PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sİgorta Şİrketlerİ

selcukunal
15-12-2006, 03:12
Koc Allianz Genel Müdürlük'te çalışmaktayım.Sizlere Kaskolarda yardım edebileceğimi düşünüyorum. Sorusu olan arkadaşlar bana mail atabilirler ya da bu topic altında ulaşabilirler.

Saygılarımla....

mail: selcuk.unal@mail.koc.net

mayyrokk
15-12-2006, 09:31
Selam, merka ettiğim konu sigorta firmaları arasındaki uçurum sayılabilecek kadar fiyat farkı ne gibi hizmetleri beraberinde getiriyor, ve bu farkı ödemeye değermi? Yani benim astrayı 1450 yede kasko yapıyolar 700 ede.

BY_Corsa
15-12-2006, 11:48
Selam, merka ettiğim konu sigorta firmaları arasındaki uçurum sayılabilecek kadar fiyat farkı ne gibi hizmetleri beraberinde getiriyor, ve bu farkı ödemeye değermi? Yani benim astrayı 1450 yede kasko yapıyolar 700 ede.

konunun uzmanı degilim ama kasko yaptırırken araştırmıştım.Kasko tutarı kapsam ve teminatlara göre belirleniyor.Adam pek çok şeyi kapsam dışı bırakıp, teminatları da 500 ytl gibi degerlere indirince, dedigin gibi kasko tutarı 700 e düşebiliyor ama Allah korusun kaskoya ihitaycın oldugunda bir bakıyorsun, bu durum için kaskon sadece 500 ytl (degeri örnek olarak verdim) kapsıyor ve hasarın/tazminatın kalanı direkt sana kalıyor. dikkat etmek gerek.Kasko biraz pahalı olsun ama gerçekten hasarı/tazminatı ödeyebilecek şekilde kapsamlı olmalı.yani 700 verip te bir işe yaramayan kaskon olacagına 1000 ytl ver ama adam gibi kaskon olsun.benim fikrim tabiki

yezocan
15-12-2006, 12:01
Ben HDI sigortayı tavsite ederim hem poliçe fiyatları ucuz hemde teminat kapsamları geniş. Yani teminatları düşürmedende kasko yaptırabiliorsunuz. Eğer acenta bulamazsanız size benim aracımı ve işyerimi kaskolayan acentanın tel nosunuda verebilirim.

astragsi_vb
15-12-2006, 14:20
Koç allianz iyidir

selcukunal
15-12-2006, 21:44

Tercih sizin 1450 ye de yaptırırsınız 700 e de ama şunu unutmayın sigorta şirketleri hasar olduğu zaman iyi olup olmadığı anlaşılır. Kötülemek için söylemiyorum ama hasar olduğunda kafanın rahat olduğunda ödenmesini istiyorsan arada seçim yapmak sana kalmış.

selcukunal
15-12-2006, 21:45
konunun uzmanı degilim ama kasko yaptırırken araştırmıştım.Kasko tutarı kapsam ve teminatlara göre belirleniyor.Adam pek çok şeyi kapsam dışı bırakıp, teminatları da 500 ytl gibi degerlere indirince, dedigin gibi kasko tutarı 700 e düşebiliyor ama Allah korusun kaskoya ihitaycın oldugunda bir bakıyorsun, bu durum için kaskon sadece 500 ytl (degeri örnek olarak verdim) kapsıyor ve hasarın/tazminatın kalanı direkt sana kalıyor. dikkat etmek gerek.Kasko biraz pahalı olsun ama gerçekten hasarı/tazminatı ödeyebilecek şekilde kapsamlı olmalı.yani 700 verip te bir işe yaramayan kaskon olacagına 1000 ytl ver ama adam gibi kaskon olsun.benim fikrim tabiki

sen bu işi bitirmişsin :) hakketten bana tebrik etmek kalıyor :)

AKBULUT
17-12-2006, 12:47
hesaplı kasko varmıs 100 150 ytl cıvarı bılgı verebılırmısn
93 vectra a

arf68
17-12-2006, 13:22
Koc Allianz Genel Müdürlük'te çalışmaktayım.Sizlere Kaskolarda yardım edebileceğimi düşünüyorum. Aracınızı kasko yaptırmadan alternatif olarak sektörün öncüsü olan Koc Allianz'tan teklif verebilirim.Sorusu olan arkadaşlar bana mail atabilirler ya da bu topic altında ulaşabilirler

Saygılarımla....

