Orijinalini görmek için tıklayınız : lastik yanaklarını nasıl parlatıyorsunuz???
sinan_442
19-12-2008, 17:18
selamlar.Ben lastikleri suya omo katarak parlatıyorum lastiklerin üzerinden 2 tur geçtiğimde çok güzel sonuç veriyor.Başka yöntem deneyen,güzel sonuç veren arkadaşlar buraya yazabilirlermi??Ama dışarıdan alınan parlatıcıları kastetmiyorum.Bizim arkadaşlar sirkeyle falan parlatıyorlarmış.başka teknik bilen varmı?Teşekkürler...
arap sabununu al sulandırmadan sür:D:D
Kozmetik42
19-12-2008, 17:37
dışardan aldıgım yok benim kendi imalim yani firmamın parlatıcısı var bi de vazalin kıremi sünger sütü sürdükden sonra vazalini elim le tekere yayıyom ve süngerlesiliyom acayip güzel oluyo ama toşda kaplıyo oda ayrıbişi:)
arap sabunu kökten çözüm :D
oguz_bio
19-12-2008, 19:43
Kolayla bi karışım hazırlayanlar vardı ama orantıyı kaçırırsan karınca basıyormuş :D
arap sabunu eskiden kalma bişey bulaşık deterjanı pril gibi şeylerin hem sürmesi kolay hem daha iyi sonuç veriyor..lastik parlatıcıda kullandım sprey bulaşık deterjanı gibi olmuyor..en iyi lastik görüntüsü, sürdüğünüzde hem mat olmalı hemde simsiyah bir görüntü olmalı
ama netice olarak hepsi zararlı sadece su ile yıkanılması tavsiye ediliyor üreticiler tarafından...kolay gelsin
arap sabunu kökten çözüm :D
ooo rıdvan abi dönmüşşüsn siteye :D arap sabununu tek geçerim ama tozsuz yerde :D
Kozmetik42
19-12-2008, 21:50
bi de arap sabununu deneyim ozamn
gentleman_
19-12-2008, 22:21
the coca cola company
Bu tür ürünler lastiğe zarar verir. Sonuçta temizlik ürünleri kimyasal maddelerdir. Bol su ile durulanmadıkca yüzeylere zarar verir. Ellerinizi sabunlu bırakın bakalım neler oluyor. En iyisi lastik yüzeyler için üretilen parlatıcılar.
mustym35
20-12-2008, 15:40
Bence de arap sabunu ve digerleri lastik yanaklarinda catlama yapar tavsiye etmiyorum.
Lastik parlatici silikon sutler var onlari kullanmalisin .
BBERKAYY
20-12-2008, 15:52
Araba ne kadar temiz olursa olsun,lastik kirli duruyosa bütün görüntüyü bozuyor.
O yüzden lastik parlaklığı çok önemli,piyasada çok çeşitli lastik parlatıcılar var,paraya biraz kıyıp iyi bişey alırsanız arabanın kendi boyası gibi parlak yüzey bırakanlar var . o zaman görüntü mükemmel oluyor işte,arap sabunu kola vb. ürünleride tavsiye etmiyorum toz topluyo + parlatmıyo sadece mat siyah bir tabaka bırakıyor.
nakayama
20-12-2008, 16:20
Bıra+arap sabunu number one sonuc :)
Araba ne kadar temiz olursa olsun,lastik kirli duruyosa bütün görüntüyü bozuyor.
O yüzden lastik parlaklığı çok önemli,piyasada çok çeşitli lastik parlatıcılar var,paraya biraz kıyıp iyi bişey alırsanız arabanın kendi boyası gibi parlak yüzey bırakanlar var . o zaman görüntü mükemmel oluyor işte,arap sabunu kola vb. ürünleride tavsiye etmiyorum toz topluyo + parlatmıyo sadece mat siyah bir tabaka bırakıyor.
hasta adam nasılda bilir işini :D
torpido parlatma sütleri var oldukça etkili ;)
Kozmetik42
20-12-2008, 19:13
hasta adam nasılda bilir işini :D
torpido parlatma sütleri var oldukça etkili ;)
benim arkada da kendim firmada dolumunu özel yaptım icine biraz daha sıvı parafin koydum laztigi görenbayadınmı diyo gecebile pırılpırıl parafin ni tercih ederim ama icin de parlatıcısıda olacak ben sahsen bu işin imalini ve pazarlamasını yabıyom bi zararrı yok tampon lara kullanmadıkdan sonra :)
MerifasT
20-12-2008, 19:19
bende arap sabunu kullanıyorum gayet güzel parlatıor :D
Bu tür ürünler lastiğe zarar verir. Sonuçta temizlik ürünleri kimyasal maddelerdir. Bol su ile durulanmadıkca yüzeylere zarar verir. Ellerinizi sabunlu bırakın bakalım neler oluyor. En iyisi lastik yüzeyler için üretilen parlatıcılar.
