PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Astra gsi alacağim yardim

HAST A STRA
19-12-2008, 00:28
ey gsi ciler opelin forum ustalari...arkadaşlar 94-97 arasi sfi astra gsi almak istiyorum fakat halen kafama göre araç bulamadim.özellikle gsi kullanan arkadaşlarimin yorumlari ve yardimlari benim için çok önemli.her aracin olduğu gibi gsi lerinde mutlaka kronik sorunlari var.sfi gsi alirken nelere dikkat etmeliyim aracin durumu nasil olmali.varsa tavsiye edeceğiniz araç değerlendirmek isterim.

vectra delisi
19-12-2008, 00:56
Sitede satılık olan kırmızı bitane 94 sfi vardı çok temiz ve tatlı görünüyor bence bi bakın derim.

ermaneray
19-12-2008, 01:42
astra gsi de kronık sadece tavan döşemesi sarkması ve koltuklarda yamulma olur alacağın yada istediğin gsi yın plakasını soylesen yeter keza sende dıştan bakınca az çok anlayabilirsin ayrıca sfi doğru tercih ama 97 modelde sfi yoktur en çok tutulanı 94 model olan bodykitli kasadır zaten onun tadıda bir başka olur ayrıca yakıt olarak çok cimridir gidişide güzeldir ben tavsiye ederim ;) başka aklına takılan birşey olursa yardım etmeye çalışırım

HAST A STRA
19-12-2008, 02:58
astra gsi de kronık sadece tavan döşemesi sarkması ve koltuklarda yamulma olur alacağın yada istediğin gsi yın plakasını soylesen yeter keza sende dıştan bakınca az çok anlayabilirsin ayrıca sfi doğru tercih ama 97 modelde sfi yoktur en çok tutulanı 94 model olan bodykitli kasadır zaten onun tadıda bir başka olur ayrıca yakıt olarak çok cimridir gidişide güzeldir ben tavsiye ederim ;) başka aklına takılan birşey olursa yardım etmeye çalışırım

model olarak 94-95-96 sfi lerde motor bazında tork yada hp değerlerinde değişiklik varmı.bazı sfi lerin km göstergesi 240 km/s bazılarınki 260 km/s yazıyor incelediğim kadarı ile.motor kaç km den sonra rektefiye ister ermancım...

ibrahim
19-12-2008, 03:14
gsi nin mekanik arzası olup olmadığını ilk önce kontrol ettir kazası olup olmaması okadar öenmli değil bu model araçlarda

Fætih
19-12-2008, 10:14
ibrahim abi satıyosa onunkını alın :D

turkerrr
19-12-2008, 10:23
96 model lacivert vardı siteden satılık harika görünüyor o araba ama kimin arabası olduğunu hatırlayamadım :)

karabek
19-12-2008, 10:28
http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=36659&highlight=astra+sfi bu arabaya bak sitede satılık

turkerrr
19-12-2008, 10:44
http://www.sahibinden.com/94_gsi_sfi_156_hp_dohc_WQQaXQQ11041293WQQpXQQdispl ayitem

bu arabanın içi falan sıfır gibi tertemiz ayrıca donanım olarak eksiksiz...

yalçın
19-12-2008, 17:08
astra gsi nin bebekler bebeği var bende beyaz ve sıfır herşeyi ile boya kaporta motor şanzuman lastikler vsvsvs sakın kaçırma derim niyetin varsa sayılı gsi lerden biridir bendekide

yalçın
19-12-2008, 17:13
model olarak 94-95-96 sfi lerde motor bazında tork yada hp değerlerinde değişiklik varmı.bazı sfi lerin km göstergesi 240 km/s bazılarınki 260 km/s yazıyor incelediğim kadarı ile.motor kaç km den sonra rektefiye ister ermancım...

*94 96 arasında bazı etnik farklılıklar vardır mesela 155 ps 136 ps fakat 155 ps olanlarıda var
*tamponlar yan aksesuarlar döşemeler km saati jantlar + tc+ emme manifoldları farklıdır
*şanzumanlar f20 iken 96 sonrası f 18 dir,abs kartına kadar değişiktir
*panjuru farları yakıt sistemi ve kadranlarına kadar farklıdır ama uyumludur
km teli olan 96 ve sonrasında 94 lerde dıjıtal olarak yazar
*aynalarına kadar değişiktir fakat 96 94 e çevirilir her aksamı uyar

*96 kasa aldığında 94 görünüme çevirmek sana yaklaşık 5/5.5 00 ytl lere maalolur hatta geçer bile en son olarakta arka bagaj spoıleri de farklıdır vsvsvs :):)
nacizane kısmii anlattım işte ok

HAST A STRA
19-12-2008, 18:20
evet kararım kesin...94 sfi gsi alacağım...özellikle kırmızı arıyorum, leş olmayan.....