mail: selcuk.unal@mail.koc.net

merakettiğim konu arabama kasko yaptırmak için 3 farklı sigortadan fiyat aldım ful kasko olarak.Çıkan sonuç koç allianz 5500ytl anadolu sigorta 3500ytl ve aksa oyak 2500ytl.Bufark nerden kaynaklanıyor acaba?????
Yanlız koç allianz için söylenen opel araçlara çok yüksek fiyat çıkıyormuş diğerlerine nazaran.Yani aracınız opelse başkabir kasko şirketi seçin bence...

selcukunal
17-12-2006, 15:03
hesaplı kasko varmıs 100 150 ytl cıvarı bılgı verebılırmısn
93 vectra a

Sigortalı aracı yanma ve çalınma rizikosuna karşı koruyan bir poliçe olup, kusurunuzun bulunmadığı ve %100 Rücu durumunun bulunduğu çarpma ve çarpışma hasarlarına karşı güvence sağlamaktadır.
Deprem ve yanardağ püskürmesi ile meydana gelen zararlar (Sigorta bedeli üzerinden %5 oranında muafiyet uygulanır.), ve GLKHHTE ek teminatı isteğe bağlı olarak sigorta kapsamına dahil edilebilir.
Otuz yaş ve üç yıllık sürücü belgesi indirimi ile Türk Silahlı Kuvvetleri mensupları için yapmakta olduğumuz kişisel indirimler de uygulanmaktadır.
Ayrıca bugüne değin bu tür poliçelere uygulanmayan hasarsızlık indirim imkanı (1.yıl için %10, 2.yıl için %20) bu poliçe ile getirilen bir yeniliktir.

Çok önerilen bir sigorta çeşidi değildir ama karar sizin....

selcukunal
17-12-2006, 15:06
merakettiğim konu arabama kasko yaptırmak için 3 farklı sigortadan fiyat aldım ful kasko olarak.Çıkan sonuç koç allianz 5500ytl anadolu sigorta 3500ytl ve aksa oyak 2500ytl.Bufark nerden kaynaklanıyor acaba?????
Yanlız koç allianz için söylenen opel araçlara çok yüksek fiyat çıkıyormuş diğerlerine nazaran.Yani aracınız opelse başkabir kasko şirketi seçin bence...

5500 Çıkmaz arkadaşım aracın bana modelini söyle markassını söyle sana ne kadar çıkacağını söyleyeyim. ya da plakasını ver trafiğinin nerden olduğunu söyle sana ulaşabileceğim numaraları ver ya da mailime yolla sana ne kadar çıakcağını söyleyeyim

arf68
17-12-2006, 15:12
5500 Çıkmaz arkadaşım aracın bana modelini söyle markassını söyle sana ne kadar çıkacağını söyleyeyim. ya da plakasını ver trafiğinin nerden olduğunu söyle sana ulaşabileceğim numaraları ver ya da mailime yolla sana ne kadar çıakcağını söyleyeyim

2003 vectra gts 3.2 v6 fiyatı çıkartan firma'nın aynızamanda eski müşterisiyim ve çok büyük bir firma.Her üç rakamı'da kendileri verdi.Siz bifiyat çıkartın ozaman ful kasko istiyorum....

selcukunal
18-12-2006, 00:07
2003 vectra gts 3.2 v6 fiyatı çıkartan firma'nın aynızamanda eski müşterisiyim ve çok büyük bir firma.Her üç rakamı'da kendileri verdi.Siz bifiyat çıkartın ozaman ful kasko istiyorum....

O zaman sana mail adresimi veriyorum
selcuk.unal@mail.koc.net

Bana mail at ya da teli mail olarak at. Konuşalım ona göre fiyat çıkartayım size.

Mailini bekliyorum.
Saygılarımla...

burak_1987
18-12-2006, 02:01
Valla Bİz Kaskoyu Anadolu Sİgortadan Yaptiriyoruz. Son Derecede Mennunuz.

astragsi_vb
18-12-2006, 03:48
Aman beyler Teb sigorta yaptırmayın sakın sakın sakın ha :) benden sölemesi arabam pert oldu zor bela parasını aldım

sismik
18-12-2006, 10:32
arkadaşlar garanti sigortayı tavsiye edrim hiç bir zaman acenteyle uğraşmıyosunuz direk genel müdürlükle muhatapsınız ve ben fulla kaskoyu oradan yaptırdım. Ayrıca aracınız uzun süre serviste kalacaksa yerine araç veriliyor. Bu sene yeniletme fiyatı 1999 vectra b 3 yıl hasarsızlık 525 ytl ( bonus carda 10 eşit taksitle).

selcukunal
18-12-2006, 16:58

merhaba arf68 ben fiyat çalışması yaptım. 3500 ytl %25 peşin geri kalanı 7 taksit

mayyrokk
18-12-2006, 17:27
Selam ben daha öncede yazmıştım, şöyle okuyorumda zaten bildiğimiz şeyler ama benim asıl anlatmak istediğim şu;
Sayın Selçuk bey; ben Ankarada yaşıyorum ve hemen hemen tüm sigorta firmaları aynı yerlerle anlaşmalı, yani kaskolu bir araç hasar durumunda Opelin yetkili servisine gittiğinde, kasko firmasına göremi muamele ediyorlar, yani " bu araç Koç Allianz'dan kaskolu bunu iyi yapalım" demiyorlar herhalde veya bu araçın kasko firması iyi değil bunu bekletelim demiyorlardır. Zaten öyle davranacak olsalar o sigorta firmasıyla anlaşma yapmazlar yanılıyormuyum.Şimdiden teşekkürler...

arf68
18-12-2006, 17:28
merhaba arf68 ben fiyat çalışması yaptım. 3500 ytl %25 peşin geri kalanı 7 taksit

dostum bu çıkardığın fiyat ful kaskomu????çünkü bana verilen fiyattan 2000ytl düşük çıkmış...bide ben direk 6 aylık çek verecektim onlara.yanlız neden diger sigorta şirketlerinden daha palı bir fiyat çıkıyor acaba bunuda yazarsan sevinirim.saygılar....

selcukunal
18-12-2006, 18:55
@mayyrokk resmi olarak öyle bir uygulama söz konusu olamz. kişiler ayrı ayrı değerlendirilemez. ancak tabikide servisler kendi insiyatiflerini kullanıyorlardır...

ama ucuz kasko çıktı die kötü hizmet göreceksiniz die bir kaide yok.. tam tersi böyle bir durumla karşılaşmanız halinde sigorta şirketlerine bildirim yaparsanız gereken işlemler ivedilikle halledilecektir.!!:good:

Selam ben daha öncede yazmıştım, şöyle okuyorumda zaten bildiğimiz şeyler ama benim asıl anlatmak istediğim şu;
Sayın Selçuk bey; ben Ankarada yaşıyorum ve hemen hemen tüm sigorta firmaları aynı yerlerle anlaşmalı, yani kaskolu bir araç hasar durumunda Opelin yetkili servisine gittiğinde, kasko firmasına göremi muamele ediyorlar, yani " bu araç Koç Allianz'dan kaskolu bunu iyi yapalım" demiyorlar herhalde veya bu araçın kasko firması iyi değil bunu bekletelim demiyorlardır. Zaten öyle davranacak olsalar o sigorta firmasıyla anlaşma yapmazlar yanılıyormuyum.Şimdiden teşekkürler...

@arf68 tabiki her şirket kendi çarpanlarını belirleyip fiyat oluyşturma lüxüne sahiptir.
buna bağlı olarak şirketimizde çıkan fiyat bize ve tabiki size özeldir:)
dostum bu çıkardığın fiyat ful kaskomu????çünkü bana verilen fiyattan 2000ytl düşük çıkmış...bide ben direk 6 aylık çek verecektim onlara.yanlız neden diger sigorta şirketlerinden daha palı bir fiyat çıkıyor acaba bunuda yazarsan sevinirim.saygılar....

AKBULUT
19-12-2006, 01:00
selcuk kardes bu hesaplı kaskokoda cam hakkıda varmı
bırde normal kasko yapsak ne kadar bunu yapsak ne kadar bılgı verırsen sevınırım

selcukunal
19-12-2006, 09:46
selcuk kardes bu hesaplı kaskokoda cam hakkıda varmı
bırde normal kasko yapsak ne kadar bunu yapsak ne kadar bılgı verırsen sevınırım

Akbulut hesaplı otoda cam kırılması hasarsızlığı bozmaktadır. istersen söyle yapalım bana araç bilgilerini yaz ben sana fiyat çalışması yapayım.

