PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Briatore: "Türkiye'yi Takvimden Çıkartın"

AsABi KaRTaL
26-06-2009, 19:10
Renault F1 Patronu Flavio Briatore tribünlerini doldurmayı beceremeyen Türkiye'nin Formula 1 takviminden çıkartılması çağrsında bulundu.

Formula 1'in İstanbul ayağının kaldırılması için kampanya başlatıldı. Son haftalarda devam edip etmeyeceği belli olmayan Formula 1 yarışlarının sürdürülmesi için FOTA yöneticilerinin İtalya'nın Bologna kentinde yaptıkları toplantılardan olumlu sonuç alındı.

Formula 1 yarış takımlarından Renault'un patronu İtalyan Flavio Briatore, FOTA ile Formula 1'in sahibi Bernie Ecclectone anlaşma sağlanması için aracı olurken, İstanbul'un Formula 1 takviminden çıkarılması için kampanya başlattı.Formula 1 yarışmalarının Budapeşte ayağının yapılmasına az bir süre kala İstanbul'a karşı başlatılan kampanya nedeniyle panikleyen Macar yetkililer, kendilerinin de İstanbul ile aynı kaderi paylaşmamak için sıkı bir çalışma başlattı.

Üç hafta önce yapılan Formula 1'in İstanbul ayağında pilotların boş tribünler karşısında yarışmasını sindirilemeyeceğini açıklayan Renault takımının patronu Flavio Briatore, ''İstanbul ve benzeri kentlerin Formula 1 yarışmalarına büyük maddi destek vermeleri halinde bile bu şehirleri takvimden çıkarılması gerek'' açıklamasında bulundu.

Briatore, gazetecilere yaptığı açıklamada, ''Biz paraya değil, dolu tribünlere gitmek istiyoruz. Boş katedrale para akıtmak boşuna, seyircisiz spor olmaz'' diye konuştu.

Alıntıdır !

skyeye
26-06-2009, 19:16
Briatore, gazetecilere yaptığı açıklamada, ''Biz paraya değil, dolu tribünlere gitmek istiyoruz. Boş katedrale para akıtmak boşuna, seyircisiz spor olmaz'' diye konuştu. Haklı...

mericalptekin
26-06-2009, 19:24
istanbul daki yetkililerin sorumsuzluğu bence pist açıldı açılalı doğru düzgün seyirci toplayamadılar

yakuzz
26-06-2009, 19:34
bu sene dünya genelinde bir seyirci kıtlığı var. Bunun sebebi kimine göre ekonomik kriz; kimine göre ise f1'in cazibesini yitirmesi ve F1in patronu Ecclestone Hazretlerinin ipe sapa gelmez yasakları..

Zaten seneye f1'e alternatif yeni bir organizasyonun kurulmasıda gündemde. Takımlar ve markalar çok sıkıldı yasaklardan.

Teknolojik pek çok icada yasaklar getirildi ve bunun yansımaları otomotiv sektörünede, bizim gibi kullanıcılarada direkt yansıyor. Mesela; Boschun geliştirdiği inanılmaz bir viraj savrulma-viraj denge kontrol sistemi vardı. Ecclestone efendi bunu icad edilir edilmez yasaklayıverdi. Ve bu teknoloji çöpe gitti.. Koskoca formulada hala kanatçıklarla, bijonlarla falan uğraşılıp, bunlardan medet umuluyor.

FORMULA 1 türkiyede değil KOMPLE DÜNYADA bitsin kardeşim; yasak yasak yasak nereye kadar..

Fætih
26-06-2009, 21:10
bencede bitsin...:) millet sokaklarda arısacağına adam gibi pistte yarısırkı buda acayıp ılgı ceker daha cok para getırır :D

skyeye
26-06-2009, 21:11
Şu tipe bak zaten, bundan hayır gelir mi? :D

http://www.telegraph.co.uk/telegraph/multimedia/archive/01008/ecclestone-460_1008766c.jpg

yakuzz
26-06-2009, 21:39
şam şeytanı :D :D :D :D

mericalptekin
26-06-2009, 21:46
şu tipe bak zaten, bundan hayır gelir mi? :d

http://www.telegraph.co.uk/telegraph/multimedia/archive/01008/ecclestone-460_1008766c.jpg
+1905

i-tec
26-06-2009, 22:15
Renault F1 Patronu Flavio Briatore tribünlerini doldurmayı beceremeyen Türkiye'nin Formula 1 takviminden çıkartılması çağrsında bulundu.

