneşe, soğuğa dayanıklı, istediğin renkte folyolar var...İstediğin şekilde kes, istediğin yere yapıştır...Beğenmedin sök at...10-20 TL ye 8-10 motor kaplayacak folyoyu alırsın..Baktın ki oluyor nete bi ilan verir, voleyi vururuz...2 seneye kalmaz harleyleri çekeriz... :D

bu arada sen ne yaptın ? ehliyette tamam

Benim bütün planlar suya düşüyor sürekli, ben sudan çıkarıp kurutuyorum, tekrar ıslanıyor... :D

Birine kefil olmuştum, yüklü bi rakam..Herif ödemiyormuş haberim yok...:mad:Olay icralara kadar gitti...:mad: Sonuç itibariyle uzun uğraşlar sonucu işi düzene soktuk ama bu olaylardan dolayı bayağı bi miktarda para kaybettim..:( Tahmin edersin ki bu para hayalini kurduğum motorun parasıydı..:mad: ;) Bakalım umut dünyası tekrar zorluycam şartları...Hayırlısı olsun...;)

ünal
05-01-2010, 14:03
Boş ver motoru mehmet...O iş genç işi :D

Şaka bir yana yıllar önce o zevki yaşadım...motor zevki başka bir olay arkadaşım...istemek , sahip olmanın yarısıdır...inşallah gönlünce olur...:cool:

darkmoon
05-01-2010, 16:00

Şaka bir yana yıllar önce o zevki yaşadım...motor zevki başka bir olay arkadaşım...istemek , sahip olmanın yarısıdır...inşallah gönlünce olur...:cool:

bizim ekipde 45 ve 52 yaşında abilerimiz var :D

gemini_
05-01-2010, 16:25
bu da benim makina..
yamaha xmax 250i
sadece yaz aylarında, şehrin sıkıcı trafiğini,eğlenceli hale getirmek isteyenlere şiddetle tavsiye ederim arkadaşlar..bir de trafikte motosikletleri de araçtan saysalar.....

http://img684.imageshack.us/img684/8513/14082009650.jpg

gemini_
05-01-2010, 16:27
http://img710.imageshack.us/img710/8233/14082009652.jpg

darkmoon
05-01-2010, 18:07
xmas güzel alet merak etme bu yakıt fiyatları arttıkça kışında sürmeye başlarsın :D :D hatta o seni vasıta yerine koymayanların bile çoğu motora terfi edicekler bu fiyatlarla :D bende bir ara burgman istiyordum ama çok yakıyormuş 130 kuruş yakıyor dedi 400 lük burgman sahibi bir arkadaş :D

~~NEO~~
07-01-2010, 02:18

Eyvallah abi...! Doğru söylüyosun bizim yaşımız geçti artık motordan..Bizi tekerlekli sandalye keser.. :D

bizim ekipde 45 ve 52 yaşında abilerimiz var :D

Tamam işte genç işi dedi ya...40'tan sonra geri sayım başlıyor, gençleşiyosun... :D

bu da benim makina..
yamaha xmax 250i
sadece yaz aylarında, şehrin sıkıcı trafiğini,eğlenceli hale getirmek isteyenlere şiddetle tavsiye ederim arkadaşlar..bir de trafikte motosikletleri de araçtan saysalar.....

Güzel motor, güle güle kullanın...Motoru araçtan saymayanları ben insandan saymıyorum, sana da tavsiye ederim...;)

Dostlar size bişey danışcam...Benim kötü Mondial 151 RS alttan yağ damlatıyor...Bunun tamiri mümkün mü? Azar azar damlatıyordu ama iyice çoğalmaya başladı...Motorun sesi de değişmeye başladı..Biraz yağ takviyesi yapayım idareten..Buna 10W-40 mı koymak lazım?...Yoksa castrol'un filan scooter veya motorsikletler için özel ürettiği yağlar var onlar mı iyi olur ?

Parça değişecek demeyin bana ya..Şu an masraf çıkarmasın...Yeni motoru alayım, bunu halaoğluna teslim edeyim de sonra ne yapacaksa yapsın..:D

Bugün akşam biraz kullandım, özlemişim...İşten-güçten vakit bulamıyordum uzun zamandır...Fakat pantolon paçasından giren Ankara ayazına bi çare bulamazsam ilerde çocuğum olmayabilir... :D

Ama herşeye rağmen saçları rüzgarda taramak gibisi var mı? O zevki hangi panaromik cam tavan, hangi sunroof, hangi cabrio araç verir ki... ? ;)

toprakozz
07-01-2010, 21:21
kardeşim büyük ihtimalle yağ tıpasından kaçıyordur.sen bi sık tıpayı bakalım ne olacak.bide öyle sıradan yağ koyma motor için olanlarından koy derim.numaları tutsada arada vizkosite farkı oluyor.

ankara ayazında bırak çocuğun olmayı bikaç gün binden sen olurmusun acaba :D ben sezonu nisanda açmayı düşünüyorum.tabi o güne motoru yetişrebilirsem :S

darkmoon
08-01-2010, 03:06
bende temiz kymcho arıyorum motoru ustaya verdim elden geçiriyor satılığa koyucam scooter alemine katılıcam :D temiz 250 lik bir kymcho bulursam güzel olucak yada kelepir sym gts ama o hayal imkansız :D

toprakozz
08-01-2010, 16:32
bende temiz kymcho arıyorum motoru ustaya verdim elden geçiriyor satılığa koyucam scooter alemine katılıcam :D temiz 250 lik bir kymcho bulursam güzel olucak yada kelepir sym gts ama o hayal imkansız :D

ooooooo :eek::eek::eek:
bizde motorlarla istanbul yapınca yanına uğrayacaktık.
bak chopper iiiyidir
tadını hiçbişey vermez
bırak scotterı
yada biz istanbula geldikten sonra sat:kop:

~~NEO~~
08-01-2010, 21:12

2.500 TL vereyim...Hemen, nakit, sıcak sıcak...İyi de bakarım, gözün arkada kalmaz.. :)

ooooooo :eek::eek::eek:
bizde motorlarla istanbul yapınca yanına uğrayacaktık.
bak chopper iiiyidir
tadını hiçbişey vermez
bırak scotterı
yada biz istanbula geldikten sonra sat:kop:

Bi saniye arkadaşım pazarlığı bozma ayıp ama..:)

toprakozz
08-01-2010, 23:31
Bi saniye arkadaşım pazarlığı bozma ayıp ama..:)

hem ankaraya yeni chopper gelecek hemde makinanın üzerinde mehmet olacak:eek:
maddi destek cıkabilirim :D
al al tabi haftasonları eymir gölü yaparız ;)

~~NEO~~
09-01-2010, 00:04
hem ankaraya yeni chopper gelecek hemde makinanın üzerinde mehmet olacak:eek:
maddi destek cıkabilirim :D
al al tabi haftasonları eymir gölü yaparız ;)