HAST A STRA
19-12-2008, 18:21
astra gsi nin bebekler bebeği var bende beyaz ve sıfır herşeyi ile boya kaporta motor şanzuman lastikler vsvsvs sakın kaçırma derim niyetin varsa sayılı gsi lerden biridir bendekide

yalçın abi link verirsen incelemek isterim bebeği...

ermaneray
19-12-2008, 23:27
yalçın abi link verirsen incelemek isterim bebeği...

ben bugün canlısını gördüm gayet güzel bir araç temizde kar gibi :)

thundercat
20-12-2008, 01:41
Amacım polemik yapmak değil sadece merak ettiğimden soruyorum bu gsi merakını anlayamıyorum ne kadar temiz olursa olsun 15 yaşında bir araç o kadar parayı hakediyor mu ki bu araç spor sonuçta adam hırpalar illaki .bu araç sakin kullanılmaz sakin kullanacak adam gsi almayacağına göre ki 15 yılda metal yıpranması olacaktır aracın mekanik problemleri de az veya çok olacaktır elbette

YSJ_GSİ
20-12-2008, 02:15
Amacım polemik yapmak değil sadece merak ettiğimden soruyorum bu gsi merakını anlayamıyorum ne kadar temiz olursa olsun 15 yaşında bir araç o kadar parayı hakediyor mu ki bu araç spor sonuçta adam hırpalar illaki .bu araç sakin kullanılmaz sakin kullanacak adam gsi almayacağına göre ki 15 yılda metal yıpranması olacaktır aracın mekanik problemleri de az veya çok olacaktır elbette

Yanlış bir örnek olacak ama GSİ Eroin gibidir Bağımlılık yapar Tadını Alan bi insan İştende Anlıyorsa Az Çok Başka arabaya binmez ;) Sen Hiç Binmedin Sürmedin Kanımca Bi sürsen Emin ol Kafandaki bütün ???? Gider ;) Onun gidişini Ne kadar anlatsalarda Yalan yani Yaşayıp Hissetmen Lazım Ciğerli Bi GSİ de =)

Bu arada Kardeşim İstanbulda da Temiz GSİ ler varda Antalya İzmir Taraflarında bi bak istersen ordada iii GSİ ler var ;)

ibrahim
20-12-2008, 03:32

polemik yaratmak istemiyorum demiş ve bu konuya böle yorum yazmışsın sana bende katılmıyorum bir honda civic bir gsi ile aynı yaşta ve gsi ondanda üstün bir araçsa neden vti lerin fiyatları cesedine bile 25 milyardan aşşağı isteyen yok ama biz onu yapmıyoruz 9dan başlayıp 15bin ytlye kadar fiyat istiyoruz bizler onlar kadar marka tutkunu değiliz biz sadece gsi tutkunuyum herzaman sölediğim bir laf vardır suan typer alacağım ama astra gsi nin 94 model olan kasası ve aynı motorunu sıfırdan yapsınlar almassam adamdeğilim gsi bir tütkudur unutma gsi türkiye yollarında ilk olarak en hızlı araçtır halada ben ve benim gibi arabasına düşkün insanlar arabaların aksamıyla oynadıkça yeni teknoloji araçlara hala kafatutuyor onun için sen ya hiç gsi kullanmadın yada hiç arabadan anlamıyorsun :(

ibrahim_67
20-12-2008, 04:24
Mehmet önce bi gsi kullan bikere ondan sonra okadar paralari hakedip etmedigini anliyacaksin baska araclari kullandiginda ayni hazi alamiyorsun bakimli ve düzgünleride var

Kasırga&Burak
20-12-2008, 11:40
Bana göre doğru bir karar ama bende 94' füme bi GSi almanı tavsiye ederim nedense hiçbir F kasada 94 modelin havası yok malesef :( bide diri ve bakımlı bi GSise walla ne yalan söleyim tadından yenmez :)
Ama Gökay abi benimde dikkatimi çekti bazılarının kadranı 260km/h bazıları ise 240km/h acaba aradaki 20km/h şanzumandanmı kaynaklanıyo(bu arada bahsettiğim GSi SFİ bir GSİdir)

