PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : safelıne?

O.A.G
24-03-2009, 11:01
arkadaslar doblo nun active,dynamic,safelıne ve vıp plus baz modelleri var..
hepsini biliyorumda şu safelıne nedir, neyin nesidir cozemedim gitti..
sitesindende ögrenemiyoruz..biliyorsanız benle paylaşmanız dileği ile..
fotograf falan varsa görmek isterim..
teşekkürler,saygılar..

karabek
24-03-2009, 11:09
dobloda vıp var carroca var çok var abi utanmasalar renk renk isim koyacaklar

O.A.G
24-03-2009, 11:15
haklısın abi valla..
ama benim dediğim sadece combi modelleri için kusura bakmayın söylemeyi unuttum..
zaten kimse sevmiyor dobloyu:D

fikret_sahin
24-03-2009, 16:06
bilmiyorum ama, mantik yurutecek olursak, safeline ingilizce bir terim, guvenlik ekipmanlari ile ilgili. belki full guvenlik donanimli olan bir araca verilen isimdir diye dusunuyorum, yani 8 airbag, abs, asr, esp gibi yani guvenlik adina bir arabada olabilecek butun donanimlarin olmasini aciklayan bir donanim tipi olabilir diye dusunuyorum.

capuli
24-03-2009, 16:18
bilmiyorum ama, mantik yurutecek olursak, safeline ingilizce bir terim, guvenlik ekipmanlari ile ilgili. belki full guvenlik donanimli olan bir araca verilen isimdir diye dusunuyorum, yani 8 airbag, abs, asr, esp gibi yani guvenlik adina bir arabada olabilecek butun donanimlarin olmasini aciklayan bir donanim tipi olabilir diye dusunuyorum.
bahsettiğiniz araba doblo dimi :D bu özelliklerde bi doblo aslan gibi olur.

faithless1905
24-03-2009, 16:49
zannetmiyorum ben...

aykal
24-03-2009, 21:13
Doblo safeline dynamice güvenlik pakedi eklenmiş + çelik jantı olan versiyonudur . Premionun bir üst sevyeside denilebilir.

O.A.G
24-03-2009, 21:16
Doblo safeline dynamice güvenlik pakedi eklenmiş + çelik jantı olan versiyonudur . Premionun bir üst sevyeside denilebilir.

evet abicim bayıyı aradıgımızda aynen böyle dediler..
teşekkürler..bu arada fikret_şahin abim dogru mantık helal olsun..