Orijinalini görmek için tıklayınız : lütfen acil yardım!!
katakulle
21-05-2009, 19:14
2006 model h kasa astrama lpg taktırmayı düşünüyorum..ama bunu uzun zamandır düşünuyorum birtürlü cesaret edemedim..ya pişman olursam ya tat alamazsam..sık arızayla karşılaşırsam??kafayı yemek üzereyim artık..h kasa lpgli astra sahiplerinin tavsiyelerini bekliyorum..şimdiden herkese teşekürler...:confused:
katakulle
21-05-2009, 20:49
yahu bi allahın kulu yokmu fikir verecek????
Fikri olanlar vardır elbet, biraz zaman verin :)
Lpg ile ilgili, taktırırken edindiğim bilgiler, yakınımdakiler, okuduklarım v.s. sonucunda; LPG'de en önemli olay kaliteli bir serviste işinin ehli kişilerin taktığı kaliteli bir kit, eğer motorunuz özel bir motor değilse ( fsi v.s) bir sorunla karşılaşmazsınız ve şimdiye kadar neden durdum dersiniz.
LPG ile ilgili konuları aratırsanız forumda çok konuşuldu, tartışıldı. Daha kolay karar verebilirsiniz.
En önemli noktalardan biride motorunuzun lpg takılmadan önce tamamen sağlıklı çalışması gerekiyor. Tam bir bakımdan (buji,filtre v.s. hatta cihazla arıza tesbiti) geçtikten sonra taktırırsanız herhangi bir sorunla karşılaşma şansınız azalır.
katakulle
21-05-2009, 21:22
elbette çok araştırdım..memnun olanlarda var pişman olanlarda..en iyisi gözü karartıp takmak galıba :)
Aracınızı çok kullanıyorsanız yada kullanmak istiyorsanız :D Gözünüzü kapatmadan taktırın bence :)
katakulle
21-05-2009, 21:30
kullanıyorum..kullanmayıda çok sevıyorum elbette..allah kaza bela vermezse uzun yıllarda kullanmayı düşünuyorum..
murattarum
21-05-2009, 21:43
benim ki benzinli olsaydı aldığım gün taktırırdım önceki astra g aracımda öyle yapmıştım,tek proplem ilk zamanlar arıza ışığını yaktı sonrasında lpg beynine format atıldı düzeldi başkada bir zararını görmedim ama genel olarak lpg li araçların daha titiz binilip, bakımının yapılması lazım bence.(filtreler,buji,kablosu,depodaki benzin miktarı,gibi)
katakulle
21-05-2009, 21:49
emisyon ışığının yandığını duymuştum ama arıza ışığını ilk defa duyuyorum...
chevypolat
22-05-2009, 07:07
http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=44118
burayı okursanız -tüm mesajları tabi- aklınızdaki sorulara belki cevap olabilir.
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Opelim.Net