PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : hangisi daha iyi...

Corsa_N
16-11-2006, 10:42
Evet ,

yarım gazda devir saati zıp diye red e dayanan arabamı daha iyidir.
yoksa sonuna kadar gaza asılıp uzun bi aralığa sahip daha geç ve kontrollü bir sekilde red e ulaşan arabamı daha iyidir.

cevaplar için şimdiden teşekkürler.

TheOne
16-11-2006, 12:01
amaca bağlı...

Corsa_N
16-11-2006, 12:26
ya benim arabada bana vites yetmiyo ondan dedim 1 zırt red 2aynen 3 aynen 4 aynen anında red fırlıyor araba acaip şekilde tek elle kullanıyorum arabayı.

bu anlamda sordum iyi birşeymi kötü birşeymi anlayamadım gitti.

asTRa
16-11-2006, 12:37
Zırt diye red e dayanan araca,zırt diye yakıt alabileceğin cep lazım
Tek elle kullanma olayına takıldım.Bana göre çok sakıncalı kardeşim.

TheOne
16-11-2006, 12:53
CorsaN' ın tek elle kullanmadan kastı sürekli vites değiştirme ihtiyacından Hakanım...

asTRa
16-11-2006, 13:27
CorsaN' ın tek elle kullanmadan kastı sürekli vites değiştirme ihtiyacından Hakanım...

Pedalın dibini ararsa,vites koluna organ naklide yaptırır.;)

Corsa_N
16-11-2006, 14:01
Pedalın dibini ararsa,vites koluna organ naklide yaptırır.;)

:kop: :kop: :D :kop: :kop:

hakan abi naaptın sen yaaa yarıldım burda valla .

ama ben yanlış anlattım bizde birde focus var 2000 model ondada aynı şekilde kullanıyorum fakat benim araba dediğim gibi gaza eşit basıldığında red fırlıyor focus ise ağırdan ağırda kullanım aynı yani.

mdellal
16-11-2006, 14:14
Bence uzun vadede kademeli olarak red e dayanan araba ...

imagoodman
16-11-2006, 14:37

ama ben yanlış anlattım bizde birde focus var 2000 model ondada aynı şekilde kullanıyorum fakat benim araba dediğim gibi gaza eşit basıldığında red fırlıyor focus ise ağırdan ağırda kullanım aynı yani.

2.0 veya 2.5 ol ozaman ıstesende bastıgın gıbı red e gelmez merak etme...

asTRa
16-11-2006, 14:38

Alınma sakın hepsi şaka
Ben uzun zamandan beri otomatik kullanıyorum.Şu andada Easy kullanıyorum.
Bu araçlar daha çok ekonomi amaçlı (Easy) üretildikleri için,kendi devir aralıklarını kendi düzenliyor.Yaklaşık 3.000-3.500 devir aralığında değişim gerçekleşiyor.Özetle pek pedal ın dibini aramıyorum.Aradığımdada ekonomi yi aramıyorum.

Corsa_N
16-11-2006, 14:46
2.0 veya 2.5 ol ozaman ıstesende bastıgın gıbı red e gelmez merak etme...

yok ben benzin dışında red e dayanmasından memnunum şahsen araba 1.4 ama inanmak güç gidişine benim derdim acaba bi arıza bir problemden dolayımıdır bu olay.

ışıklarda durduk yeşil yandı bi yandan yola bakıyor biyandan vites değiştirmeye başlıyosunuz sonra bi anda gözünüz ibreye takılıyo çünkü ne arada 140 olmuş anlamıyorsunuz bile :rock

ama bu beni korkutuyo yani motorda mekanikte bi problem çıkartırsa maddi olarak göçebilirim.

ZGE38
16-11-2006, 14:52
valla pati çekmeden şak diye ibreyi red line'a dayayacaksa süper.. bu olay bütün vitesler için geçerli olsa çok süper olurdu.. 10 sn de son sürat görürdü... bunun içinde 500 hp turbo araba lazım

Corsa_N
16-11-2006, 18:47
valla pati çekmeden şak diye ibreyi red line'a dayayacaksa süper.. bu olay bütün vitesler için geçerli olsa çok süper olurdu.. 10 sn de son sürat görürdü... bunun içinde 500 hp turbo araba lazım

pati çekmeden ibreyi 1. 2. 3. ve 4. viteste red line dayıyor arabam 1.4 90 beygir corsa fransa 98 kullanmak isteyen olur ise beraber deneyebiliriz .

1. 2. 3. 4. viteste kalkabiliyor dik bir yokuşta arabada 4 kişi var iken debriyajla kalkabiliyor araç benzinli maşallah nazar değmesin.

coRSac
19-11-2006, 19:10
Senin corsanın içine subaru fln girmiş heralde bukadar seri olduğuna göre ,ölçtün mü hiç 0-100 fln merak ettim hani,bizde 1,2 corsa 2000 modelle 1,4 polonun rampada beynine vermiştik hani arada sırada opel yanlış üretim fln yaptığı oluyor.Hiç baska bir araçlar mukayese ettin mi,kalktın mı? Ozaman anlaşılır aracın standart mı değil mi?Sen böyle sürmeye devam edersen mekanik yönünden araç da sen de üzülebilirsin.

Corsa_N
20-11-2006, 14:05
yok ölçmedim sıfır yüz ama bi kere diğer 1.4 lerin şansı yok ikincisi .

1.6 audi a3 le kalktım 4. viteste aramızda 2 metre vardı öndeydi ama a3 1.6 motorlara zaten beş para etmez diyolar.

yeni kasa 2006 astra enjoy la kalktım diğer ışıklara kadar yanyana gittik.

yok sakin kullanmaya çalışıyorum.inşallah bişey gelmez başına.

ORDUdrift
21-11-2006, 14:00
Senin corsanın içine subaru fln girmiş herhalde
:kop: :kop: :kop: