Orijinalini görmek için tıklayınız : Lütfen Yardım !
öncelikle merhaba,,
arabamda bugunlerde barizbir performans düşüklüğü hissediyorum ve bitürlü çaresini bulamıyorum ne olabılır ?
bide lastiklerimi yenilemeyi düşünüyorum hangi marka ve modelini önerirsiniz V tipi lastıkler yağmurda kayar diyorlar ne derece doğrudur şimdiden teşekkurler...
Batucan T.
16-06-2009, 02:24
performans düşüklüğünden kastınız nedir? ne gibi değişiklikler var araçta?
bir de aracınız kaç km önce servise girdi?
wallahi buaralar hiç bakamadım ve servise gitmeyeli baya oldu yaklaşık 1-2 yıl :(((( araba 50.000 de ..
performans düşüklüğünden kastım mesela ben 3. viteste 60km hızla giderken gazı kokledımmı benı geri iterdi ama şimdi yavaş yavaş hızlanıyor..1.viteste patinaj atmaya kalksam zorla atıyor :(((
vectra delisi
16-06-2009, 05:36
Sorun elektrik sistemide olabilir buji kabloları vs. yada carbon cleaning yapılabilir.
Bende sizin gibi bazen arabamdan şüphelendim her defasında..soluğu serviste aldım... cihazlara bağlattım... hiçbir sorun olmadığını... insanın ruh halihnden olduğu kanısına vardım.....fazla dert etme...
weSti555
16-06-2009, 10:19
1-2 yıl dır servise gitmemiş artık gitme zamanı gelmiş demek ki. Servise gittikten sonra düzelmezse o zaman konuşulabilir bu konular.
Ayrıca V tipi lastik yağmurda kayar H tipi kaymaz gibi bir durum söz konusu değil.
erdem466
16-06-2009, 10:51
baskı diski çekişi etkiler bakım zamanı gelmişte geçmiş bile yaptırın farkedecektir.
1-2 yıl servise gitmedimi :D
wallahi daha fazla diye biliyorumda napmış lan bu öküz demeyin diye utandım :)
beyaz guvercin
19-06-2009, 14:19
arabaya nasıl bakarsan o da sana aynı şekilde karşılık verir
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Opelim.Net