Yazık olur o makineye mi demek istiyosun... :D

darkmoon
09-01-2010, 02:50
Gene takılırız kısmet olursa ne fark eder :) istanbul trafiğinde vitesli artık beni yoruyor uzun zamandır kafamda bir gel git vardı zaten scooter mı alsam chopper damı kalsam diye biraz scooter da takılıcam sıkılırsam yada özlersem satarım scooterı bu sefer roadstar alıcam onuda custom için planlarım var regalin t gidonunu uygulıycam beyaza boyamak istiyorum arka lastiği kalınlaştırıcam falan ön farı değiştirip seleyide beyaz yada krem rengi deri kaplama yaptırabilirim yani tamamen zevke uygun custom planım var ama ilerisi için şu anda biraz artık rahat etmek gaza basdım mı gitmek istiyorum dert etmeden..

bakdığım modellerde kymco granddink 250 ve daelim s250 ikisinde de aslen aynı motor var daelim de de kymco grandlik motoru var :D tek farkı kasaları fiyatlarıda hemen hemen aynı 3 bin tl civarı.. bunlar kalite motorlar kymco taiwan malı daelim kore malı.. kaliteli motorları var çinle yakından uzakdan bir ilgileri yok..

kymco Grandlink 250

http://img146.imageshack.us/img146/87/grandink150027yd.jpg
http://img146.imageshack.us/img146/4612/grandink150019fg.jpg
http://www.tinet.cat/%7Ecuadrado/grandink250.jpg

bu da daelim s250

http://www.ibike.com.hk/01_bike_report/local/daelim/s2_250/local/specbanv.jpg
http://www.productreview.com.au/uploads/images/items/57204_daelim_s2_250.jpg
http://www.hemenalsat.net/ilan_resim/167108813153934_844.jpg
http://www.motowind.it/prodotti/daelim/img_daelim/s2250.17.jpg

~~NEO~~
09-01-2010, 03:04
Kymco Grandlink 250 daha güzelmiş bence..Yanlız benim yukarıdaki mesajı hiç sallamamışsın.. :D

darkmoon
09-01-2010, 12:21
onu okudumda şaka yapıyorsun herhalde dedim :D :D ankaradasın sonuçda ben istanbulda burdan motoru alıp nasıl gidicen oraya hele birde acemiysen uzun yol tecrüben önceden yoksa sen istesende satmam :D :D

toprakozz
09-01-2010, 13:55
görüntü olarak kymco Grandlink 250 derim.ikisininde bel desteklerine bayıldım.çok iş yapıyor.

mehmet roadstar düşünüyorsan sana bi motor tavsiye edebilirim.ben müşteri olmuştum.sahibi sanırım astsubaydı.makina komple airbrush lı , km side düşük birde trafiğe çıkışı 2009

http://www.sahibinden.com/karar_sizin_!!!_2006_model-23WQQaXQQ14914214WQQpXQQdisplayitem (http://www.sahibinden.com/karar_sizin_%21%21%21_2006_model-23WQQaXQQ14914214WQQpXQQdisplayitem)

http://image5.sahibinden.com/photos/91/42/14/big_14914214u6s.jpg

darkmoon
09-01-2010, 15:56
roadstar çok iyi ve kaliteli bizim ss lerden daha iyi onu diyebilirim.. roadstarda 20 bin 30 bin yapanlar var daha motorda tık yok anahtar değmemiş haylada sürüyorlar benim motorda iyi ama bir beyin yandı sonra bakdım ss lerin bazılarında bu beyin yanma olayı oluyormuş onun dışında benimde bir sıkıntım olmadı ama roadstar hakkatten sağlam dayanıklı.. bir arkadaş daha var motosiklet.net sitesinde gördüm motorunu çok hoşuma gitti regalin t gidonunu takmış roadstara depotu deri kaplama falan yaptırmış motorun havası şekli görüntüsü çok değişmiş minik harleye benzemiş. ondan çok etkilendim zaten bir gün roadstar alırsam kesinlikle t gidon takıcam..

ZafiraOPC
09-01-2010, 16:48
http://img215.imageshack.us/img215/9494/1234bh.th.jpg (http://img215.imageshack.us/i/1234bh.jpg/)
racing bu tutkudur....:D

darkmoon
09-01-2010, 17:39
geçen sene bir buçuk hafta bende de kırmızı bir r6 vardı .. 1.5 haftada 180 tl lik benzin yemişdim ayrı bir dünya ayrı bir kesim dediğin gibi ayrı bir tutku ama bana hitap etmiyor..

toprakozz
09-01-2010, 20:12
bizim arkadaşlarda racingler var.deli bişey.kendime güvenemiyorum.o makinalar bende olsa rahat durmam.başıma bi iş alırım diye hiç heves etmiyorum (etmemeye çalışıyorum) :D

hakan t gidonlu roadstarın fotoları varsa atsana buraya,merak ettim

darkmoon
09-01-2010, 21:45
http://img98.imageshack.us/img98/4510/4714kz6.jpg

yukardaki orjinali alttaki t gidonlusu olması lazım

http://img150.imageshack.us/img150/4303/mg6622.jpg

burasıda istediğin tipde t gidon yapıyor motoruna özel

http://www.ercanmotorcycle.com/gidon.html

~~NEO~~
09-01-2010, 23:06
onu okudumda şaka yapıyorsun herhalde dedim :D :D ankaradasın sonuçda ben istanbulda burdan motoru alıp nasıl gidicen oraya hele birde acemiysen uzun yol tecrüben önceden yoksa sen istesende satmam :D :D

Ford transitin kasası ne güne duruyor.. :D Zaten şuanda o işe kalkışamam ama ilerde bigün motorla İstanbul, Ankara yaparız belki..;) Dimi Özkan ?! :D

mehmet roadstar düşünüyorsan sana bi motor tavsiye edebilirim.ben müşteri olmuştum.sahibi sanırım astsubaydı.makina komple airbrush lı , km side düşük birde trafiğe çıkışı 2009

http://www.sahibinden.com/karar_sizin_!!!_2006_model-23WQQaXQQ14914214WQQpXQQdisplayitem (http://www.sahibinden.com/karar_sizin_%21%21%21_2006_model-23WQQaXQQ14914214WQQpXQQdisplayitem)

Güzel makina ama taa İstanbulda..Ayrıca nedendir bilmem şu tel jantlar hiç hoşuma gitmiyor...Yoksa motora sözüm yok..Mutlaka jant alınıp değiştirilebilir ama uğraşmak da istemiyorum ki daha yeni bu işe heves etmişken bir anda soğumayayım..;) Öncelikle yol tecrübesi kazanayım daha sonra zaten aksesuar, modifiye olaylarına merak sararım... :D

Ben ne zaman sahibinden.com'a girsem şu motora bakmadan geçemiyorum...
http://www.sahibinden.com/acil_kullanamadim_!!!-79WQQaXQQ19396435WQQpXQQdisplayitem (http://www.sahibinden.com/acil_kullanamadim_%21%21%21-79WQQaXQQ19396435WQQpXQQdisplayitem)
Gerçi bu gri siyah olsa daha iyi ama gri de farklı bi hava katmış sanki...Tabii canlısını görmek lazım...Bi de fiyat olarak beni aşıyor...Ama makine temiz gibi...

