Orijinalini görmek için tıklayınız : Aşıksan vur saza
abi bu aşk meşk işlerinin yeni adresi artık burasıdır burada konuşmaya devam edelim
kız cumartesi sinemaya gelmeyi kabul ettimi peki???
daha söylemedim inşallah kabul eder
söylemememin nedeni ankaraya gitme durumu var
eder eder merak etme, ama sinema fikri cok iyi bir fiir değil, sinemada konuşamazsın bile:D Cafe ye git sen en iyisi yine, sohbet ortamı doğar. Bak tecrübe konuşuyo burda:)
kız zaten fazla konuşmuo ki
opelcalibra_1
14-08-2006, 11:22
abi yapma ne sinaması yaw ben kız arkadasımı alıp orta okulda gidiyodum sinemaya :cool: :cool:
Gidin şöle baş başa bi yemek ohh sonra manzarası olan bi yerde bi sohbet bi cappucino iş tamamdır :D :D yolda iki de yan verdin miydi tamam :p
aynen katılıyorum walla, bak aklın yolu bir. Kız konuşmuyosa bile sen konuşcan:) SOhbeti sen devam ettircen ki kız sıkılmasın. Bir nevi halkla ilişkiler çalışması yürütmelisin.:)
Çok ele verdik kendimizi bea:D
opelcalibra_1
14-08-2006, 11:30
aynen katılıyorum walla, bak aklın yolu bir. Kız konuşmuyosa bile sen konuşcan:) SOhbeti sen devam ettircen ki kız sıkılmasın. Bir nevi halkla ilişkiler çalışması yürütmelisin.:)
Çok ele verdik kendimizi bea:D
ahh ahh ne lise yıllarıydı onlar dimi simdi insan hatırlayorda efendim :D :D :D :D
abi yapma ne sinaması yaw ben kız arkadasımı alıp orta okulda gidiyodum sinemaya :cool: :cool:
Gidin şöle baş başa bi yemek ohh sonra manzarası olan bi yerde bi sohbet bi cappucino iş tamamdır :D :D yolda iki de yan verdin miydi tamam :p
tamamda bi şey unuttunuz sanırsam burası sivas:D
ahh ahh ne lise yıllarıydı onlar dimi simdi insan hatırlayorda efendim :D :D :D :D
evet ya lise yılları...:) aaah ah.
opelcalibra_1
14-08-2006, 11:35
:D tamamda bi şey unuttunuz sanırsam burası sivas:D
hocam hiç manzarası yokmu buranın onur bana baya güzel yerlerden bahsetmişti ?? manzarayıda gectim başbaşa yemek yiyecek adam gibi bir yeridemi yok ?
kesin vardırda senin işine gelmio işi ucuza kapatacan diye :D :D :p
opelcalibra_1
14-08-2006, 11:36
evet ya lise yılları...:) aaah ah.
ilker varya aklıma neler getirdin ha ... tebrik ederim ben artık bugun bunalım takılırım :( :(
:D yok be abi alakası yok güzel manzaralı yer istiorsan araban olacak yemek yiyecek mekan arıorsan abazalar olmayacak
opelcalibra_1
14-08-2006, 11:39
:D yok be abi alakası yok güzel manzaralı yer istiorsan araban olacak yemek yiyecek mekan arıorsan abazalar olmayacak
tamam kardesim bekle onur gelsin al arabasını onurun cak bi yere onurda opet tabelasına seni assın :D :D
Saka bi yana kardesim valla ben hiç gelmedim sivasa ne nedir bilmem sen hangisini uygun görüyosan öle yap ama bence ne olursa olsun bi ekrana mal gibi takılıp kalmayın ve acık havada olun derim bu benim nacizane fikrim :cool:
ya ben ya ben...:) Zaten duygusal başladım güne, giderek batıyorummm:(
opelcalibra_1
14-08-2006, 11:46
ya ben ya ben...:) Zaten duygusal başladım güne, giderek batıyorummm:(
aynen ha giderek bayılıyorum bende ... havalardandır havalar :D :D :D
abi işte olur böle şeyler şu an hala nie beni aramadı die kendine soruorsun di mi?
yakışırrrr ee daha ne üzülüon
neyse ben şimdilik kaçar kendime ayakkabı alacam sonra devam ederik
ilker abi arap kamili de al vurguna gidioz benim kıza laf atmışlar bu akşam gök yüzü kırmızıya bulancak
:D:D:D:D hahaha, muzzy coşma
ilker abi arap kamili de al vurguna gidioz benim kıza laf atmışlar bu akşam gök yüzü kırmızıya bulancak
BURASI YERİ DEĞİL KARDEŞİM BU TARZ MUHABBETLERİN.. :mad: :mad: :mad:
TAMAM GENÇSİN,KANIN KAYNIYOR HİÇ BU TARZ DAVRANIŞLARA GİRME DİYECEM AMA GİRECEKSENDE BARİ ÖZELDEN YAZ veya TELEFON,MAIL'le HALLET..
UNUTMA BURASI OPELİM.NET
BURASI YERİ DEĞİL KARDEŞİM BU TARZ MUHABBETLERİN.. :mad: :mad: :mad:
TAMAM GENÇSİN,KANIN KAYNIYOR HİÇ BU TARZ DAVRANIŞLARA GİRME DİYECEM AMA GİRECEKSENDE BARİ ÖZELDEN YAZ veya TELEFON,MAIL'le HALLET..
UNUTMA BURASI OPELİM.NET
evet abi haklısınız tekrar özür dileyorum
o zamn soru soruyum googleye nasıl resim atabiliriz
kız istiyo zaten gitmeyi (:
o zamn soru soruyum googleye nasıl resim atabiliriz
sanırım bu sorunun yeride bura değil muzzy (:
:D abi ben daha yazmıcam yaa valla bak dengesiz dengesiz yazıom ilk olarak şimdi kendimi bi silleliom sonra düzgünce yazarım:D
angelacelya
15-08-2006, 14:01
muzzy nooldu bugün oldu salı cumartesimi gidecektiniz sinemaya eee?arkası yarınların arkası gelmez oldu aşkın çabuk mu bitti ne:)
yaa hiç sorma kızda bi değişiklik var laf atmışlar o da polise vermiş kızın yüzü hiç gülmüo bugün
angelacelya
15-08-2006, 14:57
sivasta laf atanı polise mi veriyorlar..afferin valla.tam sırasıdır destek o ona
valla sivasta laf atan çok poliste alsada tekrar bırakacaktır yane
film sanırsam burda bitio arkadaşlar
artık kız bana bakmaz oldu artık naz mı yapıo bilmiom ama bi şeyler olmuş yane
bitti rüya diyim ben size siz anlayın dahasını da yazmak istemiom
heart_breaker
25-08-2006, 20:45
+999999999999999999+ nosssssssss
teoman tuna
09-04-2009, 13:54
aşk diyince aklıma eski kız arkadaşım geliyo:)
konu üzerinden 2 sene geçmiş hort
Pehlivanoğlu
09-04-2009, 15:05
Yalnız amma konu hortlamaya başladı!
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Opelim.Net