PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : bir teşekkür de benden :)

sertcan
28-06-2009, 02:58
bugün öğleden sonra opel garage service de Hakan bey ile tanışma fırsatı buldum ve onun vasıtasıyla Salih usta ile tanıştık. işlerine gerçekten çok önem veriyorlar ki küçük-büyük iş fark etmiyor. iş en ufak bir şey de olsa titiz bir şeklide yapıyorlar. Hakan bey ile astra gizli özellikleri ile ilgili tanışmış olmamızla birlikte Salih usta nın yanına gittik ve tech2 ile baktık ama özelliklerin aktif edilmesi durumu mümkün değilmiş onu öğrendik. insanlığına müthiş insanlar hoş sohbet ne diyim ilgili işini bilen insanlar. hepsine buradan tekrar tekrar teşekkür ediyorum ve herhangi bir sıkıntınız var ise gönül rahatlığıyla gidebileceğiniz bir servis olduğunu düşünerek sizlere de tavsiye ediyorum.
sizleri tanıdığıma çok memnun oldum ve bugünden sonra da sık sık görüşürüz inşallah ( sıkıntılar ile değil de çay-kahveye inşallah :))) )

yakuzz
28-06-2009, 16:31
iyi bir usta bulmak çok zor; iyi ustayı ve iyi bir insanı birarada bulabilmek ise çok çok zor. ne mutlu size, gıpta ettim bak şimdi :)

fireball
28-06-2009, 22:33
iyi bir usta bulmak çok zor; iyi ustayı ve iyi bir insanı birarada bulabilmek ise çok çok zor. ne mutlu size, gıpta ettim bak şimdi :)
yakuzz arkadaşıma aynen katılıyorum. aranan insan olmak çok güzel