Orijinalini görmek için tıklayınız : Karşınızda Cosmo (Umarım beğenirsiniz)
Resimler kaldırılmıştır...
Saygılar.
murry666
11-08-2006, 22:47
biraz karanlikda kalmis senin ufaklik ;)
ama astra h larin ayri havasi var, cok güzel ve güle güle kullan
heart_breaker
11-08-2006, 22:49
güle güle kullan.kazasız belasız
güzel seçim ;)
kazasız belasız..
vaaaay çok şık duruyo kazasız belasız kullan
Güle güle kullan kazasız belasız inşallah. Bu arada bbir tavsiye sis lambaların için Philips Diamonds 5000 k H3 ampul al. Bu sayede farlarınla arasındaki ton farkı ortadan kalkar ve daha hoş durur.
Hepiniz sağolun arkadaşlar. Otoparkta çektiğim için fotolar karanlık çıktı. Gündüz çekimleri de bi kaç güne gelir elbet... Sisler için yezocan'ın önerisini dikkate alacağım fakat Philips olarak değilde Xenon olarak yine :)
Güle güle kullan kardeşim güzel araç güzel renk
Doğruyu söylemek gerekirse benimde istediğim renkti siyah malesef olmadı.
Sisleride Xenon yaptırırsan iki ballastı birden kaldıracakmı araç?
güzel.Bu modelin jantlarını sewiyorum.Eski lexmaul jantlar gibi aynı
Güle güle kullan kardeşim güzel araç güzel renk
Doğruyu söylemek gerekirse benimde istediğim renkti siyah malesef olmadı.
Sisleride Xenon yaptırırsan iki ballastı birden kaldıracakmı araç?
Ciddiyi söylemek gerekirse onu hiç düşünmemiştim. Ancak bu işlerin içinde olan bi arkadaşım Kit falan taktırdı. Onun şimdi hem kısalar hem de sisleri xenon.
Gerçi aracı 2006 Seat Leon...
Araçtan araca farkeder mi?
güzel.Bu modelin jantlarını sewiyorum.Eski lexmaul jantlar gibi aynı
Standardında 16" bildiğin gibi... :)
Bir de 18" olduğunu düşünsene :D
06_GR_013
13-08-2006, 00:55
güzel bi astra siyah olsun çamurdan olsun :) güzel günlerde kullanman dileğiyle...................
Ben gerçekten beğendim çok güzel
çok güzel, kazasız belasız kullanırsın inşallah...
Siyah her araçta özel duruyor gerçekten...
Allah nazardan saklasın şık araba..
Erkut 205
13-08-2006, 13:16
Güle güle kullan kaza bela vermesin ne denirki araban için tek kelimeyle ŞEKİL:)
Standardında 16" bildiğin gibi... :)
Bir de 18" olduğunu düşünsene :D
eğer değiştirmeyi düşünüyorsan çıkanları ben alabilirim aklında bulunsun.
opelcalibra_1
13-08-2006, 14:18
eğer değiştirmeyi düşünüyorsan çıkanları ben alabilirim aklında bulunsun.
hyr ben alcam :D
araba cok güzel ... iyi günlerde kazasız belasız kullanırsın insallah ;)
hyr ben alcam :D
araba cok güzel ... iyi günlerde kazasız belasız kullanırsın insallah ;)
Senin araban 5 bijon değil. Ben alacam.:D :D
Sat-mı-yo-rum yaw... Durun...
:D :D :D
Arabayı alalı 1 ay oldu, biraz tadını çıkarayım di mi..?
arabayı istemiyoruz ki
sen jantları 18 yap çok yakışır sonra çıkanları bana sat diyoruz :)
maşallah çok şık kazasız belasızz
arabayı istemiyoruz ki
sen jantları 18 yap çok yakışır sonra çıkanları bana sat diyoruz :)
Bende jantları kastettim zaten yezocan. :) :eek:
Kunteper Canavarı
14-08-2006, 10:31
güle oynaya kasasız belasız inşallah.
Ciddiyi söylemek gerekirse onu hiç düşünmemiştim. Ancak bu işlerin içinde olan bi arkadaşım Kit falan taktırdı. Onun şimdi hem kısalar hem de sisleri xenon.
Gerçi aracı 2006 Seat Leon...
Araçtan araca farkeder mi?
Sözünü ettiğin xenon sis farı örneğini daha önce bir Transporter da gördüm.
Sanırım Astra H larda ampul projektör içerisinde dik çıkıyor.Boydan kurtarırsa bir mesele olacağını sanmıyorum.Xenon ampulda uzunluk 62 mm.dir.Ama daha öncede dediğim gibi çift ballastın çektiği elektrik konusunda bu konu ile ilgili daha uzman birine danışmalısın.
