PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : LED (izmir)

ELEGANCE
21-11-2006, 11:23
merhabalar,
led aydınlatma konusuna meraklı olup, otomobiline uygulamak isteyip izmirde oturan varsa birlikte araştırmaları tamamlayıp uygulamaya geçelim... hazır ledli stop vs... almaktan bahsetmiyorum... Delikli pertinaksa uygun ampülleri dizip dirençler bağlayıp kendimiz daha uygun maliyetli ve şık ürünler elde etmekten bahsediyorum... Zor bir işlem olacaktır. Ancak yapılmayacak birşey değil... Bu konuda yeterli bilgiye sahip, uygulamaya geçmek isteyen ve İZMİRDE bulunan kişilerle irtibata geçip, yardımlaşmaya, işleme başlayabiliriz....

örneğin: basit bir jaluzi çubuğu ve iki adet led ampülle yapılan basit ama şık bir angel eye'ın 200ytl'ye satıldığına tanık oldum. neden 50ye biz satmayalım?

Kunteper Canavarı
21-11-2006, 11:26
yapılıp resimlenir ise seviniriz arkadaşlar.

dj_nipo
21-11-2006, 12:48
hmmm elektrik-elektronik bilgisi iyi olan birileri mi lazım sanki :)

imagoodman
21-11-2006, 12:51
cok mantıklı soyledıklerın umarım bırılerı cıkar ızmırden

marikan
21-11-2006, 12:57
kulağım mı çınlıyo ne sanki:D :D

ama ben ankaradayım:(

ELEGANCE
21-11-2006, 13:36
hmmm elektrik-elektronik bilgisi iyi olan birileri mi lazım sanki :)

yani elekronik mühendisi 30dk'da yapar biz 1günde yaparız ama temiz işçilik olduktan sonra çokta güzel yapılıyor... Bu konuda ciddi olarak niyetli ve bilgili olup işe girişmek isteyen varsa izmirden irtibata geçelim.

_KRAL_
21-11-2006, 13:37
ya bende arkaları led yapmak istiorum:(

[sc]
22-11-2006, 20:47
merhabalar,
led aydınlatma konusuna meraklı olup, otomobiline uygulamak isteyip izmirde oturan varsa birlikte araştırmaları tamamlayıp uygulamaya geçelim... hazır ledli stop vs... almaktan bahsetmiyorum... Delikli pertinaksa uygun ampülleri dizip dirençler bağlayıp kendimiz daha uygun maliyetli ve şık ürünler elde etmekten bahsediyorum... Zor bir işlem olacaktır. Ancak yapılmayacak birşey değil... Bu konuda yeterli bilgiye sahip, uygulamaya geçmek isteyen ve İZMİRDE bulunan kişilerle irtibata geçip, yardımlaşmaya, işleme başlayabiliriz....

örneğin: basit bir jaluzi çubuğu ve iki adet led ampülle yapılan basit ama şık bir angel eye'ın 200ytl'ye satıldığına tanık oldum. neden 50ye biz satmayalım?
Haklısın da bu iş zaman ister.o jaluzi çubuğu denilen zımbırtı beni yedi bitirdi.:)

marikan
23-11-2006, 15:34
çok temiz işçilik ve zaman ister tabi bide uğraşmak için mekan ister. aradığın her türlü alet edevatı elinin altında bulabileceğin bi atöllye gibi bi yer. yazın vaktim olursa bu konuyla ilgili kendi işyerimizde uğraşcam inş.

burakopel
23-11-2006, 18:06
merhaba abicim ben su anda gösterge ışıklarını değişiyorum onun işi tamamen bitince benim de uzun zamandır düşündüğüm bu led stobu yapacağım ben önümüzdeki hafta başlıcam amacam elektronik mühendisi oda bu aralar yürüyen yazı imalatna basladı elinde cok miktarda kırmızı led var ondan alıp yapacagım olursa burda herkezle paylasırım ayrıca eger led alacaksanız abicim istanbuldan alın samsunda bana 1.50 ytl denen led istanbul karaköy de 150 ykrş bizzat ben sahidim bu olaya

versace_v2
23-11-2006, 23:05
arabaya çok güzel hava kattığı kesin... bende böyle bi şey yaptırmak istiyorumm... mersinde bu konuda bana yardımcı olacak birileri warmı ?? burdaki bi arkadaşın formunda gördüğüm gösterge war, resmen aşık
oldum :)
yardımlarınızı ve fikirlerinizi bekliyorumm...

burakopel
24-11-2006, 12:06
arabaya çok güzel hava kattığı kesin... bende böyle bi şey yaptırmak istiyorumm... mersinde bu konuda bana yardımcı olacak birileri warmı ?? burdaki bi arkadaşın formunda gördüğüm gösterge war, resmen aşık
oldum :)
yardımlarınızı ve fikirlerinizi bekliyorumm...http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=1295&page=3 bu linke bi bak orda benim uygulamam da var