http://img509.imageshack.us/img509/3176/19396435ove.jpg

Siyahı da bi başka güzel...:cool:

http://img710.imageshack.us/img710/2342/2501.jpg

Ne dersiniz ?

darkmoon
09-01-2010, 23:51
tel jant iyidir esasen benim motorumda da normal jant var ama tel olsun isterdim çünkü dikkat ederseniz japon chopperların hiç birinde bizimki gibi dökme jant yokdur yada ben denk gelmedim hiç görmedim onun nedeni şu tel jantta esneme payı vardır yani o teller yoldan gelen darbeyi alıp emip abzörve eder tel jantın avantajı budur bizim jantlarda bu yok direk sarsıntıyı şaseye veriyor haliyle sende hissediyorsun fazlaca.. ve o yüzden gene bizim motorlar çabuk takoz istiyor jant yamuluyor falan..

~~NEO~~
10-01-2010, 00:04
tel jant iyidir esasen benim motorumda da normal jant var ama tel olsun isterdim çünkü dikkat ederseniz japon chopperların hiç birinde bizimki gibi dökme jant yokdur yada ben denk gelmedim hiç görmedim onun nedeni şu tel jantta esneme payı vardır yani o teller yoldan gelen darbeyi alıp emip abzörve eder tel jantın avantajı budur bizim jantlarda bu yok direk sarsıntıyı şaseye veriyor haliyle sende hissediyorsun fazlaca.. ve o yüzden gene bizim motorlar çabuk takoz istiyor jant yamuluyor falan..

Tabii ki teknik olarak söylediklerin çok doğru...Ama hem ben bu işin tekniğini yeni yeni öğrenmeye başladığımdan hemde birazcık göze hitap etmeli diye düşündüğümden sanırım tel janttan hoşlanmıyorum...;)

darkmoon
10-01-2010, 00:15
ben sana hak veriyorum inan bende yeni bu işe girmiş biri olsam regal den şaşmam havalı motor şekilli motor birse zealsun ın motoru var oda epey havalı oda güzel ama ben sana şimdi bir model söyliyim eğer şekil hava istiyorsan regalden bence kat ve kat iyi bir motor
en başsa v motor ve çok havalı bir duruşu var. zongshen lx250 yada zelasun 250-5 bunlar aynı motordur zongshen çin in en büyük motor üreticisidir yani sağlam firmadır zaten bir lifan var bir zongshen çinde motor üreten iki büyük firma ..

sana tavsiyem bak o motorlarada bak çok güzel motordur..

~~NEO~~
10-01-2010, 13:32
Ramzey ve Keeway hakkında ne düşünüyorsun ?

darkmoon
10-01-2010, 15:45
benim motorum kewaay işde yani ne diyim iyidir bana büyük sorun çıkartmadı bir beyni yanmışdı onu değiştirdim o kadar onun düşünde hiç yolda bırakmadı.. ama bizim motorlarda sıkıntılı ben aldığım malı övmek için övmem yani gerçi kewaay in neyini alıcaksın oda var bizimkilerden alıcaksan git roadstar al derim aynı motor super light alıcaksan 150 lik o iyi bak o tam ilk başlıycak insan göre güzel bir motor.. birde landcruiser modeli var onda da 250 lik v motor var ama ondan pek memnun insan duymadım binicileri çok şikayet ediyordu.. ramzey ye gelince onada türk malı derler türk falan değil çin den parça gelir türkiyede imal edilir yani çin malıdır ama yerli diye geçdiği için yedek parça teknik servis daha iyi olabilir ben kaale alınıcak bir modeli olduğunu hatırlamıyorum..

~~NEO~~
10-01-2010, 23:58
Tamam o zaman Ramzey'i eledik, Keeway'i araştıralım...
Ama chooper olsunda çamurdan olsun..
Kısmet olursa belki bi gün bizde böyle gezeriz, çok güzel olur...:o

http://img689.imageshack.us/img689/9664/victorykingpin111600x0w.jpg

darkmoon
11-01-2010, 00:53
valla başlangıç çin yap ustalaşana kadar ondan sonra büyütüceksen bu yolda ilerliyceksen japonda gezin biraz ama her motorcunun bence jübile noktası almandır.. yani bir motorcunun emeklilik noktası bence alman..

~~NEO~~
13-01-2010, 01:00
Alman mı ?! Almanların neleri var ? BMW'yi biliyorum ama başka ?

ünal
13-01-2010, 08:49
Çılgınlaaaarrrr.....:D:D:D
Bir an genç olasım geliyor ....:D:D:D

darkmoon
13-01-2010, 10:29
Alman mı ?! Almanların neleri var ? BMW'yi biliyorum ama başka ?

yetmezmi :D :D mz de alman malıdır

ben hani hayata motordan devam edicek olsam 50 me geldiğimde hayla motor sürüyorsam emekliliğimide araba değilde motordan yana kullanıcak olsam böyle yüzlerce insan var adam çoluğu çocuğu evlendiriyor evde bir başına hanımıyla kalıyor motor sevdasıda varsa arabayı ne yapıcam diyor zaten bir hanım bir ben diyor arabaya yatırıcağı parayı motora yatırıyor yada bazıları motor yüzünden kadını boşuyor :D :D tanıdığım 1 kişi var böyle kadın ya ben ya o motor demiş adam da motoru tercih etti :D :D

yani kısaca motordan emekli olucak olsam benim için son nokta bmw k1200gt r1200 st yada r1200rt modelleri olurdu.. ama benim en çok eski kasa k1200 rs ler çok hoşuma gidiyor..

almanlar motorsiklet endüstürüsünde ismi az konuşulur ama bu sektörü doğuran firma almanlardır ilk almanlar motorsikletli askeri birlikleri kurdular amerikalılar onlardan görüp bu harley marley furyasını başlattılar onlarda harleylerden deniz piyadelerinden birlikler kurdular falan... ayrıca ilk almanlar motorsiklette enjeksiyon sistemini kullandı gene ilk almanlar abs sistemini motora uyguladı zaten bmw ye binersen görürsün araba şase si gibi adamlar şase yapmış adamlar yani araba mantığıyla o zihniyette motor üretiyorlar karter korumasına kadar adamlar koyuyor bu tip şeyleri arabalarda görürsün..motordada bir bmw de görürsün..

ama her güzel şeyin külfetide var işde.. bir bmw aldınmı bmw arabadan farkı olmuyor servis masrafı bakımı benzini yakışı..

