Orijinalini görmek için tıklayınız : teşekkür
opel garaj hakan bey hacı usta ve şeref ustaya teşekkür ederim,
arabamın tüm bakımlarında gösterdikleri ilgi ve özveri için.
red_drag
10-01-2009, 21:44
konu kirliliği yapmayalım bende çok teşekkur ederim.Ben böyle esnafda görmedim ustada elleriniz dert görmesin emre senin konuya ortak oldum ama kızmasın umarım :)
weSti555
12-01-2009, 16:11
opel garaj hakan bey hacı usta ve şeref ustaya teşekkür ederim,
arabamın tüm bakımlarında gösterdikleri ilgi ve özveri için.
Emre'cim asıl biz sana çok teşekkür ederiz.
ozankumlu
11-02-2009, 17:54
xet4 bende bır teşekkür msjı atıcaktım senın başlığı görünce kaynadım kusura bakma geçen gün yardımcı olmuşlardı yerleri biraz uzak ama işlerini iyi yaptıkları kesin. teşekkür ediyorum!!
Bende konu kirliliği yapmayayım. Pazartesi günü gelmiştim servise 2005 Astra easytronic aracım var. A1 de tekliyor diye gitmiştim. Aslında aracın normal hareketleriymiş bunlar. Ben biraz pinpirikli olduğum için gittim zaten. Orada Hakan bey bana çok yardımcı oldu sağolsun. Bir sanayi bölgesinden bu kadar ilgi alaka ve beyefendilik beni gerçekten mutlu etti. Forumda daha yeni olduğum için beni tanımadı. Forumdaki ismimi sordu hakan bey tanırmıyım diye YuSeM dedim ama yeni üyeyim haliyle tanıyamadı. Teşekkürler Hakan bey ve teşekkürler Opel Garaj'ın ismini henüz öğrenemediğim tüm değerli ustaları....
weSti555
12-02-2009, 19:38
hepinize ayrı ayrı teşekkürler
Yaww hazır konu kirliliği yapılmamışken arabayı aldığımdan beri kronikleşecek diye korktuğum bir problemim var daha net bir çözüm bulunamadı bu kadar övgü heryerde görüyorum,gideyim diyorum ama tanıdıklardan kazık yemekten fırsat olmadı.
Valla gelecem ahada iki gün var iznime gelmezsemm... :::))))
Emre sen bizim gururumuzssun
Yavas gittttt :)
Opel garaja bende ayriyeten tesekkur ederim gosterdikleri hassasiyet ve prof luk adina
Hakan
Haci
Seref
Ismail
yahu okan abi adam siteden gitmiş sen yavaş git diyorsun :(
Ben de salı günü 30000 bakımı için Opel Garage'a uğradım. Sağolsun Hakan Bey gayet ilgilendi benimle ve bundan daha önemlisi aracın bakımı titizlikle yapıldı ve şimdi çok memnunum. Hakan Bey de benden memnun kaldı sanırsam :) Bundan sonra yolum düştükçe (ya da düşmedikçe) oradayım :) Kendisinin ve çalışma arkadaşlarının şu kriz ortamından çok etkilenmeden, sekteye uğramadan tıkır tıkır işlerinin rat gitmesini temenni ediyorum :)
weSti555
19-02-2009, 10:01
Çok teşekkürler Önal tüm Türkiye için olsun bu dileklerin sağol. Görüşmek üzere
yahu okan abi adam siteden gitmiş sen yavaş git diyorsun :(
Ya gormedim :) Daha dun burada idi ama :))
HAKAN DEVAM DEVAMMMMMMMMMMMMMM Daha fazla si dahaaaaaaaa :)
Hakan abicim.. 21.02.09(Cumartesi Günü) Tüm emekleriniz için teşekkürederim. Şeref beye de ayrıca teşekkürlerimi iletiniz.. :D
weSti555
24-02-2009, 11:38
teşekkürler ibo
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Opelim.Net