Mail adresim: selcuk.unal@mail.koc.net

bana mail atarsın telefon numaranı da yaz ben sana günün ilerleyen saatlerinde arayayım

etafaz
23-12-2006, 02:24
Benim bi sorum olacak. Ben arabama modifiye tampon yaptırmak istiyorum ama aracım kaskolu. Duyduğuma göre tamponun faturasını bankaya gidip kaskoya işletebiliyormuşuz öncelikle bu doğrumu? Eğer doğruysa fatura 1000 ytl lik bir faturaysa kasko taksitlerinde ne kadarlık bir değişme olur ortalama . şimdiden teşekkürler

dewilking08
23-12-2006, 18:23
ben koç allianz sağlık sigortası olarak kullanıyorum.herhangi bir indirim söz konusu oluyor mu kasko yaptırınca.bir de 1999model opel astra g sedan 1,4 ve 2007 model opel astra h 1.6twinport kasko fiyatı ne kadara gelio...

selcukunal
24-12-2006, 12:46
Benim bi sorum olacak. Ben arabama modifiye tampon yaptırmak istiyorum ama aracım kaskolu. Duyduğuma göre tamponun faturasını bankaya gidip kaskoya işletebiliyormuşuz öncelikle bu doğrumu? Eğer doğruysa fatura 1000 ytl lik bir faturaysa kasko taksitlerinde ne kadarlık bir değişme olur ortalama . şimdiden teşekkürler

Söylediğin şey doğru. Faturanın 1000 ytl olması ve priminin ne kadar olduğu konusunda sana net bir rakam veremem çünkü sigorta şirketlerinin risk değerlendirmeleri farklıdır. Söyle bir örnek vereyim bi modifiyeli bir aracım vardı 3500 ytl modifiyeye 175 ytl gibi bi rakam ödemişti. Taksitlerinde ne kadar bir fark olur konusunda kesin bir rakam veremem.

Yapılması gereken sigorta şirketini araman ve bu şekilde bir talebinin olduğunu söylemen ve onlardan geçerli fiyat istemen olabilir.

selcukunal
24-12-2006, 12:54
ben koç allianz sağlık sigortası olarak kullanıyorum.herhangi bir indirim söz konusu oluyor mu kasko yaptırınca.bir de 1999model opel astra g sedan 1,4 ve 2007 model opel astra h 1.6twinport kasko fiyatı ne kadara gelio...

devilking öncelikler merhaba .

Sağlık sigortası olanların yasal olarak indirim alması söz konusu değildir. Fakat iki aracınız olması bunun yanında sağlık sigortanızın olması özel indirime tabi olabilirsiniz.

Bu konuyla ilgili olarak sizinle daha detaylı olarak konuşmak isterim.,

İsterseniz bana mail olarak numaranızı mail olarak atın. Bunun yanında yaşınız plakanız aile indirimi olup olmayacağı ve mesleğinizi yazarsanız yarından itibaren size net bir fiyat verebilirim

Saygılarımla...

volkanx
24-12-2006, 13:56
biraz konu dışı olcak ama ,ben sırf axa-oyak ortaklığına karşı olduğum için o firma üstüne para bile verse sigorta kasko falan yaptırmam mesela...

selcukunal
24-12-2006, 15:52
biraz konu dışı olcak ama ,ben sırf axa-oyak ortaklığına karşı olduğum için o firma üstüne para bile verse sigorta kasko falan yaptırmam mesela...

Türkiye-Fransa ilişkilerinden dolayı mı :)

mafia
24-12-2006, 16:54
AVIVA kasko yapıyor mu, bu kanuda bir bilginiz var mı?

selcukunal
24-12-2006, 23:54
AVIVA kasko yapıyor mu, bu kanuda bir bilginiz var mı?

evet o da bir sigorta şirketi

Elementer sigortaları o da yapmaktadır.

etafaz
25-12-2006, 01:23
Söylediğin şey doğru. Faturanın 1000 ytl olması ve priminin ne kadar olduğu konusunda sana net bir rakam veremem çünkü sigorta şirketlerinin risk değerlendirmeleri farklıdır. Söyle bir örnek vereyim bi modifiyeli bir aracım vardı 3500 ytl modifiyeye 175 ytl gibi bi rakam ödemişti. Taksitlerinde ne kadar bir fark olur konusunda kesin bir rakam veremem.

