Orijinalini görmek için tıklayınız : 2007 corsa d stop etme
taipen71
20-12-2008, 08:52
2007 corsa d dizel aracımı özellikle soğuk havalarda çalıştırdıktan 35-40 saniye sonra araç boşta iken stop ediyor. Tekrar çalıştırıyorum sorun düzeliyor araç 16000 km de bakımları düzenli yapılır:(sebebi ne olabilir
az_ti_layk
21-12-2008, 21:28
arkadaşım ilk çalıştırdıgında araç tek seferde alıyormu yoksa 2, yada 3, kontakdamı alıyor eğer böyle bir sorun varsa
1-mazot
2-enjektör
şimdik aracı çalıştırdın tek seferde çalıştı 30 sn sonra tak stop etti sonra gri çalıştırdın sorun yok buda mazot tur tek kelimeylen git katkı maddsi al iyisinden 30 ytl felan mazotu bitir sağlam bir yerden al sorun kalmaz eğer gene aynı sorun olursa çalıştıktan sonra stop etme motora mazot geçmiyor ilk enjektörler temizlet
taipen71
22-12-2008, 07:39
arkadaşım ilk çalıştırdıgında araç tek seferde alıyormu yoksa 2, yada 3, kontakdamı alıyor eğer böyle bir sorun varsa
1-mazot
2-enjektör
şimdik aracı çalıştırdın tek seferde çalıştı 30 sn sonra tak stop etti sonra gri çalıştırdın sorun yok buda mazot tur tek kelimeylen git katkı maddsi al iyisinden 30 ytl felan mazotu bitir sağlam bir yerden al sorun kalmaz eğer gene aynı sorun olursa çalıştıktan sonra stop etme motora mazot geçmiyor ilk enjektörler temizlet
Cevap için teşekkür ediyorum.Araç ilk çalıştığında sorunsuz tek marşta alıyor.Stop edince Tekrar çalıştırıyorum bir daha stop etme olayı olmuyor.Bende önce mazottan şüphelendim ancak mazot değil.Acaba sensörlerden olabilirmi genelde soğuk havada ve sabah yapıyor sensörler algılama yapamıyormu.
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Opelim.Net