Kasırga&Burak
20-12-2008, 11:54
Mehmet dediğin doğru evet 15 yaşında bir araç dediğin gibi illaki bi yıpranma payı vardır ayrıca tabiki metal yorgunluğu vardır ama bu dediğin ancak bakımsız bir araç için kabul edebilir :( çünkü düzenli bakımları yapılmış araçta zaten yorgun parçaları değişmiştir ;)
Ayrıca fiyatı söz konusu olunca bence spor arabalarının arasında en uygun fiyatı olan bir spor arabadır:) (GTİ,VTİ,VTS fiyatlarına göre çok uygun bu araçlara spor araç olduğundan dolayı bir dünya para istiyolar:()

TanerErbay
20-12-2008, 12:13
94 lerin tadi gercekten fazla. FSI GSI ile tüm arabalari gecemesende, gecmesende, aracin sana vermis oldugu his, burda yazilmayanlarin üzerine, GÜVENLIK derim ben. diger arac markasi burda vermeden söyle bir karsilastirma yapalim.

15 yasindaki bir Astra GSI ile denginde olmayan diger marka spor arabalari 50KM ile kafa kafaya carpistirsan, astra seni korumaya devam edicektir. Yani malzemeden kisip araci hafif yapip, Beygir gücü verenler, Torku ve güvenlikten kismaktalar.

Bunun yaninda da sehir ici ortalama 8,5-9 litre yakan bir 2 litre motoru var. bence bu gayet güzel birsey. 1,6 litre motora 15 litre harcatip yinede GSI gecemeyen nice arkadaslar var :) bu arada hala FSI Stock halde.

Yalcin abinin elinden de gecirdigin zaman GSI yi, gerisini sen düsün.

birde söyle düsün. Bu araci alipta, keske almasaydim diyen kac kisi var??

thundercat
20-12-2008, 15:08
ben polemik yaratmak istemediğimi sadece merak ettiğimi en başta belirttim ibrahim kardeşim ama beni anlamadın arabadan anlamıyorsun konusunu tartışacak değilim burada bi merakımı gidermekj için yazıyorum ve bunları da bi ego savaşına döndürmek istemiyorum uslubuna biraz dikkat etmelisin amaç sonuçta bilgilerin paylaşılması zaten bu araca binmediğimi anlamışssınızdır ondan merak ediyorum fiyat konusunda ise şunu söyleyeyim vti kadar etmiyo diyosun sonuçta bu bi arz talep dengesi değil mi bunu biz belirleyemiyoruz ki ben mesela arabamı seviyorum gerçekten broadwaylerle şahinlerle kıyaslanmaz kesinlikle ama arabamı satışa çıkarsam şahin broadway fiyatı isteniyor:( gerçek olan bu aracı almadan önce 96 gsi bi araç bakmıştım adam 9000ytl istedi araç güzeldi ama adamın kendisi bana bu aracı almamamı söyledi neden olarak sen memursun benziniylke başa çıkamazsın olmuştuı samet ,ibrahim_67,burak arkadaşlarım verdiğiniz bilgiler için çok sağolun en yakın zamanda bi gsi denemeye çalışırım fırsatım olursa benim mantığım şöyle söylüyor onu belirteyim o parayla ben daha genç bi araba almaya çalışırım ki hala bunu söylüyorum ama burdaki diğer arkadaşların da fikirlerine saygılıyım bence her kıonuda insanlar da ahkam kesmek yerine saygılı olsalar daha düzgün bir topluım olacağız

ermaneray
20-12-2008, 15:58
ben polemik yaratmak istemediğimi sadece merak ettiğimi en başta belirttim ibrahim kardeşim ama beni anlamadın arabadan anlamıyorsun konusunu tartışacak değilim burada bi merakımı gidermekj için yazıyorum ve bunları da bi ego savaşına döndürmek istemiyorum uslubuna biraz dikkat etmelisin amaç sonuçta bilgilerin paylaşılması zaten bu araca binmediğimi anlamışssınızdır ondan merak ediyorum fiyat konusunda ise şunu söyleyeyim vti kadar etmiyo diyosun sonuçta bu bi arz talep dengesi değil mi bunu biz belirleyemiyoruz ki ben mesela arabamı seviyorum gerçekten broadwaylerle şahinlerle kıyaslanmaz kesinlikle ama arabamı satışa çıkarsam şahin broadway fiyatı isteniyor:( gerçek olan bu aracı almadan önce 96 gsi bi araç bakmıştım adam 9000ytl istedi araç güzeldi ama adamın kendisi bana bu aracı almamamı söyledi neden olarak sen memursun benziniylke başa çıkamazsın olmuştuı samet ,ibrahim_67,burak arkadaşlarım verdiğiniz bilgiler için çok sağolun en yakın zamanda bi gsi denemeye çalışırım fırsatım olursa benim mantığım şöyle söylüyor onu belirteyim o parayla ben daha genç bi araba almaya çalışırım ki hala bunu söylüyorum ama burdaki diğer arkadaşların da fikirlerine saygılıyım bence her kıonuda insanlar da ahkam kesmek yerine saygılı olsalar daha düzgün bir topluım olacağız