Yapılması gereken sigorta şirketini araman ve bu şekilde bir talebinin olduğunu söylemen ve onlardan geçerli fiyat istemen olabilir.

teşekkürler

volkanx
25-12-2006, 11:26
Türkiye-Fransa ilişkilerinden dolayı mı :)

asıl sebebim o değil Axa denen şirketin İsrail ile olan bağlantısından dolayı tabi dediğiniz sebep te diğer bir nedeni...

bozcurt
25-12-2006, 13:34
bir koç çalışanı olarak tabıkı koç adam herşeyi 4/4 luk yapıyor

selcukunal
26-12-2006, 02:09
bir koç çalışanı olarak tabıkı koç adam herşeyi 4/4 luk yapıyor

:good: :alkis:

selcukunal
26-01-2007, 00:10
EVET En İYİ SİGORTA ŞİRKETİ ARKADAŞLAR....

coRSac
26-01-2007, 00:28
İlk kaskom basaktı benim bi sorunum olmadı kazada servis anlaşmalı oldugu için sorun yoktu . 2. kaskoyu axa- oyaka yaptırmıstım onda sorunum olmadı ödemeleri zamanında yaptılar Son kaskomu axa oyak çok yüksek fiyat çektiği için seker sigortaya yaptırdım allaha sükür şimdilik kaza bela yok .
Ama bi pert durumunda kimseyi allah sigorta şirketleriyle karşı karşıya düşürmesin.

haluk
02-03-2007, 00:18
başak sigortayı bir deneyin isterseniz imkanları çok hoş imkanları var anadolu sigorta sorun çıkarıyo ödemelerde. abim kaza yapmıştı ordan biliyorum. başak bütün opel servisleri ile anlaşmalı buda bir artı bence

aga78
10-03-2007, 02:35

valla ben çokugraştım 2 gün yerine 8 günde teslim ettiler ve hatalı olarak şimdi
tekrar düzeltmeleri için bıraktım ve neden böyle diyince sanki servis kasko firmasıymış gibi ankara kasko böyle oluyo dendi bunu diye istanbulun en büyük opel yekili servisi yani kasko önemli hepsi şirket yada sonuçta kasko anlayışı çok yanlış iyi olanı seçmek gerek

KentucKy
10-03-2007, 12:22
benim sigortacım yok bu sıralamada.daha sigortalık işim olmadı ama güneş sigortada iyi bir sigorta diye biliyorum.araya tanıdık çok yetkili kişiler girdi ve pederin arkadaşı axa-isviçreden sigortacı minimum 950 verebildi.ben bu tanıdıklarla güneş sigortaya 800e yaptırdım 2007 30.000ytl lik araç 1.3 dizel.bu rakamı veren varsa arabayı yakıcam:):):)çok yeri gezdimde veremediler.hemde 8taksit:)

aga78
10-03-2007, 12:27
benim aracı 17.500 dediler kasko bedeli 900 ytl e yaptırdım anadoludan
arac içi kapkaç ta 1.000 ytl degende özel eşya felan hepsi var

dejaay
10-03-2007, 23:42
Başak sigorta iyidir !

FAB
10-03-2007, 23:59
ray sigorta yıllardır kullanıyorum.her zaman hızlılar ve çok ilgililer müşterilerine karşı

etafaz
12-03-2007, 01:20
benim ki garanti sigorta ama iyi mi kötü mü bilmem :)

etafaz
12-03-2007, 01:23
..

blackstorm_52
12-03-2007, 21:05

valla bız ıkı senedır 1.100 verıyoz vede kaza yaptık(sol kapımız degıstı) vede bı parca degıstı kaskoda hala 1.100ytl (ANKARA SIGORTA ORDU)

yusufaltintepe
13-03-2007, 10:20
ykb kullanıyodum ama bu ay kasko doluyor bende anadolu sigortaya geçmeye düşünüyorum çünkü olanakları bana daha cazip geldi özellikle mini onarım paketi ve 2004 astra 1,6 16v njoy ov arabama 1080 yt teklif verdiler üstelik sonradan taktırdığım teyp anfi ve bas tiz takımlarıda fiyata dahil sizce nasıl arkadaşlar

Birleşik Kasko Sigortası

Tek bir poliçe ile aracınız için ihtiyaç duyabileceğiniz tüm sigorta teminatlarına bir arada, üstelik benzersiz avantajlarla sahip olabilirsiniz.
Eskisi Yerine Yenisi

Son model aracınızın, kaskonuzun ilk altı aylık sigorta süresi içersinde çalınması ya da tam ziya olması halinde Anadolu Kasko dilediğinizde aracınızın aynısını satın alır ya da o günkü değerinden ödeme yapar.
Anadolu Hizmet

