Orijinalini görmek için tıklayınız : Alkol !!!
Bikaç gün önce bi arkadaşım aşırı alkollü halde araç kullanırken bi anda direksiyon halimiyetini kaybederek savrulmuş ve bariyerlere vurmuş.Allah'tan kendisinde çok önemli bişey yok ama malesef arabası nerdeyse pert olmuş.İşin kötüsü alkollü olduğu için kaskodan da bişey yaptıramıyo.Fotoları da göndermek istedim.Aman dikkat arkadaşlar ... :(
NOT : Umarım konuyu yanlış bi yere açmamışımdır
Resimleri tek bi mesaj altında nasıl toplayabileceğimi bilmediğim için bu şekilde ekledim ... :o
http://img329.imageshack.us/img329/8498/dsc00229ik5.jpg
http://img329.imageshack.us/img329/214/dsc00227mx2.jpg
http://img376.imageshack.us/img376/6728/dsc00228cy9.jpg
http://img358.imageshack.us/img358/9876/dsc00226xo2.jpg
Evet cok dikkat etmek gerekir.
aman diyiğim içki kadar kötü bir şey yok yaa...
http://img159.imageshack.us/img159/1834/opel1ou0.pnghttp://img65.imageshack.us/img65/6718/indtop1oto6xu5.jpg
burak_1987
26-11-2006, 01:58
gelmiş geçmiş. alkolü araç kullanmak çok tehlikeli nolcak deyip direksiyon başına geçmemek lazım. aman dikkat edelim.
ALBATROS_09
26-11-2006, 11:05
Geçmiş olsun ya...Üzüldüm...Dikkat edelim arkadaşlar....Yanında alkollü olmayan birisi olsa ben yaptım dese kasko sorun olmazdı sanırım ama o halde düşünmek zor....
malesef şişede durduğu gibi durmuyor işte.. çok çok geçmiş olsun mdellal.. şükür ki kendisinde bişey yok..
Astra o hale gelmişse iyi çarpmış yani iyi hızlıymış çok geçmiş olsun kaskodan para alamaması çok kötü olmuş o araç cepten yapılırmı ya
IceBreaker
26-11-2006, 12:56
geçmiş olsun.Gerçekten kötü bişey alkolün ne kadar kötü bişey olduğunu bildiğimiz halde böle şeylerin başımıza gelmesi kötü.Allah daha kötüsünden korusun
Arkadaşım yanlış anlama ve kızma ama bence çok iyi olmuş.. Keşke daha kötü olsaydı.. :mad:
Yanında alkollü olmayan birisi olsa ben yaptım dese kasko sorun olmazdı sanırım ama o halde düşünmek zor....
Evet haklısın Serkan ama tek başınaymış ve gecenin 3 ünde olmuş ayrıca kaçla gittiğini-vurduğunu hatırlamıyo zaten.Arabayı hurda parasına sattı bizim ustaya.Allah'ın belası alkol işte görüyonuz ... :mad:
geçmiş olsun işi zor... çok para
Arkadaşım yanlış anlama ve kızma ama bence çok iyi olmuş.. Keşke daha kötü olsaydı.. :mad:
kardeş sende haklısın aslında hadi birine filan çarpsaydı allah korusun. maddi hasarla kurtarmış.. inş. ders almıştır da bi daha yapmaz aynı şeyi..
İstese de yapamaz zaten çünkü dediğim gibi arabayı ölü parasına sattı ve uzun bi süre arabasız kalacağa benziyo ... :(
BY_Corsa
27-11-2006, 11:38
Öncelikle Geçmiş Olsun ,Allah korumuş.Birine de çarpabilirdi, bu kadarı ders olmuştur umarım. Bu kaza da birilerine birşeyler olsaydı, o sürücü vicdanına nasıl hesap verebilirdi?Alkollüyken aracınız yerine Taksi ye binin arkadaşlar.
Hiçbir taksi ücreti insan hayatından daha pahalı olamaz .
cutebadboy
27-11-2006, 11:53
Öncelikle Geçmiş Olsun ,Allah korumuş.Birine de çarpabilirdi, bu kadarı ders olmuştur umarım. Bu kaza da birilerine birşeyler olsaydı, o sürücü vicdanına nasıl hesap verebilirdi?Alkollüyken aracınız yerine Taksi ye binin arkadaşlar.
Hiçbir taksi ücreti insan hayatından daha pahalı olamaz .
+ 353 çok geçmiş olsun Allah beterinden saklasın.:(
Arkadaşım yanlış anlama ve kızma ama bence çok iyi olmuş.. Keşke daha kötü olsaydı.. :mad:katılıyorum iyiki alkol ve sigara kullanmıyorum :)
fcuhadar
27-11-2006, 13:19
Alkol alıp almamak sadece kişilerin kendini ilgilendirir..Fakat alkol alıp direksiyon başına geçiyorsan bu herkesi ilgilendirir..Kimsenin bir başkasının hayatını riske edecek hareketlerde ve eylemlerde bulunması kabul edilemez.