Çılgınlaaaarrrr.....:D:D:D
Bir an genç olasım geliyor ....:D:D:D

yaşımız yakın hiç bir şey için geç kalmış sayılmassın :D :D
bizim gurubumuzda baraccuda dediğimiz bir abimiz var :D adam 42 yaşında motora başladı tekrar :D en son 20 li yaşlarında kullanmış 20 sene sonra adamın motor aşkı debreşince ilk regal aldı 2 sene regale bindi sonra pişince direk shadow aldı 900cc lik.. :D :D

ünal
13-01-2010, 17:34
Hakan , motorlara yabancı değilim zaten...18-19 yaşlarımda (pejo):D tek silindir motorum vardı...yani o zevki yaşadım...karbüratör değişimi,çırçır eksoz vs...ufaktan meraklıydık...kimbilir...belki birgün...

Kanıma giriyosunuz haaaa....:D
İşin garip tarafı ehliyet almak ister bu merete....:D

~~NEO~~
13-01-2010, 20:27
Evet evet olacak gibi...Yavaş yavaş motor çetesi kalabalıklaşıyor... :)

toprakozz
14-01-2010, 20:48
Evet evet olacak gibi...Yavaş yavaş motor çetesi kalabalıklaşıyor... :)

4 günlüğüne istanbula gittim döndüğümde adamlar motor çetesi kurmuşlar :D

Ford transitin kasası ne güne duruyor.. :D Zaten şuanda o işe kalkışamam ama ilerde bigün motorla İstanbul, Ankara yaparız belki..;) Dimi Özkan ?! :D
vaktimiz olduğu sürece yaparız kardeşim ;)

Hakan , motorlara yabancı değilim zaten...18-19 yaşlarımda (pejo):D tek silindir motorum vardı...yani o zevki yaşadım...karbüratör değişimi,çırçır eksoz vs...ufaktan meraklıydık...kimbilir...belki birgün...

Kanıma giriyosunuz haaaa....:D
İşin garip tarafı ehliyet almak ister bu merete....:D

bende hayatımda ilk bindiğim motor pejo cobraydı.biz 17 yaşındayken kankardeşimin babası bizim kankaya sıfır almış.ama ömrü 12 gün oldu.sonunda parçalayabilmiştik :kop::kop::kop:

toprakozz
14-01-2010, 20:50
bu arada hakan sana bir uzmanlık sorusu; keeway 250 lilik roadstardan pahalıyken neden neden roadstar daha kaliteli ?

edit; işyerindeki arakadaşım senin makinadan alacakta , o soruyor?

~~NEO~~
15-01-2010, 23:50
Özkan, bana da bi makina ayarlamadın alacağın olsun kardeşim..;) :)

toprakozz
16-01-2010, 00:30
kardeşim hakanın makina var
olmadı bak bu makina,,,, çok içime sindi.bi ara kendime düşünmüştüm
6 aylık bi makina

http://image5.sahibinden.com/photos/91/42/14/big_14914214_xk5.jpghttp://image5.sahibinden.com/photos/91/42/14/big_14914214u6s.jpg

bi bak istersen , olmadı beraber gider alırız
http://www.sahibinden.com/karar_sizin_!!!_2006_model-23WQQaXQQ14914214WQQpXQQdisplayitem?tab=megafoto&photo=2#mega

darkmoon
16-01-2010, 02:03
keeway isim oldu marka oldu ondan pahalı birde sallamasyon macar malı dediler avrupadada satılıyor dediler ordanda bir isim oldu doğru çinli zeki adam macaristanda keeway diye bir firma kurmuş çinden çıkan mallar macaristanda monte ediliyor macar malı diye keeway adıyla satılıyor macaristanın seçilmesininde özel bir sebebi var macaristan avrupa birliğine en son giren ülkelerden biri ve sistem aşırı gevşek denetleme kalite kontrol sıfır her şey rüşvetle çok rahat dönüyor ama avrupa ülkesimi avrupa ülkesi çinlide bu açığı gördüğü için keeway i orda kurdu yoksa normal bir avrupa ülkesinde bu motorlar kalite kontrolden kolay kolay geçemezler geçerlerde parça kaltielerini biraz daha yüksek tutmaları gerekir buda maliyet demek..

keeway ye bisan ikiside çindeki lifan fabrikasında üretiliyor ikiside lifan 250 modeli zaten motorlarının üstünde de bu yazıyor kalite farkı tamamen ürünleri getirten firmaların parça kaliteseinden kaynaklanıyor çinliye ne sipariş ederseniz ne kalitede o kalitede size üretir bisan neticede 1959 dan beridir motosiklet bisiklet üstüne uzmanlaşmış bir firma adamlar mondial asya çelik gibi buzdolapçılıkdan ordan burdan gelmemiş adamların yıllardır halis mulis mesleği bu ve motorlarda isimleri var anlıyorlar..o yüzden sanırım motorları getirtmeden önce belli parçaları kaliteli sipariş ettiler çinliden roadstarlarda bir sıkıntı yok o yüzden..

şimdi gelelim keewaye bizim motorlarda iyi ama bizim motorlar iki şeyden kaybediyor biri beyin benimkinin beyni yandı ama bana has bir şey değil biraz neti kurcalarsan epey bir keeway ss in beyin problemi çekdiğini görürsün birde takoz dolaylı yoldan jantda... birde bende olmadı ama bazı arkadaşlar buji sorunu yaşadı (yanma)
roadstarda tel jant olduğu için çukurlarda yüksek süratte hem darbeyi absorve edebiliyor zaten tel jantın en büyük özelliği budur hemde takozların çok daha uzun ömürlü olmasını sağlıyor takozlara büyük bir yük bindirmediği için vibrasyonuda belli ölçüde emiyor.. bunun dışında roadstarda yukarda saydığım sıkıntıların hiç biri yok

bunun dışında zaten diğer her şeyleri birebir aynı.. ben arkadaşına roadstar almasını öneririm mümkünse sıfır alsın kafası kulağı rahat eder çok memnun kalır ben daha road star alıpda memnun olmamış birini tanımıyorum.. dağa taşa girenide var o motorla enduro misali 30 bin 40 bin km leri devirenleride var motorda en ufak bir tıklama yok..

birde özkan yukarda ilandaki motor roadstar değil en azından arka stopu roadstar stopu değil büyük ihtimal cmx serisinden. onların sahibindende katogorisi olmadığı için roadstara ekliyorlar motorlarını monera ledow borelli falan ... ama bisandan şaşmayın derim..

bak orjinal roadstar budur arka stopalrdaki farkı görebilirsin

http://www.sahibinden.com/doktordan_acill_satilik-37WQQaXQQ16580496WQQpXQQdisplayitem

toprakozz
17-01-2010, 13:13
anladım.hemde cok iyi anladım.teşekkürler.bizim makinalarda tel jant değil ama yolu cok hissettirmez özellikle kartal gidonlar.t gidonlar biraz daha fazla hissettiriyor.sebebide ön maşanın uzun olması.
chopperlarda genelde tel jant kullanılır ama bazılarındada çelik jantlar var mesela suzuki maruderler

http://image5.sahibinden.com/photos/17/84/79/big_18178479aui.jpg

http://image5.sahibinden.com/photos/24/87/07/big_20248707yfc.jpg

darkmoon
17-01-2010, 16:23
haklısın normal jant koyulmaz diye bir şey yok genelde tel olsada normal dökme jant kullananlarda var ama işde o dökme jantı kullanan japon oldumu onun önleminide alıyor..çinli pek o konularda özen göstermiyor

toprakozz
17-01-2010, 17:38
mehmet nerdesin?????????

