PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : honda hakkında gözlemlerim

torsion
26-11-2006, 18:24
bugun honda galerisine gittik öylesine bi bakmaya. bindik civiğe amann berbat plastik kokusu bir yandan görüş kısıtlılığı bir yandan....arabanın çamurlukları (zaten honda geleneği huylu huyundan vazgeçmez) bildiğimiz zift e benzer materyalle kaplı. arka suspansiyomun kolları sanayide rasgele kaynatılmış gibi zayıf görünümlü ve çapaklı. xenon far opsiyonel bile yok:mad: :mad: deli oldum japonların xenona kılı mı var? direksiyon ele oturuyor fakat gösterge paneli erkek gibi değil bi yerde devir saati cehennemin dibinde hız göstergesi. aracın ucunu vs görmek imkansız. yer halısı berbat görünümlü ve pütürlü . derisinin işçiliği kötü buruşuk diliş hataları var.çapaklı. sedanın fiyatları (full) da 40 milyar civarı. zaten hatchbeğin arkasına binmek için ayaklarınızın olmaması gerek görüş alanı çok kısıtlı. opele de uğradık (k.yolu) corsa hariç araçları gayet başarılı bence. opele devam

mdellal
27-11-2006, 19:06
hatchbeğin arkasına binmek için ayaklarınızın olmaması gerek
Hadi ya o kadar dar mı arkası ? :eek:

kutluhan23
27-11-2006, 19:11
walla dostum hatcback i bence çok güzel görünüyor .sedanıda fena deil bence göstergeleri de çok güzel abartmışsın biraz fena araba deil civic.

Experience
29-11-2006, 13:46
Bazı konularda haklısın torsion.Çamurlukların içinde zift kaplaması da yalıtım amaçlı ancak hicbir zaman sessiz otomobil üretmeyi başaramadılar bu sınıflarda japonlar (lastik sesi)

hatchback konusuna gelirsek ,yumurta gibi bir araba ben de hiç begenemedim.Sanırım zevk meselesi,ben biraz oturaklı görünümleri seviyor olabilirim tabiiki...

yusufaltintepe
29-11-2006, 16:33
yerden yere vurmuşun arabayı ya :kop: ama haklısındır heralde ben daha inceleyemedim görünüş olarak güzel duruyo ama detaya girince dediklerin doğru olabilir bişey diyemem

torsion
29-11-2006, 20:53
hele ki ön kapıyı açin bakın ,cam çerçevesi birden dik açı alıp dikizin ordan iniyor........... yanlız aradali kaynak resmen berbattı ben bile yapabilirdim top gibi bişeydi bugune kadar opelde böyle bişey görmedim. arka salıncaklar da son 3-4 jenerasyondan beri aynı insan biraz değiştirir. (ztn tutunamadığından 3 senede bi kasa değişiyo civic):kop: :kop: :kop: :kop:

ORDUdrift
02-12-2006, 20:14
yerden yere vurmuşun arabayı ya
:kop: :kop: :kop:

torsion
05-12-2006, 16:51
sayden sinirdi siz de farkına varacaksınız

cutebadboy
05-12-2006, 17:01
honda motorunu alıp opele takacaksın vallaha ya..işçilik kötü japanlarda.özellikle finishingler göze batıyor..

Corsa_N
05-12-2006, 17:08
Sınıfındaki en iyi motoru koyuyor üstüne ve iyi bir fiyatı var rakiplerince motoru için bile alınır, direksiyon tasarımı şaheser japon arabalarının içi ezelden pet şişeden yapılır bunu bilerek japon arabası alırsın ama binmek istersen yıllarca yüzbinlerce kilometre sorunsuz binersin.

torsion
05-12-2006, 17:19
fiyatı pek ucuz da değil opelden pahalı

faithless1905
05-12-2006, 18:56
bence de çok kötülemişsin ama yine de OPEL

alpago
05-12-2006, 19:03
Civic modelin hatcback sanırım adı R Type, yolda gördüm müthiş bir tasarım. Yakından incelemedim ama acayip hoş dizaynı vardı. Egzost çıkışları üçgen şeklinde.
Ben dizayn olarak beğendim. Fiyatını bile sitelerine girip inceledim. Çok pahalıydı. O fiyata daha iyi seçenekler var.