VecTraTöR
14-08-2006, 10:46
maşallah çok şık bir araç.. sisleri eğer değişecekseniz yakma sisteminize göre değişin..
park+sis yapacaksanız üstler sarı kalacak hiç değişmeyin ya da beyaz park takın derim aksi taktirde oda ii durmaz
eğer xenonlarla birlikte yakıyorsanız o zaman söyleyecek tek söz var
kazasız belasız kullanman dileğiyle :)
Sözünü ettiğin xenon sis farı örneğini daha önce bir Transporter da gördüm.
Sanırım Astra H larda ampul projektör içerisinde dik çıkıyor.Boydan kurtarırsa bir mesele olacağını sanmıyorum.Xenon ampulda uzunluk 62 mm.dir.Ama daha öncede dediğim gibi çift ballastın çektiği elektrik konusunda bu konu ile ilgili daha uzman birine danışmalısın.
Evet bu konuda bilgili birilerine danışmalıyım... Öte yandan Vectratör'ün yazdıkları da oldukça mantıklı...
Biraz zaman geçsin, birer birer hayata geçireceğim... :cool:
Yalnız tek problem sislerin uzunluğu değil
bu araçlarda sis farları çok sık kullanıldığında sis farı camları çatlıyor. Xenon kaldıracağını pek sanmıyorum. Ayrıca yağmurlu havalarda kullanmak istediğinde ışığı çok dağıtır görüntü yapmak isterken kullanışsız bir hal alır. Bence xenon yerine beyaz ışık veren ampulleri tercih et. daha az masraf daha çok kulanışlılık. Küçük bir tavsiye :)
Not jantları bana sat :)
Yalnız tek problem sislerin uzunluğu değil
bu araçlarda sis farları çok sık kullanıldığında sis farı camları çatlıyor. Xenon kaldıracağını pek sanmıyorum. Ayrıca yağmurlu havalarda kullanmak istediğinde ışığı çok dağıtır görüntü yapmak isterken kullanışsız bir hal alır. Bence xenon yerine beyaz ışık veren ampulleri tercih et. daha az masraf daha çok kulanışlılık. Küçük bir tavsiye :)
Not jantları bana sat :)
Pekala bana önerdiğin Philips 5000'leri araştıracağım. Gerçekten uyum sağlayacak ve bembeyaz yapacaksa onları sislere taktıracağım. Ondan sonra geriye sarı renk yanan uzunlar kalacak. Bunlar için ne önerirsin...?
Ya bir de şu Angel-Eye olayını merak ediyorum. Bizim araçlara entegre edilebilen orijinal Angel-Eye var mı acaba..?
Son olarak jantlar için bi kaç ay bekle satmaya karar verirsem seninle irtibata geçerim :) :)
Ancak 18" alacak param yok.
Hehehehehehe
anadolu yakasındaysan müsait olduğunda bizim servise bi uğra benim arabanın üstünde görebilirsin sisleri.
Sağolun hepinize teşekkür ederim :)
dostum sisleri öyle bir ayarlatki sellektör yaptığındada devreye girsin harika oluyor...
dostum sisleri öyle bir ayarlatki sellektör yaptığındada devreye girsin harika oluyor...
:D +100
Tahmin edebiliyorum..!
gerçekten güzel makine bunun altına mor neonları döşesen fikir tabi güzel allah kaza bela vermesin
Güle güle kullan kazasız belasız inşallah. Bu arada bbir tavsiye sis lambaların için Philips Diamonds 5000 k H3 ampul al. Bu sayede farlarınla arasındaki ton farkı ortadan kalkar ve daha hoş durur. Bu mesajı yeni fark ettim, sakın alma astranın sis farları sorunlu,diamondlarda boyalı cama sahip olduğu için daha çok ısınıyorlar farların camları hemen çatlıyor ben de kışın daha birinci gün çatladı, sislerine xenon da takdırma boyları çok kısa uymuyor, ancak far sistemini komple değiştirirsen düşünebilirsin.:(
Yanlış anlama olmasın xenon ampülün değil , sis farında ampulün yerleştiği yerin boyu kısa
Yanlış anlama olmasın xenon ampülün değil , sis farında ampulün yerleştiği yerin boyu kısa
Yanlış anlamam söz konusu değil. İlgine sağol :) Sisleri yakmama kararı aldım. Masrafa gerek yok. Sisleri sisli havalarda yakarız biz de. :cool:
siyah+cosmo+opc line + ıds+jantlar + panoromik cam tavan...
astra h'de olması gereken herşey var bu araç sevilmezmi yaa...
allah kaza bela vermesin kardeşim...
siyah+cosmo+opc line + ıds+jantlar + panoromik cam tavan...
astra h'de olması gereken herşey var bu araç sevilmezmi yaa...
allah kaza bela vermesin kardeşim...
