Orijinalini görmek için tıklayınız : Opel Diplomat
ya acaba Turkiyede varmı bundan haberi olan yada görmüşlüğü olan varmı?? bildiğim kadarıyla V8 bu arabalar..kıyak duruyo..
http://www.opel6070club.com/renko2/diplomat-a-v8-coupe.jpg
bkaraman
13-08-2006, 22:28
valla kupon bir araba
Experience
14-08-2006, 01:02
Başka resimlerle de konuyu destekleyey,m:
http://www2.uol.com.br/bestcars/carros/gm/antigos/opel-diplomat-v8-71.jpg
http://www2.uol.com.br/bestcars/carros/gm/antigos/opel-diplomat-64-2.jpg
resimlerini çok gördüm ama Türkiye sınırlarında hiç rastlamadım..
V8 olmasıyla opelinde muscle-car araçlar arasında yer almasına vesile olabilicek bi araç bence...acaba v8 üretimi varmı opel in günümüzde?
Kendi bantları üzerinde seri V8 üretimi yok.1965 li yıllarda Diplomatlarda böylesi bir çalışma yapılmış.2000 li yıllarda Omega da denenmiş, concept Insignia dada V8 çalışıldı.Ama şu an seri bir üretim yok.
Sadece DTM & BTCC araçlarında ASTRA & VECTRA GTS lerde kullanılıyor.
corsa_tolga
14-08-2006, 19:36
mükemmel ya keşke denk gelse biyerlerde alabilsekkk
kesin vardır bence o kadar çok meraklısı varki
...tek kapılılarından zaten 1965'de toplam sırf 347 tane yapıldı - Avrupada zor bulunan tek kapılılar Türkiyede unutabilirsin - 4 kapılıdan ancak. 6-7 ay önce Türkiyede Eskisehirde araba.com'da vardı bir tane o da 80'000.-- US DOLLAR ele aya sıgmayacak tamamen bir FANTEZi fiyatı istiyordu - herhalde bütün dünya araba.com'a bakıyor falan zannetdi herhalde, ve böyle bir servet yaparım düsündü?...
çok istemiş ama
bir de www.mobile.de (http://www.mobile.de)
ye bakın.
BY_Corsa
09-11-2006, 11:50
ben aynı aractan Bursada görmüştüm, beyaz renk ve 4 kapılıydı yanlış hatırlamıyorsam.Bir daha denk gelirsem resimlerini kesin cekerim.
commodore
10-11-2006, 17:00
tek kapısı harikaaa :)
O dönemin otoları da hep birbirne benziyor. Logoyu sök ford mu,opel mi yok diğer bir marka mı belli değil. Herkes birbirine bakıp aynı kasayı yapmış sanki.
ALBATROS_09
10-11-2006, 23:56
O dönemin otoları da hep birbirne benziyor. Logoyu sök ford mu,opel mi yok diğer bir marka mı belli değil. Herkes birbirine bakıp aynı kasayı yapmış sanki.
Hakkaten ha....:)
Modelbenzerligi icin: Adı üstünde MODA - yani o zamanın, yahutta bugün yasadıgımız zamanda hersey bir Moda dönemidir; giyim, kıyafet, tarzlar, hayata bakıs acısı, ama hersey. Mesela bugün tasarlanmıs bir araba modelini 30'lu yıllarda satamazdınız ve 30'lu yılların bir Opel modelini bugün yapıp tarzlanıp müsteriye yeni olarak sunamazsınız - hangi dönemde yasıyorsak, o dönemin bir estetik ve teknik anlayısı vardır. Eski fotoalbümlere bakın - 70li yıllarda cogumuzun babalarımızın yahutta agbeylerimizin uzun saclarına dikkat edin - o dönemler akzepte olmus "modern" bir tarz - bugün o insanlara para versen, cogu saclarını artık uzatmazlar...
NOT: Bugünde Hyundaimi, kiamı yoksa TATA'mı arabalar belli degil...
commodore
14-11-2006, 23:25
Modelbenzerligi icin: Adı üstünde MODA - yani o zamanın, yahutta bugün yasadıgımız zamanda hersey bir Moda dönemidir; giyim, kıyafet, tarzlar, hayata bakıs acısı, ama hersey. Mesela bugün tasarlanmıs bir araba modelini 30'lu yıllarda satamazdınız ve 30'lu yılların bir Opel modelini bugün yapıp tarzlanıp müsteriye yeni olarak sunamazsınız - hangi dönemde yasıyorsak, o dönemin bir estetik ve teknik anlayısı vardır. Eski fotoalbümlere bakın - 70li yıllarda cogumuzun babalarımızın yahutta agbeylerimizin uzun saclarına dikkat edin - o dönemler akzepte olmus "modern" bir tarz - bugün o insanlara para versen, cogu saclarını artık uzatmazlar...
NOT: Bugünde Hyundaimi, kiamı yoksa TATA'mı arabalar belli degil...
bencede . . . Tamamiyle katılıyorum... Bence herşey gittikçe daha basite kaçıyor...
kapitan işte opelin s-class ıymış zamanında
coupesini de yapmışlar vay be ilkkez gördüm
aynı S classın coupesinin CL olması gibi bişey bunun sedanından bikere görmüştüm çankayada 30 bin euroya satılıktı.
aslında camaro mustang yerine alınabilir ama sayıları çok az
Tam '' Yaşlı Kurt '' ! :good:
vBulletin v3.7.3, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
Opelim.Net