Orijinalini görmek için tıklayınız : 2008 astra h sedan gizli özellikler hakkında
sayın opel garage servis yetkilileri;
aracımda tech2 cihazı ile açılabilecek özellikler mevcut mudur??? (belli bir hıza ulaşınca otomatik kilitlenen kapılar, camları kumandadan açıp kapama, emniyet kemeri uyarısı ve çift kilitleme gibi) ya da bunlar tech2 cihazı olmadan aktif edilebiliyor mu ??? sizlerden en kısa süre içerisinde yardımlarınızı bekliyorum. teşekkürler...
weSti555
24-06-2009, 14:05
Aracınızın ekstra bazı özelliklerini tech2 ile aktif etmek mümkün olabilir, bunun için uygun bir zamanınızda uğrayabilirseniz aktif edilebilecek özellik olup olmadığına bakabiliriz.
sayın opel garage servis yetkilileri;
aracımda tech2 cihazı ile açılabilecek özellikler mevcut mudur??? (belli bir hıza ulaşınca otomatik kilitlenen kapılar, camları kumandadan açıp kapama, emniyet kemeri uyarısı ve çift kilitleme gibi) ya da bunlar tech2 cihazı olmadan aktif edilebiliyor mu ??? sizlerden en kısa süre içerisinde yardımlarınızı bekliyorum. teşekkürler...
aynı özellikleri mümkünse bende istiyorum
sakal_25
24-06-2009, 14:25
Aracınızın ekstra bazı özelliklerini tech2 ile aktif etmek mümkün olabilir, bunun için uygun bir zamanınızda uğrayabilirseniz aktif edilebilecek özellik olup olmadığına bakabiliriz.
Merhaba az önce diğer konu başlığına da yazdım,
Hıza duyarlı otomatik kapı kilitleme özelliği yokmuş benim araçta tech2 cihazı ile kontrol etmişler.
Yapılıyorsa İzmir'de yapan yer varmıdır.
öncelikle göstermiş olduğunuz ilgiye çok teşekkür ederim. bu cumartesi için öğleden sonra müsait olur musunuz ??? bu arada bir de detaylı adres bilgilerinizi rica edeceğim.
weSti555
25-06-2009, 10:31
aynı özellikleri mümkünse bende istiyorum
Merhaba az önce diğer konu başlığına da yazdım,
Hıza duyarlı otomatik kapı kilitleme özelliği yokmuş benim araçta tech2 cihazı ile kontrol etmişler.
Yapılıyorsa İzmir'de yapan yer varmıdır.
Araca bindikten sonra kontağı açın kapılar kapalıyken merkezi kilit'e basılı tutun, kapılar önce kilitlenecek sonra açılacaktır aracınızla hareket edin eğer aracınızda bu özellik varsa aktif olmuş olacak ve 7km' den sonra kapılar 12km' den sonra bagaj kilitlenecektir. Eğer olmuyorsa arka elektronik kilit merkezi ( REC ) tech2 ile programlanabilir ve özelllik kazandırılmaya çalışılabilir.
vectra c içinde uygulama geçerli.
weSti555
25-06-2009, 10:33
öncelikle göstermiş olduğunuz ilgiye çok teşekkür ederim. bu cumartesi için öğleden sonra müsait olur musunuz ??? bu arada bir de detaylı adres bilgilerinizi rica edeceğim.
Rica ederim Cumartesi müsait'im ne zaman isterseniz.
adres : şaşmaz oto san. sit. 2.cad 34.sok no:35
312 278 21 96 gelmeden evvel ararsanız detaylı tarif edebilirim.
Rica ederim Cumartesi müsait'im ne zaman isterseniz.
adres : şaşmaz oto san. sit. 2.cad 34.sok no:35
312 278 21 96 gelmeden evvel ararsanız detaylı tarif edebilirim.
ilginize tekrar tekrar teşekkür ederim. c.tesi günü allah tan bir mani çıkmazsa uğrayacağım inşallah. bu arada kandiliniz mübarek olsun.
weSti555
26-06-2009, 11:54
teşekkürler sizinde kandiliniz mübarek olsun.
7 km/h ' den sonra kapıların kilitlenme işi corsa c de de oluyo mu acaba?
maltunok
26-06-2009, 14:07
opel-garage yetkilileri,
iyi günler diliyorum.
aracımı kasasız kullanmak nasip olursa 11 gün önce aldım. şu ana kadar hiçbir problemim de olmadı. sadece sorum bakımlarıyla ilgili olacaktır.
ilk 5000 bakımından önce sevise götürmem geek yok sanırım. ilk 5000 baıkmda neler kontrol edilip değişmektedir. sonraki bakım zamanı 15000 km doğrumudur.
kolay gelsin
weSti555
29-06-2009, 11:31
iyi günler
öncelikle aracınızı güle güle kullanın
yetkili servis aracınızın genel kontrolünü yapacaktır sonra ki 15.000km bakımında ise periyodik bakım malzemeleri olan yağ ve filitre gurubu değişecektir.
Webeffect
30-06-2009, 23:33
Ya kardeşler Bizim Astra G'nin gizli özellikleri yok mu? :):):D:D
Hiç görmedim forumda. Bizimki analog Bu kasa dijital mi oldu simdi :)
bektas_butun
01-07-2009, 18:08
he valla yaaaa . G kasalar için yokmu gizli özellikler
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Opelim.Net