Allah razı olsun..
Allah sana daha iyisini nasip etsin :)
Astra cosmo ve siyah daha ne olsun kazasız belasız inş tekerlekleri düz bassın..
şık duruyo kazasız belasız kullan
Spoilt ve coleman,
Dostlarım teşekkür ederim... Allah hepimizinkini kazalardan belalardan korusun.
Tekrar sağolun :)
ahmet-drs
01-10-2006, 23:29
Guzel gunlerde kullan insallah..catalca yolları suan nasıl bozukmu?jantları fln buyutursen dıkkatli ol oralarda :) MOMO X43 18" muhtesem durur..tabi birazda indirmek lazım arabayı..ama daha yep yeni arabayada kıyılmaz..alsaydın bzmki gibi 94,95gsi doldur Allah doldurr :D euheueh..hic acımaa..eheeh :)
güle güle kullan astra kardeşim cosmo almışken panaromik cam tavan yerine xenon paketi alsaydınya benim gibi. opc line orjinalmi ben taktırmadım servis herici yarı fiyata alınabiliyor diye ,ama henüz taktırmadım. moonland benim astra siyah zor karadenizde günde 24 kere yıkanmalı.
Guzel gunlerde kullan insallah..catalca yolları suan nasıl bozukmu?jantları fln buyutursen dıkkatli ol oralarda :) MOMO X43 18" muhtesem durur..tabi birazda indirmek lazım arabayı..ama daha yep yeni arabayada kıyılmaz..alsaydın bzmki gibi 94,95gsi doldur Allah doldurr :D euheueh..hic acımaa..eheeh :)
Ben Büyükçekmece'deyim Çatalca yolları zannedersem fazla bozuk değil ancak kamyonlar olduğu müddetçe o yol üzerinde düzgün zemin bulmak oldukça zor...
güle güle kullan astra kardeşim cosmo almışken panaromik cam tavan yerine xenon paketi alsaydınya benim gibi. opc line orjinalmi ben taktırmadım servis herici yarı fiyata alınabiliyor diye ,ama henüz taktırmadım. moonland benim astra siyah zor karadenizde günde 24 kere yıkanmalı.
Teşekkür ederim öncelikle...
Valla benim için panoromik tavan vazgeçilmez...
Ancak aracı almaya karar verdiğimde koskoca İstanbul'da Panoromik tavanlı + xenon paketli siyah cosmo bulamadılar :mad:
Ben de bu şekilde satın alıp Xenon + Park sensörü + Marşpiye + Spoiler + Cam filmini sonradan yaptırdım...
Kısmet böyleymiş...
ahmet-drs
03-10-2006, 16:28
Ben Büyükçekmece'deyim Çatalca yolları zannedersem fazla bozuk değil ancak kamyonlar olduğu müddetçe o yol üzerinde düzgün zemin bulmak oldukça zor...
biliyorum biliyorum b.cekmecede oldugunu..catalcada kuzenin warya ondan soyldm..ordaki tas ocakları sayesınde yolların ıcıne edılıyo..buarada Momo X43'leri ısrarla tavsiye ederim..:)
- CiMiX -
abi hastayım zaten senin arabana ben sana bişi söleyim bence en önemlisi sen bi
NAZAR BONCUĞU all arabanın MAŞALLAH ı var
ORDUdrift
04-10-2006, 16:34
kazasız belasız güle güle kullan..
- CiMiX -
abi hastayım zaten senin arabana ben sana bişi söleyim bence en önemlisi sen bi
NAZAR BONCUĞU all arabanın MAŞALLAH ı var
Eyvallah kardeşim. Ben de senin o Corsa'nı çok seviyorum... Ama ona muhakkak bi mareşpiye ve spoiler taktıralım :) Eminim çok daha meydana çıkacak...
kazasız belasız güle güle kullan..