:good::good:
yalcinkara
21-12-2008, 18:14
Bende arap sabunu kullanıyorum. Daha doğrusu yıkamacım kullanıyor ama arabayı yıkayıp kuruladıktan sonra sürüyor ve cantlarada bulaşıyor ve cant kenarlarıda kötü bir şekil alıyor buna gıcık oluyorum.
dogan_tire
21-12-2008, 19:19
ben yaklaşık 5 senedir arap sabunu kullanıyorum ama bisey olmadı
Kozmetik42
21-12-2008, 19:51
bilaztik 5 sene gidiyomu merak etdimde
vectra_c_481
26-12-2008, 00:54
bira,arap sabunu,asidikaçmış cola,pril, gibiseyler kullanabilirsiniz...
senturk35
27-12-2008, 01:41
arap sabunu kesinlikle torpido sütüde güzel parlatıyor.
hakan_yucel
27-12-2008, 14:03
kola,arap sabunu,omo,sıvı pril,vazelin bunları öğrendik artık yokmu yeni bişeyler bulan:D:D
mustym35
27-12-2008, 14:57
5 sene :D
eski aracımda lastikleri temizlemek için sıvı sabun v.s kullanmıştım. Fakat bir süre sonra lastiklerde kılcal çatlaklar oluştu. O yüzden yeni aracım için paraya kıyıp silikonlu lastik parlatıcı aldım. Hem güzel parlatıyor, hem toz toplamıyor, hem uzun süre kalıcı, hem de silikonlu olduğu için lastiği çatlatmıyor, lastiğin esnekliğini koruyor. Artık arap sabununa falan hayatta bulaşmam.
opc line
02-01-2009, 01:51
oto yikama yaglamacilarin cogunda olan ic ve dis plastik parlaticilar var yag gibi görünen bir sivi pahali birsey de degil bir kez alin alti ay kullanirsiniz yillardir kullaniyorum cok cesitli parlaticilar kullandim ama en iyisi bu....
Kozmetik42
02-01-2009, 02:01
oto yikama yaglamacilarin cogunda olan ic ve dis plastik parlaticilar var yag gibi görünen bir sivi pahali birsey de degil bir kez alin alti ay kullanirsiniz yillardir kullaniyorum cok cesitli parlaticilar kullandim ama en iyisi bu....
parafün diye geci yo mumun han medesi olması lazım benim bildigim se yanlız onu hem temiz bezle gecmeklazım
faithless1905
14-01-2009, 13:37
15 - 20 liraya silikonlular var yaw...ben önceden kalmış kola - bal - sıvı sabun - katı yağ karışımı yapıyordum bir yıl gidiyordu bir şişesi :)
Kozmetik42
14-01-2009, 15:35
15 - 20 liraya silikonlular var yaw...ben önceden kalmış kola - bal - sıvı sabun - katı yağ karışımı yapıyordum bir yıl gidiyordu bir şişesi :)
en ii sii hazır abi satem kış gelver 5 tl al keyfine bak
faithless1905
14-01-2009, 15:46
aynen öyle boşuna uğraşıyormuşum ha babam salla ha babam salla hoş evlenip çocuk olduktan sonra zaten ilgilenemiyorsun...
Emre abi gelmiş :D Astra gitmiş corsa gelmiş güzelde olmuş...
abdullah79
14-01-2009, 19:27
kola super sonuc bırazda seker katıcan of yanı
Kozmetik42
14-01-2009, 19:33
lastik de off oluyo ozamn :)
karınca berekettir diyosan ok.:D
benDe esKiden aRap sabuNu kuLLanıyorDum faKat şiMdi güZel biR süT bulDum olduKça başaRılı oluYor.... toZ topLama da yapMıyor, iç bölgelerde de kullanabiliYorsuNuz... ;)
faithless1905
26-03-2009, 14:28
Emre abi gelmiş :D Astra gitmiş corsa gelmiş güzelde olmuş...
walla aykal yaptık bir atraksiyon evet artık rahat rahat takılabiliyorum bankada iken takılıamıyorduk da yeni işyerinden takılabiliyorum sağolsun bilgi işlemci arkadaşlar...
sercan1921
26-03-2009, 15:22
Torpido sütlerinden sürüyorum gayet iyi oluyor..