opel iyi bir markadır her markada özellikle tek kapı spor arabalarına bıraz daha donanım yukler ve sağlamlaştırır bu gsi de öyle birşey olarak düşünebilirsin ha aklında 15 yaşında vs olarak geçiyor ya inan bakma sen ;) motor aksamında bi sıkıntı yoksa daha öncedende açılmamış işlem görmemişse yağ yakmyorsa keza bu işlemler yeni dediğin galeriden aldıgın vs arabalarda bile mevcut çogu yenı teknolojı yüzbin km de bile motor açtırıyor hani şans işi her araba gibi ama güzeli denk gelirse keyfini sürersin acaba sollayabilirmiyim acaba o hıza ulaşırmı klimayı açtım rampada bayılırmıyım diye düşüncelerini silersin kafandan hani hızlı araç tamam ama ekonomikte ve motoru masrafta çıkarmaz diri ve güzelse bakımını yap koy yağını suyunu git
birde yazmışın ya yeni bir araba 12 13binliraya yeni model ne alınablir clio albea accent vs birde 94 astra gsi ben tekrar tercihimi gsi den yana kullanırdım sebep ise güvenlik + konfor + donanım + sağlamlık + uzun ömür

thundercat
20-12-2008, 16:46
erman kardeşim işte 94 olup temizini bulmakta zor olur adam çünkü 15 yıl boyunca o motoru yoracaktır ben mesela 12 -13 bin ytlye 97 -98 vectra düşünürdüm ya da laguna belki 2000 ytl verip de passat geçen vardı mesela dodda 1998 model 1.8 passat 15900 ben d segmenti alırdım biraz da zevk meselesi bak yaşıtız da seninle belli bi yaştan sonra sanki tek kapı araç bize hafif geliyor gibi şöyle kodaman arabası istiyo insan:)

ermaneray
20-12-2008, 17:32
erman kardeşim işte 94 olup temizini bulmakta zor olur adam çünkü 15 yıl boyunca o motoru yoracaktır ben mesela 12 -13 bin ytlye 97 -98 vectra düşünürdüm ya da laguna belki 2000 ytl verip de passat geçen vardı mesela dodda 1998 model 1.8 passat 15900 ben d segmenti alırdım biraz da zevk meselesi bak yaşıtız da seninle belli bi yaştan sonra sanki tek kapı araç bize hafif geliyor gibi şöyle kodaman arabası istiyo insan:)

passat 1.8t ise ok :)

thundercat
20-12-2008, 17:50
yok passat 1.8 di :)

YSJ_GSİ
20-12-2008, 18:52
opel iyi bir markadır her markada özellikle tek kapı spor arabalarına bıraz daha donanım yukler ve sağlamlaştırır bu gsi de öyle birşey olarak düşünebilirsin ha aklında 15 yaşında vs olarak geçiyor ya inan bakma sen ;) motor aksamında bi sıkıntı yoksa daha öncedende açılmamış işlem görmemişse yağ yakmyorsa keza bu işlemler yeni dediğin galeriden aldıgın vs arabalarda bile mevcut çogu yenı teknolojı yüzbin km de bile motor açtırıyor hani şans işi her araba gibi ama güzeli denk gelirse keyfini sürersin acaba sollayabilirmiyim acaba o hıza ulaşırmı klimayı açtım rampada bayılırmıyım diye düşüncelerini silersin kafandan hani hızlı araç tamam ama ekonomikte ve motoru masrafta çıkarmaz diri ve güzelse bakımını yap koy yağını suyunu git
birde yazmışın ya yeni bir araba 12 13binliraya yeni model ne alınablir clio albea accent vs birde 94 astra gsi ben tekrar tercihimi gsi den yana kullanırdım sebep ise güvenlik + konfor + donanım + sağlamlık + uzun ömür

Bizimde demek İstediğmiz Şu gidip dandiğine 16 17bin ytl vermekdense Daha iiisine Daha Sağlamına 11 12 bin ytl vermek Daha mantıklı Bence Bi CLİO ya biniyorum Demek Var Bide GSİ ye biniorum Demek Var Zaten Accent i arabadan Saymıyorum Yağ Tenekesinden Yapılmış bi Araç =))