Formula 1'in İstanbul ayağının kaldırılması için kampanya başlatıldı. Son haftalarda devam edip etmeyeceği belli olmayan Formula 1 yarışlarının sürdürülmesi için FOTA yöneticilerinin İtalya'nın Bologna kentinde yaptıkları toplantılardan olumlu sonuç alındı.

Formula 1 yarış takımlarından Renault'un patronu İtalyan Flavio Briatore, FOTA ile Formula 1'in sahibi Bernie Ecclectone anlaşma sağlanması için aracı olurken, İstanbul'un Formula 1 takviminden çıkarılması için kampanya başlattı.Formula 1 yarışmalarının Budapeşte ayağının yapılmasına az bir süre kala İstanbul'a karşı başlatılan kampanya nedeniyle panikleyen Macar yetkililer, kendilerinin de İstanbul ile aynı kaderi paylaşmamak için sıkı bir çalışma başlattı.

Üç hafta önce yapılan Formula 1'in İstanbul ayağında pilotların boş tribünler karşısında yarışmasını sindirilemeyeceğini açıklayan Renault takımının patronu Flavio Briatore, ''İstanbul ve benzeri kentlerin Formula 1 yarışmalarına büyük maddi destek vermeleri halinde bile bu şehirleri takvimden çıkarılması gerek'' açıklamasında bulundu.

Briatore, gazetecilere yaptığı açıklamada, ''Biz paraya değil, dolu tribünlere gitmek istiyoruz. Boş katedrale para akıtmak boşuna, seyircisiz spor olmaz'' diye konuştu.

Alıntıdır !

tipini sevdiğim...asıl biz renault u türkiyeden çıkaralım yeter bu fransızları türkiyeye uyguladığı negatif çalışmalar..yada fransız mallarına % 100 ötv konsun..seyirci bilet ucuzlarsa toplanır 10 lira desinler herkes gider

skyeye
26-06-2009, 23:21
tipini sevdiğim...asıl biz renault u türkiyeden çıkaralım yeter bu fransızları türkiyeye uyguladığı negatif çalışmalar..yada fransız mallarına % 100 ötv konsun..seyirci bilet ucuzlarsa toplanır 10 lira desinler herkes gider

İyi de demeci veren İtalyan, Renault'un ne kabahati var. :)

onur_arslan_59
27-06-2009, 12:27
türkiyede buyuk takımların futbol macları haric kimse dünya kadar para veripte yarıs izlemez. hele de ulkenın yarısından fazlasının yoksulluk sınırının altında oldugu dusunulurse.

skyeye
27-06-2009, 12:41
Her şeye para ayırmasını bilen milletimiz F1'e de para ayırmasını bilir de önce F1 kültürünü oturtmak lazım. Daha kendi otomobil markamız bile yok, motorsporlarına ilgimiz trafikte makas atmaktan ibaret. Bunda hem mevcut ve geçmiş hükümetlerin, hem sponsorların hem de TOSFED'in büyük eksikliği söz konusu.

levoli
27-06-2009, 16:23
ben bu sene ankaradan kalkıp 3. kez formula gittim iki sene açık alanda izledim aslında tarla demek daha doğru taş toprak çalılar felan... neyse bu sene davaetiye buldum ve ana türibinden (gold) izledim 4 kişiydik biletli olsak 2.000 tl. vermemiz gerekiyoru yemek+yol parasınıda eklersek sanırım yuvarlak hesap 2.500 tl. gibi bişeye mal oluyor... şimdi bu parayı kaç kişi verebilir ben veremem açıkçası....
ilk yıllar petrol ofisi sponsorluğunda yarış daha canlıydı promosyonlar bedava biletler reklamlar vs.. bu sene bakıyoruz ING BANK sponsor..ne yapıyo ING sadece renault f1 aracıyla resim çektirmenize imkan sağlıyor bu u sponsorluk? bence değil çekilişle kampanyayla bilet dağıt bilet fiyatlarının bir kısmını sen öde vs. yani çalış kardeşim.. ama adamlarım umrunda değil...
2006 yılında yarış bitince 1 saat pist bölgesinden çıkamadım arabamla ama bu sene 10 dk. sonra temdeydim üzüldüm hep yabancılar vardı kaça bilet alıyorlar bilmiyorum ama her zaman olduğu gibi bizim ülkemizde bizden daha avantajlı durumdalar tıpkı tatil köylerinde olduğu gibi...
yıllarca yüzyılda bi yapılacak olimpiyatları alcaz diye para akıtıldı bu işe sonra stad yaptık mahsur kaldık, ama en az 10 yıl boyunca yapılacak f1'e kimse olimpiyatlar kadar destek olmadı... sonuçta böyle oluyor işte neyse hayırlısı olsun..
f1 sona ererse en azından pist amatörler için kullanulabilecek bir mekana dönüşür en azında ekonomiye katkı sağlar birde caddelerdeki enerjiyi pistte atma imkanı veerebilir cadde sporcularına:))