ALoAzraiL
26-03-2009, 15:24
Abi Bal dedin ya Balın kilosu kaç para biliyormusun :D Birde Vandan şekersiz ballar var acaba ondanmı kullansak acaba daha güzel parlatır. Gerçekten çok ilginç şeyler çıktı ortaya ama bala koptum :)
meguaris in lastikler için bi parlatıcısı var bi kere kullanın gerçek parlaklığı anlıycaksınız ;) (biraz tuzlu ama :) )
faithless1905
26-03-2009, 17:13
Abi Bal dedin ya Balın kilosu kaç para biliyormusun :D Birde Vandan şekersiz ballar var acaba ondanmı kullansak acaba daha güzel parlatır. Gerçekten çok ilginç şeyler çıktı ortaya ama bala koptum :)
askerden kalma bir alışkanlık :)
meguaris in lastikler için bi parlatıcısı var bi kere kullanın gerçek parlaklığı anlıycaksınız ;) (biraz tuzlu ama :) )
+12000
evet kullaniyorum muguaris on numara diyebilirim..
cok guzel parlatiyor ..
adnanguclu
28-03-2009, 09:52
ben lastıklerı tam tersi seviyorum böle cok koyu ve temız olucak ama parlamıycak..:)
deniz_serdar
29-03-2009, 21:15
silikon sprey sıkıyorum zeytin yağıyla silmiş gibi oluyor
Pehlivanoğlu
31-03-2009, 11:53
En iyisi Badem yağı. ayda bir işin yoksa al koca bi pamuk elime yağla babam yağla :) Hem lastik içinde faydalı :)
En iyisi Badem yağı. ayda bir işin yoksa al koca bi pamuk elime yağla babam yağla :) Hem lastik içinde faydalı :)
hem de lastiklerin saçı gürleşir :D:D:D
MerifasT
08-04-2009, 13:03
hem de lastiklerin saçı gürleşir :D:D:D
:kop::kop::kop:
powerbaSS!!
27-05-2009, 01:13
lastik sütü alıyorum ben walla 5ltre :D yetiyo 1ay felan
vectra278
27-05-2009, 11:10
arap sabunu aracın yağlanmasına sebep oluyo eğer ertesi gün arabayı tekrar yıkarsanız arap sabununun yağı sağa sola bulaşıyo camlara gelmesi de muhemel bi olay o yüzden tavsiye etmiyorum lastik sütü olabilir yada cola:D:D:D:D kolayı pek kullanmıyorum ama ii parlatıyo eski arabamda denemiştim:D
MİRZA7879
27-05-2009, 15:01
Pekii arkadaşlar,
lastik parlatmayi anladik. ( arap sabunu, cola, temizleme spreyi, bira:d)
çelik jant parlatmak için pirinç tozu kullanildiğini duydum. Ilk etapta çelik jantim da denemedim. Evdeki muslukta denedim çok iyi sonuç verdi:d
varmi fikri olan......
Pekii arkadaşlar,
lastik parlatmayi anladik. ( arap sabunu, cola, temizleme spreyi, bira:d)
çelik jant parlatmak için pirinç tozu kullanildiğini duydum. Ilk etapta çelik jantim da denemedim. Evdeki muslukta denedim çok iyi sonuç verdi:d
varmi fikri olan......
Pirinç tozu değil, pirinç kabuğudur, o toz. Diş bile parlatılır, janta bir zararı olacağını sanmam.
.:Rivendell:.
27-05-2009, 21:00
sıvı silikon veya tereson'unu sillikon spreyi var ben bunları kullanıyorum ama silikon sprey hem iç yüzeylerde kullanılıyor hemde lastiğe doğal mat siyahlık veriyor tavsiye ederim
vectra278
28-05-2009, 00:18
sıvı silikon veya tereson'unu sillikon spreyi var ben bunları kullanıyorum ama silikon sprey hem iç yüzeylerde kullanılıyor hemde lastiğe doğal mat siyahlık veriyor tavsiye ederim
hocam zarar vermesin ?? var mı bi etkisi ??
berkerdogan66
28-05-2009, 10:50
benim önerim araç torpidoları için satılan hazır partatıcı ıslak mendiller, lastiklere çok iyi geliyor hemde ekonomik en az 1 kez deneyin ama lastikleri yıkayıp kuruduktan sonra uygulayın. deneyin derim.
