Orijinalini görmek için tıklayınız : özel Plaka Yaptirmak ????
mematibaş
23-11-2006, 09:27
arkadaşlar özel plaka yaptırmanın maaliyeti ne kadar biliyormusunuz
örnek olarak;
audi-35 aud
bmw-35 bmw
opel-35-opl
mematibaş
23-11-2006, 15:48
hocan naptınn ,20 ytl ye yaparlarmı hiçç:( :(
ben kaç yüz ytl olu onu soruomm:o :o
:D ona extradan 20 ytl wersen tamamdır
NighTFLighT
23-11-2006, 16:22
arkadaşlar özel plaka yaptırmanın maaliyeti ne kadar biliyormusunuz
örnek olarak;
audi-35 aud
bmw-35 bmw
opel-35-opl
ARKADAŞIM "" 34 SHE 33 "" ALDIM BEN PLAKAMI
350 DEDİLER
250'YE BAĞLADIM
TABİ PLAKA BOŞSA ....
UMARIM BU CEVAP İŞİNİ GÖRÜR ..
mematibaş
23-11-2006, 16:25
hocam SHE nedir,anlayamadm,bunun neresii özel??:kop: :kop: :) :D :kop: :kop:
ARKADAŞIM "" 34 SHE 33 "" ALDIM BEN PLAKAMI
350 DEDİLER
250'YE BAĞLADIM
TABİ PLAKA BOŞSA ....
UMARIM BU CEVAP İŞİNİ GÖRÜR ..
NighTFLighT
23-11-2006, 16:28
ANLAYANA PUHAHAHAHAHAHA:kop:
tigramızın plakası bi tanedir
bende beleşe aldım boşmuş plaka
eğer nihan ablanın hanım'ın gibi plaka boş ise yerine göre memurun veya müdürün insafına kalmış birşey
peki simdi şöyle bise olurmu ankarada arabalar artık 06 ab 3626 yane iki harf 4 rakam oldu ben 4 harf 2 rakam alabilirmiyim 06 cgty 06
NighTFLighT
23-11-2006, 16:40
tigramızın plakası bi tanedir
bende beleşe aldım boşmuş plaka
eğer nihan ablanın hanım'ın gibi plaka boş ise yerine göre memurun veya müdürün insafına kalmış birşey
BUDUR CEVAP HARUN'CUM..SAYGILARIMLA ...BU ARADA ŞANSIN VARMIŞ..BEN BU PLAKAYI BAŞKASINDAN SÖKE SÖKE ALDIM ....:D
senin yazdığın plakaların neresi özel birader?
NighTFLighT
23-11-2006, 17:04
senin yazdığın plakaların neresi özel birader?
+33 DRAGONA !! PLAKAMIN SON 2 RAKAMINI VERİRİM ...
BEN BİLGİ OLSUN DİYE CEVAP VERDİM AMA TUHAF 1 CVP İLE KARŞILAŞTIM UZATMADIM AÇIKCASI..
ARKADAŞIM OPEL GTC ALDI.RİCA ETMİŞLER PLAKANI GTC VERELİM DİYE ( 34 GTC XX ) :kop: REKLAM OLAYI.. O DA KABUL ETMİŞ .. HAHAHAHA BU İŞLER AKIL İŞİ :good:
benim plaka KDS.. bilen bilir benim için çok derin bir anlamı var :good:
ayrıca mematibaş kardeşim burda bi konuda yardım istemişsin,yardım etmeye çalışan arkadaşlara karşı daha dikkatli ve daha saygılı olmalısın bence..
NighTFLighT
23-11-2006, 17:23
ayrıca mematibaş kardeşim burda bi konuda yardım istemişsin,yardım etmeye çalışan arkadaşlara karşı daha dikkatli ve daha saygılı olmalısın bence..
:good: işte bütün mesele de BURADA YAVUZ...BİR ÇOK KONU BAŞLIĞI ALTINA , YUKARIDA YAŞANAN OLAY GİBİ YAZIŞMA TARZINDAN DOLAYI YAZMIYORUM....
GÜZEL AÇIKLADIN DURUMU..BENDE KATILIYORUM SANA .TEŞEKKÜR EDERİM ..
LÜTFEN 1 SORU SORDUĞUNUZ ZAMAN CEVAP ALDIĞINIZDA GEREKSİZ YORUM YAPMAK YERİNE,TEŞEKKÜR EDİN...