Kasırga&Burak
20-12-2008, 22:57
Tebrik ederim Erman abi walla GSİyi tek kelimeyle süper anlatmışsın :) aslında işin özü diyebiliriz ;) 15 yaşında araba var 15 yaşında araba var ;) yani GSi'nin ayarında bi araç baktımmı yine en uygunu olarak yine karşıma çıkıyo tabi bide huyunu suyunuda bildiğim içinmidir nedir daha bi cezbediyo beni :)
Bide Erman abi acaba neden bazıları 240da bazıları 260 :o acaba biliyormusun :o

emp:)
21-12-2008, 01:54
Tebrik ederim Erman abi walla GSİyi tek kelimeyle süper anlatmışsın :) aslında işin özü diyebiliriz ;) 15 yaşında araba var 15 yaşında araba var ;) yani GSi'nin ayarında bi araç baktımmı yine en uygunu olarak yine karşıma çıkıyo tabi bide huyunu suyunuda bildiğim içinmidir nedir daha bi cezbediyo beni :)
Bide Erman abi acaba neden bazıları 240da bazıları 260 :o acaba biliyormusun :o
Kadran farkı 94'lerin bir kısmında 7000rpm-260km/s(bu kadran genelde 93 sonu çıkışlılarda var) kadran var 95-96'larda 8000rpm-240km/s kadran var. Bazı 94'lerin kadranıda 8000rpm-240km/s.

o zaman
21-12-2008, 02:17
gsi keyfi yazılmaz yaşanır sen en kısa zamanda bir gsi kullan herkezin ne anlatmak istediğini çok iyi anlarsın samet arkadaşımın dediği gibi gsi eroğine benzer bir kere bulaştımı bırakılmaz

HAST A STRA
21-12-2008, 17:48
arkadaşlar bir kaç tane incelediğim gsi var sizlerinde yorumlarını bekliyorum..

1. http://www.sahibinden.com/2_0_sfi_motor_156_hp_gsiWQQaXQQ11393162WQQpXQQdisp layitem

2. http://www.sahibinden.com/c20xe_sfi_motor_180_bg_gsiWQQaXQQ10350891WQQpXQQdi splayitem

3.http://www.sahibinden.com/emsalsizzzzzz_WQQaXQQ11662757WQQpXQQdisplayitem

4.http://www.sahibinden.com/cok_iyi_gsi_WQQaXQQ6655007WQQpXQQdisplayitem

ibrahim_67
21-12-2008, 18:43
gökay güzel liste yapmışssın izmirdeki araba istanbulda çok samimi arkadaşın tanıdığı özenle bakımlarının yapıldığını biliyorum bi sunrofu eksik sunrof sorun değil diyorsan izmirdeki gsi temiz diğer araçları bilmiyorum inşallah bulursun istediğin şekilde gsi

ermaneray
21-12-2008, 19:13
bence antalya ve izmirdeki düşünülebilir

turkerrr
22-12-2008, 00:41
1 ve 4 iyi gibi ama sunroof yok benm için en önemli kriterlerden olduğu için ben almazdım bunları...

vectra delisi
22-12-2008, 03:45
İzmirdeki GSİ yi görmüştüm bi kere yolda giderken çok iyi yürüyor.

YSJ_GSİ
22-12-2008, 04:23
Antalyadaki kırmızı çok bozuk ya Bagaja bakıon hatları kayık renge bakıon kapı deişik çamurluk deişik Tamponlara bakıosun Hiçbiri düzgün deil+sunroof yok bence onu ele listeden ;)Dertli olursun.. Ama PLA plakalı siyah gerçekten düzgün bi araç ;)

HAST A STRA
22-12-2008, 17:55
arkadaşlar polemik vs gibi tartışmalara gerek yok benim zaten 2006 astra g aracım var.bendeki gsi hastalığı için bu aracı almaya çalışıyorum gerçekten temiz fiyatı uçuk olmayan değerinde 94 gsi bulursam alacağım...ya nasip... forever gsi

TheEye
22-12-2008, 18:38
favorim bu ama GSI'cılar daha iyi anlar tabi :)

http://www.sahibinden.com/fazla_soze_gerek_yok_!_fiyat_dustu_WQQaXQQ10857707 WQQpXQQdisplayitem

emp:)
22-12-2008, 18:55
Opel dostların elinden geçmiş bir tane beyaz vardı içi-dışı-motoru 0'dı o satıldımı bilmiyorum satılmadıysa kaçırılmayacak araba.

ibrahim
22-12-2008, 19:28

http://www.sahibinden.com/fazla_soze_gerek_yok_!_fiyat_dustu_WQQaXQQ10857707 WQQpXQQdisplayitem

maşallah güzel araç alınır

ermaneray
22-12-2008, 20:28
Opel dostların elinden geçmiş bir tane beyaz vardı içi-dışı-motoru 0'dı o satıldımı bilmiyorum satılmadıysa kaçırılmayacak araba.

k plaka beyaz duruyor o görüntüsü düzgün bir araç ;)

YSJ_GSİ
22-12-2008, 22:40
k plaka beyaz duruyor o görüntüsü düzgün bir araç ;)
Ewt Yalçın abide araç İçi Dışı Motoru Herşeyi düzgün arabanın Bence alınır bi araç Kullanmışlığım var aracı İçine Tık ses gelmiyor aracın Hayret ettim =) Git bi görüş istersen Yalçın Abi ile...