_SeRcAn_
28-05-2009, 11:44
abi adı ne dir markaası bi yardımcı olsan bize ???
hakanguclu
28-05-2009, 12:07
markası meguaris işte:D
benDe esKiden aRap sabuNu kuLLanıyorDum faKat şiMdi güZel biR süT bulDum olduKça başaRılı oluYor.... toZ topLama da yapMıyor, iç bölgelerde de kullanabiliYorsuNuz... ;)
kardeş sütün markasını söylesende bizde faydalansak özellikle iç yüzeyler için.
.:Rivendell:.
28-05-2009, 21:57
hocam zarar vermesin ?? var mı bi etkisi ??
ben daha zararlı bi etkisini farketmedim 3-4 aydır da kullnıyorum bütün plastik yüzeylerde
bagajımda duran pembe bir sıvı ile ne oldugunu bilmiyorum ama 2 3 gün parıl parıl :)
bi ara badem yağı kullanıyordum birisi önermişti güzel parlatıyor :D
maximize
28-05-2009, 23:48
Biz autokingde günde 6-7 tane araca detaylı temizlik full bakım yapıyoruz bir çok ürün denedik.Şuan kulandığımız bir slikon var slikon tamamen şeffaf süt slikon falan hikaye alakası yok lastikleri ıslak gibi gösteriyor enterasan bişey.Yrın bir kaç araca uygulayıp resim atıcam :)
ozgurcoban07@hotmail.com
30-05-2009, 10:36
arap sabunu iz bırakan nalet bi şeydir ve çok zor geçer izi. en güzeli "BADEM YAĞI" 5 tlye alıyorsunuz haftada bir yıkasanız aracı, minumum 1 yıl çok rahatlıkla gider. ve parlatıcılığı çok uzun süre kalıyor arap sabunu gibi matlaşmıyor. KESİNLİKLE BADEM YAĞI
Combo_Murat
31-05-2009, 15:31
Coca-Cola ile Arap Sabununu karıştırdım
Orraya çıkan sıvıyı süngerle lastiklere ve aracında dışındaki siyah çıtalar sürüyorum pırıl pırıl oluyor
fikret_sahin
31-05-2009, 19:55
Arap sabunu, ucuz da, gerisi yalan.
lastik sütü alıyorum ben walla 5ltre :D yetiyo 1ay felan
Biberonla mı veriyorsun,..:o:o...kusura bakma komigime ğitti..:kop::kop:
edrekene
06-06-2009, 00:32
Adam gibi sürersen 10 senede gider aslanim ;)
Tholl-ga
10-06-2009, 14:20
arap sabunu lastik yanaklarını çatlatıyor.
carpex in silikon lastik parlatıcısı meguiar's ın endurance tire gloss u önerebilirim
athlon2800
17-06-2009, 16:30
Bıra+arap sabunu number one sonuc :)
10ml Viski+5ml Konyak+3ml Nane Likörü(nane olmasına dikkat)+2ml Rakı+2ml Tekila+1ml Votka = very good clean+very good contrast
10ml Viski+5ml Konyak+3ml Nane Likörü(nane olmasına dikkat)+2ml Rakı+2ml Tekila+1ml Votka = very good clean+very good contrast
Bu kokteyl tarifi mi?:kop:
aLpRn_Sfi
18-06-2009, 11:42
Evet arkadaslar simdi lastik parlatmayı geçtik herkes bildigi kokteyl çeşitlerini buraya yazsın :D:D
athlon2800
18-06-2009, 12:27
Arkadaşlar Bu kokteylin adı "Tyre Hot Punch"
Deneyin, göreceksiniz arabanız zevkden uçacak. :D
adnanguclu
18-06-2009, 13:25
Asitsiz şekerli kolayla deneyin veya saf su veya saf sütle;)(hakanguclu)
hakan_yucel
20-06-2009, 14:44
bu konu git gide ilginç bi hal almaya başladı:D:)
Arap Sabunu tamamen bitkisel olduğundan makul oranlarda kullanıldığında lastiklere kesinlikle zarar vermez.
