Orijinalini görmek için tıklayınız : bi el atın da şu jantları alalım
http://cgi.ebay.de/4-x-15-ALU-Felgen-fuer-Opel-Fahrzeuge_W0QQitemZ170053605578QQihZ007QQcategoryZ 9888QQrdZ1QQcmdZViewItem
sayden bittim bunlara hem de orijinal ayrıca 30 euro dimi bana almamda yardım edin dostlar yani hangi adımları atacağım?
mesela versand nach deutschland diyor sadece almanyaya mı gidiyo yani?
almanyadan buraya postalanmasi jantlarin fiyati gecer bak diyim
yaw şöyle canavar gibi bi jant taksan onun yerine çok şık gösterecek jantlar var piyasada bunlar çok sıradan geldi bana ama tabi orjinalliği seviyorsan birşey diyemem...
yaw şöyle canavar gibi bi jant taksan onun yerine çok şık gösterecek jantlar var piyasada bunlar çok sıradan geldi bana ama tabi orjinalliği seviyorsan birşey diyemem...
Lafı ağzımdan aldın arkadaşım resmen ... :)
gokhan_soylu07
03-12-2006, 00:35
sanırım o 30 euro postalama ucretı fıyatı deıl ıyı bakın ılana
kaçırmaaa
http://img65.imageshack.us/img65/6718/indtop1oto6xu5.jpg
kutluhan23
03-12-2006, 01:48
bi almancıdan yardım istemelisin bence:D
faithless1905
03-12-2006, 02:21
bence de yurt dışından bir arkadaşdan yardım almalısın
ORDUdrift
03-12-2006, 13:21
benim almanyalı bi arkadas var bi ona sorayım bakalım belki yardımcı olur
ya süper olur ya
orjinal istiyorum arkadaslar birine kar lastiği takacam birinde zaten yazlık var. bi de bu jant ilk dünya prömiyeri jantı. rüzgar tünelinde falan da kullanılmış. imzamda görürsünüz onun için. almanyada bi komşumuz da yok eskiden vardı döndüler
yanlız şu da kafama takılıyo jantlarda kaynak maynak olmasın eğiklik bunun garantisi yok dimi. bide o jantları alırsam kromlatmayı düşünüyorum bu mumkun mu saygılar
[quote=milepo]kaçırmaa quote]
kardeş dalga mı geçtin kimse beğenmiyo jantları tamam da ben kromlarız diyorum bi de:D
setapxxx
03-12-2006, 14:58
hocam bunla uğraşcana git ikinci el vectra a gls jantı al..hemen hemen aynıı
setap kardeş yok ya bu orj.calibra jantı onuniçin istiyorum benimkide orj. ama birine kar lastiği takacaz ondan
jantlar 82€ya satildi, acik arttirma bitti...
ama ordan buraya 1 gönderme parasi acaip olur(20 kg paket 64€ ya geliyor,4 lastik kac kilo ceker) 2 birde gümrük gelir üstüne...
astari yüzünden pahali olur.
ama illa istersen yardimci olurum..
jantlar 82€ya satildi, acik arttirma bitti...
:cry: :cry: :cry:
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Opelim.Net