BURASI OPELİM.NET..BİZ FARKLIYIZ VE TÜM ÜYELERİMİZDEN DE BU FARKI HİSSETTİRMELERİNİ BEKLİYORUZ..
mematibaş
23-11-2006, 17:27
:mad: :mad:
Bende daha önce reno varken plakam 45 M idi.Bunu aldığımda yine M veya MD almak istedim (Murat DELLAL).Ama nasip olmadı.Sırada U serisi var dediler.İşlemleri de kendim yürüttüğüm için okul da var tabi uğraşmak istemedim daha fazla ve E oldu.Bi dahaki sefere inşallah ... :o
dedim ama nerdeeeee??
kardeş nickine bakılırsa izlediğin bir dizinin etkisinde fazla kalmışsın!! yalnız burası www.opelim.net (http://www.opelim.net) başka sitelerle karıştırma lütfen.. eğer senden insan gibi birşey rica etmeme :mad: bunla karşılık verip rahatlıyacaksan bıraktım rahatla.. yalnız bu rahatlıkla nerde olduğunu unutma!!!
DaRkFaCe
23-11-2006, 18:13
http://img74.imageshack.us/img74/7137/opelastra006smallag0.jpg
Walla Ben Ankarada Şaşmaz'da 10 ytl ye kestirdim... Gördügün gibi....
Harf/rakamları da kalınlaştırma buna dahil mi?
DaRkFaCe
23-11-2006, 18:18
Walla kardes Harf genişletme için 20 ytl ekstra istedi bilgisayarda gösterdi benim plakayı kalın halini hiç begenmedim...
İyi de benim plaka normal halde şimdi (Şoföler Cemiyeti'nden aldığım gibi yani -imzamda da görebilirsin icabında)ama bu kadar geniş değil sanki harf/rakamlar :confused:
mematibaş
23-11-2006, 18:23
:mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
dedim ama nerdeeeee??
kardeş nickine bakılırsa izlediğin bir dizinin etkisinde fazla kalmışsın!! yalnız burası www.opelim.net (http://www.opelim.net) başka sitelerle karıştırma lütfen.. eğer senden insan gibi birşey rica etmeme :mad: bunla karşılık verip rahatlıyacaksan bıraktım rahatla.. yalnız bu rahatlıkla nerde olduğunu unutma!!!
DaRkFaCe
23-11-2006, 18:27
Walla Kardes benim emniyetten aldıgım şekli bu sadece kestirdim demekki senin aldıgın yer bu stilde daıtıyo...Ankarada daıtılan plakalar %99 u böle
DaRkFaCe
23-11-2006, 18:40
Ne Demek kardes Rica ederim k.i.b:good::good::good:
DaRkFaCe
23-11-2006, 22:33
peki simdi şöyle bise olurmu ankarada arabalar artık 06 ab 3626 yane iki harf 4 rakam oldu ben 4 harf 2 rakam alabilirmiyim 06 cgty 06
O BİRAZ ZOR KARDEŞİM :D :D
O BİRAZ ZOR KARDEŞİM :D :D:(
:mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
bende...
KA®ANLIK
23-11-2006, 23:32
@mematibaş
buradaki birçok kişi, Bilgi ve Birikimini paylaşmak, arkadaşlık ve dostluk için burda.
Sende soru sormuşsun, cevap almışsın ama "TEŞEKKÜR"ü geçtik, alaycı bir tavır takınmışsın...
Yanlış...
Lütfen biraz da "ince" , biraz daha "dikkatli" davranalım...
ben araştırdım mesela.. 06 ibrahim durukan 01 diye plaka alabiliyorum... senelik 550 ytl vergisi var... sitede bi arkadaşta var mesela... gökhan arkadaşımızın astra sport'unda var...
DaRkFaCe
24-11-2006, 14:22
walla bence hiç gerek yok yaa tabi karar yinede senin kardesim...
ALBATROS_09
24-11-2006, 14:36
SHE...İngilizce sözlüğe bi bak derim...:) Benim plaka 09 F 0979 ben 2 ecevit bi tayyipe hallettim...:) Eğerki 7 rakamı 9 olsaydı 500 ytl verecektim....Çok geldi bana doğrusu....Özel anlam taşıyan plakaların maliyeti yüksek oluyor...