~~NEO~~
17-01-2010, 21:42
mehmet nerdesin?????????

Buyur Kardeşim ?!...:cool:

toprakozz
17-01-2010, 22:17
hadi alalım sana bi makina.sezonun açılmasına az kaldı.daha eymir,mogan,istanbul yapacaz :cool:
işimiz çok :rolleyes:
ben senden daha heyecanlıyım yawww:kop:

~~NEO~~
17-01-2010, 23:18
hadi alalım sana bi makina.sezonun açılmasına az kaldı.daha eymir,mogan,istanbul yapacaz :cool:
işimiz çok :rolleyes:
ben senden daha heyecanlıyım yawww:kop:

Valla benimde içim gidiyor ama işler hep ters gitti 2009 da...Kefil olduğum adam yüzünden eve icra bile geldi...İcradan kurtulmak için motor için ayırdığım parayı vermek zorunda kaldım... 2. elde kredi kartı olsa işim kolay olacak ama yok...Sıfır km alacak güçte kalmadı...Bakalım birikim yapmaya çalışıyorum...Sezon açılınca da fiyatlar artar...Yoksa kafamda bikaç makine var para olsa cebimde hemen görüşmelere başlıycam.. ;)

Bu çok güzel duruyor ama gri olması nasıl olur bilemiyorum...Tabii fiyatı da iyi.. :)

http://www.sahibinden.com/acil_kullanamadim_!!!-79WQQaXQQ19396435WQQpXQQdisplayitem (http://www.sahibinden.com/acil_kullanamadim_%21%21%21-79WQQaXQQ19396435WQQpXQQdisplayitem)

Bunun fiyatı iyi ama bu da gri...Gri olması kafamı karıştırıyor...

http://www.sahibinden.com/2006_model_4200_km_de_regal_raptor-69WQQaXQQ17502819WQQpXQQdisplayitem

Siyah, güzel ama fiyatı da öyle :D

http://www.sahibinden.com/garaj_motoru_pazarlik_payi_var_-_takas_dusunulebilir-50WQQaXQQ11230217WQQpXQQdisplayitem

Bunun fiyatı da iyi rengi de fakat km'si biraz fazla öbürlerinden...

http://www.sahibinden.com/fiyati_dusurdum-13WQQaXQQ13031229WQQpXQQdisplayitem

Yada diyorum ki o paraları verdikten sonra 150 CC lik sıfırını alayım başlama motoru olarak...Çekeyim karttan ödeyim yavaş yavaş...Ama nasıldır bilmiyorum 150 CC...

http://www.sahibinden.com/redline_ank_regalraptor-60WQQaXQQ13817864WQQpXQQdisplayitem

Siz olsanız illaki Regal Raptor desem hangisini seçerdiniz ?!

army6rr
18-01-2010, 06:26
http://img43.imageshack.us/img43/3889/62622094p.jpg

bu da benim makina :) rivadan bir hatıra fotografı....
soldaki sarı montlu olan ben :)

army6rr
18-01-2010, 06:29
http://img32.imageshack.us/img32/2073/rr1tj.jpg

__________________________________________________-
bu da riva dönüşü son foto :)
fotoğraf çektirdikçe eklerim bu topicten

toprakozz
18-01-2010, 21:28
Bu çok güzel ama fiyat çok:D

Bu değerlendirmeye alınır.benim kankamda gri var.ve sadece sunu söyleyim.yandaki hardcaseleri çıkarınca herkes cevirip harleymi diye soruyor:D

http://www.sahibinden.com/2006_model_4200_km_de_regal_raptor-69WQQaXQQ17502819WQQpXQQdisplayitem

buda 1,5 yıldır satılık anlmadım gitti :D

http://www.sahibinden.com/garaj_motoru_pazarlik_payi_var_-_takas_dusunulebilir-50WQQaXQQ11230217WQQpXQQdisplayitem

Buda bizim burağın motoru.güzel bakımlı bi motor.düşnürsen konusurum burakla

http://www.sahibinden.com/fiyati_dusurdum-13WQQaXQQ13031229WQQpXQQdisplayitem

kardeşim 3,5 u verdikten sonra 250 lilik al.bindiğinden keyif al

http://www.sahibinden.com/redline_ank_regalraptor-60WQQaXQQ13817864WQQpXQQdisplayitem

benim sana tavsiyemde ( konusmakda fayda var,bence taksit yapar gibi)

http://www.sahibinden.com/cok_az_kullanilis_dadwy_-_pazarliksiz-86WQQaXQQ18062534WQQpXQQdisplayitem

toprakozz
18-01-2010, 22:38

armağan makina ney?

darkmoon
18-01-2010, 22:46
evet 250 likden aşağı düşme motoru tutku haline getirirsen arabadanda önüne geçerse o zaman hacmi yükseltirsin..ama yok yeter dersen güzel bir 250 cc yeter artar bile benim favorim vtr 250 ama fiyatları çok yüksek 32 hp beygir 22 Nm tork 250 cc lik yeni jenarasyon motor var eski nesil motorlarda 400 cc ye eş değer bir güç üretiyor.

tasarımda zaten tamamen ducati monster kopyası yani honda bu sefer hiç uğraşmamış tasarım için direk ducati monster naked i almış kopyalamış .. :D

http://www.motorcyclespecs.co.za/Gallery%20B/Honda%20VTR%20250%2009.jpg

diver69
18-01-2010, 22:54
Bende de 2005 model Honda Cbf 250 var. Iste bu da resmi.
http://img686.imageshack.us/img686/5571/10006163.jpg

~~NEO~~
19-01-2010, 19:54
Çeteye yeni motorcu arkadaşlar katılmış bakıyorum da... :D Hoşgeldiniz.. ;)

Özkan, senin Burak'ın taksit yapma imkanı olur mu acaba ? Zor bi ihtimal ama deneyim dedim.. :)

