PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : astra airbag problemi

cyrus34
10-06-2009, 16:25
arkadaslar bugun aracımı servıse goturdum ufak bı kaza sonucu yapılması gerekıyordu ve servıste dıreksıyon gobegının cok asındıgını soyledım servıstekı arkadasta bana aırbag acmıs olabılr ve dıreksıyonu yenıden kapatmıslardır dedı boyle bısey olabılırmı aracı alalı 2 ay oldu

weSti555
10-06-2009, 17:13
Kapak yan sanayi ye benziyor ancak bu airbag açılmış anlamına gelmez korna yerleri astra g kasalarda sorunlu olduğu için değiştirmiş olabilirler.

cyrus34
10-06-2009, 17:20
westı555 hocam valla ınsallh oyledır aracı alalı 2 ay oldu ve servıse gostererek aldım makınaya baglatım eger aırbag le ılgılı bı problem olsaydı cıkardı herhalde ama nebılıyım ıcıme bı kurt dustu yorumun ıcın tesekkurler

oner
10-06-2009, 17:29
Servise gösterdiysen merak etme. Airbag açmış vs. vs. olsa bile önemli bişey olsaydı söylerlerdi serviste. Opel servislerinde 100 farklı yerinden bakıyolar araca. Bazen yolda giderken durduk yere airbag açılması gibi şeyler de olabiliyor. Servis problem yok dediyse için ferah olsun.

cyrus34
10-06-2009, 18:14
hayır ben aracı laırken servıs problemsız dedı ama bugun getırdıgım farklı bı servıs aır bag acmıs olabılır dedı bu benı supeye soktu tesekkurler

İzmiRli
10-06-2009, 18:42
aracı alırken kontrol ettirdiğiniz servis yetkili servis ise bi şey yoktur çünkü aracı tam 1.5 saat boyunca inceliyorlar en ufak yağ akan yeri bile not ediyorlar ama özel servis ise koportacı geliyor hıı tamam şurası boyalı diğer taraflar orjinal diyor içine oturup vites attırıyor tamam şanzuman da iyi durumda diyo debriyajda iyi tamam alın yaa temiz diyorlar ben çok yerde şahit oldum ve geçtiğimz hafta bi tanıdığımıza araba aldık serviste özeldi aynı bu söylediklerimi yaptılar acayip sinir oldum yetkili servisin aldığı parayı aldılar

cyrus34
10-06-2009, 19:35
valla İzmirli tam anlatıgın gıbı aracı alırken servıse gıttım aracı cıhaza bagladı 5 dakıka flan baktı aracta bısey olmadıgını soyledı km sanzıman ve saıre