i-tec
27-06-2009, 16:45
İyi de demeci veren İtalyan, Renault'un ne kabahati var. :)
renault f1 un patronu olması yeterli...ben hiçbir fransız malını almıyorum ermeni tasarısını geçirdikten ve avrupa birliği sürecinde önümüze koca bir kaya koydduklarından beri

TheEye
28-06-2009, 09:57
ben bu sene ankaradan kalkıp 3. kez formula gittim iki sene açık alanda izledim aslında tarla demek daha doğru taş toprak çalılar felan... neyse bu sene davaetiye buldum ve ana türibinden (gold) izledim 4 kişiydik biletli olsak 2.000 tl. vermemiz gerekiyoru yemek+yol parasınıda eklersek sanırım yuvarlak hesap 2.500 tl. gibi bişeye mal oluyor... şimdi bu parayı kaç kişi verebilir ben veremem açıkçası....
ilk yıllar petrol ofisi sponsorluğunda yarış daha canlıydı promosyonlar bedava biletler reklamlar vs.. bu sene bakıyoruz ING BANK sponsor..ne yapıyo ING sadece renault f1 aracıyla resim çektirmenize imkan sağlıyor bu u sponsorluk? bence değil çekilişle kampanyayla bilet dağıt bilet fiyatlarının bir kısmını sen öde vs. yani çalış kardeşim.. ama adamlarım umrunda değil...
2006 yılında yarış bitince 1 saat pist bölgesinden çıkamadım arabamla ama bu sene 10 dk. sonra temdeydim üzüldüm hep yabancılar vardı kaça bilet alıyorlar bilmiyorum ama her zaman olduğu gibi bizim ülkemizde bizden daha avantajlı durumdalar tıpkı tatil köylerinde olduğu gibi...
yıllarca yüzyılda bi yapılacak olimpiyatları alcaz diye para akıtıldı bu işe sonra stad yaptık mahsur kaldık, ama en az 10 yıl boyunca yapılacak f1'e kimse olimpiyatlar kadar destek olmadı... sonuçta böyle oluyor işte neyse hayırlısı olsun..
f1 sona ererse en azından pist amatörler için kullanulabilecek bir mekana dönüşür en azında ekonomiye katkı sağlar birde caddelerdeki enerjiyi pistte atma imkanı veerebilir cadde sporcularına:))

bu dediğiniz zaten uygulanıyor. Bazen 2, bazen de 3 ayda 1 kez, exotic araçlar için minik antrenmanlar düzenleniyor. Tabi bu da araç başı 500tl den başlıyordu en son bildiğime göre. Zaten iş adamları gidiyor çoğunlukla..

35KES52
29-06-2009, 13:03

Ondan sonra içeriye gelecek kitleyi bir düşünseniz?
Tabiki bu kadar pahalı olmamalı ama o kadarda ucuz olursa içerisi ameleden geçilmez.
Bir başka forumdan bir başka üyenin yazdığı bir yazıyı alıntı yapıyorum :)

Alıntıdır..

yapın F1 biletini çayır 5 TL , gold tribün 10 TL ok, ee sonra ???
ne olacağını söyleyeyim ,bütün dünyaya rezil olacaz .

artık yarış sırasında karşıdan karşıya geçmeye çalışan sığırlarmı istersin ?
trübünde karı kız muhabbeti yüzünden bıçak çekenmi istersin ?
bariçelloya pandik atanmı istersin ?
manken kızların telefonlarını almaya çalışanmı istersin ?
aptal şahiniyle pistte tur atmak isteyenmi istersin ?
ağzında sigarayla pitstop sırasında 25 tane teknisyenin arasında dolaşanmı istersin ??
NE İSTERSİN ?

yakuzz
29-06-2009, 13:14
sezarın hakkı sezara.. milletimi azıcık tanıyorsam, burada yazılanların hemen hepsini yapmaya muktedirdir :D

doğru söze diyecek yok..