HAST A STRA
22-12-2008, 23:12
maşallah güzel araç alınır

yapma ibrahim 16.500 ytl yazmış..senin gsi nin yanında fıssss...

Nazi666
23-12-2008, 15:56
gökaycım sana şunu tavsiye ediyorum bursa araclarına bakmışsın hs 450 arka soldan darbeli kk 424 yeni motor yapıldı orjinal bir makina onu tavsiye edebilirim tabi ki terchi senin hayırlısı olur inşallah ha buarada yalcın abinin beyaz gsi kacırma derim yakından inceledim temizin temizi ciddi diyorum yani hayırlı olsun şimdiden ;)

ibrahim
23-12-2008, 18:17
yapma ibrahim 16.500 ytl yazmış..senin gsi nin yanında fıssss...

valla aslında fiyatı çok normal die bilirim keşke tümm gsi ciler bu fiyatlardan aşşağı satmasa bizim arabalarımızın değerleri vti ler gibi hep yüksek olur alan alır almayanda almaz ama piyasa değeri yüksek olur

HAST A STRA
24-12-2008, 09:20
gökaycım sana şunu tavsiye ediyorum bursa araclarına bakmışsın hs 450 arka soldan darbeli kk 424 yeni motor yapıldı orjinal bir makina onu tavsiye edebilirim tabi ki terchi senin hayırlısı olur inşallah ha buarada yalcın abinin beyaz gsi kacırma derim yakından inceledim temizin temizi ciddi diyorum yani hayırlı olsun şimdiden ;)

teşekkürler turgay...yalçın abinin gsi yi görmek nasip olmadı kendisinden haber bekliyorum.şu an gidemiyorum hakkariye geldik görev nedeni ile nasipse bir ay sonra...

Nazi666
24-12-2008, 13:35
teşekkürler turgay...yalçın abinin gsi yi görmek nasip olmadı kendisinden haber bekliyorum.şu an gidemiyorum hakkariye geldik görev nedeni ile nasipse bir ay sonra...
hayırlısı ise inşallah gönülünde yatan aslanı alırsın güncel !!!!

yalçın
25-12-2008, 09:40

size katılmıyorum 15 yaşındada olsa adam gibi bakılmış bebek gsi ler bayaa var piyasada efsaneler ölmezki :)

turkerrr
25-12-2008, 19:04

http://www.sahibinden.com/fazla_soze_gerek_yok_!_fiyat_dustu_WQQaXQQ10857707 WQQpXQQdisplayitem (http://www.sahibinden.com/fazla_soze_gerek_yok_%21_fiyat_dustu_WQQaXQQ108577 07WQQpXQQdisplayitem)

güzel araba gerçekten ama iç döşemesini pek sevmedim...

Kasırga&Burak
28-12-2008, 19:19
size katılmıyorum 15 yaşındada olsa adam gibi bakılmış bebek gsi ler bayaa var piyasada efsaneler ölmezki :)
İşte benimde anlatmak istediğimde buydu :) Düzgün ve zamanında bakımları yapılmış bir araçsa neden alınmasın ;)

Nazi666
01-01-2009, 01:31
ben şu konuda gercegi söylemek gereksi 15 veya daha öncesi nasıl e 30 ların hastası varsa astra gsilerinde öle hastaları var ya da mercedeslerin param olsun 560 alacam bu efsane olmuş makinaların tadı her zaman başkadır bunu unutmayalım benim gsimide arzıl idi ama yaptırdım gene neysini içinden gectim bu da böle birşey yani :D ; )

VECTRAGTA
03-01-2009, 19:29
dohc sfi herzaman alınır düşünmeye gerek yok

ibrahim
03-01-2009, 19:46
bazı zamanlar çok düşündüm satarsam ne alırım die ama gside aldığım zevki sattıktan sonra alacağım arabada bulurmuyum bilmiyorum gsi çok farklı bir araba bunu anca kullanan bilir bence fazla düşünme artık sende bir gsi sahibi ol

