Orijinalini görmek için tıklayınız : kadett diye buna denir
OpelTeam
20-11-2006, 17:29
www.youtube.com/watch?v=U-aupmJKj_Q (http://www.youtube.com/watch?v=U-aupmJKj_Q)
weSti555
20-11-2006, 17:55
Yavuz a ( Dragon ) sormak lazım MAE nasıl diye
aslında video da gayet sıkı bi Kadett gibi cıkmıs
aslında video a gayet sıkı bi Kadett gibi cıkmıs
MAE pistlerin kralı,Drag'ta Impreza Turboyu bile geçtiğini gördük.. Allah gazabından korusun.. inşallah birgün karşıma çıkmaz :D
aslında video a gayet sıkı bi Kadett gibi cıkmıs
slm arkadaşım,mae 43 hakkında ne öğrenmek istiyorsan bana ve muddpaya sorabilirsin.herkez kendi arabasından sorumludur.tabiki elestirilerede acıktır.iyi veya kötü.ama sunu söyleyebilirim istanbuldaki sayılı tüm kadettler elimizden gecmiştir.34 dk 769(turbo),kse 71,kds17,mae 43 ve bir kaçtane daha bunları biz topladık.yani kadett hakkında bayağı bir bilgimiz var.su an bende mae vararaba hakkında bir sey soracaksan bana sor.mae 43 ün sıkı olup olmadığını arabayı tanıyan arkadaşlarımız var sitede onlara sorabilirsin?
:yavuz cok iyi arkadasımdır o beni anlamıstır..
slm arkadaşım,mae 43 hakkında ne öğrenmek istiyorsan bana ve muddpaya sorabilirsin.herkez kendi arabasından sorumludur.tabiki elestirilerede acıktır.iyi veya kötü.ama sunu söyleyebilirim istanbuldaki sayılı tüm kadettler elimizden gecmiştir.34 dk 769(turbo),kse 71,kds17,mae 43 ve bir kaçtane daha bunları biz topladık.yani kadett hakkında bayağı bir bilgimiz var.su an bende mae vararaba hakkında bir sey soracaksan bana sor.mae 43 ün sıkı olup olmadığını arabayı tanıyan arkadaşlarımız var sitede onlara sorabilirsin?
:yavuz cok iyi arkadasımdır o beni anlamıstır..
Cenkercim Hakan Ankara'da yaşıyor,MAE'nin sahibinin bu siteye üye olduğunu hatta kurucularından birisi olduğunu bilmiyordur.. Kadett GSI sahiplerinin hemen hepsini tanıdığımıda iyi bilir.. Ondan bana sormuştur ;) Dikkat edersen yine Kaan arkadaşımızın 306 GTI'ı ezdiği videoda yine bana sormuş,Bu kadett kimin diye.. Bunlar zaman isteyen işler,yavaş yavaş öğreneceğiz kim kimdir.. MAE 43 hakkında benimde azbuçuk fikir söyleme hakkım vardır heralde dimi dostum :good:
weSti555
20-11-2006, 20:14
ben anlamam gerekeni anladım Yavuz
sadece senin yazdıklarını anlamadım suçlumu var otada da savunma yapmıssın
ama yinede iyi niyetin için tesekkurler
Cenkercim Hakan Ankara'da yaşıyor,MAE'nin sahibinin bu siteye üye olduğunu hatta kurucularından birisi olduğunu bilmiyordur.. Kadett GSI sahiplerinin hemen hepsini tanıdığımıda iyi bilir.. Ondan bana sormuştur ;) Dikkat edersen yine Kaan arkadaşımızın 306 GTI'ı ezdiği videoda yine bana sormuş,Bu kadett kimin diye.. Bunlar zaman isteyen işler,yavaş yavaş öğreneceğiz kim kimdir.. MAE 43 hakkında benimde azbuçuk fikir söyleme hakkım vardır heralde dimi dostum :good:
yavuzcum benim arkadaşa dediğim kötü birsey yok,mae hakkında birsey sorulacaksa bana sorun anlamında yazdım.sonucta burda herkez birbiriyle birseyler paylasıyor.tabiki senle veya başka arkadaşla da paylasabilir.;) sonucta ortada ne suçlu var,nede kırgınlık.:good: .
su an senin araç yüklü,kds nin yüksüz olduğu zamanlarıda biliyorum.zamanında azmı typer ,vtec,106 ayıkladı kds.:good:
Canım Cenker,
Hakan Çok çok sevdiğimiz bir Arkadaşımız Sadece Yavuzu biliyor.
Mudappa arkadaşımızda Bi açıklama yapmayınca Sanki yabancı bir araba gibi düşünüp Yavuza sordu sanırım .
Mudappa nında avatarındaki açıklamada başka bi araç olunca .
Belki Calibra olsaydı bana sormuş olurdu :)
Yahu Efsaneyi Bilmeyen varmı ?
MAE Team Opelden çıkmış
KDS Team Opelden Çıkmış
Bilmezmiyiz :)
Ben hala Kadettimi Özlüyorum ..................................
Uçtu gitti ..........
Fırında Pide yapan bi ustanın elinde imiş .
Bu arada Veteriner Beyimize bi Haber etsenizde Bizi Bi ara ARASA? Sorsa falan ......