arifba
05-12-2006, 19:33
ön konsol hariç ben çok beğendim elfreni falan baya garip ama araba 10 numara şu aralar babam için araştırıyorum orta sınıf bir araba ve ilk tercihim honda..yılbaşından sonra yeni astrayada bakıcam..

coRSac
06-12-2006, 22:12
Dışardan gerçekten kalite bir araç gibi gözüküyor özellikle geceleri xenonları açık bir sekilde clk ya benziyor.Bence alınabilecek bir araç seri ve gayette ekonomik.Eminim ki opellere nazaran daha az elektronik yönden sorun çıkarır.

drsaint
07-12-2006, 23:50
Bence japonlar içinde an makul araba markası HONDA..

avcı87
13-12-2006, 02:07
ya bi araba bu kadar da kötülenmez ki. sanki fransız arabası:) ben bu görüşlerin çoğuna kayılmıyorum.2000-2001 senelerine kadar civicler çok kaliteli değildi fakat sonrası tamamen değişti. bence arkadaşın kötülediği kadar olamaz. artık accentler bile o kadar kötü değil. başlığa bakmadan yorumu okusam çin malı arabaları falan anlatıyo sanıcam:D

gokalp
14-12-2006, 00:18
sacları da beşpara etmez hondanın

avcı87
14-12-2006, 01:28
sacları da beşpara etmez hondanın

niye kel mi:D :D

haluk
02-03-2007, 00:43
japonların en iyisi honda

MaX
02-03-2007, 09:51
bugun honda galerisine gittik öylesine bi bakmaya. bindik civiğe amann berbat plastik kokusu bir yandan görüş kısıtlılığı bir yandan....arabanın çamurlukları (zaten honda geleneği huylu huyundan vazgeçmez) bildiğimiz zift e benzer materyalle kaplı. arka suspansiyomun kolları sanayide rasgele kaynatılmış gibi zayıf görünümlü ve çapaklı. xenon far opsiyonel bile yok:mad: :mad: deli oldum japonların xenona kılı mı var? direksiyon ele oturuyor fakat gösterge paneli erkek gibi değil bi yerde devir saati cehennemin dibinde hız göstergesi. aracın ucunu vs görmek imkansız. yer halısı berbat görünümlü ve pütürlü . derisinin işçiliği kötü buruşuk diliş hataları var.çapaklı. sedanın fiyatları (full) da 40 milyar civarı. zaten hatchbeğin arkasına binmek için ayaklarınızın olmaması gerek görüş alanı çok kısıtlı. opele de uğradık (k.yolu) corsa hariç araçları gayet başarılı bence. opele devam

2000 öncesi için haklı olabilirsin.Bu kadar da kötülenecek bir araç değil. Hb yi de sedan ı da denedim, accord kadar kaliteli ve rahattı. 1.90 boyum var ama hb nin arkasına rahatça oturabiliyorum. full versiyonununda pahalı olması normal. Adı üstünde full versiyon. Yazdıkların konusunda: Atılır ama bu kadarda değil:)

carpediem00
02-03-2007, 10:42
Dostum Arabayi Arabaliktan çikarmişsin Sen Ya Bir Yeni Civic Sahibi Olarak Dediklerinin Hiçbirine Katilmiyorum Bende Astradan Civice Geçen Bi Insanim Ve Türkiyede 7ayda En çok Satilanlar Arasinda Civic Dişarida Bakan Bidaha Bakiyor Arabaya Görüş Falanda Kisitli Deil çok Rahat Test Etmeden Sürmeden Bu Sözler Yanliş Araba 4 4lük Bence

MaX
02-03-2007, 17:59
Civic Dişarida Bakan Bidaha Bakiyor
Hatun mıknatısı:)

yusuf
02-03-2007, 18:18
dış görünüm güzel ama içi öyle değil göstergenin ortada olması el freninin yeri bence hiç hoş değil ama arkadaşın kötülediği kadarda olduğunu zannetmiyorum

kurt.ibrahim
02-03-2007, 19:08
Arkadaşımda civic 2003 var daha motorda tık yok. Motorları gerçekten kalite.:good:

kutluhan23
02-03-2007, 19:13
benzinli araç alacak olsam honda dan şaşmam dizel e biniyoz honda da dizel yok malesef accord da war oda servet

rubi
23-04-2007, 22:40
civic beş para etmez tip olarak...

hondanın en iyi aracı kanımca yeni accord..