PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Microsoft'tan Google'a rakip!!!!!!!

Neutral
27-11-2006, 16:22
Microsoft, online harita sitesini 3-boyutlu olarak güncelleyerek, 15 ABD kentinin haritalarını internete koydu.
http://www.ntvmsnbc.com/news/251568.jpg
Microsoft'un Virtual Earth sitesinde kent silueti bu şekilde görünüyor.

SAN FRANCISCO - İnternetin en büyük arama motoru Google ile giriştiği rekabette Microsoft, ‘Google Earth’e karşılık 3 boyutlu ‘Virtual Earth’ servisi başlattı. Microsoft yetkilileri, gelecekte üç boyutlu internet uygulamalarının sayısının artırılacağını vurguluyor. Microsoft yeni servisin tanıtım partisini, Seattle yerine San Francisco’daki Google kampüsünün 30 km yakınında gerçekleştirdi.

Google şimdiye dek Microsoft’un kendisine karşı başlattığı tüm hamleleri geri püskürtmeyi başardı. Google Microsoft’un tüm çabalarına karşın aramada lider ve internet servislerinden en çok reklam alan şirket. Google’ın Ağustos 2004’te halka arzından bu yana hisse değeri 5 katına çıkarken, Microsoft ise sadece yüzde 6 yükseldi.

GOOGLE: TAKİP EDİLMEKTEN MUTLUYUZ
Google’dan yapılan açıklamada, yazılım deviyle rekabettin mutluluk verici olduğu ve Microsoft’un kendilerini takip etmesini memnuniyetle karşıladıkları ifade edildi. Microsoft’un Virtual Earth servisinin, Google Earth’ten en önemli farkı, sistemi işletmek için ayrıca bir program açmaya gerek yok. Virtual Earth’te, San Francisco, San Jose, Seattle, Boston, Philadelphia, Los Angeles, Las Vegas, Detroit, Phoenix, Houston, Baltimore, Atlanta, Denver, Dallas ve Fort Worth kentleri bulunuyor.

Kaynak:Ntvmsnbc.com

(walla bunlar yakında evimizin içinide gösterirler :p)

faithless1905
27-11-2006, 16:34
ehhe bence de zaten şimdiden kim ne yapıyor ne ediyor diye takip etmek amacıyla uzaya yeni uydular göndereceklermiş...

ALBATROS_09
27-11-2006, 17:03
(walla bunlar yakında evimizin içinide gösterirler :p)

:D :alkis:

ORDUdrift
27-11-2006, 19:13
adamlar aşmış olayı walla

M@honi
27-11-2006, 20:45
ya Microsof ta kimsenin kolay kolay rakip olacağını zannetmiyorum adamın yıllık cirosu bütün Türkiye nin 1 yıllık cirosundan fazla koparmış adam olayı

KA®ANLIK
28-11-2006, 11:49
TAKLİT TAKLİT nereye kadar...

Microsoft ve Bill Gates'in işe yarar birşey İCAT ettiğini hatırlamıyorum...

En büyük icatları WINDOWS'tur ki,
takdiri kamuoyuna bırakıyorum :D