PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Fetih 1453

AsABi KaRTaL
06-04-2009, 14:32
Fetih Hiç Bu Kadar Güzel Anlatılmamıştı Sonuna Kadar İzlemenizi Tavsiye Ederim...

Facebook:
http://www.facebook.com/home.php?#/video/video.php?v=61452207833&ref=mf

mukeala
18-01-2012, 09:10
17 Şubat 2012 vizyonda baya orijinal olmuş gibi duruyor. Çıksa da gaza gelsek:bir:

http://www.youtube.com/watch?v=5HoR9_VdAXc&feature=youtube_gdata_player

HK
18-01-2012, 09:45
http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=41991&highlight=fetih

verilmişti.
ama konuları bıraya ataşıyım bu başlığa daha uygun sanki

ogun06
18-02-2012, 00:25
Filmi dün izledim. Filmde birçok eksik var. Mantık hataları var, şöyle olsaymış daha iyimiş denilen sahneler var, Olayların anlatımında eksikler var ve bi yerde de sanki sahne atlanmış hissi veriyor. Ama en azından kaliteli bi yapım ve abartı yok. Yani bi kişi on kişiye dalıyo durumlarına yer verilmemiş :D

Fætih
18-02-2012, 11:18
bende dün gittim.yabancı yapımlarla karşılaştırırsak çok iyi bir film değil ama Türkiye'de yapılmış en iyi film diyebiliriz. en azından bundan sonraki yapımlara yol açacak değerde. Filmde eksikler var var fakat savaş sahnelerinde tüylerim diken diken oldu. filmde en uyuz olduğum konu ise ulubatlı hasana benzeyen 2 tane daha adam vardı bir ara hangisi bizden hangisi onlardan sapıttım :D ama herkesin bu film'i sinemada izlemesi gerekli...

mukeala
18-02-2012, 14:14
Benim beklentilerimi karşılamadı birçok tarihsel hata var. Ayrıca filmde bir örgü yok. Daldan dala atlamış. Fatihi baba sevgisinden yoksun şizofren bir hala sokmuş. Yönetmen film yönetmeyi becerememiş üzüldüm keske filmi yapmadan cennetin krallığını izleseydi.

ern1402
18-02-2012, 20:58
Bi sinemaya gidipde izleyemedik ... Görmek lazım :)

beyaz guvercin
18-02-2012, 22:20
baktılar ortam müsait muhteşem yüzyıl fetih yarın obürgün vahdettinin hayatı öyle gider .

ogun06
19-02-2012, 18:48
filmde en uyuz olduğum konu ise ulubatlı hasana benzeyen 2 tane daha adam vardı bir ara hangisi bizden hangisi onlardan sapıttım :D

aynen :D

cash
19-02-2012, 21:28
bence çok başarılı bir çok arkaaşımız çok eksigi var diyor ama sözde her çarşamba günü gösterilen muhteşem yüzyıl denen ve yatak odasında gecen diziden milyon kat daha iyi filme destek olalımki daha iyilerini yapsınlar

GkySrl
22-02-2012, 02:40
Filmi hiç beğenmedim. Birşey yapılıyor adam gibi yapılıyor taraftarıyım. Savaş sahneleri gladyatör filminden yada spartacüsten alınmış gibi. Fatih gördüğü rüya Yüzüklerin efendisindeki gibi sanki yüzük mordor'a düşüyor. Tarihte ulubatlı hasanın var olduğu bellimidir? %100 Kesinmidir ? Ayrıca Fatihe en yakın kişi akıl hocasıdır akşemsettin ulubatlı hasan değildir. Yani izliyen biri tarihi açıp okusa filmden'de filmi yapandanda filmle ilgili herkesten tiksinir. Tarihimizle uzaktan yakından alakası yok. Film Fatih üzerine değilde Ulubatlı hasan üzerine yapılmış gibi.Ayrıca savaş alanında kadının olması ortalarda gezmesi Fatih'in yanında bile kadın yokken Ulubatlı hasanın yanında kadın olması. Film tamamen fiyasko olmuş...

muebbet
24-02-2012, 21:55
Ben henüz izlemedim fakat bence kendimizle ve tarihimizle bu denli barışık değilken ne film ne dizi yapmayalım nede müzikal ...

mukeala
25-02-2012, 17:22
Katılıyorum millet işe yaramaz imparatorlarını, liderlerini filmler aracı ile kahraman yapar biz her biri bır abide olan yüce ecdadımızı sırf popülarite kazanmak icin aşağılıyoruz.

hodja
25-02-2012, 18:10
Tarihte ulubatlı hasanın var olduğu bellimidir? %100 Kesinmidir ?

Evet, hem de bir tane değil onbinlerce olduğu kesindir; ne güzel askerlerdir onlar..:)

cedoo
25-02-2012, 19:40
filmi seyretmedim söylenenlere göre filmde mehter marşı yokmuş... e bu nasıl istanbul fethi, nerde o tüyleri diken diken eden mehter???

siezma
25-02-2012, 19:56
tabiki amerikan filmleriyle kıyaslarsanız bğenmeyebilirsiniz ama bugüne kadar türklerin yaptığı en güzel savaş filmi ve bu filmlerin bekleneni karşılarsa devamı gelir ve hatta daha güzelleri çekilir başkalarının kahramanlıklarıyla değilde kendi kahramanlıklarımızla övünebilmemiz bir fırsat bu film her ne kadar eksikleri olsa da ben izleyince acayip gaza geldim biz TÜRK lerin bu filmle savaşmaktan korkmadığımızı ve teknolojinin olmadığı dönemlerde ne kadarda başarılı olduğumuzu daha iyi anladım
bence en önemliside ne olursa olsun TÜRK olmaktan gurur duymaktır

loopus_0618
25-02-2012, 21:02
filmden şimdi geldim bende ama ben begendim ne biliyim güzel olmuş yani ama çok küfür ettim :) uyuz oldum gaza geldim :)