HAST A STRA
04-01-2009, 19:40
bazı zamanlar çok düşündüm satarsam ne alırım die ama gside aldığım zevki sattıktan sonra alacağım arabada bulurmuyum bilmiyorum gsi çok farklı bir araba bunu anca kullanan bilir bence fazla düşünme artık sende bir gsi sahibi ol

ya nasip ibrahim.şu aralar ililenemiyorum işlerimin dolayısı ile hayırlısı bakalım gönlüme göre bi gsi bulursam alacağım...

ermaneray
04-01-2009, 23:00
artık gönlünemi kesenemi hangisi hayırlısı ıse o olsun;) gene diyorum çok araştır soruştur :)

YSJ_GSİ
05-01-2009, 01:55
Ben Derimki Her zaman İst dışından Al İzmir Antalya vs vs. Hem kaporta bakımından Hemde Vuruk Çıkık bakımından ;)

Kasırga&Burak
05-01-2009, 12:08
ya nasip ibrahim.şu aralar ililenemiyorum işlerimin dolayısı ile hayırlısı bakalım gönlüme göre bi gsi bulursam alacağım...
İnş. isteğinize göre bir GSi bulursunuz ;)

okican
06-01-2009, 23:06
Geçen sabah İzmir mustafa kemal sahil bulvarında işe giderken İbrahim in imzadaki body kitli beyz renk ve inanılmaz temiz bir gsi la yanyana geldim.Ama arabada ses seda yok.Kafayı çevirip baktım.35-40 yaşlarında türbanlı bir abla gayet sakin bir şekilde kullanıyordu:D
Gülümsedim geçtim.

ermaneray
06-01-2009, 23:54
Geçen sabah İzmir mustafa kemal sahil bulvarında işe giderken İbrahim in imzadaki body kitli beyz renk ve inanılmaz temiz bir gsi la yanyana geldim.Ama arabada ses seda yok.Kafayı çevirip baktım.35-40 yaşlarında türbanlı bir abla gayet sakin bir şekilde kullanıyordu:D
Gülümsedim geçtim.

afferin ablaya :)

ibrahim
07-01-2009, 22:57
Gülümsedim geçtim.

abi hakkaten tükendi arabalarımız çoğu perte gitti diğerleride bakımsız kendi halinde biniliyor üzücü

emregsi
09-01-2009, 17:36
inşallah kalanlarda kıymetini bilmiyenlerin eline geçmez ben e30 3.25 efsane dedik aldık bindik hakkını yemeyelim çok güzel araba ama gsi ve gt burnumda tüttü benim için onların yerini dolduramadı sattım ilk yaptığım iş gt almak oldu 3 çocuğum var olmasa hiç durmam dakika ne tereddüt eder ne düşünür astra sfi gsi alırım ama malum çocuklarla in bin abes oluyor kardeşim allahım gönlüne göre versin doğru bir karar.

YSJ_GSİ
09-01-2009, 21:17
Kardeşim Ben aldım dün GSİ 1 tanedaha Valla bi türlü vazgeçemedik Şu GSİ sevdasından Allah Gönlüne göre verir inşallah..

abdullah79
09-01-2009, 21:41
ben gsi mı satmaayı düşünüyorum 34 nse 45 ukemmel ddurumda

Nazi666
09-01-2009, 22:31
Kardeşim Ben aldım dün GSİ 1 tanedaha Valla bi türlü vazgeçemedik Şu GSİ sevdasından Allah Gönlüne göre verir inşallah..
hayırlı olsun sametcim :D

YSJ_GSİ
09-01-2009, 22:35
hayırlı olsun sametcim :D
Eyw. Kaşıntı Tuttu Yine :D:D

Nazi666
09-01-2009, 22:40
Eyw. Kaşıntı Tuttu Yine :D:D
anlıyorum zaten bu sfi kötü birşey aynı şey bende başladı varsa resimlerini görmek isterim tekrar hayırlı olsun !!