Günde 24 saat, haftanın 7 günü boyunca nerede olursanız olun, her hangi bir kaza veya arıza durumunda bir telefon ile aşağıda belirtilen tüm hizmetlerden yararlanabilirsiniz:
http://www.opelim.net/forums/PicExportError Yolda kalan aracınızın tamirciye götürülmesi,
http://www.opelim.net/forums/PicExportError İkamet yerine nakli,
http://www.opelim.net/forums/PicExportError Emanet ve muhafazası,
http://www.opelim.net/forums/PicExportError Konaklama, seyahate devam etme veya ikamet yerine dönme,
http://www.opelim.net/forums/PicExportError Profesyonel sürücü teminine kadar her konuda ücretsiz hizmet,
http://www.opelim.net/forums/PicExportError Dünyanın neresinde olursa olsun hastalık ve yaralanma durumlarında sağlık merkezine nakil yapılması,
http://www.opelim.net/forums/PicExportError Birlikte seyahat edenlerin nakli,
http://www.opelim.net/forums/PicExportError Bir aile üyesinin seyahati veya konaklaması,
http://www.opelim.net/forums/PicExportError Yakın bir aile ferdinin ölümü nedeniyle seyahatin yarıda kesilerek geri dönülmesi,
http://www.opelim.net/forums/PicExportError Yurt dışında yaralanma veya hastalık durumlarında sağlık yardımının sağlanması,
http://www.opelim.net/forums/PicExportError Yurt dışında yaralanma halinde kalışın uzaması,
http://www.opelim.net/forums/PicExportError Cenazenin ve seyahat edenlerin nakli,
http://www.opelim.net/forums/PicExportError İlaç gönderilmesi için düzenleme yapılması,
http://www.opelim.net/forums/PicExportError İkamet yerindeki hasar nedeniyle geri dönüşün sağlanması,
http://www.opelim.net/forums/PicExportError Acil mesajların gönderilmesi,
http://www.opelim.net/forums/PicExportError Bagaj ve şahsi eşyaların (uçakla seyahatlerde) sigortalıya ulaştırılması,
http://www.opelim.net/forums/PicExportError Yurt dışında sigortalıların araçlarıyla karıştıkları trafik kazalarında hukuksal savunma harcamalarının ödenmesi,
http://www.opelim.net/forums/PicExportError Ceza davalarında ve kefalet konularında yanınızda,
Tüm bu avantajlardan araç sahibinin eşi ile birlikte 18 yaşından küçük çocukları da yararlanabilmektedir.
7 Gün 24 saat "Anadolu Hizmet ve Hasar İşlemleri Hattı"
444 0 350

"444 0 350" nolu "Anadolu Hizmet ve Hasar İşlemleri Hattı"nı Türkiye'nin her yerinden sabit ve mobil telefonlardan alan kodu çevirmeden 7 gün 24 saat boyunca arayabilirsiniz. Anadolu Hizmet ve Hasar İşlemleri Merkezimiz, Anadolu Hizmet Kasko işlemleriniz, hasar ihbarı alma, hasar dosya durumu hakkında bilgi verme işlemleriniz için hizmetinizdedir.
Yurt Çapında Yaygın "Anlaşmalı Servis İstasyonları"
Bir kaza anında aracınız, Anlaşmalı Servis İstasyonlarından uygun göreceğiniz birine tarafınızca veya Anadolu Hizmet tarafından ulaştırıldıktan sonra, sadece gerekli evrakların servise teslim edilmesi ile hiç bir ücret ödenmeksizin tamir olmuş aracınız teslim alabilirsiniz.
ANADOLU MİNİ ONARIM HİZMETİ