Kolayı sürünce karıncalar lastikleri istila etmiyor mu arkadaşlar?:)
CEVİK_1982
21-06-2009, 16:42
Mazot kullan
Kolayı sürünce karıncalar lastikleri istila etmiyor mu arkadaşlar?:)
Bazı karıncalar pepsi'ye hücum ederken bazıları coca cola tercih ediyorlar :) :)
Arabayı yıkadığım şampuanlı suyu yıkama bittikten sonra süngerle yıkıyorum sonra su tutmuyorum şempuanlı şekilde kuruyo %100 parlamasada 0 km lastik gibi oluyor
bornovalım
25-06-2009, 11:55
bence bunu sürünce araba yolda sendelemesin. malum alkol çarpar tekerleklere.:kop:
fthcnplt
25-06-2009, 14:05
haklısın abi lastiklerin kafası bi dünya olurr :D bende coca cola sürüyorum :)
hasansenol
30-06-2009, 17:21
lastik parlatıcı değil lastik temiizleyici kullanıyorum ben. parlak olmuyor mat ama lastiğin kendi temiz siyahlıgı kalıyor ilk günki gibi yanı.
ben parlatmıyurm cunkı yıkamadan cıktım 30 km yol gıttım ve vıraja gırdımm araba kendınde koptu ve hızımda dusuktuu normalda o vırara gıttım hızın 3 katı yukseklıgınde gırerdımm onun ıcn bır daha lastık parlatıcı kullanmıyrum
Yağ çözücüyü sıkıyorum lastiğe sonra suyla duruladıktan sonra kurulama işlemine alıyorum ve sonuç göz alıcı :)
alperen51
28-07-2009, 22:35
badem yağı
ethembozkurt
02-08-2009, 02:47
ben lastikleri yıkadıktan sonra süngere pril sıkıp üzerinden geçiyorum .tertemiz oluyor.
buzprens_61
09-08-2009, 19:20
arap sabunu
merhaba ben can aranıza yeni katıldım.bu konuyla alakalı bende bişiler söyleyebilirim askerde yaptığım uygulamalar hakkında.pet şişe içine çay bardağı kadar sıvı bal çok az pril üstüne kola ve az miktarda suyla çalkalayın süngerle temiz olan lastiklerinize sürün hem parlak siyah olacak hemde zor kirlenecektir.şahsen ben bu karışımı hala kullanıyorum sizede tavsiye ederim
arap sabununu sürecekseniz eğer gündüz güneşin altında sürmeyin derim saçlara çok miktarda sürülmüş jöle gibi beyazlatır.mümkünse akşamüstü gneş almayan bi yerde temiz yıkanmış lastiğe uygulayın suyla karışım yapmayın ayrıca.
geçenlerde badem yağı sürmüştüm ilk gün iyiydi ama ertesi gün biryere gidip gelince berbat oldu.
engüzeli ve ideali sıvı arap sabunu tavsiye ederim temiz ve kuru lastige uygulayın görüceksiniz sonucu
senturk35
16-08-2009, 01:41
sıvı arapsabunu ve kolayı birbirine karıştırıp uyguluyorum sonuç harika.
DEMİREL71
16-08-2009, 01:59
fıs fıslı camsillerden bi tanesinni boşalttım, içine arap sabunu koydum biraz suyu doldurdum isteğe göre biraz asidi kaçmış kola vs.de ilave edilebilir, bu fıs fıslı olduğu için çok pratik oluyor hem, aracı yıkadıktan sonra temiz lastiklere iki fıs fıs yapıyorum, bi bez veya süngerle üstünden bir iki gidiyorum kendi kuruyor öylece, bayağı hoş oluyor bi kaç günde gidiyor..
benim teknik te bu işte...
bacadir68
16-08-2009, 09:24
kola ile çok iyi parladğını duydum yakın zamanda daha denemedim ama deneyeceğim ;)
Arap sabunu.. jantLar içinde bakım sütü .D Balata pisligini söküp atıyor .)
merhaba ben can aranıza yeni katıldım.bu konuyla alakalı bende bişiler söyleyebilirim askerde yaptığım uygulamalar hakkında.pet şişe içine çay bardağı kadar sıvı bal çok az pril üstüne kola ve az miktarda suyla çalkalayın süngerle temiz olan lastiklerinize sürün hem parlak siyah olacak hemde zor kirlenecektir.şahsen ben bu karışımı hala kullanıyorum sizede tavsiye ederim
Can kardeş senin bu formülü denedim,
sonuç;harika
paylaşım için teşekkürler...