Bi de sana bi sorum olacak...; Alttaki fotoğraflardaki motorlar aynı ama ön tarafındaki sanıyorum radyatör olan ızgara görünümlü parça neden birbirinden farklı...? Benim aklıma sadece gidon farkından dolayı yapılmış gibi geldi ama başka bi nedeni var mı acaba sen bilirsin biri yatay diğeri dikey mi duruyor yoksa fark yok mu ..? Mesela senin ki de dikey konumda... :)

http://www.hizliupload.com/img/67697313031229_ww2.jpg

http://www.hizliupload.com/img/82300a14kb.jpg

turbulanss
20-01-2010, 13:29
motor sürmek bi yaşam tarzı.ben de 250 mct var.ama karda kışta çekilecek çile değil gerçekten:)o yüzden araba aldım.motorum duruyor ancak pek bindiğim söylenemez bu aralar

darkmoon
20-01-2010, 13:42
kışın zor geçen bende servise götürdüm valla dondum :D o yüzdende scooter a geçicem kışın sürmeyede uygun bacakların açıkda değil içerde hiç olmassa önden gelen rüzgarı yemiyorsun

toprakozz
20-01-2010, 23:54
bu memlekette 3 yıl sonra herkes motorcu olacak zaten..... son zamlardan sonra :D yaz-kış demeden motor üstünde
kardeşim, ben burakla bi konusuyum,seni haberdar ederim.
soruna gelince;
üstteki kartal gidon;yatay radyatör+çift fan+km saati gidon üzerinde+düşük rake açısı dardır
alttaki tgidon; dikey radyatör+tek fan+km saati deponun üzerinde+yüksek rake açısı (sürmesi daha zor) ve t gidonlar "classic" olarak geçer

benim her ikisindende oldu.kartal gidon cok dolu görünür(profosyonel havası vardır) t gidondada custom havası vardır (daha havalıdır) sürmesi zor fakat ellerin yüksekte olduğu için çok keyiflidir.özellikle uzun yolda.

darkmoon
21-01-2010, 01:51
ben kasti girmedim araya sen cevaplarsın diye :D

kısaca biri havalıdır biri biraz daha sadedir ama sadenin sürümü kolaydır t gidonunki bir zordur.. ama teknik bir farkı soruyorsan ikisinde de aynı motor var teknik bir fark yok..

army6rr
21-01-2010, 03:14
Alıntı:
army6rr´isimli üyeden Alıntı http://www.opelim.net/designs/bc/buttons/viewpost.gif (http://www.opelim.net/forums/showthread.php?p=1201646#post1201646)

armağan makina ney?

toprakozz
21-01-2010, 11:03
ben kasti girmedim araya sen cevaplarsın diye :D

formu ayırmayalım lütfen dadwy ciler ve roadstarcılar diye :D
bende V twincilere cevap vermeyecem :D:D:D:D:D
Alıntı:
army6rr´isimli üyeden Alıntı http://www.opelim.net/designs/bc/buttons/viewpost.gif (http://www.opelim.net/forums/showthread.php?p=1201646#post1201646)

armağan makina ney?

maşallah ,çok güzel makina ,allah kaza bela vermesin

~~NEO~~
21-01-2010, 19:11
Nalet Olsun İçimdeki Regal Raptor Sevgisine...!! :)

Nalet Olsun Parasızlığa...!! :)

army6rr
21-01-2010, 19:29
maşallah ,çok güzel makina ,allah kaza bela vermesin
teşekkür ederim SS'çi alıyormusunuz aranıza :)
allah kımseye kaza bela vermesın arkadaslar
kazasız surusler dılerım

toprakozz
21-01-2010, 20:03
Nalet Olsun İçimdeki Regal Raptor Sevgisine...!! :)

Nalet Olsun Parasızlığa...!! :)

mehmet az kaldı kardeşim,biraz sabır.tekkeyi bekleyen çorbayı içer evine motoruyla gidermiş :D

teşekkür ederim SS'çi alıyormusunuz aranıza :)
allah kımseye kaza bela vermesın arkadaslar
kazasız surusler dılerım

ne demek , olurmu öyle şey ;)
hoşgeldin topiğimize :)

~~NEO~~
21-01-2010, 20:38
[QUOTE=toprakozz;1205104]mehmet az kaldı kardeşim,biraz sabır.tekkeyi bekleyen çorbayı içer evine motoruyla gidermiş :D/QUOTE]

Ya kanka güzel söylüyosun da para yok motor araştırıyorum bende ayrı bi derdim sen bana bakma..Hevesle ehliyeti aldım ama motor olmayınca bi işe de yaramıyor...Sabretsem ne olacak ? Lotodan para mı çıkıcak ? :D

toprakozz
21-01-2010, 22:19
Ya kanka güzel söylüyosun da para yok motor araştırıyorum bende ayrı bi derdim sen bana bakma..Hevesle ehliyeti aldım ama motor olmayınca bi işe de yaramıyor...Sabretsem ne olacak ? Lotodan para mı çıkıcak ? :D[/QUOTE]

kardeşim burakla şimdi görüştüm özele msj attım bi bak

~~NEO~~
22-01-2010, 22:50
kardeşim burakla şimdi görüştüm özele msj attım bi bak

Baktım, cevapladım... ;)

ünal
23-01-2010, 09:50
Ahada bunu beğendim......::)) http://www.sahibinden.com/acil_kullanamadim_!!!-79WQQaXQQ19396435WQQpXQQdisplayitem (http://www.sahibinden.com/acil_kullanamadim_%21%21%21-79WQQaXQQ19396435WQQpXQQdisplayitem)

~~NEO~~
23-01-2010, 10:55
Ahada bunu beğendim......::)) http://www.sahibinden.com/acil_kullanamadim_!!!-79WQQaXQQ19396435WQQpXQQdisplayitem (http://www.sahibinden.com/acil_kullanamadim_%21%21%21-79WQQaXQQ19396435WQQpXQQdisplayitem)

Abi, onu herkes beğendi de bi tek benim banka hesabım beğenmedi... :)

toprakozz
24-01-2010, 01:46

samsunda bir regal bayısı spyderın 250 liliğini getiriyor.hemde fiyatı 5000 lira.ilandaki motoru alacama üzerine 1000 lira daya koyar babalar gibi spyder alırım.hemde taksitli.spyderı bilen bilir ama hatırlatmak adına kendileri aşağıda

http://www.huntermotorcycles.com.au/SpyderBlueFlames.jpg

http://i550.photobucket.com/albums/ii413/ThompsonMunoz/Spyder%20Mods/DSC007832.jpghttp://img141.imageshack.us/img141/5762/89802060852615sd1.jpg

~~NEO~~
24-01-2010, 02:29
samsunda bir regal bayısı spyderın 250 liliğini getiriyor.hemde fiyatı 5000 lira.ilandaki motoru alacama üzerine 1000 lira daya koyar babalar gibi spyder alırım.hemde taksitli.spyderı bilen bilir ama hatırlatmak adına kendileri aşağıda

Tamam o zaman önceki teklif geçerli...Sen spyder al senin motoru da ben alayım.. :D

Şaka bi yana Ankara'da bi redline da gördüm ben Regal...Başka satan yer var mı acaba ? Ayrıca bu motordan da var mı ki burda ?! :confused: :rolleyes:

darkmoon
24-01-2010, 17:27
spyder daki kasa güzel ama motor olmamış ona güzel verimli bir v motor yakışırmış.

toprakozz
24-01-2010, 20:19
spyder daki kasa güzel ama motor olmamış ona güzel verimli bir v motor yakışırmış.