Anadolu Mini Onarım Hizmeti, poliçenizin geçerli olduğu süre boyunca oluşabilecek, küçük ölçekli hasarların ücret talep edilmeksizin giderilmesi hizmetidir. Anadolu Mini Onarım Hizmeti kapsamına giren hasarlar Anadolu Sigorta'nın anlaşmalı olduğu Auto King Servis İstasyonlarında Amerikan menşeli know- how, ekipman ve malzemelerle giderilmekte, kullanılan özel tamir teknikleri sayesinde aracın orijinalliği korunmaktadır.
Anadolu Mini Onarım Hizmeti'nden hasarınızla ilgili zabıt, tutanak ya da ekspertiz bulunmaksızın faydalanabilirsiniz. Ayrıca bu hizmetten yararlanmanız durumunda mevcut hasarsızlık indirimi etkilenmez.
Anadolu Mini Onarım Hizmeti ile verilecek servis hizmetleri şunlardır:
- Boyasız Kaporta Göçük Düzeltme (5 cm çapa kadar)
- Boya Hasarlı Kaporta Göçük Düzeltme (10 cm çapa kadar)
- Boya Tamiri (Tampon sıyrıkları, anahtar çizikleri, kapı vurukları)
- Döşeme Tamiri (Deri, halı, kumaş, plastik üzerindeki yanık, yırtık, çizikler)
- Ön Cam Tamiri (Her tipte kırıklar, 10 cm'ye kadar çatlaklar)
- Plastik Tampon Tamiri (Göçük,yırtık,kopuk ve eksik parçalar)
Değer Artışı Kesintisi Yok
Hasar gören parçanın yerine yenisi takıldığında aracınızın kazandığı değere karşılık hasar ödemesinden kesinti yapılmaz.
Teminat Limitinin Devamlılığı
Hasar sonrasında herhangi bir ek prim alınmaksızın poliçeniz otomatik olarak hasar öncesi sigorta bedeli üzerinden devam eder.
Hasarsızlık İndirimi
Hasarsız geçen her yıl için size daha fazla indirim sağlanır.
%40 ve üzerinde hasarsızlık indirimi olan poliçelerinizde, sigorta bedelinin % 5'ine kadar olan ilk hasarda hasarsızlık indiriminiz aynen korunur.
%30 hasarsızlık indirimi olan yenileme poliçelerinizde sigorta bedelinin % 5'ine kadar olan ilk hasarda hasarsızlık indiriminiz %20 olarak devam eder.
Ön far, stop lambası, sinyal ve yan aynalardan birinde sigorta süresi içerisinde meydana gelebilecek ilk hasar hasar hasarsızlık indiriminizi etkilemez.
Sigorta süresi içerisinde cam kırılması hasarlarında, onarımı Şirketimiz ile anlaşmalı cam servisleri dahilinde gerçekleştirilen 1 cam hasarı hasarsızlık indiriminizi etkilemez.
Özel İndirimler
Kasko poliçenize ehliyet ve il yoğunluğu indirimleri dışında kullanıcı ve yaş özelliklerine bağlı indirimler uygulanır. Ayrıca, araç sayısına bağlı olarak daha fazla indirime hak kazanırsınız.
Enflasyona Karşı Tam Koruma
Sigorta süresi içerisinde enflasyon nedeniyle aracınızda değerinde meydana gelen artışlar otomatik olarak poliçenize yansıtılır ve herhangi bir hasar durumunda ödemeler gerçekleşen enflasyon oranı üzerinden yapılır.
Sürücü ve Yolcu ile Araç Dışındakilere Koruma
Siz ve aracınızın içindekilere ek olarak, aracınızın başkalarına verdiği zararlar da teminat (http://www.anadolusigorta.com.tr/Pages.aspx?pgID=166#TeminatTeminat)kapsamına alınır.
Araçta Bulunan Özel ve Değerli Eşyalara Koruma
Aracınızda bulunan kişisel eşyalarınız (Mücevherat,para,cep telefonu ve taşınabilir bilgisayar vb. hariç) araçla birlikte teminat altına alınır.
Mesleki eşyalarınız da kişisel eşyalar teminatı altında. Arabınıza bir zarar verilerek eşyanızın çalındıysa eşya teminatınz devrede. Üstelik ek prim almadan .
Deprem, Sel, Grev, Lokavt, Halk Hareketleri ve Terör Hasarlarına Karşı Koruma
Hukuksal Koruma
Her türlü hukuksal koruma masrafınız karşılanır.
KDV Geri Ödemesi
Tüzel kişilere ait faturalı hasar ödemelerinde KDV de ödenir.
Teminat: Başkalarına verilecek zararlarda, trafik poliçesinin karşılayacağı limiti aşan kısım teminat altındadır.

selcukunal
13-03-2007, 10:33
valla ben çokugraştım 2 gün yerine 8 günde teslim ettiler ve hatalı olarak şimdi
tekrar düzeltmeleri için bıraktım ve neden böyle diyince sanki servis kasko firmasıymış gibi ankara kasko böyle oluyo dendi bunu diye istanbulun en büyük opel yekili servisi yani kasko önemli hepsi şirket yada sonuçta kasko anlayışı çok yanlış iyi olanı seçmek gerek

:) sana katılıyorum arkadaşım.