deniz_serdar
29-08-2009, 21:40
bu konu bitmez walla
sinan_442
01-09-2009, 17:28
bana da öyle deldi :D
sormuş bulunduk ama.
bence en iyisi kola. dandik marka bi şişe kola alın süngere döküosunuz ve siliyosunuz. hepsinden daha ii.
deniz_serdar
02-09-2009, 22:37
eee yokmu yeni bişey
VAKVAK95
02-09-2009, 23:35
aracımı çizmek için epey efor sarfeden mahallenin veletlerine yalatıyorum.Tükürcük içindeki enzim hem lastik basıncının düşmesini engelliyor hemde uzun sürede kirlenmiyor :)
m.ali_26
12-11-2009, 13:48
arap sabunu,süt ve kola hepsini aynı oranda koy. çalkala arap sabunu çözülsün, süngerle yanaklara sür.... yanmaks oluyorr...
ceterisparibus
12-11-2009, 16:13
Zararlı böyle şeyler. Lastik parlatmak için özel ürünler var, onlardan kullanmak lazım..
Dunedain55
12-11-2009, 17:12
Oto yıkamacılarda lastik parlatmak için özel bi ürün kullanıyolar. sanırım satıyolarda..
deniz_serdar
12-11-2009, 18:59
hala güncel bu konu
şimdi kendi yaptıgım karışımın tarifini veriyorum öncelikle 1 lik pet şişe buluyoruz sonra içine çeyregini dolduracak şekilde antirifizi koyuyoruz daha sonra hepimizin bildigi gibi kutu kola alıyoruz yarısını şişeye yarısını mideye son olarak kalan kısımı dolduracak şekilde arap sabununu suyla karıştırıp şişeyi çalkalıyoruz sonra sünger yardımı ile lastiklerimize uygulayalım ben yıllardır bunu yaparım ne çatlama oldu ne yarılma nede karınca basması deneyin görün bende bunu oto yıkamacısı komşum var ondan ögrendim süperrr tavsiye deneyin bakalım sonuçları bekliyorum saygılar
şimdi kendi yaptıgım karışımın tarifini veriyorum öncelikle 1 lik pet şişe buluyoruz sonra içine çeyregini dolduracak şekilde antirifizi koyuyoruz daha sonra hepimizin bildigi gibi kutu kola alıyoruz yarısını şişeye yarısını mideye son olarak kalan kısımı dolduracak şekilde arap sabununu suyla karıştırıp şişeyi çalkalıyoruz sonra sünger yardımı ile lastiklerimize uygulayalım ben yıllardır bunu yaparım ne çatlama oldu ne yarılma nede karınca basması deneyin görün bende bunu oto yıkamacısı komşum var ondan ögrendim süperrr tavsiye deneyin bakalım sonuçları bekliyorum saygılar
böle asitli karışımlar bence lastiğe zararlı... onun yerine torpido parlatıcılarından veya lastik parlatıcılarından sürün... lastik güzel görüncek diye onu aside boğmamak lazım asıl görevi güzel durmak değil onların...
The Day Walker
27-01-2010, 00:27
abi parlatınca ne olacak sanki hiç anlamış değilim :) zaten yine toz toprak oluyo :)
Ben yıkamacımdan aldığım lastik parlatıcıyı kullanıyorum.Silikonluymuş bidondan boş cam sil şişesine doldurdu 4 aydır kullanıyorum ve gerçekten harika.Özellikle kurusa bile , parlaklığı aynen kalıyor...
alperuzi
29-01-2010, 10:02
Sonax'ın bir köpük spreyi var. Sıkıyorsun, sonra gidiyorsun :D 5-10 dakka sonra parlıyor, bu kadar basit.
tnng yln
29-01-2010, 10:24
vallahı ben bikeresinde gene yaz ayıydı cola surdum lastıklere evın onunde bıraktım aracı gerı dondugumde karıncalar benım lastıgın üzerince resmen parti veriyolardı o günden sonra bende bulasık deterjanı kullanıyorum ve gayette basarılı..
artık gunumuzde lastık parlatıcılar var gayette basarılı
emrastra
02-02-2010, 21:24
omo,
bimden aldığım le cola,
ve arap sabunu ile parlıyor
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Opelim.Net