bizde yurtdısından 125 liğini getittiriz ,hava soğutmalı olan ,üzerine v motor koyarız :D ne dersin :confused: ben gayet ciddiyim ;)

350 cc ile 125 cc nin şaseleri aynı kullanılan malzemeleri aynı.teker kalınlıkları bile aynı :rolleyes: arka 160 üzerine söyle bir 250 lilik V twin atsak fena olmazmı :D

darkmoon
24-01-2010, 20:53
bunu biz yapıcağımıza şu motorları getirtenler yapsalar ne güzel olur ciddi de bir satış rakamı elde ederler :D biz yapsak astarı yüzünü geçer ancak spider 1 tane alıcaz bri tanede v motorlu alıcaz 250 lik motorları değiştiricez onu ona diğerinide ona takıcaz
sonra diğerini satıcaz :D

toprakozz
24-01-2010, 21:59
ortlama 5000 liraya bu iş bitiyor.bunun için ben zamanında birkaç ithalatcı firmayla görüştüm.motorsuz sadece şasi ve tekerler getiitrebiliyorsun.cokta uygun fiyata geliyor..
olur bu iş olur :D

toprakozz
24-01-2010, 22:13
bak adamlar üzerine 750 lilik atmışlar

http://www.youtube.com/watch?v=4Vl-Q5540K8&feature=related

~~NEO~~
25-01-2010, 00:02
bizde yurtdısından 125 liğini getittiriz ,hava soğutmalı olan ,üzerine v motor koyarız :D ne dersin :confused: ben gayet ciddiyim ;)

350 cc ile 125 cc nin şaseleri aynı kullanılan malzemeleri aynı.teker kalınlıkları bile aynı :rolleyes: arka 160 üzerine söyle bir 250 lilik V twin atsak fena olmazmı :D

İki dakika durun ya!! Biz daha standart 250 CC'ye binemedik, kafamızı bi karıştırmayın... :D

darkmoon
25-01-2010, 00:58
olabilir o kısmını araştırmadım ama trafiğe işletmek ruhsat çıkartmak falan çok teferruatlı işler :D zaten bir kere ona v motor taksan millet motoru yükseltmek için satar yenisini alır sen sadece motorunu satarsın şase sende kalır yeni motor alırsın :D :D

toprakozz
27-01-2010, 00:05
hakan senin sözüne uyduk.bugün arkadaşa bi tane roadstar aldık.ben beğendim güzel hor kullanılmamış bir motor.
ve dediğim gibi v motorun açık egzosu bi başka oluyor :D
işte kendileri :)
veeeeeeeeee sıra kime geldi acaba ??? :D

http://image5.sahibinden.com/photos/58/54/02/big_10585402_3hx.jpghttp://image5.sahibinden.com/photos/58/54/02/big_10585402_f6t.jpg

~~NEO~~
27-01-2010, 01:00
hakan senin sözüne uyduk.bugün arkadaşa bi tane roadstar aldık.ben beğendim güzel hor kullanılmamış bir motor.
ve dediğim gibi v motorun açık egzosu bi başka oluyor :D
işte kendileri :)
veeeeeeeeee sıra kime geldi acaba ??? :D

Hayırlı olsun güzel motormuş...Güle güle kullansın arkadaş...Darısı olmayanların başına... :D

Bildiğim kadarıyla bu işler sırayla değil parayla oluyor... :D

Bu camlar mutlaka çok faydalıdır ama benim şahsi düşüncem görüntünün içine ediyor... Motorun o hırçın duruşunu engelliyor gibi...Numaralı gözlük takmış bi adam gibi duruyor... :)

darkmoon
27-01-2010, 02:34
hakan senin sözüne uyduk.bugün arkadaşa bi tane roadstar aldık.

hayırlı olsun önceki sahibi temiz kullanmışsa en ufak bir sıkıntı çekiceğini sanmıyorum çekersede ilk kişi o olur motosiklet net de roadstarcıların bölümü var orda pek çok paylaşım fikirlerden faydalana bilir.. orda epey eski roadstarcılar var tekrar hayırlı olsun .. ve arkadaşın girmişken bizim ss cilerin bölümüne girip okuyabilir ne kadar doğru bir seçim yapdığını anlıycakdır

bu arada bende motoru sattım gibi bir arkadaş var o talip almassa bir arkadaşda zat 150 var üstüne 1500 tl veririm dedi zaten scooter alıcağım için oda kafama yattı bakalım artık

Bu camlar mutlaka çok faydalıdır ama benim şahsi düşüncem görüntünün içine ediyor... Motorun o hırçın duruşunu engelliyor gibi...Numaralı gözlük takmış bi adam gibi duruyor... :)

aslında her motor üstüne yapılandan önceki sahibinin sürüş karakterisliğini belli eder mesela bu roadstarın ön rüzgarlığı epey büyük belliki sahibi keyfine düşkün ve motorla büyük ihtimal uzun yola çıkmış yada çıkmayı seven biri.. bende büyük ön rüzgarlıkları sevmiyorum motorun görüntüsünü bozuyor ama uzun yolda da inanılmaz işe yarıyor sadece rüzgardan seni korumuyor börtü böcek hatta kuşdan bile korur bizim bir arkadaşın vizörüne kuş çarpmışdı :)

uzun yola çıkarsan rüzgarlığın kısa ve kaskın yarı açık ise o zaman tavsiyem yola karnın aç çık zira yol boyunca bir hayli börtü böcek yiyiceğin için karnın doyucakdır :D :D

army6rr
27-01-2010, 09:02
burada regal hayranlığı seziyorum yanlışmıyım :)
herkese kazasız sürüşler dilerim arkadaşlar
bu da riva sahilden bir foto
http://img19.imageshack.us/img19/6371/62622094.jpg

~~NEO~~
27-01-2010, 23:53

Evet...! Kedinin ciğere baktığı gibi bakıyorum Regallere... :)

Sizin motorda çok şık, kazasız sürüşler dilerim...;)

Mel-a-ku
28-01-2010, 05:15

çıkıyorsunuz rıva yollarına gaz açıyorsunuz. miss. çok kotu kaza haberlerı alıyorum rıva dan. malum kavacık beykoz konaklarının karşısında oturuyorum. bızım vıyadukten geçıyorsunuz gıderken. sesınızı duyurmadan da geçmıyorsunuz. lutfen dıkkatlı olun yollarda. rıvanın yolları da parlamaya başladı eskı tadı yok. halbukı ne guzel radarsız cevırmesız, yerleşim yersız gaz açma yerımızdi. geçmiş olsun bizlere.

toprakozz
28-01-2010, 18:04
hakan bana keewayin heybe çantalrı lazım yetkili servisten bulabilirmiyiz sence????

~~NEO~~
28-01-2010, 19:32
hakan bana keewayin heybe çantalrı lazım yetkili servisten bulabilirmiyiz sence????

