byhms33
24-07-2009, 20:24
arkadaşlar 2008 model 1.2 enjoy sp corsa d' m var aracımı alalı yaklaşık bir sene oldu malumunuz kapı sorunu corsa d lerde bitmiyor fakat şimdi yeni bir sorunum var aracım ile bir kere yolda kaldım bakkala indim ve tekrr gelip marşa bastığımda tak tak tak diye ses geliyor opel asistance dan yol yardım çağırdım geldiler aküü takviye yaptılar çalıştı kaçak ve akü testi için çağırdılar ama gittiğimde ne aküde nede elektrik siteminde bi anormallik olduğunu söylediler açıkçası aracın turp gibi hiçbrşeyi yok dediler ama dün yine aynı sorun oldu yine asistance geldi takviye yaptı yine servise gittim yine bişy bulmadılar bu seferde bana söyledikleri şey birdaha yaparsa servise çekin arabayı aküye takviye yapmayın...
arkadaşlar bu olay normalmi sizce sizin başınızada böyle bir şey geldimi neden böyle bir şey oluyo olabiilir bilginiz varsa lütfen yardım arkadaşlar...
arkadaşlar bu olay normalmi sizce sizin başınızada böyle bir şey geldimi neden böyle bir şey oluyo olabiilir bilginiz varsa lütfen yardım arkadaşlar...