emp:)
29-06-2009, 14:09
Tanıtım yok, F1 olduğunu bilenlerin sayısı az hiç ben tv, dergi vs de reklamını tanıtımlarını görmedim seyirci bu durumda gitmez tabiki. Uçuk kaçık bilet fiyatları yerinede daha makul fiyatlar olsun izleyici çoğalacaktır.

skyeye
29-06-2009, 14:50
Benim için bilet fiyatları 2. planda, esas önemli olan işletme sıfır. Aracını park edecek otopark yok, var diyenler olacaktır, orası otopark değil tarla, patates eksinler. Su zaten fahiş fiyat, parayı boşver diyelim, 1 saat sıra bekledikten sonra kalmadı cevabını almanız işten değil. Bileti 10 liraya alsan tamam dersin 10 liralık bilete bu işletme layıktır, ama 350TL'ye bilet satın alan adam 350TL'ye uygun hizmet bekler, bulamazsa da gelmez. Benim bilete verecek 350TL param olsa bile sırf o eziyeti çekmemek için gitmem! Her zaman her yerde olduğu gibi protoldekilerin gönlü hoş olunca organizasyon başarıyla tamamlanmış demektir. Boşverin zaten diğerlerinin ağzı var dili yok. ;)

Kunteper Canavarı
29-06-2009, 15:42
kim nederse desin o sıcakta kimse kimseden dünyanın parasını veripte oraya gitmesini bekleyip memleket insanına suç bulmasın.
bu ülkede f1 e meraklı olan f1 i ilk gününden itibaren takip eden ciddi bir kitle var ve bunların çoğu o sıcakta bide dünya para verip yarışlara gitmeyeceğini belirtiyor.
evinden izlemenin çok daha mantıklı olduğunu düşünüyorlarki, briatore nin her söylediğini dikkate alırsanız ondan farkınız kalmaz adam button a da elektrik direği kadar hızlı demişti.

yani seyirci gelmiyor diye biratore efendi yarışmayacaksa yarışmaz istanbulu boş gecer bi dahaki yarışlarında hepsini kazanır gene 1. olur.

ama bi cacık yiyemeyip gündem değişmek için başkalarına fok atmaktan başka ne biliyorki:D:D:D

Kunteper Canavarı
29-06-2009, 15:44
Tabiki bu kadar pahalı olmamalı ama o kadarda ucuz olursa içerisi ameleden geçilmez.

Alıntıdır..

ağzında sigarayla pitstop sırasında 25 tane teknisyenin arasında dolaşanmı istersin ??
NE İSTERSİN ?

bu yazıyı yazan arkadaş dağdamı yaşıyormuş bu olaylar sadece bizim ülkemize has öylemi..
he pardon bide parası olanlar bu yazılanları yapmaz dime onlar saygın insanlar onlar ayı olamazlar kıro değillerdir.
gülüyorum yaa çok gülüyorum...

ozgur_dezen
29-06-2009, 17:00
valla ne diyecegimi bilmiyorum ....yazilanlari okuyunca soz hakki dusen o kadar cok kisi varki bana sira gelmez :)

35KES52
29-06-2009, 22:19
bu yazıyı yazan arkadaş dağdamı yaşıyormuş bu olaylar sadece bizim ülkemize has öylemi..
he pardon bide parası olanlar bu yazılanları yapmaz dime onlar saygın insanlar onlar ayı olamazlar kıro değillerdir.

Bunları yaşamak için dağa çıkıp gözlem yapmaya gerek yok...

Şehrin göbeğinde zaten bu yukarıdaki hareketlerde bulunan insanlar...

Ben şahsen katılıyorum en guzel ornegınıde bundan geçen hafta Otokolık Fest ızmırde bır guzel yasadık Berat..

İlk iki gün ücretli iken Pazar günü babalar günü oldugundan giriş bedava idi ve içerideki kitlenin kalitesini görseydınız aradakı farkı anlardınız.Ben Tarkan konserınde sadece grubumun yanına giderken kaç kere kavga ettim boynumda görevli kartı olmasına rağmen.Ama ilk iki gün herşey nizamiydi...

Üzülsemde yukarıda arkadaşın yazdığı alıntılara birebir katılıyorum...