BY_Corsa
13-03-2007, 11:45
Güneş sigortayı tavsiye ederim arkadaşlar.Yaklaşık bir ay önce kaza sonucu aracımız hasar gördü ve pert edildi.Güneş sigorta kasko bedeli olan değeri(19.000 ytl) kesintisiz aynen ödeyecegini belirtti. Güvenli şirketlerle çalışmak lazım, kasko yaptırırken de en az 3 yerden teklif alıp,teminat miktarlarını karşılaştırın ve hangi teminatın nedemek oldugunu iyice anlayıp, ona göre karar verin,çok önemli.Bizimn araca 600 ytl de , 1450 ytl de kasko teklifi gelmişti.araştırdık en mantıklı olanı seçtik

ssahin
13-03-2007, 12:08
kasko konusunda tek şey söylemek istiyorum:genel sigortadan uzak durun.paranızla rezil oluyorsunuz.

selcukunal
19-03-2007, 01:34
kasko konusunda tek şey söylemek istiyorum:genel sigortadan uzak durun.paranızla rezil oluyorsunuz.

:) Geçmiş olsun

selcukunal
29-07-2007, 15:34
güncel

aykal
29-07-2007, 16:04
Ben HDI sigortayı tavsite ederim hem poliçe fiyatları ucuz hemde teminat kapsamları geniş. Yani teminatları düşürmedende kasko yaptırabiliorsunuz. Eğer acenta bulamazsanız size benim aracımı ve işyerimi kaskolayan acentanın tel nosunuda verebilirim.

kesinlikle öneririm buda bi alman firması zaten çok iii ve süper hizmetleri var ayrıca fiyatlarıda uygun ben diğer arıcımla kazayaptım aynı satinde aracım tamir edilene kadar altıma sıfır ford focus vermişlerdi 1 ay kadar gerçekten müşteri memnuniyetini önemsiyorlar :)

dnanor
31-07-2007, 05:12
çok yakın dostum aviva temsilcisi.ve kaskoyu başkasına yaptırmaya çekiniyorum.avivayı tercih edersem yanılırmıyım

selcukunal
01-08-2007, 12:09
çok yakın dostum aviva temsilcisi.ve kaskoyu başkasına yaptırmaya çekiniyorum.avivayı tercih edersem yanılırmıyım

selam adnan

Esasında çekinecek bir şey yok. Daha öncede söylemiş olabilirim. Aviva da iyi bir sigorta şirketidir. ama genelde emeklilik ve hayat sigortasında daha başarılı görülmektedir.

Elementer anlamda (yani kasko trafik vs) nasıl pek bir bilgim yok.
Dilersen kasko anlamında sana bir fiyat çalışması yaparım.
En azından alternatif teklif elinde bulunmuş olur.

corsAlp
07-08-2007, 19:40
arkadaşlar ben foruma yeni üye oldum ve ilk olarak yeni aldığım corsamla ilgili bilgi almaya çalıştım bu arada sigortacı olduğum için sigorta konusuyla iligili yazılarıda okudum.
Sigorta yaptırırken ilk bakılan şey ülkemizde maalesef öncelik prim. Hızlı ve eksiksiz hasarın karşılınmasını herkes atlıyor.
Şirketler araçlar için primi belirlerken bir önceki yıl elindeki X marka ve X model araçlardan topladığı primi ve ödediği hasarı oranlayarak yıllık olarak belirlerler bu doğal olarak heryıl primlerin şirketlere göre değişmesine neden olur. Örnek opel corsa 1000 tane sigortalayıp bunlar için 100,000 ytl prim aldığında yıl içinde 150,000 ytl hasar ödediyse doğal olarak seneye fiyatın artması kaçınılmazdır.
Poliçe yaptırırken şirketin hasar ödeme sürelerine dikkat etmenizi tavsiye ederim.

SANCAR
15-08-2007, 06:09
ankara sigortadan yaptırdım 700 nytl ve teminatları diğer sigortalar la aynı..99 vectra

Hakone
20-08-2007, 15:22
hasarsızlık indirim bu yıl 5. yıl olacak yani %60, anadolu da %65, aracın değeri her ay düşüyor.... peki neden odediğim prim gecen seneye göre ufak bir miktarda olsa artıs gösteriyor...

??????

asTRa
20-08-2007, 15:36
Seçenekler arasında göremedim.
Aviva Sigorta yı kullanıyorum.

Corsa_N
20-08-2007, 15:40
hiç biri beş para etmez:D