Sanırım yok pahasına satmış aracını aldığı parayıda zeten ceza vs gibi şeylere öder...Sanırım 6 ayda ehliyetini elinden alırlar daha önce böyle bir hatası varsa men de edilebilir...Şimdi sormak lazım...Değdimi ??
cutebadboy
27-11-2006, 13:20
kardeş daha kötüsü can kaybı.söylediğin şey çok saçma.insan hata yapar önemli olan ders almak.
fcuhadar
27-11-2006, 13:29
kardeş daha kötüsü can kaybı.söylediğin şey çok saçma.insan hata yapar önemli olan ders almak.
Arkadaşım ben alkol alıp direksiyon başına geçmeyi bir hata olarak alıgılamıyorum dragon arkadaşımız da öyle algılamamışki o tepkiyi vermiş..Bence bu hata değil düpe düz kendi ve başkalarının hayatını hiçde hakkın olmadığı halde tehlikeye atmaktır...
faithless1905
27-11-2006, 13:38
Abi Allah korumuş büyük geçmiş olsun...İyi ki başkalarına da zarar vermemiş...
cutebadboy
27-11-2006, 13:39
akılbali olan herkes senin söylediğin şekilde düşünür evet.ama sitem ederken 2 düşünüp 1 konuşmak lazım.
Öncelikle arkadaşına geçmiş olsun.
Ama şu bir gerçekki yapılan hayati bir yanlış kendiside bir yana başkalarına da ciddi zararlar verebilirdi.
Gönül isterki bu tip suçların cezası daha ağır olsun.
yusufaltintepe
27-11-2006, 13:50
abi yazık yaa gerçi bi yerden acıyosun bir yerden kızıyosun genede can kaybı olmaması güzel gelen mala gelsin ve bence arabadan önce kendi canını yada bir başkasının canını yakmadığı için şükretsin ve arabasızlıkta bir ders olsun alkollu araç kullanmamaya heralde artık tövbe eder genede yazık geçmiş olsun
öylemi? adam kendi zevkinden ders alacak diye başkalarının hayatını tehlikeye atacak yani!! öyle alkollü bir adam gelip içinde çocuğumda olan bir arabaya vuracak diye düşünürüm ben.. senin çocuğun varmı arkadaşım? varsa beni anlamışsındır,yoksa sabaha kadarda yazsam anlayamazsın :(
Bende alkol kullanırım ama ağzımla içerim.. binerim taksiye giderim evime.. herkeste öyle yapmalı!!
öylemi? adam kendi zevkinden ders alacak diye başkalarının hayatını tehlikeye atacak yani!! öyle alkollü bir adam gelip içinde çocuğumda olan bir arabaya vuracak diye düşünürüm ben.. senin çocuğun varmı arkadaşım? varsa beni anlamışsındır,yoksa sabaha kadarda yazsam anlayamazsın :(
Bende alkol kullanırım ama ağzımla içerim.. binerim taksiye giderim evime.. herkeste öyle yapmalı!!
+ 1972
cutebadboy
27-11-2006, 16:49
daha dün alkol aldım ve çıkarken çok sevdiğim arabamı yanımdaki bi arkadaşa emanet ettim ki kendisi bariz bi şekilde acemi bi şoför.benim demek istediğim bedduanın kötü bişey olması.çocuğum yok bekarım ama 1 sene önce ablamı kaybettim. genç yaşta ölümün ne demek olduğunu iyi bilirim.
daha dün alkol aldım ve çıkarken çok sevdiğim arabamı yanımdaki bi arkadaşa emanet ettim ki kendisi bariz bi şekilde acemi bi şoför.benim demek istediğim bedduanın kötü bişey olması.çocuğum yok bekarım ama 1 sene önce ablamı kaybettim. genç yaşta ölümün ne demek olduğunu iyi bilirim.
allah rahmet eylesin,başın sağolsun arkadaşım..
ALBATROS_09
27-11-2006, 17:08
çocuğum yok bekarım ama 1 sene önce ablamı kaybettim. genç yaşta ölümün ne demek olduğunu iyi bilirim.
Başın sağ olsun..:( Allah kimseye bu acıyı zamansız tattırmasın....
Kunteper Canavarı
27-11-2006, 17:24
abi bakar bakmaz aklımdan geceni yazmışsın.
şükredelimki başkalarına zarar gelmemiş...
yıllardır düzenli olarak alkol alırım ama hiçbir zaman alkollü olarak direksiyon başına geçmedim..
neden neden neden diyorum
geçen hafta burda alkollü 5 öğrenci polisi görünce U dönüşü yapıyorlar ve kamyonun altında kalıp 4 tanesi can veriyor...
önce bireysel olarak bilinçlenmeliyiz.