Sağol cümlemiz inşallah...
biliyorum biliyorum b.cekmecede oldugunu..catalcada kuzenin warya ondan soyldm..ordaki tas ocakları sayesınde yolların ıcıne edılıyo..buarada Momo X43'leri ısrarla tavsiye ederim..:)
Yaw Ahmet sen beni yakinen tanıyosun da ben seni çıkaramadım. Biraz ayrıntılı bilgi versene :cool:
SERKAN_61
04-10-2006, 21:06
abi maşşallah allah nazardan saklasın bencede bi nazarlık takk ben takmadım sen takkkk
Eyvallah kardeşim. Ben de senin o Corsa'nı çok seviyorum... Ama ona muhakkak bi mareşpiye ve spoiler taktıralım :) Eminim çok daha meydana çıkacak...
taktıracam abi Serhat ta kanıma giriyo zaten şimdi şöle bişi var 2 3 ay biraz sıkışıkım abi rahatlayım önce 3, der3ce film (serhat) sonra mareşpiye set (-CİMİX-) sonrada abi bi tur daha atayım okulun önünden ya (Yasin39) :D :D :D
abi maşşallah allah nazardan saklasın bencede bi nazarlık takk ben takmadım sen takkkk
İşte Serkan'cım... Sende ki Corsa harika..
Bi de yere yaklaştırdın mı takım tamamlanır. Maşallah. Sende güle güle kullan Allah kazadan beladan nazardan korusun..
taktıracam abi Serhat ta kanıma giriyo zaten şimdi şöle bişi var 2 3 ay biraz sıkışıkım abi rahatlayım önce 3, der3ce film (serhat) sonra mareşpiye set (-CİMİX-) sonrada abi bi tur daha atayım okulun önünden ya (Yasin39) :D :D :D
:D Yasin'e verme onun ehliyeti yok...
Şaka bi yana Yasin şimdi köpürüyodur bana...
Yasinnn bana bak lise etrafında çok takılıyomuşsun haberlerin geliyo...
Hehehehe :)
SERKAN_61
04-10-2006, 21:15
teşekkür ediyorum abi ben yaylarımı aldım sivasda okuduğum için arabamla ilgilenemiyom 15 gün sonra kavuşuyom arabama gittiğimde takılacak bide ön tampon ve yan marşpiyell ilgili bazı çalışmalrımız yapım paylaşacam sizinle resimlerii son olarak taa arka stoptakii kromu çıkarıp yan kırmızları siyah boyatacam ben ne düşünüyonuzz olurmu güzel acaba
tnng yln
06-10-2006, 02:46
allah kaza bela vermesın cimix kardes
allah kaza bela vermesın cimix kardes
Amin, cümlemize :)
ahmet-drs
06-10-2006, 13:45
Ozellikle buyuk koyuyorum fotografı ki detaylı bak.. :)
Momo X43!..
http://bilsalongen.stofair.se/common/archive/images/13593.jpg
Of diyorum oooof...
Bunu benim arabada düşünemiyorum...
Resim için teşekkürler Ahmet.
Bunu aklıma soktun artık almam lazım...
Ama şimdi lastikte lazım buna :)
ahmet-drs
06-10-2006, 13:53
valla taksitle fln alabilirsin..nasılsa arabayı uzuuun bi sure satmıcaksın..5cm yaylarıda aldınmı baska hic bisey yapmana gerek yok zaten..
hakkaten araban cok ciqs:good: :good: :good: Allah kaza bela vermesin...
M.YILDIZ
15-10-2006, 01:10
çok guzel ıyı gunlerde kullan
tnng yln
19-11-2006, 19:24
:) sanada yakısır cımıx kardesım
DaRkFaCe
19-11-2006, 23:55
http://img120.imageshack.us/img120/1868/opelastra006smallrk7.jpg http://img370.imageshack.us/img370/5029/logodrehungom5rh2.gif
MAŞALLAH ALLAH KAZA BELA WERMESİN...
güle güle kullan.kazasız belasız
Ahmetilgaz
21-12-2007, 00:16
momo jant alsam, ortasindaki momo logosunu yerine opel takardim.
burak loves opel
21-12-2007, 17:56
kazasız belasız bın
BluuBZeR0
06-01-2008, 18:34
neden kaldırıldı resimler :S
burock2000
09-01-2008, 00:07
Enjoy alırdım ama spor paket. cosmo alacak param olsa vectra alırdım.
alper__06
10-01-2008, 18:34
resim yok ????
Emre_H7070
16-01-2008, 13:58
anket cok sacma. herkesin bütcesi neye yetiosa o paketi alır. baska bi arabayla kıyaslasan tamamda paket kıyaslamısın ;)paran olsa ferrariye mi binersin sahine mi anketi daha dogru bi anket olurdu seninkine göre;)
BY_Corsa
17-01-2008, 13:53
zaten konunu açılış tarihi 11-08-2006
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Opelim.Net