Al Paciona
30-06-2009, 09:43
Aslında çeşitli açılardan bakılmış konuya, dünyada F1 e ev sahipliği yapan ülkeler arasında bilet fiyatlarının en ucuz olduğu ülke Türkiye dir. Ama tabi avrupa standartlarına göre ucuzuz bize göre halen pahalıyız. örneğin almanyada ve ingilteredeki birçok F1 sever kendi ülkeleri yerine bizim ülkemizde yarışları izlemeye geliyorlar. tur organizasyonu ile daha ucuza hallediyorlar.

Bence bilet fiyatlarına takmak yerine asgari ücreti yükseltmeliler, muhasır medeniyetler seviyesinde bir altyapı oluşturmalılar, daha fazla cezbedici organ,zasyonlar yapmalılar, metroyla ulaşım sağlamalılar v.s v.s.

Briatore ye gelince tipik zevzek italyanlardan birtanesidir kendisi. bence hiç önemi yok. çift taraflı oynuyor kendi yerini sağlama alıyor. bu yıl özellikle ferrari ve mclaren reytingleri düşürmek için araçlarını geliştirmediler. vermek istedikleri mesaj biz olmazsak F1 olmazdı bence başarılıda oldular.

Ben şahsen ilk yıl schumi varken yarışa gitmiştim ta ankaradan. ozaman bir rekabet vardı heyecan vardı. bu sene kimi ve neyi izlesinlerki??? hepsi birbirinden beter takımlar.

İstanbula gelmek istemiyolarsa gelmesinler zaten işletme zarar ediyormuş ben TV den daha rahat izlendiğini düşünenlerdenim.

Ama önemli bir konuyu söylemeden geçemeyeceğim bana göre pist için istanbul yanlış bir seçimdi. ege yada akdeniz bölgesinde turistik bir ilimizi seçip bahar yada sonbahar döneminde yarışları yapmaları gerekliydi. buda devletin eksikliğini gösteriyor.

Kunteper Canavarı
01-07-2009, 08:55
Bunları yaşamak için dağa çıkıp gözlem yapmaya gerek yok...

Şehrin göbeğinde zaten bu yukarıdaki hareketlerde bulunan insanlar...

Ben şahsen katılıyorum en guzel ornegınıde bundan geçen hafta Otokolık Fest ızmırde bır guzel yasadık Berat..

İlk iki gün ücretli iken Pazar günü babalar günü oldugundan giriş bedava idi ve içerideki kitlenin kalitesini görseydınız aradakı farkı anlardınız.Ben Tarkan konserınde sadece grubumun yanına giderken kaç kere kavga ettim boynumda görevli kartı olmasına rağmen.Ama ilk iki gün herşey nizamiydi...

Üzülsemde yukarıda arkadaşın yazdığı alıntılara birebir katılıyorum...

zenginle fakirin arasında uçurum olan bir ülkede eğitim sisteminin berbat olduğu bir ülkede bu görüşe sahip olman doğal sende haklısın...
ama napoliye marsilyaya gitme ogün kavga ettiğin adamlarla sarılıp öpüşürsün ne kadar iyi insansınız diye...

HAGI
01-07-2009, 12:56
5tl ye 10 tl ye bilet satmakla olucak iş değil arkadaşlar f1 e gerçekten tutkun olan kişiler için bilet fiyatları çokta önemli değil zaten f1 de en lüks sporlardan en maliyetli spor organizasyonlarından birisi,bu organizasyonu yönetenlerde organizasyonun lüks ve elit kesime hitap etmesi için uğraşıyorlar amaçları bu önemli olan bu kesimi oraya toplayabilmek.

mhakkan
01-07-2009, 22:13
Michael Schumacher gitti f1 bitti. biz yanlış zamanda bu işe girdik..

cagy
10-07-2009, 10:28
Az bile demiş...

Emirhan34
16-07-2009, 15:41
şu tipe bak zaten, bundan hayır gelir mi? :d

+1907

elpadre
16-07-2009, 17:47
ee ne yapsın bıletler cok pahalı malum krız falan derken tabı trubunler bos kalır

eskikasa
16-07-2009, 18:32

Alıntıdır..

NE İSTERSİN ?

tam böyle bişey dicektim sen zaten demişsin.
q7 lerle ml320 lerle gezen hem öküz olup hem de bolca parası olanları napçaz? 5 yıldızlı otel odasında mangal yakan da bu ülkenin en zengin en itibar sahibi sanatçısı değil miydi?