ORDUdrift
27-11-2006, 18:07
geçmiş olsun umarım birdaha alkollü araç kullanmaz
öyle alkollü bir adam gelip içinde çocuğumda olan bir arabaya vuracak diye düşünürüm ben.. senin çocuğun varmı arkadaşım?çocuğun varsa beni anlamışsındır
Bu konuda sonuna kadar sana katılıyorum arkadaşım,insan baba/anne olunca herşeye bakış açısı değişiyo otomatikman,hatta kendi hayatını bile düşünmüyo icabında ama evladına bişey olmaması için üzerine titriyo ... :good: :rock :alkis:
faithless1905
27-11-2006, 19:06
hep derler ya EVLAT acısı başkadır diye...
Arkadaşım,zaten kaza yapılmış,araç ne hale gelmiş.arkadaşı da insanlara ders olsun diye foroğraflarını yayınlıyor.kazayı yapan kişide bunu bilincindedir ve dersini almıştır sanırım..daha kötüsünü dilemek niye?
:eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:
Neyse arkadaşlar ya uzatmaya gerek yok,arkadaş yapmış bi hata ve dersini de almış zaten.Allah tan ki kendine veya diğer insanlara bişey olmamış.Kendi düşen ağlamaz derler ya ceremesini çekecek artık ... :(
Arkadaşım,zaten kaza yapılmış,araç ne hale gelmiş.arkadaşı da insanlara ders olsun diye foroğraflarını yayınlıyor.kazayı yapan kişide bunu bilincindedir ve dersini almıştır sanırım..daha kötüsünü dilemek niye?
bütün mesajları okursan anlarsın arkadaşım niye olduğunu..
Arkadaşa geçmiş olsun diyorum. Genel bir şey söylemek istiyorum. İçki içmeye para bulanlar nedense taksiye binmek için para bulamıyorlar. Ara sıra alkol kullanırım. Tek başıma dışarıda içmem. Dışarıda alkol alınca da eve kesinlikle taksiyle dönerim. Nasıl ki beni evimde bekleyen eşim ve bir kızım var ise diğer insanların da bekleyenleri var.
alkol kötülüklerin anasıdır.ya o arkadaş ölseydi.giden gittiderdiniz.
peki ya geride kalan anneler ve babalar.onlar ne olacak .
ömürlerinin sonuna kadar kendilerinden kopan parçanın acısını çekecekler.
gençler dikkatli ve akıllı olun bu meret doğru birşey değil. uzak durun.
Ya alkol almak yada almamak kişinin iradesine kalmış.Ancak araç sahipleri alkol alınca bence araba kullanmaktan vazgeçmeli, gideceklere yere taksi ile gitmeli.İnanın bu şekilde yapılan uygulama sürücü için çok ucuza malolacaktır.Allah korusun herhangi bir kaza durumunda neler oalcağını tahmin bile edemezsiniz.Lütfen alkollü araç kullanmayın.Sizi bekleyenler olduğu gibi diğer insanlarında bekleyenleri var.
selcukakinci
02-03-2008, 13:16
arkadaş geçmiş olsun. cana gelmemiş şükret. en büyük dersi almışsındır zaten
VAKVAK95
02-03-2008, 13:21
...
KaptaN55
02-03-2008, 15:02
geçmiş olsun...
merak ettiğim birşey var...araba üreticileri acaba alkol sensörü koysa arabaya...o sensör çalıştığında araba çalışmasa...böle bişey var mı yada yapılamaz mı?
onur_arslan_59
02-03-2008, 23:06
74507Bence bu hata değil düpe düz kendi ve başkalarının hayatını hiçde hakkın olmadığı halde tehlikeye atmaktır...
cok doğru katılıyorum alkollü arac kullanmak bir hata değildir veya alkollu adam kaza yapıyor ve ölüyor buna kader diyolar ben bunu inanmıyorum bu resmen intihar
Arkadaşım ben alkol alıp direksiyon başına geçmeyi bir hata olarak alıgılamıyorum dragon arkadaşımız da öyle algılamamışki o tepkiyi vermiş..Bence bu hata değil düpe düz kendi ve başkalarının hayatını hiçde hakkın olmadığı halde tehlikeye atmaktır...
aynen katılıyorum....ben ve ailem aracımla seyahat ederken banada çarpabilirdi....kendi başı yanmış.iyi olmuş..çeksin hatasının cezasını...
geçmiş olsun...
merak ettiğim birşey var...araba üreticileri acaba alkol sensörü koysa arabaya...o sensör çalıştığında araba çalışmasa...böle bişey var mı yada yapılamaz mı?
Bizim sanayi onun da çaresini bulur. Baksanıza emniyet kemeri işini şıp diye çözdüler. Emniyet kemerini bağlamasanda araç sesli veya ışıklı ikaz göndermiyor.
ygtalptekin
09-03-2008, 23:07
büyük geçmiş olsunn
kurt_35li
11-03-2008, 10:01
gecmiş olsun alkolun zararları !acaba böyle bir kazada hava yastıkları acılmışmı ?
Gunun lafi :
Alkol almayalim,
Alipta direksiyona oturanlari oyalim !
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Opelim.Net