Dakikasında unutulduk... Çok ayıp...! :( :)

tnng yln
28-01-2010, 19:58
vallahi bende kanuni rocco var 150cc yetiyo yazları geziyoruz..

darkmoon
28-01-2010, 21:26
benim kendi ustam var hiç resmi servise sokmadım motoru ama motomax de vardır tahminimce pahalıdır yalnız

toprakozz
28-01-2010, 21:38
Dakikasında unutulduk... Çok ayıp...! :( :)

seni unutan ölsün :alkis: kardeşim bu çantalar orjinal bişey ilerde senin regalede lazım olacak ;)

efet öyle bıraz bu üçüncü regalim.bu fiyata alabileceğin en kaliteli motor,herşeyiyle tatmin ediyor.doğru tahmin :good:

benim kendi ustam var hiç resmi servise sokmadım motoru ama motomax de vardır tahminimce pahalıdır yalnız

bugün kewaay distribütörünü aradım ilgilenen adam cıkmıs yarın görüşeceğiz bakalım ne fiyat cekecekler:confused:

Oktay-35
28-01-2010, 23:19
.....

darkmoon
28-01-2010, 23:47
özkan sahibindende bir araştırma yapın çok var heybe satanlar ve çok ölü fiyatlara satıyorlar söyle başka şehirdeysede ptt kapıda ödeme sistemiyle yollasın.. öyle daha ekonomik ve ucuza gelir

http://www.sahibinden.com/ikiler_deri_heybe_canta_takimi_95_ytl_hemde_world_ ve_bonusa_12-02WQQaXQQ11500659WQQpXQQdisplayitem?

http://www.sahibinden.com/istege_gore_deri_heybe_canta_setleri_imalati-46WQQaXQQ6942979WQQpXQQdisplayitem?

~~NEO~~
29-01-2010, 00:53
Arkadaşlar, ayıp valla sizin yaptığınız...Beni niye gaza getiriyosunuz...?! :)

toprakozz
29-01-2010, 01:32
özkan sahibindende bir araştırma yapın çok var heybe satanlar ve çok ölü fiyatlara satıyorlar söyle başka şehirdeysede ptt kapıda ödeme sistemiyle yollasın.. öyle daha ekonomik ve ucuza gelir

http://www.sahibinden.com/ikiler_deri_heybe_canta_takimi_95_ytl_hemde_world_ ve_bonusa_12-02WQQaXQQ11500659WQQpXQQdisplayitem?

http://www.sahibinden.com/istege_gore_deri_heybe_canta_setleri_imalati-46WQQaXQQ6942979WQQpXQQdisplayitem?

kardeşim iyi güzel çantalarda çok güzel ama bem bıraz salaş bişeyler arıyorum.2 aydır netten bakmadığım çanta modeli kalmadı.en uygunu keeway çantaları, motora en yakışanı onlar olacak sanırım

~~NEO~~
29-01-2010, 20:41
kardeşim iyi güzel çantalarda çok güzel ama bem bıraz salaş bişeyler arıyorum.2 aydır netten bakmadığım çanta modeli kalmadı.en uygunu keeway çantaları, motora en yakışanı onlar olacak sanırım

Bence, Hakan, motoru satarken çantaları da sana hediye eder... :)

Bende herşeye maydonoz oluyorum ya hayırlısı...Bi gün biri sanane diycek haklı olarak... :D

Özkan, Burak'tan ses yok mu ? :D

darkmoon
29-01-2010, 21:57
ben zaten daha öncede demişimdir ben çantaları hiç sevmiyorum önceki sahibi almış ben aldığımda çıkardım eve koydum çantalı sürmeyi sevmiyorum çantasız daha bir spor cruiser havası oluyor.. çantaları verirdim ben öyle mala değer vermemde ben ilk aldığım gün motoru arkadaşa sattığımda sana vericem diye söz vermişdim şimdi özkana versem çok ayıp olur zaten satıcağım adamda çantaları hiç sormadı varmı yokmu diye bende söylemedim :D dur özkan bakalım sana o zaman keeway çantası ben sağa solada danışıyım belki birisinden çıkma alırız..

toprakozz
29-01-2010, 23:41
mehmet hiç aklıma gelmedi walla.şimdi sen hatırlattın :) hani hakandan çantaları istemek doğru olmazda hakanın keewayci çevresi vardır cıkma ikinci bişeyler bulursa çok sevinirim
demi hakan ;)

~~NEO~~
30-01-2010, 00:02
ben zaten daha öncede demişimdir ben çantaları hiç sevmiyorum önceki sahibi almış ben aldığımda çıkardım eve koydum çantalı sürmeyi sevmiyorum çantasız daha bir spor cruiser havası oluyor.. çantaları verirdim ben öyle mala değer vermemde ben ilk aldığım gün motoru arkadaşa sattığımda sana vericem diye söz vermişdim şimdi özkana versem çok ayıp olur zaten satıcağım adamda çantaları hiç sormadı varmı yokmu diye bende söylemedim :D dur özkan bakalım sana o zaman keeway çantası ben sağa solada danışıyım belki birisinden çıkma alırız..

Ya bırak yeme bizi... :D

mehmet hiç aklıma gelmedi walla.şimdi sen hatırlattın :) hani hakandan çantaları istemek doğru olmazda hakanın keewayci çevresi vardır cıkma ikinci bişeyler bulursa çok sevinirim
demi hakan ;)

Dur sende birader adamı bana düşman etme.. :D

darkmoon
31-01-2010, 01:23
demi hakan ;)

sorrarım benim ortamımda öyle keewayci yok bizim grupda roadstarcı arkadaşlar var jinlunu olan var regalci bir astsubay abimiz var sorarım onlara iilk buluşmada :)

~~NEO~~
03-02-2010, 22:45
Nerde bizim çete üyeleri ?! :D

darkmoon
04-02-2010, 01:28
ben motoru sattım gibi bir şey arkadaşdan bin tl aldım motor bende ruhsatın yarısını çocuğa verdim bu ayın 25 ine kadar bin tl daha getiricek devirini vericem motorda devir çok sorunlu kimse almaya yanaşmıyor devri ...

toprakozz
04-02-2010, 02:05
ben motoru sattım gibi bir şey arkadaşdan bin tl aldım motor bende ruhsatın yarısını çocuğa verdim bu ayın 25 ine kadar bin tl daha getiricek devirini vericem motorda devir çok sorunlu kimse almaya yanaşmıyor devri ...

çete çatırdadı :D
şaka bi tarafa hayırlı olsun hakan.biraz ucuz mu gitmiş? ben şimdiye kadar 2 motor sattım ikisindede devir sorun olmadı.
sen durmazsın zaten bi kere o seleye oturdun :) alırsın bişeyler sezon açılınca

~~NEO~~
04-02-2010, 19:16
Hayırlı olsun...

Bilseydim 2.100 Tl verirdim... :D

toprakozz
04-02-2010, 21:53
bilseydim ben 2150 Tl verirdim :D

~~NEO~~
04-02-2010, 22:32
Böyle dostun varsa düşman arama... :)