~~NEO~~
01-08-2009, 11:15
350 TLye çerez alırım...Açarım NTV'yi...O bana tüm sezon boyunca,Ev rahatlığında Formula 1, Moto GP, Turkcell Süper Lig, Banka Asya Ligi, Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi, Dünya veya Avrupa kupası, Olimpiyatlar...vs...Hepsine yeter...:D

harrun
01-08-2009, 11:37
Fiyatları uygun şekilde aşağıya çekerlerse bütün tribünlerin ağzına kadar dolu olduğunu görecekler.Bir bilete 700 lira gibi fahiş bir fiyatı bu zamanda kim verebilir 50 turluk bir yarış için... ?

Mustafaeren
01-08-2009, 15:41
usta bılet fıyatlarını 350 degılde 200 yapsalar yada 150 lıra yapsalar katılım elbette artar ama su var saolsunlar o pıst ılk olarak ızmır e yapılcaktı devlet buyuklerı artık ne cıkar sagladılarsa ıstanbulun en ucra kosesıne sacma sapan bı pıst yaptılar ıstanbulun trafık cılesı zaten bıtmez o bıle gıtmemek ıcın bı neden ızmırde olsa emınım kı daha cok katılım olurdu yurt dısından veya turkıyeden hersey daha oturaklı ve guzel olurdu. istanbul artık boyle seylerı kaldırbılecek bı yapıya sahıp degıl cok dolu. bence en buyuk hata pıstın ıstanbulda olması
o adamında tıpı ne oyle be mezarcı gıbı kım bulmus onu

Ghent
03-08-2009, 23:33
Artık bizlere bıraksalar şu pisti de hakkını versek :D

BBERKAYY
06-08-2009, 11:24
usta bılet fıyatlarını 350 degılde 200 yapsalar yada 150 lıra yapsalar katılım elbette artar ama su var saolsunlar o pıst ılk olarak ızmır e yapılcaktı devlet buyuklerı artık ne cıkar sagladılarsa ıstanbulun en ucra kosesıne sacma sapan bı pıst yaptılar ıstanbulun trafık cılesı zaten bıtmez o bıle gıtmemek ıcın bı neden ızmırde olsa emınım kı daha cok katılım olurdu yurt dısından veya turkıyeden hersey daha oturaklı ve guzel olurdu. istanbul artık boyle seylerı kaldırbılecek bı yapıya sahıp degıl cok dolu. bence en buyuk hata pıstın ıstanbulda olması
o adamında tıpı ne oyle be mezarcı gıbı kım bulmus onu

İyide pist kurtköyde İstanbul trafiğiyle alakası yok hatta neredeyse Gebzede... Adamlar bunu başka bi yere yapsalardı o ilçe iptal olurdu trafikten. Tek sorun mesela Beylikdüzünden Avcılardan vs. gelen biri için sabah trafiğiyle 2 saat falan sürücek olması yolun. Şuan bomboş bi yer hatta pist yapılmadan önce kimsenin uğramadığı bi yer. 3-4 şeritli yollar yarış zamanı dışında tek araç görmüyor yarış zamanıda köprü trafiği kadar kalabalık olmuyor. En azından bu sene öyleydi. Bu arada biletler 90 liradan başlıyordu bu sene... Gitmek isteyen elbette giderdi. Sadece o sesi canlı dinlemek için bile verilir. Tosfed'in görevi sadece denetlemektir bu arada. Yarış bilincini kazandırmak organizasyonu yapanların görevi. Yaptıgı yarışın reklamını yapmalı. Neyin ne olduğunu anlatmalı... Milyonlarca dolarlık araçları bir arada yarışırken dünyaca ünlü pilotları ve o heyecanı 5 liraya 10 liraya satın alamazsınız. Kalearkası tribünde Mersin idman yurdu maçı izlemekmi bu? Saçmalamayın...

Erkan DOĞU
06-08-2009, 11:40
Adamlar Bi CaddeBostana S'e Gidiyolar Yada Gece Trafiğe Cıkıyolar Göz Zevklerini Doyuruyolar Ne Gereği Var F1'e :D

recco
10-08-2009, 00:32
hiç unutmuyorum ilk sene (2005) yarışa bende gitmiştim cektigim çileyi ben bilirim 240 tl ye bilet aldım 50 cl suya 1,5 tl para verdim sinirimden yemek yemedim nedeni hamburger 8 tl idi. adamlar cok iyi tezgah kurmuslar. bilet fiyatları degilde adam gibi hizmet verseler katılım bence cok daha fazla olurdu!!!!!