NighTFLighT
24-11-2006, 15:03
TEBRİK EDİYORUM
TEŞEKKÜRLER
10 NUMARA AÇIKLAMA :good:
ALBATROS_09
24-11-2006, 15:24
TEBRİK EDİYORUM
TEŞEKKÜRLER
10 NUMARA AÇIKLAMA :good:
:) :)
Yani ingilize bayan anlamına gelen ''she '' kelimesi mi ? :eek:
Arkadasım var plaka alım satım sigorta işiyle ugrasıyor ankarada can,cem 3-3,5 bin ytl,bjk vardı gecen 7 bin ytl ye vermediler.06 fb 907 vardı arkadaslarda zamanında iyi para dökmüşlerdi almak için. Bence plakaya özel olarak isim yazdırmak biraz görgüsüzlük olarak görüyorum bedava verseler yazdırmam.
ALBATROS_09
24-11-2006, 20:18
Arkadasım var plaka alım satım sigorta işiyle ugrasıyor ankarada can,cem 3-3,5 bin ytl,bjk vardı gecen 7 bin ytl ye vermediler.06 fb 907 vardı arkadaslarda zamanında iyi para dökmüşlerdi almak için. Bence plakaya özel olarak isim yazdırmak biraz görgüsüzlük olarak görüyorum bedava verseler yazdırmam.
:eek: :eek: Maşallah iyi paraymış...
ALBATROS_09
24-11-2006, 20:19
Yani ingilize bayan anlamına gelen ''she '' kelimesi mi ? :eek:
:good: :rock :good:
sapphire
25-11-2006, 23:05
Bende daha önce reno varken plakam 45 M idi.Bunu aldığımda yine M veya MD almak istedim (Murat DELLAL).Ama nasip olmadı.Sırada U serisi var dediler.İşlemleri de kendim yürüttüğüm için okul da var tabi uğraşmak istemedim daha fazla ve E oldu.Bi dahaki sefere inşallah ... :o
E serisi eski ama galiba dimi?bende son 3rakam aynı olsun istemiştim denk gelmedi 232'ye razı oldum:D :D
Geçen sene o sıralarda (Aralık) E serisini veriyolardı ama şimdi bilemicem,ama geçenlerde komşu aldı bi şahin ona da D serisi vermişler anlamdım ki;senin T- dimi ? Turgutlu ;)
sapphire
26-11-2006, 12:11
evet t serisi benimkiler:)aslında t biteli çok oldu n+4 rakam verildi o da bitti za+4 rakam başladı..za+4 rakam aynı alacaktım ama t serisi daha hoş duruyor diye fazla da beklemeden aldım bunu.
cutebadboy
26-11-2006, 12:17
ben bu plaka olayını çok gereksiz buluyorum.biraz görgüsüzlük gibi gelio bana.
Aslında çok da önemli değil de (çok abes bi harf veya rakam olmadıktan sonra :) ) İşte araba her zaman alınan bişey değil ya,almışken plakası da kafamıza göre bişey olsun istiyoruz ama her zaman oluyo malesef ...
bu plakanın yazılarını kimler kalınlaaştırıo ben bunun cevabını hala anlamadım birisi bana yardım etsin allah rızası için....
herhangi bir muameleciye gidin.. ben APP plaka yaptırmak istiyorum deyin.. kendi plakanızın aynısından fakat yazı karakteri daha kalın ve dolgun ayrıca kenarlıksız tertemiz bi plaka sahibi olun.. ben bu işlem için 80 ytl verdim...
biz özel aldık ama para vermedik opelin hediyesi onun yanında sonaxdan cam filmi ve deri koltumuz ve bej rengi oldu iiçinde koltuk koruma paketi hediye attiler ama özel pilaka yeri boşsa istediğinizin 250 ytl :)
34 MRJ 66
28-06-2007, 13:51
herkezin plakası kendine özeldir herkez anlamını bilmek zorunda diildir we beğenmek zorundada diildir..herkez özel plaka yaptırmak zorundada diildir...;) bizde takıntı war bana göre bize göre özel olan plakayı alırız genelde.
Walla kardes Harf genişletme için 20 ytl ekstra istedi bilgisayarda gösterdi benim plakayı kalın halini hiç begenmedim...
bu kalınlaştırma olayı nerde yapılıo....
herhangi bir muameleciye gidin.. ben APP plaka yaptırmak istiyorum deyin.. kendi plakanızın aynısından fakat yazı karakteri daha kalın ve dolgun ayrıca kenarlıksız tertemiz bi plaka sahibi olun.. ben bu işlem için 80 ytl verdim...
muameleci ne demek abicim kafam karıştı:confused: :confused: :confused: :confused: :confused:
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Opelim.Net