Orijinalini görmek için tıklayınız : Değişik Bir Dikiz Aynası Aydınlatması çalışması.
Slm arkadaşlar.
Gezerken farklı bir dikiz aynası aydınlatması gördüm ve sizlerle paylaşmak istedim.
Yapmak isteyen arkadaş çıkarmı bilmem ama akşam araca binicem diye su birikintisine, çamura basanlar için kapı önünü aydınlatmak için baya faydalı.
http://img35.imageshack.us/img35/9427/img5163mx2.jpg
http://img155.imageshack.us/img155/5337/img5212ol5.jpg
bektas_butun
07-07-2009, 11:19
güzel hoşuma gitti.
sanırım iç aydınlatmaya bağlanacak..
06 HK 256
07-07-2009, 14:33
güzel bi çalışma, aracın yanında olan kedi gözlerinede böyle bi çalışma yapılabilir....
ethembozkurt
07-07-2009, 15:21
güzel görünüyor.
Yapılacaklar listesine eklendi :)
benımde bmw 116dakı kapı kolarının altındakı ledler dıkkatımı cekmıstı buda gercekten güzelmiş :)
tunerrus
07-07-2009, 18:10
bunu yapmak istiyorum ama benim iç aydınlatma kumandaya basınca yanmıyor sadece kapıları açınca yanıyor. İç aydınlatmayı kilidi açınca kapıyı açmadan yanıcak hale nasıl getirebiliriz??
focus s max larda var dı guzel oluyor da kapıya yenıden 12 v hatmı cekmek gerek tavandan kapılar aclınca yanacak ıc tavan lambasıyla
guzel çalişma
heehee değişk bi çalışmaa üst sınıf arabalarda vaardır heraldee :D
emrastra
07-07-2009, 22:44
ford kugada ve citroen picassoda da var
tunerrus
08-07-2009, 01:02
highline passat da var. Ghia fordlarda var
halilakel
08-07-2009, 07:50
bunu yapmak istiyorum ama benim iç aydınlatma kumandaya basınca yanmıyor sadece kapıları açınca yanıyor. İç aydınlatmayı kilidi açınca kapıyı açmadan yanıcak hale nasıl getirebiliriz??
alarmın merkezi kilit açma kablosundan diyotla bağlantı yapılacak; araya zamanlama röleside konup kontak açılınca iptal olacak şekilde bağlanabilir; benim arabada aynen bu şekilde bağladım; nerdeyse bir senedir sorunsuz kullnaıyorum; birde kilitlemeye bağlamıştım,kilitleyincede yanıyordu lamba;ama aküyü bitirdiğini farkettim ve onu iptal ettim....
kapıları açınca kapı aydınlatması olmayanlara takılabilir.. ama sürekli yanarsa trafikte göz alabilir gibi geldi bana..
onun yerine şerit led lerden kapının altlarına monte etsek elektriğide iç aydınlatmadan alsak hem yan aynalarla oynamayız hemde ışıklandırma gerekli yeri gayet iyi aydınlatmaz mı ?
06BB0504
12-07-2009, 03:13
benim arabada kapilarin altina 3 er tane led yapistirdim guzel oldu. kapiyi acinca yeri aydinlatiyo guzel bi goruntu oluyo isterseniz foto cekip eklerim...
coldekiadam
12-07-2009, 03:21
Çok basit ve amele olmuş.
emrastra
12-07-2009, 03:44
amele derken???
O amele dediğin mercedes in dikiz aynası:kop:
O amele dediğin mercedes in dikiz aynası:kop:
mercedes olunca amele olamıyomu :kop:
mercedes olunca amele olamıyomu :kop:
e yani.. yok böyle bir apaçilik
m__sonmez
17-07-2009, 12:37
fazla kuru söze gerek yok paylaşım için teşekkür yapmak istiyen çıkacaktır mutlaka :D
ya arabanın orasına burasına ışık takmaya karşıyım ŞAHSİ görüşüm..
takılıyorsada dikkat kesinlikle dağıtmamalı.. ne o öyle kocaman led dizdiriyorlar arkama düşünce kör oluyorum..
benim arabada kapilarin altina 3 er tane led yapistirdim guzel oldu. kapiyi acinca yeri aydinlatiyo guzel bi goruntu oluyo isterseniz foto cekip eklerim...
eklersen sevinirim
darkmoon
22-07-2009, 00:39
burak sen geçen seferde demişdin sorucakdımda soramadım bir kaç resmini çekermisin nasıl bir şey yapmışsın bir bakıyım hoşuma giderse bende 4 kapıya yaptıra bilirim geçen gece sıfır yeni kasa s600 de gördüm şöför adamın kapısını açdı kapının altında sanki florasan bağlamışlar öyle aydınlatıyordu..
BY_Corsa
23-07-2009, 16:42
burak sen geçen seferde demişdin sorucakdımda soramadım bir kaç resmini çekermisin nasıl bir şey yapmışsın bir bakıyım hoşuma giderse bende 4 kapıya yaptıra bilirim geçen gece sıfır yeni kasa s600 de gördüm şöför adamın kapısını açdı kapının altında sanki florasan bağlamışlar öyle aydınlatıyordu..
Bunu bende planlıyorum, haftaya izindeyim, izin dönüşü kesin yapıcam, 1mt su geçirmez şerit led (beyaz) bu iş için yeterli olur diye düşünüyorum.Eğer bu konuda yapılmış bir çalışma varsa bende resimlerini görmek isterim
darkmoon
23-07-2009, 18:57
burağın vakdi yok yoğun boş olduğu bir vakit ekler ama düşündüğüm gibimi o önemli bende öyle apuk sapuk yerlere led ışık ampül takmaya karşıyım ışığın donanımsal anlamda bir işlevi amacı olmalıki yaptırdığına değsin
ethembozkurt
02-08-2009, 02:53
bu tarz aydınlatmalar orjinal olmayınca araçları basit gösteriyor...
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Opelim.Net