YSJ_GSİ
09-01-2009, 22:52
anlıyorum zaten bu sfi kötü birşey aynı şey bende başladı varsa resimlerini görmek isterim tekrar hayırlı olsun !!
Saolasın =) Şuan Avatarımdaki ile İmzamdaki resim var elimde daha resimlerini çekmedim Güzel bi temizlikten sonra İnş. Site ile paylaşmayı düşünüorum ;)

dragon
10-01-2009, 17:43
Saolasın =) Şuan Avatarımdaki ile İmzamdaki resim var elimde daha resimlerini çekmedim Güzel bi temizlikten sonra İnş. Site ile paylaşmayı düşünüorum ;)

Can'ın arabasını sen mi aldın Sametcim?Hayırlı olsun,güzel araç ;)

YSJ_GSİ
10-01-2009, 20:25
Can'ın arabasını sen mi aldın Sametcim?Hayırlı olsun,güzel araç ;)
Ewt abi ben aldım Saolasın ;)

ibrahim
10-01-2009, 21:28
hayırlı olsun senin eski arabayıda kuzenime düşünüyoruz

setapxxx
14-01-2009, 15:48
Ewt abi ben aldım Saolasın ;)
35 pla değilmi o...bi ara ben bakmıştım..sıkı pazarlık sonucu baya iyi fiyata düştü.ama nasip değilmilş..arac özel yapım oms özel olarak yapmış o yüzden sanruof yok ...güzel araba allah hata kaza vermesinn

setapxxx
14-01-2009, 15:50
ayrıca gsi nin tadını başka bir aracta bulmak inanın cok zor...bide benzin fiyatları ucuz olsa cok güzel olcak.ben sattım şimdi aydında millet cirit atıyo meydanı boş bıraktık ama toparlıcaz inşallah

YSJ_GSİ
14-01-2009, 18:17
35 pla değilmi o...bi ara ben bakmıştım..sıkı pazarlık sonucu baya iyi fiyata düştü.ama nasip değilmilş..arac özel yapım oms özel olarak yapmış o yüzden sanruof yok ...güzel araba allah hata kaza vermesinn
Teşekkürler. Araç Düzgün Olduktan Sonra Sunroof pek önemli deil ;) İlerleyen Zamanlarda Sorun Oluyor =)

HAST A STRA
14-01-2009, 20:13
Teşekkürler. Araç Düzgün Olduktan Sonra Sunroof pek önemli deil ;) İlerleyen Zamanlarda Sorun Oluyor =)

gsi lerin sunroof ları manuelmi sametcim...

ibrahim
14-01-2009, 20:17
kimisi manuel kimisi motorlu 95 ve 96 lar hep elektirikli

ermaneray
14-01-2009, 20:24
daha bulamadınmı kafana göre gsi :)

HAST A STRA
14-01-2009, 21:52
daha bulamadınmı kafana göre gsi :)

http://img390.imageshack.us/img390/4992/sv108659wa4.jpg

bulmammı.abdullahın kırmızı gsi ye gaz kesiyorum ama fiyatta anlaşamadık...ben gaz kestikce o nosluyor:) arayı bulamadık.acelem yok.tok satıcı varda tok alıcımı yok:)

ermaneray
14-01-2009, 21:58
tok alıcı ol daha iyi ;) ve tok satıcıdan al derim sana :)

setapxxx
15-01-2009, 14:24
kimisi manuel kimisi motorlu 95 ve 96 lar hep elektirikli
benim 96 manuel hepsi elektrikli değil

ırmscher
18-01-2009, 03:43
arkadasım bu gunun sartları ıle bu paraya alabılecegın en guzel arac bu sahın dogan parasına gsi bınıyorsun herkeze gider yapıyorsun

gsı osman
26-01-2009, 03:38
ben apdullahın gsı ı tavsiye ederim çok temiz ve diri duruyor benim aracıda tavsiye ederim ama ben çok para istiyorum 16000 tl gibi kimse bana kızmasın niye bukadar istiyorum diye değişeni olmayan orjinal 130000 de olan bütün aksesuarları tıkır tıkır çalışan ve 94 sonu 95 model olan bir gsı ınız olsa emin olun sizde benim istediğim fiyatı istersiniz sitede bazı arkadaşlar bilir benim aracı ben övmiyim onlar anlatsın ya şimdi yazdıklarıma baktım bayağı övmüşüm aracımı galiba bu araç gerçekten tutku yapıyo :)

capuli
27-01-2009, 14:56
http://www.sahibinden.com/94_astra_gsi-96WQQaXQQ9631319WQQpXQQdisplayitem

Bizim semtten bi gsi ilgililere duyurulur jantları çok hoş özellikle.

capuli
27-01-2009, 14:58
fiyatıda 10 numara bence.

Emre-G
30-01-2009, 17:55
Ortada alınacak bi astra gsi varsa bence kesinlikle 94 olmalı. Kullanım zevki gerçekten anlatılmaz yaşanır;) Ben sattığıma çok pişmanım ama zorunlu olarak sattım:( Hor kullanılmamış fazla oynanmamış bi araç alıp zevkle binmeye bak derim. Acele edip olmadık arabalarla ilgilenme.. İnşallah dilediğin gibi bi gsi bulursun.