Kadett tehlikeli bir alet. Ben şu ana kadar kaç tane Kadett GSI gördüysem hepsi de gayet sıkı makineler. Yavuz'un olsun,Cenker'in olsun,Kaan'ın olsun,kendisini canlı göremedim ama videolarından izlediğim kadarıyla Okan'ın eski makinesi olsun; hepsi birer canavardı. Kadettçiler de birbirlerini biliyorlar zaten. Ortada bir yanlış anlaşılma olmuş. Umarım en yakın zamanda Hakan ve Cenker de tanışırlar ve bu konu açılınca gülüp geçerler. Hatta Yavuz da onların bu tatlı sohbetine ortak olur. Kadett'le kadett'i karşılaştırmayın kardeşim, vti'ler gti'lar dururken. Hırsınızı onlardan alın. ;)
muddapa abicim attın konuyu kaçtın yaw bana böyle şeyler izletmeyim
ben geçen gördüm Team Opelde hassta oldum sattırmayın corsayı bakın peşin söylüyom rakip olurum.. yetişemesemde ist bi kaddet daha kazanır bu alet adamı gaza getirir valla mustafa abi satalım benim corsayı yap banada bi kaddet gsı..
weSti555
21-11-2006, 20:46
artık konuyu kapatalım nedersiniz sevgili SFI cılar kırgınlık yok kızgınlık yok Dostuk var
Kadett tehlikeli bir alet. Ben şu ana kadar kaç tane Kadett GSI gördüysem hepsi de gayet sıkı makineler. Yavuz'un olsun,Cenker'in olsun,Kaan'ın olsun,kendisini canlı göremedim ama videolarından izlediğim kadarıyla Okan'ın eski makinesi olsun; hepsi birer canavardı. Kadettçiler de birbirlerini biliyorlar zaten. Ortada bir yanlış anlaşılma olmuş. Umarım en yakın zamanda Hakan ve Cenker de tanışırlar ve bu konu açılınca gülüp geçerler. Hatta Yavuz da onların bu tatlı sohbetine ortak olur. Kadett'le kadett'i karşılaştırmayın kardeşim, vti'ler gti'lar dururken. Hırsınızı onlardan alın. ;)
beni unutmayın aaaaa.
Kırgınlık yok.Art niyet yok.
benim gördüğüm denizlideki kadettler kadett değilmiş demekki
olay gside bitiyor
paylaşım için teşekkürler mustafa abi
artık konuyu kapatalım nedersiniz sevgili SFI cılar kırgınlık yok kızgınlık yok Dostuk var
Alıntı:
JOCCO´isimli üyeden Alıntı
beni unutmayın aaaaa.
Kırgınlık yok.Art niyet yok.
:good:
OpelTeam
23-11-2006, 00:43
yaa arkadaşlar bi video koyduk noldu ortam ya sadece iyi bir kadetti herkezle paylaşalım dedik..bu arada aga78 bencehiç bulaşma bunun sonu yok ben bile 4 kadett değiştirdim ama halen içimi gıdıklayan bişiler var....acaba bi beşincisiyle uğraşılırmı.... bence vazgeç kardeş:rulet2:
Ben kadette kadett demem team opelden çıkmayınca ;)
Videoyu izleyince draga gittiğimiz günlerim aklıma geldi sabah 8 dede auto dromda olurduk gece 24 dede it gibi donardık :cry: valla asıl zevk tribünler fullken MAE'nin show yapması....:alkis:
Kadetttttttttt
kadettttttttttttttttttttt
kadetttttttttttttttttttttttt
Muhhehehhaahhuhhheeheheeheheheeheeheeheeheeheeheh
Erkut 205
24-11-2006, 23:33
beni unutmayın aaaaa.
Kırgınlık yok.Art niyet yok.Katılıyorum abi
verderveremem
25-11-2006, 10:31
emre gelince ankaraya alıcam o anahtarını merak etme. ondan sonra ööle kadet die bi sorunun da kalmicak.. :D :D :D
emre gelince ankaraya alıcam o anahtarını merak etme. ondan sonra ööle kadet die bi sorunun da kalmicak.. :D :D :D
işte herşeyi de onu deme bana:)
yaa arkadaşlar bi video koyduk noldu ortam ya sadece iyi bir kadetti herkezle paylaşalım dedik..bu arada aga78 bencehiç bulaşma bunun sonu yok ben bile 4 kadett değiştirdim ama halen içimi gıdıklayan bişiler var....acaba bi beşincisiyle uğraşılırmı.... bence vazgeç kardeş:rulet2:
anladım abi korktun sen rakip olurumdiye :D Neyse bidahaki bahara artık ama
bu makinalarla ilgili bi etkinlik olursa lütfen ara bende canlı canlı izlemek isterim
bu arada sen ugraşmazsan biz başka efsane göremyiz gibime geliyo bence sen bulaş abicim ne çıkar.. bence güzel bi kaddet daha yaparsın gibime geliyo kse 71 e bakışını gördüm :good:
OpelTeam
25-11-2006, 19:32
:tesk: ASLINDA DAHA ESKİ BİŞİ TOPLİİM DİYORUM HİÇ OLMAZSA ANTİKA DİYEN SATAR DAHA ÇOK PARA KAZANIRIM.....
:tesk: ASLINDA DAHA ESKİ BİŞİ TOPLİİM DİYORUM HİÇ OLMAZSA ANTİKA DİYEN SATAR DAHA ÇOK PARA KAZANIRIM.....
Hakkaten Mustafa Abi toplasan şöle bi Commodore GS veya eski GT'lerden tam süper olacak...
besyuzaltmısmilyonkez MASALLAH!
coldekiadam
26-11-2006, 23:59
Arkadaşlar üzgünüm ama Mustafa Abide hiç o bakışları ve gazı görmüyorum...Adam corsadan inip corsaya biniyo ve en modelsizi bile 2-3 yaşında..Adamın ne işi olur taka tukalarla:)
OpelTeam
27-11-2006, 23:04
vay arkadaşım nasılda tanımış beni saol saol....:o
cutebadboy
28-11-2006, 09:54
böyle opeller görünce göğsüm kabarıyor valla....Maşallahhh
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Opelim.Net