Orijinalini görmek için tıklayınız : yarışşş
yapılan yarışta hangisi kazanır ki yapılmıştı
f1 aracı mı yarış motorsikleti mi yoksa planör mü?
setapxxx
11-08-2006, 10:21
f1 aracı alır.
yarış yapılmıştı sanırsam uçak almıştı ama motor ara sıra her ikisini de geçiodu hatta kendisini bile geçiodu:D
hatırladın mı ilker abi beraber izlemiştik ama sonunu izleyememiştin sen
Kunteper Canavarı
11-08-2006, 11:02
İZLEDİM ONU BEN REDBULL DÜZENLEDİ SONUNU KAÇIRDIM O SIRA MODA KIRINTIDA YEMEK YİYODUM.:d
AMA UÇAK ÇOK RAHATTI FRENDİ VİRAJDI UĞRAŞMIYODU HİÇ .
KA®ANLIK
11-08-2006, 13:20
Muzzy,
mevcut imzanın büyüklüğü seni rahatsız etmiyor mu?
gsi_onur
11-08-2006, 13:25
kalkışmı yapılacak ,rolling mi yoksa, pistte mi yapılacak . sonuç olarak f1 aracının kalkışına ve yol tutuşuna hiç bir motorsikletin yetişebileceğini zannetmiyorum
opelcalibra_1
11-08-2006, 13:26
Muzzy,
mevcut imzanın büyüklüğü seni rahatsız etmiyor mu?
evet abicim su imzaları biraz ufaltın ... sayfa gelene kadar comp'un anası aglıyo :D
bence planör alır ...
ewt abicim yaa imzam çok büyük ama küçültemiom başka imza buluum bekleyin hele:D
uçakta virajlara ayak uyduracaksa yarışın galibi F1 olur.. :)
ama yolda düzlük çok sayıda bunu da göz önüne alalım virajlarda uçak sonuncu motor ise birinci oluodu
Kunteper Canavarı
11-08-2006, 14:50
uçak havadan virajı takip etmeye çalışıyo f1 ile motor ise yerde direk virajın içinde f1 in şansı yok motorunda bence keşke sonunu izleyip öle kalksaydım masadan.
ben izledimde şimdi fazla hatırlayamıom çünkü misafirimiz vardı
uçak almıştı ucundaki demir farkıyla:D :D
fcuhadar
03-10-2006, 11:52
Yahu bi anlayamadımki uçakmı planörmü...Planörse kazanamaz..Ama uçaktan bahsediyorsak büyük ihtimalle kazanmıştır.
tnng yln
04-10-2006, 19:49
bana kalıyosa eger kı f1 aracının ıcnde m.scmaher varsa alır abıı planör dü motosbıke velan taklamak yanee.. :D :D
dostum lingi arıyorum bır siteye bunla ilgili bir video koydum moto gp aracı f1 aracı ve offshorearacı motor :D ayarı verdi 2 sinede :D de bu linki ben hangı siteye koyduydum :D
:D ayarı verdi
ah be kardeşim, ne var bu sokak ağzını forumda kullanmasak?
ORDUdrift
05-10-2006, 19:39
ben bunu izledim sanırım hondanın tanıtımı idiherkez sıra ile kazanıyor
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Opelim.Net